Število prispevkov : 682 Age : 78 Localisation : * Emploi : * Loisirs : * Registration date : 28/07/2011
Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Tor Apr 02, 2013 4:19 pm
MICHEL PEPE - Les Lumières du Jour
Zahvala neznanki
Nekega dne, boš tja prispela, kjer duša moja je odpotovala! Krvavi cvet v roki boš imela, solznih oči ga v valove dala!
Poljubila boš ta cvet z očmi, tiho za menoj v temo poslala, v dlan - ki v večni temi spi, ker jo je laž v smrt pognala!
Modre oči uprte v divji grob, v polmraku slišim tvoj šepet: "Kdor tebe je pognal čez rob, naj tja v večnost bo preklet!"
Jaz bom ob tebi v temi večni, lep cvet v reki bom poljubil, rekel: "Tu počivamo nesrečni!" "Jaz zato, ker noč sem ljubil!"
Vem, da si neznana mi povsem, ki mi srce boš s cvetom dala, a vendar že zdaj ti to povem: "Za cvet in tvoje solze hvala!"
Vasja Belšak
Zahvaljujem se avtorju fotografij, iz katerih sem izdelal to sliko, in tudi tistemu, ki ima do njih pravico, da je z njimi lahko pospremil na pot tudi to pesem!
Vasja Belšak
Maja Veteran
Število prispevkov : 3225 Age : 50 Localisation : Ljubljana Emploi : * Loisirs : * Registration date : 03/11/2009
Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Tor Apr 02, 2013 5:54 pm
Tihi-Don je napisal/a:
Alain Morisod - Barcarolle
Mesečna noč
Ob oknu si v mesečini stala, zavita v njegov srebrni dih, da še mesečina je opazovala, lepo vilo, ki si prosi stih!
Lepe ustnice - rahlo odprte, v mesečino niz biserov žari, tvoje oči v noč neba zazrte, sreča zvezd se v njih iskri!
Srebrni odsev mi je narisal tvoj mili lik v srebrno noč! Kdo vso to lepoto bi opisal, da ne zaželi poljub si vroč?
Objel sem te, k sebi privil, poljubil ti zvezdice v očeh, v nežen poljub bisere skril, privabil strast ti v nasmeh!
Zdrsnila so s tebe oblačila, kožo je srebrn prah prekril, v objeme si ljubke me ovila, tvoj strah poljub je umiril!
Objeta sva v mesečini stala, vsa upanja v poljube skrila, strast v objeme sva predala, nežnosti sva v dlani lovila!
Potem si za roko me prijela in skozi mesečino odpeljala, v srebrnini postelje objela, v objem ljubezni se predala!
V mesečini srečo sva lovila, ogrnjena v srebrni val noči, nežnost ljubezni sva izpila, v poljube lovila si strasti!
Sva v objemu meseca zaspala, objeta, v srebrno noč ovita, v toplo jutro srečna vstala, z avro sreče - vsa prekrita!
Vasja Belšak
Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Ned Apr 14, 2013 6:59 am; skupaj popravljeno 1 krat
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682 Age : 78 Localisation : * Emploi : * Loisirs : * Registration date : 28/07/2011
Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pet Apr 12, 2013 6:55 am
Maja je napisal/a:
Vasja še moja pohvala. Res te rada berem. Samo tako naprej.
Ps: Ja ogledala, resnica zareže kot meč.
Hvala, Maja, za veliko pohvalo in seveda tudi tvoje obiske! Kar se pa družbene kritičnosti, ki je v mojih pesmih skoraj praviloma prisotna, tiče - si pa res ne znam veliko pomagati! Preprosto ne znam iti mimo deviacij tega sveta!
Tihi-Don Mojster
Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pet Apr 12, 2013 11:42 am
Two steps from hell - Undying Love
Nekoč nekje
Nekoč nekje v času te dimenzije se bova srečala in se zaljubila, ko v temo utonejo vse razprtije, se bova našla, da bi se ljubila!
Nekoč nekje - v globini vesolja se bova midva spet tesno objela, šla zaljubljena v cvetoča polja, da skupaj bova pesmi sreče pela!
Nekoč nekje, mesečina bo sijala in tvoje telo v mojih bo dlaneh, vso ljubezen mi v srce boš dala, poljub tvoj spremljal bo nasmeh!
Nekoč nekje nežno ljubezen pila iz mojih boš oči v strast ujeta, me s prelestno ljubeznijo ovila, v objemu strastnem nežno objeta!
Nekoč nekje ti podaril bom nebo, dal to - kar sedaj sva izgubila, takrat srce dal tebi bom v roko, da ga boš z ljubeznijo - nosila!
Nekoč - nekje, ker moja duša ve!
Vasja Belšak
Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sob Apr 13, 2013 1:02 pm
Enigma Soundtrack - The Quarry
Ljubezenski opoj
Šla je moja duša iskat tvojo nekam daleč k zvezdam v nebo, da se zaplete v srečo z mojo, ko potopim v tvoje se - telo!
Vsa zajeta v ritem valovanja, ki nam strasti v nočeh zbudi, sva šla v srečo, ki se sanja, da nam trenutek raja prebudi!
V dlaneh drhti mi tvoja koža, strasten krik v noč sprostiš, zadiši v mesečino tvoja roža, v poljube nežne srečo uloviš!
Noč naju je prelestna skrila, v roki moji koder tvojih las, poljub si v dih svoj ulovila, moja je roka našla vitki pas! V objem si željno se privila, da očara me tvoj ljubki stas, v zastor oči strasti zakrila, "Ljubim!" šepnil je tih glas!
Vasja Belšak