Kdo je z nami Trenutno forum pregleduje 100 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 100 gostov Noben Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 318 , dne Sre Okt 16, 2024 7:55 pm
Koščki zdrobljenega srca
Avtor Sporočilo Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Koščki zdrobljenega srca Sre Mar 21, 2012 2:40 pm VIDEO Andre Rieu - SERENADE (TOSELLI)
Poezija Je vera - ki nam pesmi spleta v čas, kjer vse je že zaspalo, saj ona ni nikoli v čas ujeta, peti mora v večnost godrnjalo! *** Včasih toči čaše polne strupa, drugič spet vesele pesmi poje, nato niha od veselja do obupa, deli nam v prazno pesmi svoje! Da bi nam lepši svet zgradila, nenehno se - v prepir zapleta, dokler ne bo naš svet razbila, bo vedno našla - novega poeta! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://www.ednevnik.si/?w=Poezijainproza&category=Poezija%2Bpesnic%2Bin%2Bpesnikov%2Bna%B9ega%2Bforuma Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Avg 17, 2012 8:08 pm; skupaj popravljeno 4 krat
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sre Mar 21, 2012 3:28 pm VIDEO Ennio Morricone - Amapola
Milni mehurček V milnem mehurčku veter nosi me skozi mrak surovega sveta, zaman tu človek milost prosi, usmiljenja tu nihče ne pozna. Premetava me od upa do obupa v opni mavrični, ki prikriva mi gnus in čaše polne strupa, nesrečo v lažnive upe skriva! V svet, kjer ni ljubezni več, nosi me up, da malo jo dobim, zavedam se - da želim preveč ter v obupu vedno bolj trpim. Tu in tam preveč ogreta dama moj milni mehurček mi predre, čeprav včasih ni docela sama me izkušeno ujame - med noge. Nekaj časa se z menoj zabava, potem spet v mehurček odloži, pošlje v veter brez pozdrava, kjer znova štejem mračne dni. Včasih dama mi ljubezen kaže, čeprav to prav zanesljivo ni, zato se tudi sama sebi zlaže, ker lažje v prividih se živi. *** Brez ljubezni muka je živeti, saj prazno tako je življenje, dovolj je - nočem več trpeti, saj mi že preseda hrepenenje! Vsaka zabava mora se končati, čas je, da iglo zdaj ukradem, prebijem - ker želim zaspati, svoj mehurček - v temo padem! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://www.dnny.ru/blog/1013-razmyshlizmy-o-zhizni.html Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Tor Okt 30, 2012 3:24 pm; skupaj popravljeno 5 krat
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sre Mar 21, 2012 8:15 pm VIDEO Richard Abel - Je pense à toi
Objem strasti V mojih rokah zacvetela roža, razblinja se v cvetoče sanje, v krču strasti ti nežna koža preide v ognjevito valovanje. Začutim, odpotovala si v raj, šla si s krikom vsa razgreta, v tvoja nedra razcveteni maj čutov nežno simfonijo spleta! *** Tudi jaz v hipu svet pozabim! Vse sence radost mi prekrije, ko tebi krik strasti izvabim, se iz tebe v dušo mi prelije! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://vedriosmjeh.bloger.hr/default.aspx?date=1.4.2008 Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Avg 17, 2012 8:10 pm; skupaj popravljeno 3 krat
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295Age : 72Localisation : Nova GoricaEmploi : :)Loisirs : :)Registration date : 23/02/2009 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sre Mar 21, 2012 9:21 pm Lepo Vasja
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Čet Mar 22, 2012 9:29 am VIDEO ERNESTO CORTAZAR - Thanks to life
Naslada Razplamti se krč strasti iz objema tvoje nežne rože, prikličem ti iskre v oči, ko pobožam gube tvoje kože *** V prepletu najinih teles se tvoja avra z mojo zlije, da popelje naju do nebes in vse zlo za hip prekrije. Ko vidim tvoje duše ples, krik z ust - poljub izpije, šepet tvoj pride do ušes in vate val strasti izlije! *** Ko pobožam gube tvoje kože, prikličem ti iskre v oči, iz objema tvoje nežne rože razplamti se krč strasti. Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://meghan-reichert.xanga.com/?uni58861944-direction=n&uni58861944-nextdate=8%2F15%2F2010+18%3A44%3A51.000 Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Sep 28, 2012 12:39 pm; skupaj popravljeno 2 krat
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Čet Mar 22, 2012 4:08 pm VIDEO Ernesto Cortázar - River of dreams
Strast Trenutek, ki preživet je s tabo, ter nežnost, ki mi sanje spleta, nikoli več ne bo odšel v pozabo! Strast je za vedno v stih ujeta! Ko izniči se žareči žar strasti, njen bled odsev vedno še ostane, v pesmi, ki za ljubezen le živi, odsev, ki še vedno dih ti vzame! *** Strti starec, ki več ni za rabo, ki vidi v svetu le še tragedije, pa mora oditi z mrakom v pozabo, da žar ti duše tvoje - ne ubije! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://thepassionman.blogspot.com/ Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Avg 17, 2012 8:13 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Čet Mar 22, 2012 4:34 pm VIDEO Ernesto Cortazar - The greatest Miracle of Love
Ekstaza Nežni sladki krč strasti, ki je na meji bolečine, da ustavi dih, zapre oči, čas mi in srce prekine! Odpelje dušo mi v radost, da v avri enosti cveti ter gre čez cvetoči most, v nebo, kjer sreča spi! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://maherartgallery.blogspot.com/2012/10/tomasz-rut.html Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Sre Okt 24, 2012 5:39 pm; skupaj popravljeno 2 krat
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Čet Mar 22, 2012 5:01 pm VIDEO Ernesto Cortazar - When the Waves dance
Trenutek življenja Odplavi te sreče dih v nebesa, kjer naravna ljubezen še živi, očarano v ritem mojega telesa preplavi te divji val strasti. Tedaj v krču tvojih nog zajet, v roke tvoje zapletene v lase, zaslišim krik - v poljub ujet, ki ti za hip ustavi dih, srce! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://forum.krstarica.com/showthread.php/387548-Zelim-te/page203 Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Avg 17, 2012 8:15 pm; skupaj popravljeno 2 krat
Maja Veteran
Število prispevkov : 3225Age : 50Localisation : LjubljanaEmploi : *Loisirs : *Registration date : 03/11/2009 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Čet Mar 22, 2012 8:56 pm Lepe pesmi in pohvala za slike in glasbo
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295Age : 72Localisation : Nova GoricaEmploi : :)Loisirs : :)Registration date : 23/02/2009 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pet Mar 23, 2012 4:13 pm Lepo:)
Lp, Lea
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sob Mar 24, 2012 5:41 pm VIDEO Ernesto Cortazar - FOOLISH HEART
Utrinek sreče Najlepša si, ko golo ti telo z obleko mojih rok prekrijem, lepo stvaritev za pot v nebo v pajčevino čustev ti ovijem! Posujem čez lica ti razgreta ves zlati prah ljubezni moje, da v krčih izkričiš razvneta viharno strast v sanje svoje. V svili nežnosti toplo ovito, strastno v sanje te odpravim, odklenem skrinjico ti skrito, da dragocenost tja pospravim. *** No, tebi žal premalo je bilo, da si v svojo strast zgorela, na hitro si pomahala v slovo in novo srečo iskat odhitela! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://www.lettigemelli.it/2011/10/13/ce-una-prima-volta-per-tutto-ma-e-la-migliore/ Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Avg 17, 2012 8:16 pm; skupaj popravljeno 1 krat
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295Age : 72Localisation : Nova GoricaEmploi : :)Loisirs : :)Registration date : 23/02/2009 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pon Mar 26, 2012 1:11 pm Lepo Vasja, škoda, ker se žalostno konča:)
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Maja Veteran
Število prispevkov : 3225Age : 50Localisation : LjubljanaEmploi : *Loisirs : *Registration date : 03/11/2009 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Tor Mar 27, 2012 10:21 am čudovita pesem, a moram se strinjat z Leo o zadnjem delu
stopi malo iz svojih čevljev in nam pusti veselje v tvoji poeziji
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pet Mar 30, 2012 6:22 pm VIDEO Ernesto Cortazar - Beethoven's Silence
( francoska beseda passe pomeni v slovenščini - mimo ) PRAVLJICA ZA ODRASLE OTROKE ( vas, tu as déja passé ) PREDGOVOR Uvod je tu nadvse resničen, čeprav mi morda nekdo ne bo verjel! Moralni prag je res uničen! Ljudem dostojanstvo - vrag je vzel! UVOD Bil čudovit je dan poletni, šel žejen v bife spit sem limonado, sedel v senci sem prijetni, ogledoval si moških radosti parado. Tri dame ob kavi so sedele, jim sloj pudra ni zakril - mozolje, bile so turobne nič vesele, saj očitno so bile res slabe volje. Razkazovale so darov obilo. Tu vse pomembno šlo je na razstavo! Potem se je pa žal zgodilo, da so odprle vrata - v votlo glavo. Je prva, jezna res najbolj, odpila kavo, nato pa tako je rekla: "Jaz bede res imam dovolj!" "Od zdaj pazim, komu jo bom slekla!" "Dečko zasluži mi premalo!" "Še manj kot jaz, to pa več ne gre!" "Malo naj se trudi, tnalo!" "Bo za njega bolje, sicer bo passe!" "Šel moj bo h kakšni kozi!" čez stisnjene zobe druga je dejala: "Naj kar njo v kripi vozi!" "Jaz pa kar mercedesa bom poiskala!" "Moj naj služkinjo poišče!" "Sicer sam bo kuhal, pral in likal," čivka tretja brž ko pišče: "ali poišče opico, da ji bo vtikal!" "Z mojo več bi prislužila!" "Zato naj pazi - kaj z menoj počne!" "Hitro ga bom - zapustila!" "Bolje da se trudi, sicer bo passe!" Saj več tega so "odkrile", ni vse za vsako krotko dušo in uho, nazadnje so se pa zmenile, da dečki so passe, one v raj gredo! Do tu pisal sem - resnico, no, od tu dalje se pravljica začne, zato ima pač vsak pravico, da bere jo naprej, ali na pivo gre! PRAVLJIČNI ZAPLET Kar so sklenile so storile, vse so poiskale napolnjen si račun, na hitro "srečno" poročile, pozabile, da jaha jih zapit tajkun. Imele so oblekic na vagone ter nakita, da mrak ti pade na oči, čednih čevljev za pol tone in vse kar nezmerno srce si poželi. Žal s temi strički je tako, da po mucah so dobile skrajno malo, a zato več v usta in črevo! Tajnice so rade uredile vse ostalo. No, zato bilo ni naraščaja! Saj noben tajkun ni več tako zabit, da žrtvoval bi košček raja, če lahko porabi ga za - lastno rit! Situacija nevšečna je bila (Se ve, da denar izrodke proizvaja?) muca je za seks ustvarjena, če dovolj ga ni, zares hudo nagaja. So nekaj let vse to trpele, potem so ponovno na kavi se dobile. Usodo si bomo v roke vzele, čas je za razplod, so brž sklenile! Naj bi nam dali - naraščaj, pa ne bi nabile kapitalne jim roge, to zdaj res ni več vprašaj, denarce naj obračajo, ker so passe! PRAVLJIČNI RAZPLET Kar so sklenile so storile, vse tri strastno so odšle - na lov, so hitro ljubčke si dobile vse mucke potešene nosile so domov! No, ena od dam je naletela na tipa, ki ga nekoč je že nagnala! Ker večji dohodek je imela, ga trdosrčno je v pozabo odposlala! Imel je pa dečko seksi rit in stas in glas, da je kar obstala! Da tudi v hlačah je razvit, med strastnim plesom - je spoznala! Kmalu jo držal je čez boke, čeprav mu je rekla, da je poročena, da si le močno želi otroke, zato njega je izbrala - muca njena! Ker je boljši seks kot tak (Vsekakor boljši od takega na roke!) in fant ni ravno bil bedak, navdušeno začel je - delati otroke. Ko možek v službi je garal, da žena bi malo bolj sladko živela, ji je ljubček muco preoral tako zelo navdušeno, da je cvetela! Počasi se veza je zapletla (To navadno se zgodi, ko se ne sme!) saj se je ljubezen spletla, pamet pa v tem primeru gre - passe! PRAVLJIČNI KONEC V nežnostih leto je minilo, a ostal je njen trebušček - prazen, upanje v otroka se razbilo, čeprav ljubček delal je kot blazen. "Poglej, ti si moja sreča," vsa žalostna mu nazadnje je dejala: "toda rada bi bila noseča!" "Stori to, da ne bom drugje iskala!" Nenadoma je ljubček vstal, pred njo silno na hitro se oblekel, ji šop denarja v roke dal, nasmehnil se - to v obraz ji rekel: "Le tebe ljubil sem nekoč, ti si to seveda - zdavnaj pozabila, saj ti si me nagnala proč, zato, ker si več od mene zaslužila." "Zato sem odločil se tako, da sreče iskal več ne bom po svetu, dal nobeni prstan na roko, ne bik za pleme bil nekemu dekletu!" "Moj junak v muce strelja, ker prerezan ima semenovod - meglo, zato zaman je tvoja želja, ker nič z naraščajem najinim ne bo." "Ne dam semena muci tvoji! Ne sodi to v vsako! Ni za moj okus! Daj muco lakomnosti svoji! Jaz ne dam življenja ti v tak gnus!" "Same ste ta svet gradile, srce, ljubezen pod denar postavile! Tudi človečnost ste ubile! Zdaj pojdi brez slovesa - si passe!" MORALNI NAUK Če se nekdo z ljudmi igra, na koncu bo le svojo kazen doživel, saj zelo hitro sam spozna, da zagotovo prazen bo v smrt odšel! Vi kar imejte svoje kaste, meni resnično od nekdaj - dol vise, zato pošiljam vam namaste, prišel je čas, da bom še jaz passe! POST SCRIPTUM Da bi bila mi čista moja vest poeta in kakšen moralist mi kože ne odere, mladini do vključno šestnajstega leta PREPOVEDUJEM, da pravljico prebere! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://dajana.blog.siol.net/2011/11/12/tri-gracije/ Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Avg 17, 2012 8:19 pm; skupaj popravljeno 3 krat
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pon Apr 02, 2012 3:49 pm VIDEO Nuclear War - The End
Čreda v raju Na nekem svetu pastirji so živeli, praviloma lažnivi, leni in debeli, in sleherni trop drobnice je imel, na njegov račun nadvse lepo živel. Nenavadno je, vendar tam pastirji, so skoraj vsi pijanci in kurbirji, večinoma silno požrešna so svojat, za povrh pa še skoraj vsak je tat. Se razume - kdor želi tako živeti, mora zato od nekje bogastvo vzeti. To najlažje je od topoglave črede, le oči zapreš, da se ne vidi bede. Zato pa so strigli ovce na debelo, ter molzli svoje koze so - veselo, tudi kakšno svojeglavo so zaklali, da potem malo bolj so mirno spali. Ovcam in kozam ni dobro se godilo, večinoma paše, vode ni bilo obilo, v kolikor so studenci - presušili, psi so upore čred krvavo zadušili. Seveda pastirske so družine rasle, zato tudi večje črede so se pasle, in bil svet je vse bolj posvinjan, razen čred pa je moralo vse stran. Osiveli pastirji so pešati začeli in delo s čredo mladi so prevzeli! So mladi mislili samo še na denar, kaj jutri bo, bilo jim ni nič mar. Kdo se še hoče ukvarjat - s čredo, kdo gledat to hudo smrdljivo bedo? Tako je z njo bilo neznansko delo, brez nje bo mnogo lepše in veselo. Zato takoj so črede skupaj zgnali, ne sami, psi so delo bolj poznali, nato so se na dolgo pot odpravili, tja, kjer lepi so nebeški pašniki. *** No, ovce veselo so blejale - beee, z njimi koze tudi meketale - meee, čeprav boljše paše niso pričakale, slepo za pastirji so lepo blejale! Kdo bi si glavo z vprašanji mučil, naj misli šef - zato se je izučil! Čemu potem sploh - pastir obstaja, če lahko s svojo glavo misli raja? Bila je neskončno težka tista pot, prepolna trnja, stranpoti in zmot, ni v travo raja čreda več verjela, večkrat v suhih strugah pobesnela. Ubogi čredi pot vse težja je bila! Včasih kakšna svojeglava je ušla, če tolpa psov jo ni nazaj nagnala, ali pastirska horda v raj poslala. Končno so prišli vsi v tisti kraj in na tabli je pisalo - POT V RAJ. Tja odgnali čredo v vrsti so lepo, saj v raj ne pride čreda kar tako! Toda kmalu so blejale ovce - beee, tudi koze tožeče so jokale - meee, iz raja so vozili le kože in meso, čreda je odšla - vse je potihnilo! POST SCRIPTUM Da ne bi me nekdo po ustih vlačil in za črnogledega tipa me označil, da podobnosti z Zemljo ni - povem, če je, seveda naključna je povsem! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://fotoblogx.blogspot.com/2011/09/las-mejores-fotografias-de-animales-del.html Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Sre Apr 03, 2013 4:58 pm; skupaj popravljeno 3 krat
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295Age : 72Localisation : Nova GoricaEmploi : :)Loisirs : :)Registration date : 23/02/2009 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pon Apr 02, 2012 8:02 pm Oj, Vasja, si res priden
Lepo pišeš
lp,
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pon Apr 02, 2012 9:41 pm
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sob Apr 07, 2012 9:40 am VIDEO LAST WALTZ
Šola o ljubezni Po mestu je mož postaven hodil, ostarel, visok, že malo osivel, a še čil, da ne bi mu prisodil let, tako prožen je korak imel! Za njim je ves čas hodila dama, bila je prikupna, nadvse mlada, ves čas zasledovala ga je sama, videlo se je, da bi nekaj rada. Iznenada stopi mož - k dekletu, in pogleda z nasmehom ji v oči. "Ves dan že hodim po tem svetu," reče :"kamor grem jaz, greš ti! "Zdaj rad dobil bi - pojasnilo, zakaj že ves dan me zasleduješ, z očmi, ki obetajo si povabilo, postavaš blizu in me ogleduješ!" Malo zardela je glavo sklonila in kot kip pred njim - obstala, povesila, da bi zadrego skrila, oči, ter je vsa zbegana dejala: "Uzrla sem vaš obraz šarmanten, atletsko postavo vam pogledala, vsekakor ste res mož markanten, takoj sem se - v vas zagledala." "Veš dekle," lepi mož je rekel: "da si mi všeč, ti bom priznal!" "Žal sem se enkrat že - opekel!" Zatem je z nasmeškom še dodal: "Rekla si, obraz ti všeč je moj ter si se zagledala v moj stas, no, moj prijatelj tam za teboj, je še bolj šarmanten kakor jaz!" Pogledalo prek ramena je dekle, ampak - nikjer nikogar ni bilo, zelo začudeno se vanj ozrlo je, smeje vprašalo: "Kje pa je kdo?" *** "Vidi se, dekle, da si še mlada, vendar nisi nikdar res ljubila! Kajti če bi me ti - imela rada, se prav zagotovo ne bi obrnila!" Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://www.plumdistrict.com/deals/tamer-mickel-salon-35-for-70-blow-dry-and-conditioning-treatment-at-tamer-mickel--yLSWGT Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Avg 17, 2012 8:20 pm; skupaj popravljeno 2 krat
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295Age : 72Localisation : Nova GoricaEmploi : :)Loisirs : :)Registration date : 23/02/2009 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sob Apr 07, 2012 2:04 pm Tihi-Don je napisal/a: VIDEO Šola o ljubezni Po mestu je mož postaven hodil, ostarel, visok, že malo osivel, a še čil, da ne bi mu prisodil let, tako prožen je korak imel! Za njim je ves čas hodila dama, bila je prikupna, nadvse mlada, ves čas zasledovala ga je sama, videlo se je, da bi nekaj rada. Iznenada stopi mož - k dekletu, in pogleda z nasmehom ji v oči. "Ves dan že hodim po tem svetu," reče :"kamor grem jaz, greš ti! "Zdaj rad dobil bi - pojasnilo, zakaj že ves dan me zasleduješ, z očmi, ki obetajo si povabilo, postavaš blizu in me ogleduješ!" Malo zardela je glavo sklonila in kot kip pred njim - obstala, povesila, da bi zadrego skrila, oči, ter je vsa zbegana dejala: "Uzrla sem vaš obraz šarmanten, atletsko postavo vam pogledala, vsekakor ste res mož markanten, takoj sem se - v vas zagledala." "Veš dekle," lepi mož je rekel: "da si mi všeč, ti bom priznal!" "Žal sem se enkrat že - opekel!" Zatem je z nasmeškom še dodal: "Rekla si, obraz ti všeč je moj ter si se zagledala v moj stas, no, moj prijatelj tam za teboj, je še bolj šarmanten kakor jaz!" Pogledalo prek ramena je dekle, ampak - nikjer nikogar ni bilo in presenečno se vanj ozrlo je, smeje vprašalo: "Kje pa je kdo?" *** "Vidi se, dekle, da si še mlada, vendar nisi nikdar res ljubila! Kajti če bi me ti - imela rada, se prav zagotovo ne bi obrnila!" Vasja Belšak Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!http://www.plumdistrict.com/deals/tamer-mickel-salon-35-for-70-blow-dry-and-conditioning-treatment-at-tamer-mickel--yLSWGT Vasja Belšak Lepo Vasja, sama sem brez volje:)
lp,
Luana Veteran
Število prispevkov : 4400Localisation : =_=*Emploi : :-)Loisirs : ;)Registration date : 30/01/2010 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sob Apr 07, 2012 2:57 pm
Sponsored content
Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca
Koščki zdrobljenega srca