Kdo je z nami | Trenutno forum pregleduje 86 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 86 gostov
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 318, dne Sre Okt 16, 2024 7:55 pm
|
|
| Koščki zdrobljenega srca | |
| | |
Avtor | Sporočilo |
---|
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682 Age : 78 Localisation : * Emploi : * Loisirs : * Registration date : 28/07/2011
| Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Čet Jan 29, 2015 9:25 am | |
| | |
| | | Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682 Age : 78 Localisation : * Emploi : * Loisirs : * Registration date : 28/07/2011
| Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Čet Jan 29, 2015 9:46 am | |
| Frank Duval - Todesengel V spomin na vse žrtve koncentracijskih taborišč, ki so dokaz barbarske civilizacije na tem svetu!Dnevnik Anne Frank
Tako kot jaz si na svet prišla, ljubezen iskat v času hudobije, življenje izgubila v kotlu zla, da so se nasitile zveri morije!
Kdor nima sreče, išče tu zaman. usmiljenje, ljubezen, luč srca, zaman išče v temi - srečen dan. dokler smrt ne odreši ga gorja!
Ti si želela pisati in ljubiti, svetu teme ljubezni sonce dati, toda ne da se zlu usode skriti, ko se odloči - žrtev pokončati!
Tebe oropale človeške so zveri, topline doma, sreče - mladosti, priklicale so strah ti - v oči, ker vzel ti up je svet norosti!
V smrtno grozo so te odpeljali, sestradali do smrti - te ubili, otroštvo v krematoriju sežgali, s tem pepelom zemljo pognojili!
Toda glej - še zmeraj ti živiš, v delu svojem večno boš živela, še z besedo v večnost nas učiš, nič kriva za resnico si trpela!
Tak je ta svet, moja duša mala, da samo tragedije ga popravijo, zato si - svoje življenje dala, pustila nam pouk in šla v nebo!
Vse čestitke tebi - ljubo dete, odšla si in odnesla čist obraz! Znova čas piše besede preklete, toda sedaj jih bom napisal jaz!
Vasja Belšak | |
| | | Tihi-Don Mojster
| Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Čet Feb 12, 2015 2:05 pm | |
| Vangelis - Deliverance Barve ljubezni
Kakšne barve je ljubezen tvoja? Je rožnata - kot tvoje ustnice polne strasti in čutnega opoja, ko poljub pohotno jih - razpre?
Kakšno barvo nosi tvoja strast? Je morda rdeča, kot tvoje srce, ki me vedno zvabi v svojo past, tisto v kateri nesreča mi umre?
Kakšne barve je tihi tvoj objem? Je mogoče modre - kot tvoje oči, kot nebo - ki izgubim se v njem, ko ljubezen v prsih nemo zagori?
Kakšne barve opoj tvojih je oči? Je zlat, ko pohota jih prekrije, ko ti iz njih izvabim krik noči, a srce vate krč čutnosti izlije?
Kakšne barve tvoja je - naslada? Ali v barvah karmina se razlije, ko mi šepetaš - da imaš me rada in poljub ti z ust šepet izpije?
Vasja Belšak | |
| | | Tihi-Don Mojster
| Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Čet Feb 12, 2015 2:08 pm | |
| James Last - The World needs Love Zagonetka
Ne vem - kdaj sem izgubil se v tvojih modrih, magičnih očeh, kdaj tvoji duši daroval srce, utonil - v tvoj čudežni nasmeh?
S čim si dušo mojo zasvojila, da ji brez tebe več obstoja ni, ter s čim si moj razum opila, da samo za tebe, mila, še živi?
Kako si življenja luč vrnila, da sem zagledal iskro - v temi, kako v očeh zvezde prebudila, obudila srce - da zate le živi?
Vasja Belšak | |
| | | Tihi-Don Mojster
| Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Čet Feb 12, 2015 2:10 pm | |
| ERNESTO CORTAZAR - Ay amor ya no me quieras tanto Tebi ljubljena
Vsako vlakno - mojega telesa je povsem napolnjeno s teboj, da občutim v tiho noč nebesa, povsem zamaknjen v tvoj opoj!
Po krvi mi potuješ kot usoda! Si res ženska ali domišljija? Nate je vezana sedaj svoboda, saj nenehno se s teboj opija!
Kakor Bog prisotna si povsod vpletena v solze - in nasmeh, moja rojenica - delilka usod, usodo napoveduješ mi v nočeh!
Mojega večnega podzemlja noč je luč mile duše razsvetlila, a duša moja poljub tvoj vroč na dušek je - kot lek popila!
Ko v večer roj zvezd posveti, si sonce, ki sveti mi v temo, si tista, ki jo želim objeti in z njo odpotovati - v nebo!
Takrat v samotah mojega srca osamljena drhtiš v molk noči, včasih kraljica mojega gorja, in ženska, ki v strast zgori!
V temi tvojih neznanih ugank si moja - bridkost ali sreča, a jaz žrtev vseh tvojih zank, ki tebi v srcu oltar posveča!
Ne vidim te, a vendar slikaš s tvojo lepoto podobe v očeh, da v samotni noči me zamikaš, srečo pričaraš v noč, nasmeh!
Si sreča, ki leži v globinah neskončne ljubezni duše moje, ki zapoješ - v mojih tišinah, sonetni venec za opoje tvoje!
Povsem zamaknjen v tvoj opoj, da občutim v tiho noč nebesa, sem povsem napolnjen s teboj v vsako vlakno mojega telesa!
Vasja Belšak | |
| | | Tihi-Don Mojster
| Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Čet Feb 12, 2015 2:13 pm | |
| Giovanni Marradi - Love Ptica ljubezni
Ko ptica ljubezni odletela bo v noč neznano iz srca tvojega, tiho šel v neznano bom za njo, poiskat tebi luč srca zlatega!
Poiščem jo, prinesem jo nazaj, nežnost ljubezni, ki je večna, da boš imela v prsih tihi raj, da boš ljubila, da boš srečna!
Ne bom ti v kletko jo - zaprl v zlato kletko - srca nežnega, jaz vrata te kletke bom odprl, naj ti leti prelepa - do neba!
A ti z njo poleti zvezde štet, pojdi odplesat svoj ples srca, da bo o sreči pisal tvoj poet, kako ljubiš - in si ljubljena!
Vasja Belšak | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca | |
| |
| | | | Koščki zdrobljenega srca | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |