Poetry and Prose
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

POEZIJA IN PROZA forumi - projekt društva za pomoč z umetnostjo -Plus5

KazaloKazalo  PortálPortál  Latest imagesLatest images  BLOG PP  Skupna ustvarjanja  Registriraj seRegistriraj se  PrijavaPrijava  
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 26 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 26 gostov

Noben

Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 318, dne Sre Okt 16, 2024 7:55 pm
Latest topics
» Ljubezenska pisma - 2011
Ljubezenska pisma - 2011 EmptyČet Mar 31, 2022 7:18 pm by Luana

» Hoger Grozni
Ljubezenska pisma - 2011 EmptyPon Mar 07, 2016 10:15 am by hoger_grozni

» izziv - zgodba na črko
Ljubezenska pisma - 2011 EmptyTor Nov 24, 2015 6:02 pm by Luana

» Foto poezija
Ljubezenska pisma - 2011 EmptyPon Sep 21, 2015 7:34 pm by lea199

» Slike, kolaži na temo "Obrazi"
Ljubezenska pisma - 2011 EmptySre Mar 25, 2015 7:57 pm by lea199

Povezave
Forum društva Plus5
Forum Besede
Licenca CC in Bookmark
Creative Commons License
To delo je licencirano z Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 2.5 Slovenija licenco

AddThis Social Bookmark Button
like

Ljubezenska pisma - 2011

Go down 
5 posters
AvtorSporočilo
Ita-Ines
Moderator
Moderator
Ita-Ines

Female
Število prispevkov : 3513
Emploi : :)
Loisirs : :)
Registration date : 10/02/2007

Ljubezenska pisma - 2011 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Ljubezenska pisma - 2011   Ljubezenska pisma - 2011 EmptyTor Feb 08, 2011 4:03 pm

Ljubezenska pisma - 2011 512777

tukaj pa Ljubezenska pisma - 2011 303369 pisma pišemo Ljubezenska pisma - 2011 959628
Nazaj na vrh Go down
http://galerijaines.blogspot.com/
Luana
Veteran
Veteran
Luana

Female
Število prispevkov : 4400
Emploi : :-)
Loisirs : ;)
Registration date : 30/01/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ljubezenska pisma - 2011   Ljubezenska pisma - 2011 EmptySre Feb 09, 2011 8:34 pm

Uf, tu bo potrebno malo dosti domišljije, ne bo šlo kar tako skozi :ni inspiracije

:kava:

:papa2:
Nazaj na vrh Go down
https://poezija-proza.editboard.com/profile.forum
Maja
Veteran
Veteran
Maja

Female
Število prispevkov : 3225
Emploi : *
Loisirs : *
Registration date : 03/11/2009

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ljubezenska pisma - 2011   Ljubezenska pisma - 2011 EmptyČet Feb 10, 2011 9:14 am

Moje misli za te

Kakšna noč. Kakšne sanje. Saj veš, da so bile o tebi. Ja bile so lepe, žive in vesele. Sanje po navadi nimajo velikega vpliva na moje razpoloženje, a tokrat priznam res so m i polepšale jutro. Dan se je še toliko bolje začel, ker je zunaj že sijalo sonce in obljubljalo pravo pomladno idilo.
Pogrešala sem te. Vse je bilo čudovito, le majhen delček v meni je bil prazen, pust. Nekaj mi je manjkalo. Odločila sem se za majhen sprehod. Brez veliko priprav in premišljevanja sem obula soperge in iz omare vzele flis jakno. Noge so kar same začrtale pot in ne da bi se zares zavedala že sem stopala po najini poti. Sončni žarki so me božali po hrbtu in laseh, ter me spominjali na tvoje nežne objeme. Kolikokrat sva prehodila to pot z roko v roki, včasih objeta, včasih glasna in včasih molčeča. Najina rutina je dvorezen meč. Tako domača in varno ljubeča, tako prazna in srhljivo boleča. Dan je preveč lep, da bi si dovolila, da mi temne misli in grenka osamljenost pokvarita mir in lepoto veselja. Stopam po poti in se vstavim ob najini klopi. Prazna je. Veje mogočnega drevesa se za enkrat še gole sklanjajo nad klopjo in tiho obljubljajo senco v dolgih prihajajočih poletnih dneh. Sedem. Vse je tako domače. Voda žubori pred menoj in na stezi za mojim hrbtom slišim tiho pogovarjanje dveh prijateljic, ki sta izkoristili dan za sprehod in klepet. Njuna glasova se tiho oddaljita in spet sem prepuščena sebi, zvenu drobnih valov, ki se kotalijo čez skale. Sonce počiva na mojem obrazu. Nekaj me zmotim, nekdo me opazuje. Počasi odprem oči a ni nikogar. No sprva tako mislim, nato ju opazim. Se spomniš tiste male račke z dolgim zelenim vratom. No priplavala je bližje in ni sama. Ob njej je velik samček, gleda me z rahlim nezaupanjem. Njo varuje. Nasmehnem se in že iz navade pobrskam po žepih. Okregam se v mislih, da se nisem spomnila prej in s seboj vzela nekaj posušenega kruha. A sreča je na moji strani, v žepu najdem keks, tistega, ki sem ga včeraj dobila ob kavi in še sama ne vem zakaj spravila v žep. Odvijem papir in keks prelomim na pol. S počasnimi gibi vstanem in z nežnim glasom jima povem, da imam malenkost za njiju. Vseeno se malo oddaljita in me opazujeta. V vodo vržem obe polovici in sedem nazaj na klop. Hitro se približata in vzameta vsak svoj del. Ostaneta blizu obale, zaupata mi. Nasmehnem se in naslonim nazaj. Kar presenečena sem, da pod svojim hrbtom čutim trdo stranico. Pričakovala sem tvojo mehko telo. Tvojo varno ramo in ljubeč objem. No danes se bom sprijaznila s soncem in prebujajočo naravo, naslednjič pa se bom razvajala ob tebi.

Luana likes this post

Nazaj na vrh Go down
https://poezija-proza.editboard.com
Luana
Veteran
Veteran
Luana

Female

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ljubezenska pisma - 2011   Ljubezenska pisma - 2011 EmptyTor Mar 01, 2011 10:37 am

"Pišem sebi"

Veš kolikokrat sem vzela pero v roke, neštetokrat sem pričela s pisanjem, potem vse skupaj odložila, strgala na tisoč koščkov.
Odložila iz preprostega razloga: ni bilo besed s katerimi bi ti opisala svoje čutenje, misli, želje, hotenja.
Še vedno si center mojih sanj, petindvajset ur na dan buriš mojo domišljijo.
Neutrudljivo jadraš po moji zavesti, ustvarjaš ljubezenske prizore.
Najine ure strasti so polne toplih poljubov, nežnih besed, večnih obljub.
V mojih ušesih še vedno butajo valovi obljub: Večno tvoja, za vedno moj.
Tako kakor je naju ljubezen odtujila tako bo naju ponovno združila.
Ljubi, tega pisma ne boš nikoli dobil ali: še vedno si center vsega lepega kar obdaja to ljubezen do tebe.
Nekoč se bova ponovno srečala in dokončala pričeto.
Krogotok življenja se obrača, ljudje se srečujemo, oddaljimo, ponovno približamo da oddelamo svoje poslanstvo.
Nazaj na vrh Go down
Luana
Veteran
Veteran
Luana

Female

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ljubezenska pisma - 2011   Ljubezenska pisma - 2011 EmptyTor Okt 11, 2011 10:54 pm

Tvoje pero nima črnila

V roki držiš list papirja, svinčnik mrzlično prestavljaš, prsti iščejo prostor kjer se bo usul plaz besed.
Počutje; Visoka napetost pred izbruhom čustev, katera bodo kakor vroča lava odtekala na belo podlago.
Neizkušeno, testno ustvarjaš podobo pisma katerega boš naslovila:"neznano!"
Želja po čustvenemu povezovanju med stvarnostjo in domišljijo, je močnejša od vseh sil.
Brezmejna polja čustev so izzvala v tebi val plimovanja med visokopričakovanim in neuresničljivim.
Ustvarjeni malik je Bog na tuzemeljski ravni, punčica v očesu.
Tvojo neizmerljivo strast do ljubezni bo pogasil s svojimi žarečimi ustnicami iz katerih bodo pritekali poljubi kakor zublji v potokih.
Ob spoznanju da se mu prebližuje lava čustev, ga bo pesem te ljubezni premamila, igral bo na zadnjo noto, le da osvoji svet svojih sanj.
Nič ga ne bo odvedlo od tega, načrt je božansko podprt, čas za akcijo.
Oder je samo vajin, igra se pričenja, življenje piše najlepše pesmi, dveh od ljubezni lačnih src.
Nazaj na vrh Go down
lea199
Veteran
Veteran
lea199

Female
Število prispevkov : 7295
Registration date : 23/02/2009

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ljubezenska pisma - 2011   Ljubezenska pisma - 2011 EmptySre Okt 12, 2011 1:30 pm

Vrtnica je napisal/a:

Tvoje pero nima črnila

V roki držiš list papirja, svinčnik mrzlično prestavljaš, prsti iščejo prostor kjer se bo usul plaz besed.
Počutje; Visoka napetost pred izbruhom čustev, katera bodo kakor vroča lava odtekala na belo podlago.
Neizkušeno, testno ustvarjaš podobo pisma katerega boš naslovila:"neznano!"
Želja po čustvenemu povezovanju med stvarnostjo in domišljijo, je močnejša od vseh sil.
Brezmejna polja čustev so izzvala v tebi val plimovanja med visokopričakovanim in neuresničljivim.
Ustvarjeni malik je Bog na tuzemeljski ravni, punčica v očesu.
Tvojo neizmerljivo strast do ljubezni bo pogasil s svojimi žarečimi ustnicami iz katerih bodo pritekali poljubi kakor zublji v potokih.
Ob spoznanju da se mu prebližuje lava čustev, ga bo pesem te ljubezni premamila, igral bo na zadnjo noto, le da osvoji svet svojih sanj.
Nič ga ne bo odvedlo od tega, načrt je božansko podprt, čas za akcijo.
Oder je samo vajin, igra se pričenja, življenje piše najlepše pesmi, dveh od ljubezni lačnih src.

Lepo:)))
Nazaj na vrh Go down
Maja
Veteran
Veteran
Maja

Female

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ljubezenska pisma - 2011   Ljubezenska pisma - 2011 EmptySre Okt 12, 2011 5:37 pm

Vrtnica :super:
Nazaj na vrh Go down
Luana
Veteran
Veteran
Luana

Female

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ljubezenska pisma - 2011   Ljubezenska pisma - 2011 EmptySre Okt 12, 2011 8:41 pm

:hvala: obema

:cmok:
Nazaj na vrh Go down
Maja
Veteran
Veteran
Maja

Female

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ljubezenska pisma - 2011   Ljubezenska pisma - 2011 EmptyČet Okt 20, 2011 6:20 pm

Zbudila sem se v nov dan. Vesela sem. Srečna sem. Moja prva misel je namenjena tebi, zato se moje ustnice same obračajo v nasmeh. Počutim se tako dobro, lahkotno in predvsem živo. Tudi moja druga misel je namenjena tebi, prav tako tretja in četrta, a le kdo bi jih štel. Škoda časa. Raje mislim na tebe. Raje sanjarim o naju. Ne, ni mi treba sanjariti, prav bi bilo reči, da se z radostjo spominjam vseh drobnih pozornosti in vseh nežnih dotikov ter z veseljem pričakujem nova doživetja. Vsak nov trenutek je nova priložnost za vznemirljive trenutke polne sreče.

Ali opaziš zanos v mojih očeh? Čutiš adrenalin, ki buri mojo kri? Se opazi igrivost v mojih gibih? Se sreča zrcali z mojega obraza? Opaziš? Ne? Ali si slep od ljubezni in ne prepoznaš svojega odseva, ali ti ponos in trma ne dovolita predati se ljubezni in poleteti na njenih krilih.
Nazaj na vrh Go down
Luana
Veteran
Veteran
Luana

Female

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ljubezenska pisma - 2011   Ljubezenska pisma - 2011 EmptyČet Okt 20, 2011 8:17 pm

:rose: Ljubezenska pisma - 2011 776943
Nazaj na vrh Go down
Maja
Veteran
Veteran
Maja

Female

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ljubezenska pisma - 2011   Ljubezenska pisma - 2011 EmptyPet Okt 21, 2011 7:04 am

:rose:
Nazaj na vrh Go down
lea199
Veteran
Veteran
lea199

Female

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ljubezenska pisma - 2011   Ljubezenska pisma - 2011 EmptyPet Okt 21, 2011 1:48 pm

Lepo Maja :rose:

Lp,
Nazaj na vrh Go down
Maja
Veteran
Veteran
Maja

Female

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ljubezenska pisma - 2011   Ljubezenska pisma - 2011 EmptyPon Okt 24, 2011 8:44 pm

Hvala
:rozice:
Nazaj na vrh Go down
Maja
Veteran
Veteran
Maja

Female

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ljubezenska pisma - 2011   Ljubezenska pisma - 2011 EmptyTor Nov 22, 2011 12:44 pm

Pogrešam te!

Hlad meglenega jutra s svojo vztrajnostjo ovija moje telo. Šklepetajo mi zobje od mraza. Prste na rokah kljub rokavicam ne čutim več in počutim se kot velika kocka ledu. Vstopim v topel prostor. Počasi slečem vsa zimska pokrivala in si hitro skuham čaj. Prijeten vonj sadja požgečka moje čute, topla tekočina se razlije po hladnem telesu. Vse je samo trenutna potešitev, že naslednji hip se notranji hlad vrne. Ni oblačila ali napitka, ki bi ga pregnali. Moja duša je prazna, moja duša je hladna. Moja duša si bil ti. Zdaj te več ni. Ostala je prazna, globoka luknja polna sivega, ledenega niča. Pogrešam te. Pogrešam tvoj objem, dotik tvoje tople dlani. Moja ušesa so na hudi preizkušnji, saj upajo, da bodo ujele tisti posebni zven tvojega glasu. Oči so posivele od napora, zaman se trudijo uzreti tvoj obraz. Ves neuspeh se zliva v ogromen prepad v mojih prsih. Pogrešam te. Pogrešam tvojo ljubezen. Odšel si in odnesel mojo ljubezen s seboj.
Topel dan greje moje telo. Sonce se je ujelo v kotičke mojih zelenih oči. Zožim jih, da bi lažje videla prebujajočo naravo, ki me obkroža. Sivi prepad v mojih prsih je zapolnjen z bolečino in solzami. Ni več prostora za nove bisere žalosti. Čutim drobne, tihe utripe svojega srca. Še vedno utripajo v ritmu tvojega imena in dokler bom živa, bodo utripali v tem ritmu. Pogrešam te. Vedno te bom pogrešala. Pogrešam tvojo ljubezen, pogrešam svojo ljubezen za te. Vem, da moja ljubezen pri tebi je varna. Varuješ jo, obdal si jo s svojo ljubeznijo za me. Obe skrbno si skril v svoje prsi in čakaš dan, ko spet me boš objel, s prsti pobožal moj obraz in mi s poljubom vrnil del duše, ki si ga vzel s seboj.
Nazaj na vrh Go down
Snowflake.*
Mojster
Mojster
Snowflake.*

Female
Število prispevkov : 633
Emploi : študentka
Loisirs : ..
Registration date : 31/01/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ljubezenska pisma - 2011   Ljubezenska pisma - 2011 EmptyPet Nov 25, 2011 10:30 am

Maja je napisal/a:
Pogrešam te!

Hlad meglenega jutra s svojo vztrajnostjo ovija moje telo. Šklepetajo mi zobje od mraza. Prste na rokah kljub rokavicam ne čutim več in počutim se kot velika kocka ledu. Vstopim v topel prostor. Počasi slečem vsa zimska pokrivala in si hitro skuham čaj. Prijeten vonj sadja požgečka moje čute, topla tekočina se razlije po hladnem telesu. Vse je samo trenutna potešitev, že naslednji hip se notranji hlad vrne. Ni oblačila ali napitka, ki bi ga pregnali. Moja duša je prazna, moja duša je hladna. Moja duša si bil ti. Zdaj te več ni. Ostala je prazna, globoka luknja polna sivega, ledenega niča. Pogrešam te. Pogrešam tvoj objem, dotik tvoje tople dlani. Moja ušesa so na hudi preizkušnji, saj upajo, da bodo ujele tisti posebni zven tvojega glasu. Oči so posivele od napora, zaman se trudijo uzreti tvoj obraz. Ves neuspeh se zliva v ogromen prepad v mojih prsih. Pogrešam te. Pogrešam tvojo ljubezen. Odšel si in odnesel mojo ljubezen s seboj.
Topel dan greje moje telo. Sonce se je ujelo v kotičke mojih zelenih oči. Zožim jih, da bi lažje videla prebujajočo naravo, ki me obkroža. Sivi prepad v mojih prsih je zapolnjen z bolečino in solzami. Ni več prostora za nove bisere žalosti. Čutim drobne, tihe utripe svojega srca. Še vedno utripajo v ritmu tvojega imena in dokler bom živa, bodo utripali v tem ritmu. Pogrešam te. Vedno te bom pogrešala. Pogrešam tvojo ljubezen, pogrešam svojo ljubezen za te. Vem, da moja ljubezen pri tebi je varna. Varuješ jo, obdal si jo s svojo ljubeznijo za me. Obe skrbno si skril v svoje prsi in čakaš dan, ko spet me boš objel, s prsti pobožal moj obraz in mi s poljubom vrnil del duše, ki si ga vzel s seboj.

Super je!
Ta dva stavka sta mi res odlična : "čakaš dan, ko spet me boš objel, s prsti pobožal moj obraz in mi s poljubom vrnil del duše, ki si ga vzel s seboj" in "Čutim drobne, tihe utripe svojega srca. Še vedno utripajo v ritmu tvojega imena in dokler bom živa, bodo utripali v tem ritmu."

smilie_girl_020
Nazaj na vrh Go down
Maja
Veteran
Veteran
Maja

Female

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ljubezenska pisma - 2011   Ljubezenska pisma - 2011 EmptyNed Nov 27, 2011 3:24 pm

Hvala Snowflake :rose:
Nazaj na vrh Go down
Luana
Veteran
Veteran
Luana

Female

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ljubezenska pisma - 2011   Ljubezenska pisma - 2011 EmptySre Jun 06, 2012 8:29 pm

Dragi princ

Srebrna krona še vedno krasi spomin na tebe.
Ničkolikokrat sem odvrgla pero, zmečkala do onemoglosti popisane liste papirja, zradirala vse kar me spominja na topel nasmeh.
Ne gre dragi, ponovno se vračajo utrinki najine ljubezni, oko se orosi, srce noro razbija, tebe ni!
Ne morem dojeti: odšel si, za vedno!
Odkorakal v temno noč, s seboj odnesel del mene, kateri te neskončno ljubi!
Kako bom, brez?
Oko se mi dan za dnem vlaži ob spominu na besede katere si mi izrekel.
Tako močno so zarezale, bolečina ne pojenja, nemir se bohoti.
Vem da me ne maraš, slutim: tvoja ljubezen je minila, nje veličina je bila trenutni vzgib pomanjkanja.
Iz istega razloga si odšel, odšel tja kjer ti je dom, kjer si postavil korenine.
Moje si odrezal, sedaj uvela in oropana ljubezni v pričakovanju minljivosti, usiham.
Zadnja misel, boš!

Nazadnje urejal/a Luana Pet Dec 21, 2012 7:27 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
Snowflake.*
Mojster
Mojster
Snowflake.*

Female
Število prispevkov : 633
Emploi : študentka
Loisirs : ..
Registration date : 31/01/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ljubezenska pisma - 2011   Ljubezenska pisma - 2011 EmptySob Jul 07, 2012 2:02 pm

Živa je napisal/a:
Dragi moj princ

Srebrna krona še vedno krasi spomin na tebe.
Ničkolikokrat sem odvrgla pero, zmečkala do onemoglosti popisane liste papirja, zradirala vse kar me spominja na topel nasmeh.
Ne gre dragi, ponovno se vračajo utrinki najine ljubezni, oko se orosi, srce noro razbija, tebe ni!
Ne morem dojeti: odšel si, za vedno!
Odkorakal v temno noč, s seboj odnesel del mene, kateri te neskončno ljubi!
Kako bom, brez?
Oko se mi dan za dnem vlaži ob spominu na besede katere si mi izrekel.
Tako močno so zarezale, bolečina ne pojenja, nemir se bohoti.
Vem da me ne maraš, slutim: tvoja ljubezen je minila, nje veličina je bila trenutni vzgib pomanjkanja.
Iz istega razloga si odšel, odšel tja kjer ti je dom, kjer si postavil korenine.
Moje si odrezal, sedaj uvela in oropana ljubezni v pričakovanju minljivosti, usiham.
Zadnja misel, boš!

Super :) :kisss:
Nazaj na vrh Go down
Luana
Veteran
Veteran
Luana

Female

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ljubezenska pisma - 2011   Ljubezenska pisma - 2011 EmptySre Jul 09, 2014 8:17 pm

Že videno

Po dolgem času si je  pero zaželelo plesa še ne izrečenega.
Minilo je dolgo obdobje tišine,  nit katera je povezovala dolgoletno prijateljstvo se je v sekundi pretrgala.
Dogodki so načeli skrhano vsebino. Vizualizacija ni zadostovala, beseda je odrezala obojestransko naivnost.
Kakor zelenc si odigral ta del gledališke predstave.
V trenutku te je obšla slaba vest, tla pred teboj so se odprla, vsa samozavest preteklega obdobja se je pogreznila v tišino.
Potem je sledilo obdobje notranjih bojev, odrekanj, v sebi si čutil praznino katero je pustila"Ona"!
Zavedaš se njenega obstoja, kaj ti pomeni, od kod prihaja, zakaj se je ponovno pojavila v tvojemu življenju?
Kaj imata skupnega?
Veliko zamolčanega!
Nazaj na vrh Go down
lea199
Veteran
Veteran
lea199

Female

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ljubezenska pisma - 2011   Ljubezenska pisma - 2011 EmptyČet Jul 10, 2014 12:52 pm

Luana, zanimivo ljubezensko pismo si napisala :)
Nazaj na vrh Go down
Luana
Veteran
Veteran
Luana

Female

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ljubezenska pisma - 2011   Ljubezenska pisma - 2011 EmptyČet Jul 10, 2014 5:06 pm

Hvala Lea, tudi če, bolj kot ljubezensko sliči na kaj drugega  :dance: 
včeraj imela grozno močen napad pisanja, morala nekaj izliti na papir, potem je tema, nalašč za pisalo.
(joj me joj, pozabila kako se pisma piše Sad sedaj so moderni sms-i  :P
važno da ljubezen je, drugo pride :))

:LW:
Nazaj na vrh Go down
lea199
Veteran
Veteran
lea199

Female

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ljubezenska pisma - 2011   Ljubezenska pisma - 2011 EmptyČet Jul 10, 2014 6:55 pm

Luana je napisal/a:
Hvala Lea, tudi če, bolj kot ljubezensko sliči na kaj drugega  :dance: 
včeraj imela grozno močen napad pisanja, morala nekaj izliti na papir, potem je tema, nalašč za pisalo.
(joj me joj, pozabila kako se pisma piše Sad sedaj so moderni sms-i  :P
važno da ljubezen je, drugo pride :))

:LW:
Že morda, da si pozabila kako se ljubezenka pisma piše, a zgornji zapis je zelo dober, enako tudi druga dva, ki si ju sinoči zapisala (zgodba na črko in zgodba te fotke. Ne laskam ti, zares je dobro napisano ... še veliko navdiha!

Lp :)

Luana likes this post

Nazaj na vrh Go down
Luana
Veteran
Veteran
Luana

Female

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ljubezenska pisma - 2011   Ljubezenska pisma - 2011 EmptyČet Jul 10, 2014 8:33 pm

Hvala ti Lea:(kot pravijo, za pohvalo se je treba samo zahvalit, dodajanje opravičil tako ali tako ni potrebno)
Zato, še 1x hvala ti, res da imela napad pisanja, danes enako, ali so mi ga moji dragi prekrižali, ah ta mati in njena mladina  :dance: 
 imej se in se bereva, ti si  vedno pridna, napadi te kar pogosto obiščejo  :jaaaa;
Nazaj na vrh Go down
Luana
Veteran
Veteran
Luana

Female

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ljubezenska pisma - 2011   Ljubezenska pisma - 2011 EmptyČet Mar 31, 2022 7:18 pm

Maja je napisal/a:
Moje misli za te

Kakšna noč. Kakšne sanje. Saj veš, da so bile o tebi. Ja bile so lepe, žive in vesele. Sanje po navadi nimajo  velikega vpliva na moje razpoloženje, a tokrat priznam  res so m i polepšale jutro.  Dan se je še toliko bolje začel, ker je zunaj že sijalo sonce in obljubljalo pravo pomladno idilo.  
Pogrešala sem te. Vse je bilo čudovito, le majhen delček v meni je bil prazen, pust. Nekaj mi je manjkalo. Odločila sem se za majhen sprehod. Brez veliko priprav in premišljevanja sem obula soperge in iz omare vzele flis jakno. Noge so kar same začrtale pot in ne da bi se zares zavedala že sem stopala po najini poti. Sončni žarki so me božali po hrbtu in laseh, ter me spominjali na tvoje nežne objeme. Kolikokrat sva prehodila to pot z roko v roki, včasih objeta, včasih glasna in včasih molčeča. Najina rutina je dvorezen meč. Tako domača in varno ljubeča, tako prazna in srhljivo boleča. Dan je preveč lep, da bi si dovolila, da mi temne misli in grenka osamljenost pokvarita mir in lepoto veselja. Stopam po poti in se vstavim ob najini klopi. Prazna je. Veje mogočnega drevesa se za enkrat še gole sklanjajo nad klopjo in tiho obljubljajo senco v dolgih prihajajočih poletnih dneh. Sedem. Vse je tako domače. Voda žubori pred menoj in na stezi za mojim hrbtom slišim tiho pogovarjanje dveh prijateljic, ki sta izkoristili dan za sprehod in klepet. Njuna glasova se tiho oddaljita in spet sem prepuščena sebi, zvenu drobnih valov, ki se kotalijo čez skale. Sonce počiva na mojem obrazu. Nekaj me zmotim, nekdo me opazuje. Počasi odprem oči a ni nikogar. No sprva tako mislim, nato ju opazim. Se spomniš tiste male račke z dolgim zelenim vratom. No priplavala je bližje in ni sama. Ob njej je velik samček, gleda me z rahlim nezaupanjem. Njo varuje. Nasmehnem se in že iz navade pobrskam po žepih. Okregam se v mislih, da se nisem spomnila prej in s seboj vzela nekaj posušenega kruha. A sreča je na moji strani, v žepu najdem keks, tistega, ki sem ga včeraj dobila ob kavi in še sama ne vem zakaj spravila v žep.  Odvijem papir in keks prelomim na pol.  S počasnimi gibi vstanem in z nežnim glasom jima povem, da imam malenkost za njiju. Vseeno se malo oddaljita in me opazujeta. V vodo vržem obe polovici in sedem nazaj na klop. Hitro se približata in vzameta vsak svoj del. Ostaneta blizu obale, zaupata mi. Nasmehnem se in naslonim nazaj. Kar presenečena sem, da pod svojim hrbtom čutim trdo stranico. Pričakovala sem tvojo mehko telo. Tvojo varno ramo in ljubeč objem. No danes se bom sprijaznila s soncem in prebujajočo naravo, naslednjič pa se bom razvajala ob tebi.
Pogrešam...te, Maja in vse nas❤drhti ob branju spominov.
Škoda ker se več nič ne družimo.
Tvoje zgodbe, top the topm Maja💐
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ljubezenska pisma - 2011   Ljubezenska pisma - 2011 Empty

Nazaj na vrh Go down

Ljubezenska pisma - 2011
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Ljubezenska zgodba