Kdo je z nami Trenutno forum pregleduje 8 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 8 gostov Noben Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 318 , dne Sre Okt 16, 2024 7:55 pm
Koščki zdrobljenega srca
Avtor Sporočilo lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295Age : 72Localisation : Nova GoricaEmploi : :)Loisirs : :)Registration date : 23/02/2009 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sob Sep 22, 2012 7:10 pm Z veseljem prebrano, veliko si napisal, odkar sem zadnjič brala tvoje pesmi :) Zelo lepo pišeš:) Lp, Lea
Luana Veteran
Število prispevkov : 4400Localisation : =_=*Emploi : :-)Loisirs : ;)Registration date : 30/01/2010 Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Čet Sep 27, 2012 8:34 am VIDEO MICHEL PEPE - La Source d'Emeraude
Brezsrčna beseda Revolver, ki ubija na daljavo, z nabojem, ki preko morij gre, brez napake me zadane v glavo ter mi raztrešči dušo in srce! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://jgcphotos.wordpress.com/page/4/ Vasja Belšak
Maja Veteran
Število prispevkov : 3225Age : 50Localisation : LjubljanaEmploi : *Loisirs : *Registration date : 03/11/2009 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Čet Sep 27, 2012 9:04 am
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pet Sep 28, 2012 6:28 pm
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Tor Okt 02, 2012 8:33 am Nazadnje urejal/a Tihi-Don Čet Jul 04, 2013 7:22 pm; skupaj popravljeno 2 krat
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Tor Okt 02, 2012 3:07 pm VIDEO Nicolas de Angelis - Quelque Notes pour Anna
V svetu mrtvih sanj Odnesla bo kristalna voda moje misli - v svet teme, naj tja odplavi jih usoda, ubije v meni - vse gorje! Še jaz z njimi tam zaspim, tako izbrišem si spomine, tudi vse želje vam pustim, posute po svetu bolečine! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://www.postojna.co/zanimivosti-postojna.html Vasja Belšak
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295Age : 72Localisation : Nova GoricaEmploi : :)Loisirs : :)Registration date : 23/02/2009 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Tor Okt 02, 2012 6:57 pm Lepo in žalostno, Vasja:) lp, Lea
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Čet Okt 04, 2012 12:39 pm VIDEO Nicolas de Angelis -Voyage
Pot iz teme v temo Odšel sem na stezo izgubljeno in vse na pot je v pogubo šlo! Prišla je ona in obrisala oči! Sedaj spomin na čutnost njeno, (žal mnogo več od tega ni bilo) obuja najine fantastične noči! Prebudile ljubezen so ognjeno, s katero odšel bom sam v nebo! Tja kjer bolečina v noč zaspi! *** Tja kjer bolečina v noč zaspi, odšel bom tiho pozabit v nebo to ljubezen žalostno, ognjeno! Izbrisat vse fantastične noči (žal mnogo več od tega ni bilo) tudi spomine na čutnost njeno! Odšla je, v mrak ovila mi oči, da je vse na pot v pogubo šlo! Odšel sem na stezo izgubljeno! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://www.boegan.it/lattivita/estero/brasile/mato-grosso/ Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Čet Okt 04, 2012 6:06 pm; skupaj popravljeno 3 krat
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Ned Okt 07, 2012 9:32 am VIDEO Mark Knopfler - Going HomeKako naj Kako naj izpojem hudo bolečino, ki jo potisnil vame je ta svet? Kako naj izbrišem - vso črnino, da ne bom več v to noč preklet? Kako naj prekinem korenine zla ki ste jih vame kruto posadili? Kako naj razbijem - krog gorja? Z njim srce ste mi v noč ovili! Kako naj nežno ljubezen umorim, ki nemo v srcu tihe sanje poje? Kako v večnost tiho naj zgorim, da ohranim cvet ljubezni svoje? *** Vem, kako lahko vse to storim, in zbrišem vso nesrečo s sebe! Samo da v zadnjo noč - zaspim, vse bom pozabil, toda ne tebe! Vasja Belšak
Fotografija je od avtorja pesmi!
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Čet Jul 04, 2013 7:25 pm; skupaj popravljeno 2 krat
Maja Veteran
Število prispevkov : 3225Age : 50Localisation : LjubljanaEmploi : *Loisirs : *Registration date : 03/11/2009 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pon Okt 08, 2012 8:43 am Vasja, kot vedno, lepo in zanimivo napisano.
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Tor Okt 09, 2012 2:33 pm VIDEO Paul Cardall - Live to Love
Kazen za nezmernost Vi svet prekletih kar imejte! Kdo bo ob smrti čisto vest imel? Lačnim kruh - iz ust pojejte! Bo kdo kaj s sabo v nebesa vzel? Smejte se, ko vas bodo klali, tisti, ki ste otroke jim pobili, tako da jim hrane niste dali, ker človečnost vso ste pozabili! Zaman bo vse vaše premoženje! Z njim ne da poplačat se morije, da ste sladkali si življenje, otopeli od posledic - goljufije! *** Kaj mi bo bogastvo neizmerno, ki ga ponuja mi vaš gnusni svet, če pa jaz znam živeti zmerno, in ne od revežev v grob preklet! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://aristeroblog.gr/node/327 Vasja Belšak[b]
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Tor Okt 09, 2012 4:21 pm VIDEO MICHEL PEPE - L' eau de Cristal
Napev iz večnosti Ko luna tvoj obraz obsveti, jaz sem te prišel - objeti, da ponesem sliko tvojo jaz in tam poljubim tvoj obraz! Ko ovije mesec te v srebro, ti pobožat sem prišel telo, saj noč je tisti nežni čas, ko mesečino brišem - z las! Ko sonce poboža tvojo kožo, in vetrič nežno draži rožo, te vsa ljubezen moja greje, a v nebo tvoj vonj mi veje! Če val vode ti telo oblije, ti jaz uganjam vse norčije! Tako božam tvoje ti - telo in spomine nosim si v nebo! Ko daš poljub na lepi cvet, vedno skrit v njem sem jaz, samo tako ti poljubim spet ljuba usta lepi tvoj obraz! *** Ti potuj v življenje svoje, in živi vse ljubezni tvoje, jaz ob tebi tiho bom ostal, in ti pesmi v dušo šepetal! A ko boš v temi jame stala, vsaka kapljica bo šepetala, da pevec te še vedno ljubi, ponoči zasipa te s poljubi! Stresa nate - zvezdni prah, naj ne bo v nočeh te strah, nesrečni duši obudi nebesa šepet ljubezni prek telesa! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://www.everydaylifes.com/2011_09_18_archive.html Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Tor Nov 06, 2012 1:17 pm; skupaj popravljeno 9 krat
Maja Veteran
Število prispevkov : 3225Age : 50Localisation : LjubljanaEmploi : *Loisirs : *Registration date : 03/11/2009 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sre Okt 10, 2012 3:37 pm Res dobra! Tudi slika mi je zelo všeč.
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295Age : 72Localisation : Nova GoricaEmploi : :)Loisirs : :)Registration date : 23/02/2009 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sre Okt 10, 2012 6:42 pm Maja je napisal/a: Res dobra! Tudi slika mi je zelo všeč. Se pridružujem Maji :)
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Ned Okt 14, 2012 8:06 pm VIDEO Andre Rieu - Dmitri Shostakovich - Romance
Zahvala amazonki V tvoji notranjosti, nekje tam, mavrično sem dušo srečal tvojo ter nenadoma bil več nisem sam, saj prebudila si ljubezen mojo! Žal tvoja je naloga, da ubiješ zadnjo željo - ki je še ostala, in poslednja upanja mi skriješ, praznega me boš v temo poslala! Toda vseeno ti bom rekel hvala! Nevede si veliko delo naredila, saj v srce si mi ljubezen dala, čeravno nikoli nisi me ljubila! Če moram še to izbiro doživeti, potem naj bo, branil se ne bom! Mi za ljubezen ni težko umreti, z njo iti tja, kjer je moj Dom! *** Kaj naj nesojeni duši še povem? Špartanski borci - domov gredo s ščitom v roki ali pa na njem! Ti na ščitu pošiljaš me v nebo! Mrtvim se na Zemlji slavo poje in ti si mi jo v roke položila, da večno bom opeval prsi tvoje, ljubezen, katero si mi obudila! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://www.liveinternet.ru/users/naalen/post116392599/ Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Čet Nov 08, 2012 3:12 pm; skupaj popravljeno 3 krat
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295Age : 72Localisation : Nova GoricaEmploi : :)Loisirs : :)Registration date : 23/02/2009 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Ned Okt 14, 2012 8:48 pm Fanj Vasja:) všeč mi je:) lp,
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sob Okt 20, 2012 2:45 pm VIDEO Bernward Koch - Touched by Love
Plačilo poetu Prišlo je bitje k meni - iz svetlobe ter reklo: "Kmalu prišel bo tvoj čas! V tem čudaškem svetu prepolnem zlobe, nihče več ne posluša tvoje duše glas!" Nasmehnil sem se in mu rekel: "Hvala! Že dolgo vem, da tu nimam kaj iskati! Toda zakaj me Modrost je sem poslala, če nikomur nisem mogel prav nič dati?" Nasmeh! Nato reče: "Stvarnik ve čemu! Gotovo ni bilo zaman tvoje trpljenje! Nekoč dvigneš to, kar je zdaj na dnu, ljudem Zemlje lépo podariš življenje! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://mensagensangeloflight.blogspot.com/2010/04/solidao.html Vasja Belšak
[center]
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Čet Okt 25, 2012 5:15 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Sponsored content
Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca
Koščki zdrobljenega srca