Nazadnje urejal/a Tihi-Don Ned Mar 31, 2013 8:34 am; skupaj popravljeno 1 krat
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pet Mar 08, 2013 7:38 pm
Vasja, ti si zelo priden :)
Lp,
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682 Age : 78 Localisation : * Emploi : * Loisirs : * Registration date : 28/07/2011
Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sob Mar 16, 2013 1:50 pm
The Best of Romantic Waltz - Moon River
Nočno sanjarjenje
V klobčiču strasti oba ovita, ujeta v krčeviti val strasti, z ognjem čustev vsa prekrita, zasanjano zajeta v opoj noči! V tančico dotikov sva zavita, odšla v svet brez vseh skrbi, v svetu poljubov tiho skrita, kjer vsa nesreča v noč zaspi!
Vasja Belšak
Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Ned Mar 31, 2013 8:35 am; skupaj popravljeno 1 krat
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682 Age : 78 Localisation : * Emploi : * Loisirs : * Registration date : 28/07/2011
Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sob Mar 16, 2013 2:58 pm
John Sokoloff - Allow Me
Mrtva pomlad
Bliža se pomlad - vse že brsti, tiho čaka, da se bo cvet odprl, ljubezen podaril - v opoj noči, v pričakovanjih se v svet ozrl! Brst - kjer je moja duša - spi, otopel v brezglasnost je zamrl, nikogar ni nikjer, da ga zbudi, zato negibno čaka - da bo umrl!
Vasja Belšak
Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Ned Mar 31, 2013 8:36 am; skupaj popravljeno 1 krat
Tihi-Don Mojster
Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pon Mar 18, 2013 6:01 pm
Richard Clayderman - Time to say goodbye
Sit sem
Sit sem tega ostudnega planeta, tu slednja cipa me uči pravice, čeravno ji morala ni nič sveta in ji je laž zamenjala resnice!
Sit sem tega razuzdanega sveta, kjer ljubezen je le sla telesa, nabijanje brez duše, brez srca, in število orgazmov vsa nebesa!
Sit sem sveta, ki človeka rabi, kot orodje, za gradnjo "sreče", predmet, ki po seksu se pozabi, v slabi uri - preden se obleče!
Sit sem, da tu je bolj poštena celo kurbica od "poštene" žene, prva vsaj pove, kakšna je cena, od poštene ni garancije nobene! Ko dobi, kar hoče, te potešena brezčutno strese z mucke njene in neprizadeta je morala njena, čeprav te v dno duše prizadene!
Počasi pakiram s tega se sveta, prevečkrat se želodec mi obrne od groznih ran nesrečnega srca, duši čas je - da Domov se vrne!
Vasja Belšak
Sit sem tega ostudnega planeta, tu slednja cipa me uči pravice, čeravno ji morala ni nič sveta in ji je laž zamenjala resnice!
Sit sem tega razuzdanega sveta, kjer ljubezen je le sla telesa, nabijanje brez duše, brez srca, in število orgazmov vsa nebesa!
Sit sem sveta, ki človeka rabi, kot orodje, za gradnjo "sreče", predmet, ki po seksu se pozabi, v slabi uri - preden se obleče!
Sit sem, da tu je bolj poštena celo kurbica od "poštene" žene, prva vsaj pove, kakšna je cena, od poštene ni garancije nobene! Ko dobi, kar hoče, te potešena brezčutno strese z mucke njene in neprizadeta je morala njena, čeprav te v dno duše prizadene!
Počasi pakiram s tega se sveta, prevečkrat se želodec mi obrne od groznih ran nesrečnega srca, duši čas je - da Domov se vrne!
Vasja Belšak
Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Ned Mar 31, 2013 8:28 am; skupaj popravljeno 2 krat
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Čet Mar 28, 2013 8:58 pm
Lepo Vasja, v veselje mi je bilo brat :)
so bile češnje na fb zmrznjene? ))
Lp, Lea
Tihi-Don Mojster
Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Čet Mar 28, 2013 9:42 pm
lea199 je napisal/a:
Lp, Lea
Čakaj malo, danes sem res nekaj komentiral na FB o zmrznjenih češnjah! To mi daje sedaj misliti, da me poznaš tudi na FB! Ne vem pa, kdo si?! Hvala za pohvalo in komentar, prav tako za redne obiske! Lp Vasja!
lea199 Veteran
Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Čet Mar 28, 2013 10:13 pm
Tihi-Don je napisal/a:
lea199 je napisal/a:
Lp, Lea
Čakaj malo, danes sem res nekaj komentiral na FB o zmrznjenih češnjah! To mi daje sedaj misliti, da me poznaš tudi na FB! Ne vem pa, kdo si?! Hvala za pohvalo in komentar, prav tako za redne obiske! Lp Vasja!
Poznam, in kometirala sem tam o vremenu tebi odgovarjala