Kdo je z nami Trenutno forum pregleduje 7 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 7 gostov :: 1 Bot Noben Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 318 , dne Sre Okt 16, 2024 7:55 pm
Koščki zdrobljenega srca
Avtor Sporočilo Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Ned Apr 14, 2013 8:29 pm VIDEO Secret Garden - Passacaglia
Kaj me žene Kaj me žene, da iščem srečo v norostih zgrešenega sveta, spravljam zlo v svojo vrečo že prepolno strašnega gorja? Kaj me žene, da se žrtvujem, za svet, ki je utonil v zlo, osamljen, onemogel obupujem, če udobnejša pot gre v nebo? Kaj me žene, da pesmi pišem, vpletam vanje ljubezni smrt, okrutni svet v besede rišem, odpravljam se v nebeški vrt? *** Kaj me drži, da še obstajam, če več iskati ni docela nič, da se zdaj tu živ razkrajam v svetu brezupa - živ mrlič? Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://ichtis.info/index.php/media/tv-katolicka/3036-nowosci-kanalu-religia-tv Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pon Apr 15, 2013 9:58 am; skupaj popravljeno 1 krat
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pon Apr 15, 2013 7:49 am VIDEO Two Steps from Hell - Cassandra
Uspavanka razočaranih Ne vem čemu, kradeš mi noči, čemu k meni v temo prihajaš, trgaš dušo, da v prah zgori in srce počasi mi razkrajaš? *** Daj ustavi se srce brez upa, posuši duša večno mokre oči, naj se izprazni čaša strupa in nesreča moja v noč zaspi! *** To srce počasi mi razkrajaš! Trgaš dušo, da v prah zgori! Čemu k meni v noči prihajaš, ne vem čemu, kradeš mi noči? Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://eroticbwphotography.tumblr.com/page/69 Vasja Belšak
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pon Apr 15, 2013 9:12 pm VIDEO Michel Pépé - In Paradisum
Čar neke noči Prišla si k meni, ljubka vila in v trenutku sva bila objeta, v klobčič želja sva se zavila, v pesem, ki še ni bila zapeta! Si z ustnic poljube mi popila sreča ljubljena v želje vpeta, strast v trepalnice si skrila vsa sladka, nežna in razgreta! Tiho nedrček ti z ram obrišem, zajamem toploto tvojo v dlani, z nežnostjo v prsi ti napišem sladko bajko, ki ti zapre oči! Na kožo dojke ti srce narišem, poljubim vrat, ki poljub želi, Kako naj tebe ljuba tu opišem, tako za to besed primernih ni! Odnesel val je z bokov tvojih v mesečino čar tvojega perila, nežen čudež, ki v rokah mojih ga mesečina je v srebro ovila! Uživaj sreča - v čarih svojih, saj vsakega ti bova poljubila in obudila ti metulje v rojih, vanje ljubko ti telo prekrila! Po stezici mesečine sem odšel, ki jo nariše ti mesec na telo in s poljubi na kožo ti zapel ljubko pesem, ki pelje v nebo! Tvoj vonj v nosnice sem zajel, nežno odpeljal te zaljubljeno, da ti cvetje sreče bom pripel, cvetje za sladko srečo najino! Poljubljam ti ustnice dehteče, poljubljam čelo, nosek in oči, tiho prisluhnem vzdihom sreče, ki jih pot poljubljanja zbudi! Strasti prebujam v tebi speče, da telo od dotikov ti vzdrhti, čez boke stezo poljubov vleče moja želja, da slo ti prebudi! Od kolena poljubov pot potuje po nežni strani noge v strast, da v valove hropeče te zasuje, zasopla utoneš v hotenja past! Čez prsi razvnetost se posuje, v ustnice ugrizne tvoja slast, duša v užitkov srečo odpotuje, ljubit tebe - je posebna čast! Zanihala boke v srečo si noči, zapletla prste v moje si lase, povabila v sredino me strasti, kot ptica ti poletelo je srce! V prsih roka željo tiho obudi, vate nežno moja strast prodre, ti sladko pot v nebesa naredi, da zahlipaš srečna: "Hočem te!" Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://eroticbwphotography.tumblr.com/page/105 Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Tor Apr 16, 2013 7:32 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Matjaz Velemojster
Število prispevkov : 1924Age : 31Localisation : CosmosEmploi : svobodnežLoisirs : :)Registration date : 19/03/2009 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Tor Apr 16, 2013 1:47 pm
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295Age : 72Localisation : Nova GoricaEmploi : :)Loisirs : :)Registration date : 23/02/2009 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Tor Apr 16, 2013 7:07 pm Se pridružujem Matjažu, všeč mi je in dotakne se me. Bravo, Vasja :)
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sre Apr 17, 2013 8:10 am
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sre Apr 17, 2013 8:12 am
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Ned Apr 21, 2013 7:24 pm VIDEO LA PALOMA - INSTRUMENTAL
Tja daleč Tja daleč poleti - duša moja! Čemu nesrečna tukaj še trpiš? Končana sedaj je vloga tvoja, čas je, da v večnost pohitiš! Kar odpotuj duša mi nesrečna v daljave mračne zvezde štet! Poleti v srečo - ki je večna, čutečim dušam lepe pesmi pet! A preden v nebo boš poletela, zapoj še enkrat njej v slovo, saj zadnjič pesem boš zapela, čemu greš pesmi pet - v nebo! *** Tja daleč poleti - duša moja! Čemu nesrečna tukaj še trpiš? Končana sedaj je vloga tvoja, čas je, da v večnost pohitiš! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://www.kznwhitedoverelease.webs.com/ Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pon Apr 22, 2013 3:30 pm; skupaj popravljeno 1 krat
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295Age : 72Localisation : Nova GoricaEmploi : :)Loisirs : :)Registration date : 23/02/2009 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Ned Apr 21, 2013 8:55 pm Lepo Vasja :) Sicer sem jo nocoj že enkrat prebrala :) (se je splačalo še eno branje) Lp, Lea
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Čet Apr 25, 2013 4:38 pm VIDEO Tom Barabas - Adagio
Vprašanja Kdo na svetu, razen mene, brez slehernih sanj živi? Še komu srce v temi vene brez upanja v boljše dni? Ostal bitje sem človeško, ali rastlina sem pomična? Sem samo ekranski smeško, računalniška ikona mična? Mar se na svetu ne konča neskončen krog - nesreče? Kdo nalaga goro mi gorja, zakaj ni zame malo sreče? Živim to, kar sem izbral, ko sem iz večnosti odšel? Bo bolje - ko bom zaspal, spet v večnost pesmi pel? Komu tu pišem pesmi lepe, če sleherna namen zgreši? Kdo še piše jih za slepe, v brezupni temi luč budi? Kaj tu v svetu še počnem, v katerem vedno le trpim? Je napočil čas - da grem, končno v svoj mir zaspim? Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://phronesis.se/ Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pon Apr 29, 2013 8:16 am; skupaj popravljeno 1 krat
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Ned Apr 28, 2013 10:24 am VIDEO OMAR AKRAM - Surrender
Človek senca Kje je - kar sem na svet prinesel, poštenje je vse, kar je še ostalo! Vse ta svet neizprosno je odnesel, iz otroške duše je vse odpotovalo! Ne vem, kdaj so pomrle moje sanje, vem samo to, da jih več v meni ni! Kje so upi? Le kdo sprašuje zanje, saj prazno srce lažje v noč zaspi! *** Le kam skriti spako, ki je ostala od človeka, ki je v svet privekal? Ga je usoda smrti v objem poslala, ker ponosen ni pred zlom poklekal? Ne vem, ker me niti ne zanima več! Kaj mi bo ta grda kreatura počena? Zdaj vsaka misel o usodi je odveč, saj moja pot dokončno je odločena! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://lrosilloc.blogspot.com/2013_03_01_archive.html Vasja Belšak
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Ned Apr 28, 2013 10:27 am VIDEO Secret Garden - Frozen in Time
Ugašanje Opisal sem sladke vam spomine, napisal, da upanja za mene ni, izkričal, da je dovolj temine, če že noč je - naj srce zaspi! Dovolj mi je strašne bolečine, ko se v temo ljubezen raztopi, naj z njo tudi življenje mine in z njim vse tisto, kar boli! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://www.flickr.com/photos/29353590@N02/5319347211/ Vasja Belšak
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Ned Apr 28, 2013 12:11 pm VIDEO Alain Morisod - Le Lac de Côme
Pomladna Vsepovsod pomlad cveti, a moji duši zima vlada! Cvetenja zame tukaj ni, nima mene sreča - rada! Vsepovsod - sonce sije na obujenost tega raja, a če ti kdo srce ubije, ti samo tema še ostaja! *** Vem - tu več ne posije žar ljubezni mi v srce! Čas je - da se razbije up v srečo, v temo gre! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://gallzo.deviantart.com/art/Frozen-Rose-Grey-109255066 Vasja Belšak
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pon Apr 29, 2013 7:59 am VIDEO Omar Akram - Trust Unspoken - HD
Puščava Na žgočem soncu neke puščave v brezmejnem pesku do obzorja, je srce ubilo vrednote prave, da potonile so v prašna morja! Suh veter raznesel v neznano je lepe upe v srečo življenja! Notranje bogastvo je razdano, skrito pod sipinami trpljenja! Ni več oaze za uro osvežitve, še fatamorgane v tem peklu ni, išče oko zaman hip potešitve, duša čaka dan, da v noč zaspi! Ničesar ni do tam, kjer nebo nežno poljublja sipine prašne! Iz tega pekla je izhod slovo, da odreši nas - usode strašne! Tako se v pesek časa potopiš, kadar se v usode prah zagrneš, in v neskončnem času izgubiš! Prah si bil - v prah se vrneš! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://www.fondosya.com/view-imagenes_de_unas_dunas-hd.html Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Tor Apr 30, 2013 12:57 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pon Apr 29, 2013 10:51 am VIDEO Alain Morisod - Ballade pour Camilla
Zamrznjena pomlad Ne sveti več pomladi cvetje v grozljivo noč mojega srca! Ljubezen zavita v prekletje me vrgla je v ponor - gorja! Več ne odtali toplota sonca leden oklep okoli duše moje! Zamrznjena v led brez konca krute brezsrčnosti je tvoje! Vasja Belšak(Za obletnico nekega neizmernega razočaranja!) Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://indafoto.hu/kbukky/image/277355-b55b8d12 Vasja Belšak
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sre Maj 01, 2013 6:53 pm VIDEO Franz Schubert - Serenade
Pot iz noči v noč Prišla si kakor val topline, se preko mrtvih ven razlila! Obudila si čustva iz temine, da kot feniks so se obudila! *** Nenadoma čustev pesmi vrele so iz prikrite kamrice srca! V temo so rajske ptice pele, nesreča moja je v noč odšla! Iznenada sem videl beli dan, saj sem nekoga vroče ljubil! Minil je pekel strašnih ran, že ko sem prvič te poljubil! *** Prišla si - angel iz temine, iztrgala srce in ga - ubila in zagrnila dušo v bolečine, brez milosti me - zapustila! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://zlataleta.com/depresija-in-vitamini/ Vasja Belšak
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sre Maj 01, 2013 7:58 pm VIDEO Stamatis Spanoudakis - The Hand of the Angel
Tolažba obupancev Izginile so zvezde - iz oči, samo moten lesk iz ogledala še odseva v brezizhodne dni, iskra živa je v noč zaspala! Utonila je zarja za obzorje, ko mi obujeno je srce ubila, odšla je, kjer počiva morje, za vekomaj v noč se utopila! Svet skrit v grozo je obupa, ki ga strta duša ni poznala! Žar srca smrtna doza strupa v brezčasje tiho je poslala! Ničesar ni - tišina je samo, nemo tuli - v noč trpljenja, le misel, da potujem v nebo, ostala tolažba je življenja Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://www.nacional.hr/clanak/101492/znanstvenici-razrijesili-misterij-jednog-od-najucestalijih-uzroka-slijepoce Vasja Belšak
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Čet Maj 02, 2013 5:48 pm VIDEO Vangelis - Conquest of the Paradise
Svetu brezsrčnosti Kjer je ljubezen - je moj dom! Zdaj vem, da jo tu sigurno ni, zato v svetu tem živel ne bom! Zadosti mi tega je sveta noči! Veste, jaz verjamem, da nekje v globini vesolja je poštenje, bitja, ki v prsih nosijo srce, da še občutijo tuje trpljenje! Čas je napočil - za potovanje, končana moja so iskanja sreče! Prazne so vse moje lepe sanje, sedaj potujem med poete speče! *** Brez zamere, a ta grozni svet za ljudi poštene ni ustvarjen! Še od lačnih je otrok preklet vaš pošastni svet - pokvarjen! Pravite, da ga niste naredili! Tu za nikogar izgovora več ni! Niso krivci, ki so to storili, kriv je, kdor vidi - in molči! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://technology.inquirer.net/16858/digital-initiative-aimed-at-helping-worlds-poor Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Sob Maj 11, 2013 2:17 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sob Maj 04, 2013 8:27 pm VIDEO Winter Sonata OST - My Memory (Violin)
Zgodba z večnega ledu Nekje daleč v večnem ledu Inuiti lep, a za nas krut, običaj imajo! Vsak ve - da je čas v temo oditi, ko zadnjo moč - skupnosti oddajo! Ko pride čas, da so veliko breme ter življenje vso družino ogrozi, le vdano počakajo na slabo vreme, odidejo v noč - ki konec je poti! *** Človek ve, kdaj tisti čas napoči, ko postane veliko breme soljudem! Samo na njem je - kako se odloči! Jaz postal sem breme - zato grem! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://home.wanadoo.nl/gverwoert/htmldream/51alaska.htm Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pon Maj 13, 2013 10:11 am; skupaj popravljeno 2 krat
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sob Maj 04, 2013 8:30 pm VIDEO Ernesto Cortazar - A walk in Heaven
Kmalu Kmalu na Krasu bodo rože zacvetele, v globinah pod njimi ležal bo poet, nežno uspavanko mu brinovke zapele, ljudem v opomin na ta zlagani svet! Kmalu jelke sklonijo veje povešave v spomin človeku, ki pod njimi spi, ki je odšel v objem ljubezni prave, ker jo v brezsrčnem svetu našel ni! Kmalu dežne kaplje bodo objokovale, človeka, ki je sam v noč odpotoval, umile ga, da bi zlo z njega sprale, da brez groze bo sveta v miru spal! Kmalu poet nenapisane bo pesmi dal, pevcu - ki sedaj nekje v zibki spi, ta bo resnice s pesmijo nadaljeval, da svet brezčutnosti uniči in laži! *** Kmalu prišla bo ljubljena - v nebo, jaz bom čakal, ker sem ji obljubil, takrat vrnil se bom - skupaj z njo, podaril ji srce in jo znova ljubil! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://www.ajo.si/blog/2009/11/22/brinovke/ Vasja Belšak
Maja Veteran
Število prispevkov : 3225Age : 50Localisation : LjubljanaEmploi : *Loisirs : *Registration date : 03/11/2009 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pon Maj 06, 2013 10:49 am Vasja, zelo si priden in ustvarjalen. Kot že mnogokrat prej povedano, všeč so mi tvoje pesmi.
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pon Maj 06, 2013 12:28 pm
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pon Maj 06, 2013 7:42 pm VIDEO Vangelis - Sauvage et Beau
Sodobnim sužnjem Ko sloga na poti poštenja bo stopila, pridnim rokam rože bodo spet cvetele! Ko morala bo noč pogoltnosti razbila, znova bodo ustnice vesele pesmi pele! A dokler ni ne sloge ne osnov morale, kar bodite sužnji svojim gospodarjem, prodajajte za drobiž svoje duše male ter razbite hrbte v lovu za denarjem! Tako mu bodi, kogar boli sol v glavi, kdor prodaja za drobiž svoje pravice, tudi tistemu, ki je hlapec po naravi ter sodobnemu sužnju brez hrbtenice! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/proxenetii-romani-spania-marcau-fetele-cu-coduri-de-bare-385465.html Vasja Belšak
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Čet Maj 09, 2013 10:57 am VIDEO Paul Cardall - Life and Death
Zadnji orlov polet Obsedel je ostareli orel, sin srca, s polomljenim krilom na robu stene. Otopelo štel je leta - ki so odšla, ter naklepal padec v soteske njene. Srce je želelo pod oblake poleteti, občutiti samo še enkrat - luč neba, s krili razprtimi - sonce doživeti, zajeti v krila ljubezen brez gorja! Zrle ostarele so oči otožno v nebo, v vetru razpiralo se - strto krilo, zaman želja, da bi poletel v slovo, usodno zlo nesreče ni ga zapustilo! Za srečo je prosil Stvarnika zaman, za en sam dan ljubezni - in poleta, da poletel bo še enkrat v beli dan, občutil srečo - vsaj na stara leta! No, Stvarnik dokaj je nabrit falot, ki za pestro življenjsko pot skrbi, že najde trnje, kjer je gladka pot, da nam malo življenja steze zasoli! Zato je tudi za tega orla poskrbel, saj zanj mala malica so želje take! Našel je ptico - s katero bo letel, iskat sreče luč zadnjič pod oblake! *** Priletela na steno je orlica mlada, za šalo ga je na obok neba ponesla, poletela z njim - ker igra se rada, a če se naveliča, se bo že otresla! Z njo z enim samim krilom je letel, vzpel z zlomljenim krilom pod nebo, njeni dobroti je prelepe pesmi pel, ko ga odvrgla je, je zapel v slovo! Ker z enim krilom leteti ni mogoče, utonil v vrtinec poslednje je noči, še tam je pesmi pel ljubezni vroče, v meglo brezna potonil - več ga ni! *** Več ne poseda stari orel, sin srca s polomljenim krilom na robu stene, ter več ne šteje let - ki so odšla, doživel je padec - v soteske njene! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://forum.rchobby.ru/index.php?app=gallery&image=1423&st=0 Vasja Belšak
Sponsored content
Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca
Koščki zdrobljenega srca