Kdo je z nami Trenutno forum pregleduje 9 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 9 gostov Noben Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 318 , dne Sre Okt 16, 2024 7:55 pm
Koščki zdrobljenega srca
Avtor Sporočilo Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Čet Jun 14, 2012 2:54 pm VIDEO Paul Cardall - Life and Death
Izpraznjenost Kamor pogledam je samo praznina, mrzel svet, kjer več ni topline, gledam vase - prazna sem lupina in bolečine krik sredi praznine! Zlati prah ubitega srca raznaša grozljivi vrtinec čustvene noči, kam bo šel - duša več ne vpraša, je pomembno le, da ga v meni ni! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://www.flickr.com/photos/mrainsworth/2195366345/ Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Avg 17, 2012 9:03 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Tor Jun 19, 2012 10:22 am VIDEO Ernesto Cortazar - La vida es bella
Poleti, ljubljena Poleti, ljubljena, poleti v svobodo, bodi zaljubljena ter pozabi usodo. Pojdi mi v srečo ljubljenka zlata, in pusti nesrečo hudobnega škrata. Pozabi bridkosti iz turobnih noči, grozečih norosti brezsrčnih ljudi. *** Odpošlji še mene v temačni prepad da med zgubljene odpotujem v hlad Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://vk.com/soul_healing Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Avg 17, 2012 9:04 pm; skupaj popravljeno 3 krat
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295Age : 72Localisation : Nova GoricaEmploi : :)Loisirs : :)Registration date : 23/02/2009 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Tor Jun 19, 2012 1:23 pm Lepa :)
lp,
Luana Veteran
Število prispevkov : 4400Localisation : =_=*Emploi : :-)Loisirs : ;)Registration date : 30/01/2010 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Tor Jun 19, 2012 1:52 pm
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pon Jun 25, 2012 2:04 pm VIDEO OMAR AKRAM - Never let go
Zamaskirani svet Kako naj človek sonce gleda skozi noč - z ugaslimi očmi? Se mogoče kje še kdo zaveda, da za trpečo dušo - ni luči? Kako naj v svetu mask živim, ki mrak skrivajo za bliščem? Zakaj jaz tukaj sploh trpim, neuspešno tu ljubezen iščem? *** Dovolj je odstiranja črnine, ki jih zlate maske skrivajo, in dovolj nesreče, bolečine, ki nesrečno dušo mi ubijajo! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://qing.weibo.com/tj/6a70275d3300105m.html Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Avg 17, 2012 9:05 pm; skupaj popravljeno 1 krat
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295Age : 72Localisation : Nova GoricaEmploi : :)Loisirs : :)Registration date : 23/02/2009 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pon Jun 25, 2012 6:43 pm Tihi-Don je napisal/a: VIDEO Zamaskirani svet Kako naj človek sonce gleda skozi noč - z ugaslimi očmi? Se mogoče kje še kdo zaveda, da za trpečo dušo - ni luči? Kako naj v svetu mask živim, ki mrak skrivajo za bliščem? Zakaj jaz tukaj sploh trpim, neuspešno tu ljubezen iščem? *** Dovolj je odstiranja črnine, ki jih zlate maske skrivajo, in dovolj nesreče, bolečine, ki nesrečno dušo mi ubijajo! Vasja Belšak Priden Vasja, ustvarjalen Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!http://qing.weibo.com/tj/6a70275d3300105m.html Vasja Belšak
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Tor Jun 26, 2012 10:34 am VIDEO Kent Nagano - Bolero (Maurice Ravel)
UVOD V SONETNI VENEC Le ljubezen take pesmi spleta, da nikoli nič jih ne prekrije! Sedaj so časi za novega poeta, da Slovence v venec nov ovije! VENEC NESREČNI LJUBEZNI I Kot zvezdni utrinek pridrvela v temno noč si - mojega sveta! Ko mi že duša na poti je bila, si dala upanje, nesrečo vzela! Nenadoma je duša v sreči pela, saj si razblinila oblak gorja, kot živ angel sreče si prišla in srce v življenje mi ogrela! Odpeljala si me v daljni kraj iz groze pekla, ki v meni spi, ter pokazala mi, da še je raj! S poljubom zaprla usta in oči in svetila kot razcveteli maj si v temo - mojih zadnjih dni! II Si v temo - mojih zadnjih dni prinesla srečo tvojega telesa, da nemo sem odplaval v nebesa z ljubeznijo v prsih, ki gori. Kako ubiti ljubezen, ki kriči, izbrisati tvoje lice iz očesa, ugasniti požar ljubezni kresa, da spet srce v svoj mir zaspi? Prišla si, vzela ter me ubila! Spet samoten tavam sredi noči, toda čustva me niso zapustila. Čeprav me raztrgano srce boli, zame boš za vedno gozdna vila! Emocij val mi zaslepil je oči! III Emocij val mi zaslepil je oči in narisal srcu nežno mavrico, prevaro lažne sreče - na nebo! Zdaj nežno srce mi več ne spi! Zbujeno v osamljeno temo noči tava, zaman išče, kar je lepo, in zadnjo pot ter večno slovo s sveta, kjer več ljubezni ni! Izgubil upanje sem! Le katero? Čustva več ne bodo pesmi pela! Dobil sem gorja za polno mero! Podarila si srečo in jo vzela, a meni obudila upanje in vero! Nehote srce si moje - oživela. IV Nehote srce si moje - oživela, da znova je ljubezen poželelo, kot ptica je v sonce poletelo, saj spet v njem je sreča pela! Prišla je zima in srečo vzela, vse lepo je v hipu - pogorelo in poslednje upanje splahnelo! Smrt zdaj dobi, kar je hotela! Pojem pesmi v svetu brez luči, katere ne boš nikoli razumela, v svet, ki mu več do pesmi ni! Poslednjo pesem boš ti zapela v popolno temo neskončne noči, igrači tvoji - ki si jo ujela! V Igrači tvoji - ki si jo ujela, počila je vzmet, kjer je srce, da razjeda grozljivo jo gorje, čeprav to občutit ne bi smela! Kakor vsaki - ki se je izpela, zadnja pot ji na smetišče gre, da časa neusmiljen zob razžre, še spomin, da je nekoč živela! Nerabna stvar - ki ni za rabo, gre na pot, kjer bolečina spi, a ne sme ničesar vzeti s sabo! Vendar igračka lahko še oživi! Ljubezen - ki je šla v pozabo, je dar - boljšega zdravila ni! VI Je dar - boljšega zdravila ni, ki vsa trpljenja v nič zavije, da človeku vso nesrečo skrije, ki ga držala je živega v temi! V hipu izbriše naše vse skrbi in vse strahove v nič razbije ter svet norosti nam prikrije, ljudem pričara srečo pred oči! Edino ljubezen nas tako očara, čustvo - ki temo srca zbistri, v dušo nam rajski vrt pričara! Lep žar ljubezni, ki se iskri, je meni - ki me nihče ne mara, iskro srcu dal - da spet živi! VII Iskro srcu dal - da spet živi, meni je varljiv občutek sreče! Sedaj v srcu kakor ogenj peče žar pogorišča, ki še tam žari! Naj peklenski ogenj - ki gori, zdaj še ranjeno srce mi speče, kri naj na žrtveni žar odteče, ranjena duša v večnost pohiti! Vem, edina pot gre tja v nebo! Zdaj si duša bo počitek vzela, ker ve, kaj nesreča je in zlo! Čeravno vedno laž je doživela, ji vendar je za hip bilo lepo, poezija ni tedaj o smrti pela! VIII Poezija ni tedaj o smrti pela, tvoje prsi držal sem v dlaneh, na obrazu mi ljubek je nasmeh pričarala duša, ki je cvetela! Vstala kakor Feniks in živela, dvignila, kar je bilo na tleh, je ljubezen moja - ki ni greh! Najlepše pesmi tebi je zapela! Žal sreča nesrečnih ne poišče! Kot zmeraj bo sreča zapustila le nesrečno bitje, ki jo išče! Prišla je, odšla ter me ubila, a v srcu je samo še pogorišče! Fantazija se je v noč zgubila! IX Fantazija se je v noč zgubila, ledene rože zakrile so - srce, prišla resnica in z njo gorje in iluzija v mrak je potonila! Duša je v labirintu - utonila, od tam oditi nihče živ ne sme! Odideš le, če tam pustiš srce, da ne bi kriva sreča ga ubila! Ni iz pekla sveta poti nobene in sreče ne tu v jezeru solza! Le kaj človeka - v pekel žene? Ni moč prekiniti nesreče, zla? Ker ljubezen ni za izgubljene, enako je prišla, kot je odšla! X Enako je prišla, kot je odšla, sreča ljubezni, ki bilo je ni, da mi žalost je napolnila oči, utopil sem v vrtincu se gorja! Duša spet pot je v mrak našla, tam utopil sem se v temo noči, zdaj vse lepo tiho v meni spi, duša se pripravlja, da bo šla. Čemu si v življenje mi prišla, nato kot ranjeno zver pustila, da umira nemo, smrtno ranjena? Zakaj si iz mrtvila me budila, ko že vzel slovo sem od sveta, in za šalo mi spet srce ubila? XI In za šalo mi spet srce ubila, je neprevidnost - mojega srca, kot da nikoli ni dovolj gorja, mrtvo je srce v prah zdrobila! Naivnost moja, ki je pozabila, zakaj je moja pot v pekel šla, izključila je to, da svet zla nima ženske, ki bi me ljubila! Zato sem pozabil, da vse mine, vse kar usoda nudi v dar srca, in plačilo so zmeraj bolečine! Kakor lik fatamorgane je bila, ko prideš blizu, hitro izgine! Fatalna ženska je v noč odšla! XII Fatalna ženska je v noč odšla, odnesla zadnje drobce - sreče, pustila grdo rano, ki me peče, ob breznu sam stojim brez dna. Blodnja ljubezni v noč je šla, a mene zato v to črnino vleče, tja bom odnesel - polne vreče grozot, ki delo tega so sveta! Odšla je in me pustila v temi! Le kam srce tedaj je - skrila? Sama ljubezen išče - ki je ni? Prišla je, vzela ter pozabila, tiho brez srca, čustev in oči! Ena noč ji resnice ni odkrila! XIII Ena noč ji resnice ni odkrila, da vso ljubezen v dlaneh drži, kar lahko iz nekega srca dobi! Odvrgla je in rajši pobegnila! Srce je to, kar še ni razbila, zakaj pa ne bi - vse se zgodi! V svetu več ljubezni davno ni! Posledice - bo že kako nosila! Kaj s čustvi, katera so umrla? Srce strto se gotovo ne pozna, v družbi, ki je slednje strla! Tako za svojo zvezdo je odšla! Le zakaj bi se še nazaj ozrla? Račun plačan s tišino je srca! XIV Račun plačan s tišino je srca, mrtvo je in te še vedno ljubi, ostalo tudi zvesto je obljubi, čaka nate onkraj našega sveta! Ni v tem svetu - takega gorja, da ne bi te zasul - s poljubi! Duša čaka nate, da te zasnubi, v obstoju novem ti srce preda! Takrat boš, ljuba, brez skrbi mi v objemu nežnem srečo pela! Pozaba nesrečo briše - iz oči! Ne zamerim ti, še bova živela! Čakal bom - da boš mi v dlani kot zvezdni utrinek pridrvela! *** ZAKLJUČEK Ne bom magistrale v venec vil, saj nikomur ni nikdar za rabo! Ljubljenko bom v uganko skril, naj z menoj odpotuje v pozabo! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://24ur.com/novice/crna-kronika/naj-cvetje-spregovori-za-vas.html Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Avg 17, 2012 9:07 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pet Jun 29, 2012 4:09 pm VIDEO Ernesto Cortazar - La boema
Rekviem upanju Počivaj v miru v temi večni, car prevar in strašnih laži, ki te rabijo vedno nesrečni, da jim nesreča v očeh zaspi! Tukaj je končno človek zdaj, ki ima še hrabrost ter moči, da te pokoplje v mračni raj! Meni več lagal ne boš v oči! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://bill-kaulitz-loveyou.bloger.hr/default.aspx?date=1.7.2009 Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Avg 17, 2012 9:08 pm; skupaj popravljeno 2 krat
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295Age : 72Localisation : Nova GoricaEmploi : :)Loisirs : :)Registration date : 23/02/2009 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pet Jun 29, 2012 7:00 pm Lepo Vasja, čeprav otožno, no, že kar žalostno.
lp,
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sob Jun 30, 2012 8:13 pm VIDEO ERNESTO CORTAZAR - No one like you
Poslednja pesem Nekega dne ti bo priletela na tvoje okno drobna ptica, prelepo ti pesem bo zapela, priklicala ti smeh na lica. Tako izveš, da si izgubila nekoga, ki ti zadnjič poje! Zaman ga boš nazaj prosila, odšel je iskat sanje svoje! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://www.zverce.si/zverce-napovedujej/33 Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Avg 17, 2012 9:10 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Ned Jul 01, 2012 9:52 am VIDEO Giovanni Marradi - This little big Love
Večerni spev Čez sence gozdne zarja riše otemnelo mračno sled krvavo! V labirintu duša verze piše ter ovija v temo mojo glavo! Mrak svet zagrinja mi v noč! Kriki nočnih ptic med speče, v temi klic dušijo na pomoč bitja nesrečnega brez sreče! *** S temo sem tu v nočeh obdan in ovit v mračne nočne pene, saj v očeh mineva še en dan brez ljube drage izgubljene! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://sc.chinaz.com/tupian/913011130.htm Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Avg 17, 2012 9:11 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sre Jul 04, 2012 5:05 pm VIDEO Chris Spheeris - Rendezvous
Otopelost Všeč mi je pot, po kateri hodim zdaj! Nič ciljev - nič preteklosti bremena! Ne sprašujem se, kdaj bo ponovno maj, kdaj znova poljubil njena bom ramena! Naenkrat je vse tako silno enostavno, ni laži, upanja, ljubezni - ne skrbi! Kar me je ubijalo - je sedaj zabavno! Ni sreče v srcu - a vsaj suhe so oči! Ne zanima me več - zakaj sem doživel vse groze, ki nisem mogel jih dojeti, čemu sem sploh v ta nori svet prišel, kateremu nikoli nisem znal - verjeti! Pot je končno ravna, en sam cilj ima, nobenih vprašanj, zmot ter stranpoti! Sleherni del usode naenkrat se pozna! Smeh ob misli na bodočnost, ki je ni! Ni več vprašanj - saj duša mirno spi! Ostala samo ena je - od mnogih želja, da končno grem Domov z veselimi očmi, z obrazom otroka - ki smrti ne pozna! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://www.don-bosco-gieres.com/sitemap Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Avg 17, 2012 9:11 pm; skupaj popravljeno 2 krat
Luana Veteran
Število prispevkov : 4400Localisation : =_=*Emploi : :-)Loisirs : ;)Registration date : 30/01/2010 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sre Jul 04, 2012 7:46 pm Lepo je ko človek se zave da smrt, je le prehod.
Lepa pesnitev Vasja
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pet Jul 06, 2012 9:13 pm VIDEO Giovanni Marradi - Shadows
To pesem sem res pospremil na pot s posmehom! Glavni akter si drugega resnično niti ne zasluži! Le kako je lahko pomislil, da sem tako naiven? Posmehljivka na rob psihologiji Ona naj kar naprej lepo verjame, da mi nit življenja bo zdržala! Ji moja duša to upanje ne vzame, tako kot ga ona meni je jemala! Ko bo naučeno znanje spodletelo, zanima me, kaj bo kolega rekel, ki ji nasvet deli? Ga bo bolelo, ker na stvarnosti se bo opekel? Njena vest lepo čista bo takrat! Seveda mene to resnično veseli! Naj nosi težave psihološki brat, saj čas je - da se nekaj nauči! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://www.flickr.com/photos/55661601@N05/5158337979/sizes/z/in/photostream/ Vasja Belšak[center]
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Avg 17, 2012 9:12 pm; skupaj popravljeno 1 krat
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295Age : 72Localisation : Nova GoricaEmploi : :)Loisirs : :)Registration date : 23/02/2009 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pet Jul 06, 2012 9:19 pm Tihi-Don je napisal/a: VIDEO To pesem sem res pospremil na pot s posmehom! Glavni akter si drugega resnično niti ne zasluži! Le kako je lahko pomislil, da sem tako naiven? Posmehljivka na rob psihologiji Ona naj kar naprej lepo verjame, da mi nit življenja bo zdržala! Ji moja duša to upanje ne vzame, tako kot ga ona meni je jemala! Ko bo naučeno znanje spodletelo, zanima me, kaj bo kolega rekel, ki ji nasvet deli? Ga bo bolelo, ker na stvarnosti se bo opekel? Njena vest lepo čista bo takrat! Seveda mene to resnično veseli! Naj nosi težave psihološki brat, saj čas je - da se nekaj nauči! Vasja Belšak Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!http://www.flickr.com/photos/55661601@N05/5158337979/sizes/z/in/photostream/ Vasja Belšak[center] Super posmeh
všečna:)
lp,
Snowflake.* Mojster
Število prispevkov : 633Age : 32Localisation : Novo mestoEmploi : študentkaLoisirs : ..Registration date : 31/01/2010 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sob Jul 07, 2012 2:00 pm Tihi-Don je napisal/a: VIDEO Otopelost Všeč mi je pot, po kateri hodim zdaj! Nič ciljev - nič preteklosti bremena! Ne sprašujem se, kdaj bo ponovno maj, kdaj znova poljubil njena bom ramena! Naenkrat je vse tako silno enostavno, ni laži, upanja, ljubezni - ne skrbi! Kar me je ubijalo - je sedaj zabavno! Ni sreče v srcu - a vsaj suhe so oči! Ne zanima me več - zakaj sem doživel vse groze, ki nisem mogel jih dojeti, čemu sem sploh v ta nori svet prišel, kateremu nikoli nisem znal - verjeti! Pot je končno ravna, en sam cilj ima, nobenih vprašanj, zmot ter stranpoti! Sleherni del usode naenkrat se pozna! Smeh ob misli na bodočnost, ki je ni! Ni več vprašanj - saj duša mirno spi! Ostala samo ena je - od mnogih želja, da končno grem Domov z veselimi očmi, z obrazom otroka - ki smrti ne pozna! Vasja Belšak Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!http://www.don-bosco-gieres.com/sitemap Vasja Belšak Čudovita je!
"
Ni več vprašanj - saj duša mirno spi! Ostala samo ena je - od mnogih želja, da končno grem Domov z veselimi očmi, z obrazom otroka - ki smrti ne pozna! "
Preprosto lepa, resnična, z vsakim branjem lepša :)
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pet Jul 13, 2012 1:12 pm VIDEO ENNIO MORRICCONE - Your Love
Pesem v gluho noč Najlepše pesmi so v brezčutnost šle in prelepa čustva sem v mrak razdal! Celo trdo skalovje lahko bi omehčal, a od nje posmeh prejel sem in gorje! Žal, za njo obstaja resnic vsaj sto, s katerimi lahko edino sebe goljufa, a prave zakrinkati z njimi se ne da! S tisto bo za menoj prišla - v nebo! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://www.liveinternet.ru/community/2572064/post91017937/page2.html Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Avg 17, 2012 9:13 pm; skupaj popravljeno 4 krat
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295Age : 72Localisation : Nova GoricaEmploi : :)Loisirs : :)Registration date : 23/02/2009 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pet Jul 13, 2012 2:36 pm Tihi-Don je napisal/a: VIDEO Pesem v gluho noč Najlepše pesmi so v brezčutnost šle in prelepa čustva sem v mrak razdal! Celo trdo skalovje lahko bi omehčal, a od nje posmeh prejel sem in gorje! Žal, za njo obstaja resnic vsaj sto, s katerimi lahko edino sebe goljufa, a prave zakrinkati z njimi se ne da! S tisto prišla bo za menoj - v nebo! Vasja Belšak Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!http://www.liveinternet.ru/community/2572064/post91017937/page2.html Vasja Belšak Lepo, Vasja:)
lp
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pet Jul 13, 2012 6:11 pm VIDEO Hans Zimmer - One Day
Tišina pred viharjem Narava, ta večna uganka stara, vedno znova človeka preseneti, pred hudo nevihto mir ga vara, zato pokaže, da zna pobesneti! *** Ljudi okoli mene - mir obdaja, grozno neurje - ki v meni spi, ne vidi se pa še kako obstaja, a pride čas, da znova pobesni! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://www.telegraph.co.uk/earth/earthpicturegalleries/6187644/Storm-Chaser-a-photographers-journey-into-hurricanes-tornadoes-and-supercell-thunderstorms.html?image=6 Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Avg 17, 2012 9:14 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Sponsored content
Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca
Koščki zdrobljenega srca