P.s, dolžna sem ti zahvalo Hvala ti, ker daješ med svoje pesnitve, krasno glasbo. Med temi, sem odkrila krasnega virtuoza, violinista in dirigenta: "Andre Rieu" iz srca, hvala ti. To sem potrebovala! To je živi dokaz; učimo se eden od drugega.
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682 Age : 78 Localisation : * Emploi : * Loisirs : * Registration date : 28/07/2011
Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Ned Avg 05, 2012 3:40 pm
Hvala za pohvale in komentarje, Živa! Žal smo ljudje pesmi res bolj slabo razumljeni! Me veseli, da ti tu in tam polepšam dan s kakšno lepo glasbo, ali pa odkritjem kakšnega izjemnega izvajalca!
Luana Veteran
Število prispevkov : 4400 Localisation : =_=* Emploi : :-) Loisirs : ;) Registration date : 30/01/2010
Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Ned Avg 05, 2012 4:04 pm
Tihi-Don je napisal/a:
Žal smo ljudje pesmi res bolj slabo razumljeni!
Nič zato Vasja, vsak nosi v sebi svojo resnico in ravno iz tega naslova je lepo da smo raznoliki, to daje entiteti poseben čar.
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682 Age : 78 Localisation : * Emploi : * Loisirs : * Registration date : 28/07/2011
Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Ned Avg 05, 2012 5:18 pm
STAMATIS SPANOUDAKIS - Nyfes
Lepljenje srca
Pobiram v tihem gozdu molče razsute drobce strtega srca! Strlo ga neskončno je gorje, ki ga beseda opisati ne zna!
In ko nekako sestavim znova, kar srcu človeka je podobno, pride čustvena pokveka nova, raztolče znova ga na drobno!
Vedno znova skozi življenje pobiram, sestavljam - lepim, čistim s tega vse trpljenje, v prazno pišem pesmi slepim!
Vsakič nekaj drobcev izgubi se tam v gozdu - mojih sanj ter srce počasi v nič kopni in ga je - vse manj in manj!
Sedaj se duša končno vpraša, zakaj to zmedeno delo rabim? Koga zabava ta nesreča naša, ki na njo nikoli ne pozabim?
Če vsa ta nesreča je zabava, nadvse slaba je za moj okus! Ne bo več uborna moja glava nekomu zajec za učen poskus!
Vasja Belšak
Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Avg 17, 2012 9:18 pm; skupaj popravljeno 5 krat
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Ned Avg 05, 2012 8:09 pm
Lepo Vasja:)
lp,
Tihi-Don Mojster
Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Ned Avg 05, 2012 8:24 pm
lea199 je napisal/a:
Lepo Vasja:)
lp,
Najlepša hvala, Lea!
Tihi-Don Mojster
Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pon Avg 13, 2012 7:55 am
Francis Goya - Natacha
Relativnost poezije
Če pevec piše temen stih, poje vam ljubezni mračne, potem mu dober je navdih, čeprav pokaže tudi lačne! Ko tebe dal je na prepih pa vse pesmi so drugačne? Ker sam se najdeš v njih, hitro puhle so in mlačne?
A če ti ode poje v ušesa, takoj v srcu je prešeren, samo da kuje te v nebesa, lahko nor je in nezmeren!
Vasja Belšak
Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!