Kdo je z nami Trenutno forum pregleduje 75 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 75 gostov Noben Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 318 , dne Sre Okt 16, 2024 7:55 pm
Koščki zdrobljenega srca
Avtor Sporočilo Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sob Apr 07, 2012 7:58 pm
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Ned Apr 08, 2012 11:01 pm VIDEO ERNESTO CORTAZAR - Together again
Nočne utvare Sleherni dan dočakam tisti čas, ko zakrinkan v noč ostanem sam, slišim v mraku duše tisti glas, ki prosi, da vse otresem z ram. Takrat prideš v sladkost ovita, tiho, nežno ležeš - poleg mene, v tančico prisrčnih sanj ovita, v vonje kože oviješ me svilene. Poljubljam v mraku tvojo senco, kot dih razprostrto na blazini, prežet s telesa tvojega esenco, ves zagrnjen z nežnimi spomini. Slišim v temi tvoj nežni vzdih in čutim obliko tvojega telesa, ki napiše v mislih ljubek stih, da v mir srca nariše mi nebesa. Le še tam z roko lahko potujem prek tvojih prsi - tja na boke, le tam lahko še tiho občudujem, vse kar nekoč objemale so roke! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://69.20.5.116/profile_view.cfm?member_id=391789 Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Avg 17, 2012 8:22 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Luana Veteran
Število prispevkov : 4400Localisation : =_=*Emploi : :-)Loisirs : ;)Registration date : 30/01/2010 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pon Apr 09, 2012 8:56 am lepa in globoka, dotakne
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295Age : 72Localisation : Nova GoricaEmploi : :)Loisirs : :)Registration date : 23/02/2009 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pon Apr 09, 2012 1:12 pm Vrtnica je napisal/a: lepa in globoka, dotakne se podpišem:)
Lp,
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sob Apr 14, 2012 3:04 pm VIDEO Če ne bom ničesar napisal proti tej norosti človeštva, nimam pravice sam sebi reči, da sem human človek! Nuclear War - Atomic Explosions, hydrogen Bombs.
Bajka o veliki Hirošimi UVOD Vstale iz Zemlje so pošasti, slednja nosi - strašno smrt, proti cilju svojemu lomasti, da ovije v ogenj rajski vrt. Grmeči ogenj nosi jih v nebo, kakor apokaliptične prikazni, v vsako vgradili strašno zlo zablodeli so razumi - blazni! V nobeni milost ni vgrajena! Le kdo tako ubijal bi ljudi? Strašna smrt je vloga njena, zato usmiljenju tu mesta ni! PRVA ISKRA VELIKE HIROŠIME Je skozi grom udaril blisk, a svetlo sonce - potemnelo, obupna groza, grozen vrisk, trenutek in vse je onemelo. Bližnji ljudje so izpareli, od njih le sence so ostale, oddaljeni so živi zagoreli, padali na raztaljene skale. Nemo v naročjih mrtvih mam njihovi dojenčki so goreli ter žareči kodri lepih dam v veter ognjen so poleteli. Nato ognjen vihar pridrvel je kakor nestvor grozljivi, in razdrobil, v prah zmlel ostale - ki so ostali živi. Kakor da zadosti ni morije grozen vihar ognja, stekla, nosi oblak zmlete ropotije, in riše obupne slike pekla! Nebo je v žarenje otemnelo, stresa strup strupena goba, da, kar je pekel preživelo, pripelje tja do roba groba. Strup, ki tisočletja traja, molče zasipa obupane ljudi, dni neskončne jih razkraja, meso jim odpada - od kosti. Gnus prahu žrtev ne izbira, vse starce, žene in otroke v krvave stvore že razžira, želijo smrt - proseče roke. Vode prepolne so - mrličev, jih žeja je v smrt zvabila, njim končan je vrt hudičev, saj zanje ni bilo zdravila. In z ljudmi umirajo živali. Kaj one svetu zagrešile so? Smo jih v pekel pripeljali, da ne bomo sami šli v nebo? Grozljivih zgodb - nešteto skrilo je nebo v prekletje, ni konca zla kakor zakleto, še zima ubila je - poletje. Vkovala v led atomska zima, je svet ter v sneg strupen, nihče več tukaj hrane nima, ognjeni svet je zdaj leden. Zadnji človek je oči zaprl, da ne bi gledal razdejanje, tiho rekel, preden je umrl: "Sami smo ubili sebi sanje!" *** Svojat požrešna nikdar sita, ki je to grozo - povzročila, v mraku zemlje varno skrita, verjela je, da se je rešila. Bogastvo so za smrt pognali, napletali - da bi se pobili, rajši kot da ljudem bi dali, kar so si pošteno zaslužili. PRAVIČNA KAZEN Vendar tu izhoda ni golazen, enkrat prišli boste na plan, tam čaka vas pravična kazen in vaš zaslužen - sodni dan! Ustvarili ste v svetu pekel, kjer je nekdaj obstajal raj, Mammon v zmoto vas odvlekel, več vam ni bilo steze nazaj. Pogoltnost vas je zaslepila, pohlep razum vam - zameglil in še duša vas je zapustila, ko vam moralo je hudič ubil! V imenu tem ste smrt sejali in uničili svoj lasten svet, a nazadnje boste vi zaspali, ker tu nihče ne bo - izvzet! MEMENTO MORI Vstali iz Zemlje so nestvori, kakor nora smrt ljudi kosili, pel nihče ne bo memento mori tem, ki so humanost pozabili! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://24ur.com/novice/svet/ena-bomba-140-tisoc-mrtvih.html Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Avg 17, 2012 8:23 pm; skupaj popravljeno 1 krat
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295Age : 72Localisation : Nova GoricaEmploi : :)Loisirs : :)Registration date : 23/02/2009 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sob Apr 14, 2012 9:15 pm Vasja, pretreslivo, lepa pesem:) lp,
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Ned Apr 22, 2012 6:22 pm VIDEO Richard Abel - SERENADE DE TOSELLI
Cvetje ljubezni V objemu mojem vsa razvneta skrivaš nežni vzdih strasti, čustev val prsi ti razcveta, pričakujoča vsa zastreš oči. Moja ti roka riše razodetje, budi v prsih razcveteni maj, odstre v duši čustev cvetje, da skozi strast ugledaš raj. Spojen v vlažno svilo tvojo v skrivnosti tvojega telesa odpotujem iskat srečo svojo, samo tam občutim jaz nebesa. Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://my.opera.com/%D0%86%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D0%B0/blog/index.dml/tag/%D0%96%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D1%8C Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Avg 17, 2012 8:24 pm; skupaj popravljeno 1 krat
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295Age : 72Localisation : Nova GoricaEmploi : :)Loisirs : :)Registration date : 23/02/2009 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Ned Apr 22, 2012 7:55 pm Lepo, Vasja:) Še veliko navdiha:) lp,
Maja Veteran
Število prispevkov : 3225Age : 50Localisation : LjubljanaEmploi : *Loisirs : *Registration date : 03/11/2009 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pon Apr 23, 2012 6:28 pm Tihi-Don je napisal/a: VIDEO Cvetje ljubezni V objemu mojem vsa razvneta skrivaš nežni vzdih strasti, čustev val prsi ti razcveta, pričakujoča vsa zastreš oči. Moja ti roka riše razodetje, budi v prsih razcveteni maj, odstre v duši čustev cvetje, da skozi strast ugledaš raj. Spojen v vlažno svilo tvojo v skrivnosti tvojega telesa odpotujem iskat srečo svojo, samo tam občutim jaz nebesa. Vasja Belšak Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!http://my.opera.com/%D0%86%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D0%B0/blog/index.dml/tag/%D0%96%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D1%8C Vasja Belšak Vse pohvale Vasja,
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pon Apr 23, 2012 9:36 pm
Luana Veteran
Število prispevkov : 4400Localisation : =_=*Emploi : :-)Loisirs : ;)Registration date : 30/01/2010 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Tor Apr 24, 2012 7:08 pm Vasja kot vedno
posebne pohvale glasbenemu izboru, nx hwala ti
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Tor Apr 24, 2012 11:24 pm VIDEO Bernward Koch - Close your Eyes
Nočno slepilo Gledam tvoje lepo lice na blazini! Kako moja solza - skozi tebe pade? Si resnična - ali so samo spomini? Se lahko poljube s spominov krade? Zakaj ljubimec senco utvare ljubi? Ljubezen ne zna si poiskati pravo? Čemu se človek - v privid zaljubi? Res ne zna več rabit pamet zdravo? *** In vendar tu si, nežna in ljubeča! Luč, ki sveti v čudaško noč sveta! V osami mraka si edina moja sreča! Nekdo, ki odpotovati noče iz srca! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://beylemansfotografie.de/portfolio/people/akt.html Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Avg 17, 2012 8:25 pm; skupaj popravljeno 1 krat
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295Age : 72Localisation : Nova GoricaEmploi : :)Loisirs : :)Registration date : 23/02/2009 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sre Apr 25, 2012 9:00 am Tihi-Don je napisal/a: VIDEO Nočno slepilo Gledam tvoje lepo lice na blazini! Kako moja solza - skozi tebe pade? Si resnična - ali so samo spomini? Se lahko poljube s spominov krade? Zakaj ljubimec senco utvare ljubi? Ljubezen ne zna si poiskati pravo? Čemu se človek - v privid zaljubi? Res ne zna več rabit pamet zdravo? *** In vendar tu si, nežna in ljubeča! Luč, ki sveti v čudaško noč sveta! V osami mraka si edina moja sreča! Nekdo, ki odpotovati noče iz srca! Vasja Belšak Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!http://beylemansfotografie.de/portfolio/people/akt.html Vasja Belšak Lepo Vasja, moje čestitke:)
lp,
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Maja Veteran
Število prispevkov : 3225Age : 50Localisation : LjubljanaEmploi : *Loisirs : *Registration date : 03/11/2009 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pon Apr 30, 2012 6:32 am Tudi meni je všeč
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pon Apr 30, 2012 4:48 pm VIDEO Svet prodanih duš Če človek se proda za pest drobiža, morda je to resnično stvar - okusa! Kdor svoja čustva pod denar poniža, več človek ni, ostane le kup gnusa! Vse več ljudi prodaja poleg telesa mišljenje in najlepša čustva svoja, da bi šli v materialistična nebesa, prodali so vrednote - za kup gnoja! *** No, v temu svetu ni dovolj denarja, da bi prodal še jaz vrednote svoje, utonil v masi, ki do neba zaudarja, raje sam utrnil bom življenje moje! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://www.vipnews.gr/content/9e-e-ellada-stous-katotatous-misthous-tes-ee Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Avg 17, 2012 8:27 pm; skupaj popravljeno 1 krat
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295Age : 72Localisation : Nova GoricaEmploi : :)Loisirs : :)Registration date : 23/02/2009 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pon Apr 30, 2012 6:37 pm Tihi-Don je napisal/a: VIDEO Svet prodanih duš Če človek se proda za pest drobiža, morda je to resnično stvar - okusa! Kdor svoja čustva pod denar poniža, več človek ni, ostane le kup gnusa! Vse več ljudi prodaja poleg telesa mišljenje in najlepša čustva svoja, da bi šli v materialistična nebesa, prodali so vrednote - za kup gnoja! *** No, v temu svetu ni dovolj denarja, da bi prodal še jaz vrednote svoje, utonil v masi, ki do neba zaudarja, raje sam utrnil bom življenje moje! Vasja Belšak Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!http://www.vipnews.gr/content/9e-e-ellada-stous-katotatous-misthous-tes-ee Vasja Belšak Zadene, ja, denar je sveta vladar:(
pesem je dobra:)
lp,
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Tor Maj 01, 2012 9:14 am
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Čet Maj 10, 2012 2:22 pm VIDEO Enio Morricone - For Love one can die.
Počitek Kjer se končajo sanje, višje od modrine neba, kjer prične spoznanje, moja duša spat bo šla. Potrebno je to spanje, mnogo je prešlo gorja, težko je bilo iskanje, tega kar je iskat šla! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://www.emineceylan.com/default.asp?node=Node_Images&mnu_id=2&frm_CatId=57 Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Avg 17, 2012 8:29 pm; skupaj popravljeno 2 krat
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Čet Maj 10, 2012 4:49 pm VIDEO Nox Arcana - The forgotten Path
Steza v raj Resnična ljubezen, seveda tudi smrt, sta edini stezi, ki vodita v nebesa! Prideta nepoklicani ter brez telesa, prva nosi srečo, druga mrtvaški prt! Če prva ti že ne pričara rajski vrt, potem vsaj duša ne išče več slovesa, toda druga ljudi malo bolj pretresa, čeprav tja ne gredo, kjer vlada krt! Drugo sem zavračal - prvo sem iskal, vendar zaman bilo moje je - iskanje, če bi jo izsledil, vse bi zanjo dal. Tako pa so me vodile - prazne sanje, zato zdaj srečen sem, da bom zaspal ter odpravil se na zadnje potovanje! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=86506 Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Avg 17, 2012 8:30 pm; skupaj popravljeno 4 krat
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Čet Maj 10, 2012 5:08 pm VIDEO Yanni - Whispers in the Dark
Nekje tam Nekje tam na dnu duše tvoje je delček tebe, ki me ljubi, ki ti pesem o ljubezni poje, v nočeh zasipa te s poljubi. Nekje v tebi je - temna noč, ta me sovraži, ker obstajam, saj želi od mene daleč proč. Zaman ljubezen tja razdajam! Nekje tam v kotičku skritem del tebe pogreša moje dlani, tvojega srca prekinja ritem, trenutek vate čara, ki duši. Je tudi delec tebe, ki roti, da naj pobegnem v mrak noči in v pozabo izgnati me želi, da spomin ti vroč se ohladi! *** Prihaja dan, ne skrbi ljuba, še malo ter bom kakor v snu šel brez slovesa in poljuba, da ne bom ti motil več miru! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://www.siol.net/kultura/dogodki/2011/11/v_smg_premiera_stolpa.aspx Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Avg 17, 2012 8:32 pm; skupaj popravljeno 3 krat
Sponsored content
Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca
Koščki zdrobljenega srca