Kdo je z nami Trenutno forum pregleduje 21 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 21 gostov Noben Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 318 , dne Sre Okt 16, 2024 7:55 pm
Koščki zdrobljenega srca
Avtor Sporočilo Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pon Maj 28, 2012 7:45 pm VIDEO Ocarina - Blue are the Dreams
Modra roža Zamrznila je modra roža, vsa ovita v ledeni grad, ostala je le njena koža, ki prikriva ves ta hlad. Izhlapela v svet sivine je vsa prisrčnost njena, leden cvet brez topline ubija čustva mi ognjena. Ko mi ljubezen bo umrla, končno zatisnil bom oči, pot se zadnja bo odprla tja - kjer gorja več ni! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://leachz.deviantart.com/art/Frozen-Rose-IV-90764140 Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Avg 17, 2012 8:50 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Maja Veteran
Število prispevkov : 3225Age : 50Localisation : LjubljanaEmploi : *Loisirs : *Registration date : 03/11/2009 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sre Maj 30, 2012 7:41 pm Tihi-Don je napisal/a: VIDEO Modra roža Zamrznila je modra roža, vsa ovita v ledeni grad, ostala je le njena koža, ki prikriva ves ta hlad. Izhlapela v svet sivine je vsa prisrčnost njena, leden cvet brez topline ubija čustva mi ognjena. Ko mi ljubezen bo umrla, končno zatisnil bom oči, pot se zadnja bo odprla tja - kjer gorja več ni! Vasja Belšak Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!http://leachz.deviantart.com/art/Frozen-Rose-IV-90764140 Vasja Belšak Super Vasja, zelo lepa pesem!
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Čet Maj 31, 2012 6:43 pm VIDEO Richard Clayderman - Moonfire
Mak v polju V polju človekovih zablod mak odpira lep rdeči cvet, da pokaže poetu tisto pot, ki vodi v nek humani svet. Korenina mu roma v zemljo, je od tam na svet prispel, potuje krvavi cvet v nebo, ve, kam na koncu bo odšel! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://tamara.fotografa.si/2011/05/mak.html Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Avg 17, 2012 8:51 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Maja Veteran
Število prispevkov : 3225Age : 50Localisation : LjubljanaEmploi : *Loisirs : *Registration date : 03/11/2009 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pon Jun 04, 2012 6:37 pm Lepa pesem, všeč mi je. Super Vasja!
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Tor Jun 05, 2012 1:09 pm VIDEO OMAR AKRAM - Never let go
Sanjska utvara Tvoja roža, nežna roža mi željo nežno prebudi. Tvoja koža, nežna koža srečo mi čara pred oči. *** V svili ljubega telesa, tam ujete so vse sanje, se mi pričarajo nebesa, lepo je tako potovanje. Zdaj te le spomin drži v objemu - praznih rok, in le tako lahko zaspi v sen pomirjenih otrok. *** Srečo pričara pred oči tvoja koža, nežna koža in željo nežno prebudi tvoja roža, nežna roža. Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://www.ednevnik.si/entry.php?w=Rika&e_id=141560 Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Avg 17, 2012 8:52 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Tor Jun 05, 2012 3:06 pm VIDEO Nox Arcana - Sanctuary of Shadows
Pot usode Izgorel v svetu sem sivine, izgubil sem se v temo noči! Iščem pot iz neme bolečine, tja - kjer še duša izhlapi! *** Sreča vedno mimo mene hodi, le včasih me prime za roko, da potem me prepusti usodi, ta vztrajno vabi me v nebo! Če mora biti - naj me vodi, obstaja razlog, da je tako! Naj me celoten svet obsodi, da hočem tja, kjer je lepo! *** Tja - kjer še duša izhlapi, iščem pot iz neme bolečine! Izgubil sem se v temo noči, izgorel v svetu sem sivine! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://www.pickywallpapers.com/sonyericsson-xperia-x10/guys/studio-photography/torso-in-the-dark-wallpaper/ Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Avg 17, 2012 8:53 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Tor Jun 05, 2012 6:41 pm VIDEO Goodbye my Darling
Pa kaj potem ( epitaf ) Pa kaj potem in kaj zato, če jutri ne bo nikdar prišel? Zanesljivo preko je lepo, vrne se nihče, ki tja je šel! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://sosiwojima.wordpress.com/page/2/ Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Avg 17, 2012 8:54 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sre Jun 06, 2012 2:44 pm VIDEO Francis Goya - Sound of Silence
Epigram Samo malo še in pride dan, ko luč bom v temo iskat šel, da bom z ljubeznijo obdan z nasmehom v srcu pesmi pel! *** Tu sem pustil - pesmi kup, vse v rime žalosti zloženih iz misli pisal sem brezup, v razumu bolnem - porojenih! Zato me resno ne jemljite, ta svet prav res je čudovit, vse moje pesmi - pozabite, jih napisal pesnik je zabit! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://www.loschermo.it/articoli/view/47077 Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Ned Feb 24, 2013 1:46 pm; skupaj popravljeno 2 krat
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sre Jun 06, 2012 3:40 pm VIDEO Concerto D'Aranjuez
Izkrivljen svet Zdaj vsako tele izkrivlja že resnico ter vsak pesjan po svoje jo prikraja, trdosrčno obrača sebi v prid pravico, za drag denar nam v lice laž prodaja! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://xes-3.skyrock.com/ Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Avg 17, 2012 8:56 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sre Jun 06, 2012 6:23 pm VIDEO Richard Clayderman - Dream of Love
Sam v temi Vse so zvezde otemnele, v mraku so se izgubile, meseca srebrnino vzele in v praznino potonile. Sam ostal sem v črnini, iščem luč zaman v temi, sam z otožnimi spomini v vrtincu obupane noči. Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://www.flickr.com/photos/goss1/6225448803/sizes/z/in/photostream/ Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Avg 17, 2012 8:57 pm; skupaj popravljeno 2 krat
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Čet Jun 07, 2012 3:39 pm VIDEO Richard Clayderman - Finale
Mali oglas Z veseljem ljubezen bi prodal, ampak na žalost odslužen je model, zato jo - kar zastonj bom dal in upam, da jo bo kdo vseeno vzel! Ta model iz srednjega je veka, povsem neustrezen za moderne čase, zastarel za sodobnega človeka, ki v tem čudnem svetu da kaj nase! Kakemu klovnu bo prav prišel, saj bo zlahka sprožil salvo smeha in res velik bo aplavz požel, morda prišel do svetovnega uspeha! Poleg priložim še nekaj vreč vseh napotkov za ubijanje človeka, smešnih tragikomičnih nesreč, silno zabavno gradivo za pol veka! Meni so jo nekako podtaknili (verjetno v času, ko sem bil spočet) in skoraj me nekajkrat ubili, baje nisem bil primeren za ta svet! Zato bo bolje, da se uporabi namensko le za humoristične namene, neprimerna je vsakdanji rabi, tam nima uporabne vrednosti nobene! *** Kdor mi to nadlogo bo odvzel, mu dodam še vse poštenje in moralo in brez skrbi, ne bom zaklel, če bo slično drugim, kar bo ostalo! Rad bi sodil v ta čudni svet kratek čas, ki ponuja ga življenje, da le ne bom ves čas preklet, in preizkušal v nedogled trpljenje! Vasja Belšak Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://www.pitchero.com/clubs/shortwoodunited/news/jims-saturday-round-up-527027.html Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Avg 17, 2012 8:57 pm; skupaj popravljeno 7 krat
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pet Jun 08, 2012 8:25 am VIDEO Ernesto Cortazar - Eternity
Poetov epitaf Srečno smešni ti planet, ima dovolj te moja duša! Vesel odhajam pesmi pet, kjer jih še kdo posluša! Vasja Belšak Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://eti.ru/foto-prikoly/1161237492-krasota-kosmosa.html Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Avg 17, 2012 8:58 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pet Jun 08, 2012 5:54 pm VIDEO Richard Clayderman -I can't stop loving you
Dar ljubezni "Zakaj življenje name povezuješ?" po burni noči mi je rekla dama: "Malo preveč od mene pričakuješ!" "Premalo ljubim - raje sem sama!" *** Nisem hotel govoriti v praznino! Ustavil me led iz njenih je oči! Zato sem vase potisnil bolečino, da tudi v njej za mene mesta ni! Komu bi rekel, da ljubezen hoče, da dvoje src v en plamen zagori? Jalovo je, če eno zagoreti noče, ker lastnica vsako iskro zaduši! Da čustva moja, bi ji rekel rad, lahko le v srce ljubeče izročim, in le od tam ljubezenski zaklad, če ga sploh kaj je, lahko dobim. *** Tako bom pač šel na pot v slovo z bolečo rano, ki sem jo prejel, kar dovolj bolečo za pot v nebo, da lažje bom lahko na pot odšel! Tam ljubljenko bom čakal zvesto, zvest ljubezni ter obljubi moji, saj bom čakal ljubljeno nevesto kot nestrpen lev v kletki svoji! Zvesto čakal do tistega bom dne, ko ji srce osveti luč spoznanja, da samo ljubezen ji poteši srce, dar ji da, ki se lahko le sanja! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://breakawaystella.blogspot.com/2011/02/razocaranje.html Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Sep 14, 2012 9:01 pm; skupaj popravljeno 2 krat
Luana Veteran
Število prispevkov : 4400Localisation : =_=*Emploi : :-)Loisirs : ;)Registration date : 30/01/2010 Maja Veteran
Število prispevkov : 3225Age : 50Localisation : LjubljanaEmploi : *Loisirs : *Registration date : 03/11/2009 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pet Jun 08, 2012 8:48 pm Si bil zelo priden od mojega zadnjega obiska. Uživala sem v branju, se tudi nasmejala, nasmehnila in tudi zmajala z glavo (spet njegova klasika - smrt). Končni izkupiček mojega branja - bo pohvala - kaj naj rečem saj veš, da so mi tvoje pesmi všeč. Lepe slike, zanimiva glasba.
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sob Jun 09, 2012 9:47 am
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sob Jun 09, 2012 10:58 am VIDEO Righteous Brothers - UNCHAINED MELODY (GHOST)
Tolažba Nekdaj bila si poslednje upanje ter misel moja za nebeške sanje, a vede zrušila moje si zaupanje, vrata odklenila mi za potovanje. *** Kar nasmehni se, saj nisi kriva, kajti dosegla si prav lep uspeh, tam čakal bom - dokler boš živa in spremljal na tvojih te poteh. Čakal bom, saj sva si obljubila, da bova skupaj spet, ljubo moje, v življenju drugem - se ljubila, radost odsanjala ljubezni svoje! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://sandstead.com/images/artists/french/immortal_love/ Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Avg 17, 2012 9:01 pm; skupaj popravljeno 3 krat
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sob Jun 09, 2012 1:23 pm VIDEO FRANCIS GOYA - Bilitis
Slutnja In pride dan, ko več smeha ni, saj neko trpljenje se končuje, bleščeča zvezda izgine iz oči, ko življenje krivo srečo kuje. Črni jutri temna slutnja kaže, teče moj korak na pot v slovo, zastonj zdaj človek sebi laže, prišel je čas za pot - v nebo! *** Zdaj vem, zakaj te je poslala, usoda, da sem v dlani te vzel! Ker bi mi rada duša še ostala, težje bom na zadnjo pot odšel! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://www.najblog.com/lost/archive/7336/2009-09 Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Dec 28, 2012 6:50 pm; skupaj popravljeno 2 krat
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295Age : 72Localisation : Nova GoricaEmploi : :)Loisirs : :)Registration date : 23/02/2009 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sob Jun 09, 2012 8:02 pm Vasja, vidim, da pridno pišeš:)
Moje čestitke, lepe pesmi:)
Lp, Lea
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Ned Jun 10, 2012 7:38 pm VIDEO Joseph Plunkett - The dark Way
Osamljen Grozljivo! Dlje te ni, bolj te srce pogreša! Naj slednjič že zaspi, in v temni nič opeša! Ne vem, kaj tu počnem na sredi te praznine, ko že je čas, da grem v svet brez bolečine! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://escritossobreaausencia.wordpress.com/2010/06/28/primeiro-ata-me/ Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pet Avg 17, 2012 9:02 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Sponsored content
Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca
Koščki zdrobljenega srca