Kdo je z nami Trenutno forum pregleduje 21 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 21 gostov Noben Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 318 , dne Sre Okt 16, 2024 7:55 pm
Koščki zdrobljenega srca
Avtor Sporočilo Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Tor Nov 26, 2013 7:38 pm Luana je napisal/a: Kaj ostane? Kaj ostane od tebe ženska draga, ko ti več let skriti dan ne more,
Kaj ostane? lep spomin, dragi Vasja. Lepo Mislim, da sem v enem od primerov to lepo napisal, Luana.
Toplina, ki jo ženska s srcem seva iz sebe, prekrije prav vse
pomanjkljivosti, ki so jih pustila leta na njeni zunanjosti!!
Kaj pa če te topline ni bilo in je bila zanjo vse le igra, da je
lahko zadostila svojemu malo previsokemu libidu? Ko pa je
dobila, kar je hotela pa odloži svojo masko, za katero je
skrivala popolno čustveno praznino - brez kančka čustev?
Kaj ostane potem? Lep spomin sigurno ne, ker ga je sama
uničila - preprosto zato, ker ga sama sploh ne rabi!
Lep pozdrav in najlepša hvala za obisk in pohvalo!
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Tor Nov 26, 2013 7:42 pm lea199 je napisal/a: Prebrano, Vasja :) Lp, Lea Hvala za redne obiske in vse pohvale, Lea!
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sre Dec 04, 2013 6:26 pm VIDEO
Alain Morisod - La foret de mon enfancePreden upanje zaspi Tiho odštevam minute do trenutka, ko se ustavijo v poljubih tvojih ter naužijem se ljubkega občutka, da končno te imam v rokah svojih! Kako želim si - opoja tvoje kože, tvoj vonj, ki me venomer zapelje, čarobno mehkobo tvoje nežne rože, sladkost - ki me v zanos odpelje! Nestrpno čakam, da mine tihi čas, da slišim - kako razbija ti srce in v temi zaslišal bom tvoj glas, da zašepetal v mraku moje je ime! Kako želim si tvojih prsi nežnih, ker hočem prekriti jih s poljubi, želim tvojih si dotikov - bežnih, misel - da nekdo me končno ljubi! Kdaj pride čas - da te bom objel, prekril s poljubi ljubko ti telo, tvojo nežno, toplo ljubkost vzel in popeljal te med zvezde v nebo? Veš, želim, da enkrat bi zaspala pomirjena v objemu - kjer ni zla, in da bi vendarle nekoč spoznala, da živijo v svetu še ljudje srca! *** Kaj boš poet o nežnih sanjah pel? Naj umrejo! Ti z njimi boš odšel! Vasja Belšak
Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
Vasja Belšak
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295Age : 72Localisation : Nova GoricaEmploi : :)Loisirs : :)Registration date : 23/02/2009 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sre Dec 04, 2013 8:07 pm Res sem dokaj redna na tem forumu. Tvoje pesmi rada berem :) Lea
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pon Dec 09, 2013 10:07 pm VIDEO
Chris Spheeris - Psyche Sanje Znova si v sanje mi prišla tiha, nežna, topla - ljuba, ovita v čutnost kot iz sna, vsa željna nežnega poljuba! S seboj prinesla poželenje in me tiho z njim prekrila, zbudila v prsih hrepenenje, strasti v duši - prebudila! Stoje si tam v temi slekla srebrn prah svojega perila, svoje čare - v noč oblekla ter mi v strast srce ovila! Prišla si z iskrami v očeh, z dlanjo poslala mi poljub, na telesu si prinesla greh, v kretnjah košarico obljub! *** Z roko sem hotel te objeti zaviti vso v objem te vroč! Čemu le sanjamo - prekleti? Da vzamemo v roke črno noč? Vasja Belšak
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295Age : 72Localisation : Nova GoricaEmploi : :)Loisirs : :)Registration date : 23/02/2009 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Tor Dec 10, 2013 2:56 pm
Luana Veteran
Število prispevkov : 4400Localisation : =_=*Emploi : :-)Loisirs : ;)Registration date : 30/01/2010 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pet Dec 13, 2013 3:37 pm Tihi-Don je napisal/a: VIDEO
Chris Spheeris - Psyche Sanje Znova si v sanje mi prišla tiha, nežna, topla - ljuba, ovita v čutnost kot iz sna, vsa željna nežnega poljuba! S seboj prinesla poželenje in me tiho z njim prekrila, zbudila v prsih hrepenenje, strasti v duši - prebudila! Stoje si tam v temi slekla srebrn prah svojega perila, svoje čare - v noč oblekla ter mi v strast srce ovila! Prišla si z iskrami v očeh, z dlanjo poslala mi poljub, na telesu si prinesla greh, v kretnjah košarico obljub! *** Z roko sem hotel te objeti zaviti vso v objem te vroč! Čemu le sanjamo - prekleti? Da vzamemo v roke črno noč? Vasja Belšak
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pet Dec 13, 2013 6:29 pm VIDEO
Era - Flowers Of The Sea
Po stezah strasti Ko te gledam golo v mesečini, povečaš željo mi, utrip srca, moja luč hrepenenja v sivini, taka si kot odlita iz srebra! Mesec tvoje prsi očem nariše, ljubezni luč v prsih prebudi, tvojemu telesu - bajko spiše, tiho željo na dnu srca zbudi! Lepe jamice na tvojem vratu najraje bi zasul - s poljubi, držal lepoto v objemu svojem, pošepnil v uho, kdo te ljubi! V dlani bi dojk obline skril, vkovane - v srebrno mesečino in z njih ljubezen tvojo pil, v njej utopil svojo bolečino! Z rokami šel nemo bi čez pas tja na boke ljube, zapeljive, poslušal vzdihov tvojih glas, ujete vse v poljube radožive! Odpeljal bi po stezi te neba, tebe - ki sem vedno te želel, čez rožnate cvetove rož srca, te vso nežno in ljubečo vzel!
Taka si kot odlita iz srebra, moja luč hrepenenja v sivini, povečaš željo mi, utrip srca, ko te gledam golo v mesečini! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Ned Dec 15, 2013 9:14 am; skupaj popravljeno 4 krat
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pet Dec 13, 2013 7:09 pm Hvala Luana in Lea za vse komentarje, obiske in pohvale!
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sre Dec 18, 2013 1:26 pm VIDEO
Ernesto Cortazar - There is only you Rad bi Kako rad bi mesec bil sanjavi, da bi golo te odel - v srebro, pokazal zvezdam v tvoji slavi, objeto nesel v zvezdnato nebo! Bil bi ti nežen veter nagajiv, z lasmi se tvojimi bi poigral, bil bi žarek sonca ves iskriv, ki v naročju tvojem bi zaspal! Rad bi bil poreden morski val, da vso bi te lahko tako objel, slavček, ki, preden bi zaspal, ti nežno pesem bi v noč zapel! Rad bi opojno vino bil šumeče, da lahko dal nežne bi poljube in bil bi žarek - tvoje sreče, podaril smeh - v oči ti ljube! Kako rad bi bil - odeja tvoja, da nežnost tvoje kože bi užil in bi pod menoj bila vsa moja, ko bi tvoj vonj v temi pokril!
Vasja Belšak
Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
Vasja Belšak
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295Age : 72Localisation : Nova GoricaEmploi : :)Loisirs : :)Registration date : 23/02/2009 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sre Dec 18, 2013 2:48 pm
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Ned Dec 22, 2013 8:31 pm VIDEO
Balint Katona - Flash De AmorŠe vedno te čutim Še vedno nosi srce s seboj tvoj ljubi vonj v mesečini, še na ramenu objem je tvoj, dragi in ljubljeni spomini! Še nosim s seboj barvo oči, v katerih dušo sem izgubil, na vratu mi tvoj dih drhti, ko prsi ljube sem poljubil! Še vedno v mojih je dlaneh toplota tvojih prsi ljubih, barva ustnic tvojih v očeh, ki zacvetele so v poljubih! Še čutim blagor tvoje kože, ki v dlaneh ogreta mi gori, slutim opojnost nežne rože, ki mi sladke želje prebudi! Vasja Belšak
Vasja Belšak
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Ned Dec 22, 2013 8:32 pm lea199 je napisal/a: Spet priden, Vasja! lp, Hvala za pohvalo, Lea!
Snowflake.* Mojster
Število prispevkov : 633Age : 32Localisation : Novo mestoEmploi : študentkaLoisirs : ..Registration date : 31/01/2010 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Tor Dec 24, 2013 1:04 pm Tihi-Don je napisal/a: VIDEO
Kaj ostane? Kaj ostane od tebe ženska ljuba, ko znoj vse barve ti z oči umije, ti puder obrišejo sledi poljuba ter jutro vso resnico ti odkrije? Kaj ostane od tebe ženska draga, ko ti več let skriti dan ne more, če moraš iti v jutro čisto naga in nedrček še ne ponuja ti opore? *** Veš, ostanejo dragulji - v očeh, nežen in iskriv odsev duše tvoje, ostane meni ljub, iskren nasmeh, ki iz srca v svet predanost poje! Lahko pa ostane - mrak praznine, grozljivi oblaki - strašne zmote, še ena senca sredi sveta sivine, ostuda laži in sled tvoje pohote! *** V obeh primerih je isti ta obraz, samo odtenek izbiraš ti - ne jaz! Vasja Belšak
Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem! Wau. Prebirala sem tvoje pesmi in ob tej resnično obstala...
Super je! slikovita, resnična in vredna razmisleka in ponovnega branja!
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sre Dec 25, 2013 5:15 pm Snežinka, hvala za komentar in prelepo pohvalo!
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Sre Dec 25, 2013 5:46 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sre Dec 25, 2013 5:18 pm VIDEO
OMAR AKRAM - A day with youSkrivnost tvojih poljubov Vsega me sreče val prekrije, ko se utopim v poljube tvoje, mrak nesreč se mojih skrije! *** Čemu srce ustavi svoje boje? Mar res mi zato hitreje bije, ker čutim žar topline svoje? Kaj mojih nesreč temo ubije, da nežno srce mi spet zapoje, nesreče grozo v nič razbije? Ostani ob meni - ljubo moje, da se moja noč s teboj opije, tiho utopi v tvoje se opoje! *** Mrak nesreč se mojih skrije, ko se utopim v poljube tvoje, vsega me sreče val prekrije! Vasja Belšak
Vasja Belšak
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sre Dec 25, 2013 5:21 pm VIDEO
Two Steps From Hell - Undying Love Feniks ljubezni Ljubezen, čemu kot Feniks vstajaš? V ognju neverjetne sreče se rodiš, poljubiš ljubo, zanjo se razdajaš, nato v plamenu pozabe spet zgoriš! Vsa čustva v ognju pekla pogorijo, v dim, pepel vse lepo se spremeni, še upi se v brezmejni nič zgubijo, ostane le slika nje, ki je več ni! V pepelu ostane neznosna bolečina, ugaslo pogorišče - vse nam vzameš, prav vse razen morilskega spomina ter straha - da nam znova vstaneš! Tako umiramo - in znova se budimo! Le kdo ve, mrtev sem, ali sem živ? Rodimo se v ognju, v njem zgorimo, več ne ve nihče, česa je bil kriv! *** Ljubezen, čemu kot Feniks vstajaš? V ognju neverjetne sreče se rodiš, poljubiš ljubo, zanjo se razdajaš, nato v plamenu pozabe spet zgoriš! Vasja Belšak
Vasja Belšak
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Čet Dec 26, 2013 3:34 pm VIDEO
ERNESTO CORTAZAR - Nights of silk and tears Tiho utripaj srce Tiho utripaj v noč moje nežno srce in ljubo ne zbudi v srebrnino noči, občuduj mesec spleten v njene lase, tihi mir na ljubkem obrazu, ki spi! Utišaj še dih svoj, junak ostareli, glej tvoja ljuba je zaspala sladko, da angeli teme s seboj so jo vzeli, nje lepoto pokazat odšli so v nebo! Ona že sanja življenje zaprtih oči, neslišno glej njen potešeni nasmeh, pošlji ji poljube v noč brez skrbi, naj nežno sanja sladki svoj "greh"! *** Tiho utripaj v noč moje nežno srce in ljubo ne zbudi v srebrnino noči, občuduj mesec spleten v njene lase, tihi mir na ljubkem obrazu, ki spi! Vasja Belšak
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pon Dec 30, 2013 4:48 pm Vsem ustvarjalcem in tudi obiskovalcem Poezije in proze
želim vse najboljše v Novem letu 2014 največ pa zdravja!! Za darilo pa vam podarim naslednjih pet pesmi!!
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pon Dec 30, 2013 4:52 pm VIDEO
Elias el Rahbani - Beloved Sanjal sem Sanjal dotike nežnih sem dlani, varno skrite v želji mojih rok, poljub, ki briše roso ti z oči, a tvojo dušo pelje v neba obok! Sanjal sem - da ljubi me nekdo, da našel sem ljubezen - v temi, mir mi je ponesel dušo na nebo, veselje v srce - ki več ne spi! Sanjal sem, bile so lepe sanje, napolnila pesem otožno je srce, a z dnevom je prišlo spoznanje, le sanje so bile - ki so odšle! Vasja Belšak
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pon Dec 30, 2013 4:54 pm VIDEO
Blue Dream - FIONA JOY HAWKINS Nočni utrinek Ko obsije noč obliko tvojega telesa, briljantni poskušam odpihniti sijaj, ki zvezdni roj neba nate ga potresa, da s tvojo lepoto v oči pričara raj! Rad vso srebrnino z roko bi obrisal, s katero mesec posuje ljubo ti telo, ves prizor nekako z besedami opisal, za vekomaj zapisal v zvezdnato nebo! *** Kar v noč ponuja tvojega telesa čar, premaga me - da te zbudim s poljubi, v nebesa pospremim tvoj čarobni žar, kjer dahneš v noč: "Ti si moj ljubi!" Vasja Belšak
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pon Dec 30, 2013 4:57 pm VIDEO
GIOVANNI MARRADI - Gracefully S čim naj S čim občutke svoje naj opišem, kadar v objemu nežnem te držim? S čim lahko iz srca te zbrišem, da pomirjen v nočni mir zaspim? S čim tvoj obraz iz oči umijem, da ne spridim tvojo ti mladost? S čim naj ljubi vonj prekrijem, kako pozabim ljubo mi sladkost? S čim iz srca obrisati poljube, s katerimi v nočeh me ti budiš? Kako skriti mehkobo kože ljube, s katero me še vedno - obnoriš? *** S čim zadnjo naj norost ubijem, ki prišla je iz ljubljenih oči? Kam ljubljeno naj lice skrijem, ki v srcu mi ljubezni žar budi? Vasja Belšak
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pon Dec 30, 2013 5:01 pm VIDEO
Giovanni Marradi - Shadows Razdvojenost Rad bi držal v mojih te dlaneh, a zelo mladosti tvoje se bojim! Rad videl žar v tvojih bi očeh, še preden v zadnji mrak zaspim! Rad bi dal na lice ti - nasmeh, žal ne vem, kako naj to storim! Rad peljal bi te v sladki greh, ker neskončno, ljuba, te želim! Vasja Belšak
Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem! http://nitlife.tumblr.com/post/23916148127 Vasja Belšak
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pon Dec 30, 2013 5:07 pm VIDEO
Giovanni Marradi - And i love you so Nemoč besede Kako žalostno uboge moje so besede, ko skušam opisati - kaj čutim zate! Moje nežne pesmi so le kupček bede, čeprav kar vrejo iz duše mi bogate! Saj s pesmijo opisati te ni mogoče, čeravno te duša neskončno občuduje, čustva, ki vrejo iz ljubezni vroče, lahko dejansko le Stvarnik opisuje! Lahko pa žar srca ti dam v poljube, vsa čustva lepa, ko te objeti smem, ter dušo, ko poljubljam prsi ljube, samo tebi dam z ljubeznijo v objem! *** Toda spoznala boš, kaj si izgubila, šele tedaj, ko ne boš me več imela, ko v noč boš mojo zvezdo poljubila ter moja duša bo poljub - sprejela! Vasja Belšak
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Tor Jan 14, 2014 1:03 pm VIDEO
John Sokoloff - The MeaningTiho upanje O ti ljubko bitje moje, kako neskončno te želim, da ovit v objeme tvoje, v nežno jutro se zbudim! Z nežnostjo v beli dan želim te zdramiti nekoč, ves utrujen ter zaspan te v objem peljati vroč! Vasja Belšak Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
Vasja Belšak
Sponsored content
Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca
Koščki zdrobljenega srca