| Lea- moje pesmi | |
|
+12Luana Petja Origin ANTAHKARANA Anja Svoja taj* FerroMonaDe - skupina Ita-Ines Eva nin lea199 16 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Čet Apr 30, 2009 9:11 pm | |
| | |
|
| |
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| |
| |
taj* Odličen
Število prispevkov : 407 Registration date : 25/07/2007
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Ned Maj 03, 2009 11:13 am | |
| - lea199 je napisal/a:
- Zakaj dekle?
Gledam tvojo lepoto. Zakaj dekle, si se stran obrnila? Lepa si pod padajočo svilo. Zakaj dekle, bojiš se, da oči razkrile bi resnico? Očarala me je tvoja lepota. Zakaj dekle, bojiš se priznati svojo bolečino?
Lea zelo zelo lepo:herc: | |
|
| |
nin Mojster
Število prispevkov : 750 Registration date : 03/08/2007
| |
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Ned Maj 03, 2009 7:13 pm | |
| - taj* je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
- Zakaj dekle?
Gledam tvojo lepoto. Zakaj dekle, si se stran obrnila? Lepa si pod padajočo svilo. Zakaj dekle, bojiš se, da oči razkrile bi resnico? Očarala me je tvoja lepota. Zakaj dekle, bojiš se priznati svojo bolečino?
Lea
zelo zelo lepo:herc: Hvala Taj! :ty2: Lea | |
|
| |
lea199 Veteran
| |
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pon Maj 04, 2009 8:18 pm | |
| Sama je Pada v brezno obupa on drugi o ljubezni šepeta on ki kriv je da prijatelji že davno so odšli sama je zavesa žalosti pada ji na oči srce ji bolečina stiska LJUBI VRNI SE duša brez glasu kriči Lea slika/internet... | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sre Maj 06, 2009 10:04 am | |
| slika/internetUtapljava se v sivini neba. Najin stik je topel, še več žgoč. Umirja naju narava, ki vse obdaja. Najin glas je šepetajoč. Letiva visko, višina naju osvobaja. Lea | |
|
| |
nin Mojster
| |
| |
Anja Moderator
Število prispevkov : 4112 Age : 31 Localisation : Brežice. Emploi : . Loisirs : . Registration date : 09/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pet Maj 08, 2009 6:10 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
slika/internet
Utapljava se v sivini neba. Najin stik je topel, še več žgoč. Umirja naju narava, ki vse obdaja. Najin glas je šepetajoč. Letiva visko, višina naju osvobaja.
Lea Huuuudaaa! :) | |
|
| |
lea199 Veteran
| |
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Ned Maj 10, 2009 8:21 pm | |
| - Liberty Moonbeam, Anja je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
slika/internet
Utapljava se v sivini neba. Najin stik je topel, še več žgoč. Umirja naju narava, ki vse obdaja. Najin glas je šepetajoč. Letiva visko, višina naju osvobaja.
Lea Huuuudaaa! :) Hvala za napisano in hvala za ponujeno v poslušanja ... res mi je bilo v užitek poslušati Lea :ty2: | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Ned Maj 10, 2009 8:25 pm | |
| slika/internet Iz cvetja je zrasla lepotica ponosna nekdo ponudil ji je drogo v meglici opoja je lebdela visoko v nebo so se dvigale njene želje v nebesa je vstopila prav tja med zvezde njena zvezda se je utrnila še ... še vedno znova je prosila potem je padla zadeta na kavču leži z glavo navzdol široko odprtih oči ali še živi? Lea | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Ned Maj 10, 2009 8:35 pm | |
| Tonem bežim od tvojih oči ki izza tančice zla šepetajo uroke nekatere stvari niso minljive ostajajo stezice po katerih sva hodila ostajajo skrivnosti ki bremenijo prišla sem do roba in omahnila tonem voda je težka ustvarja neznosen pritisk tonem na dnu bom čakala na potapljače da me dvignejo tebi v opomin Lea | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pon Maj 11, 2009 6:59 am | |
| Voda zibelka življenja midva ... ki sva eno usojeno nama je biti skupaj spoštovati drug drugega Lea | |
|
| |
Origin Vse boljši in boljši
Število prispevkov : 119 Age : 31 Registration date : 04/01/2008
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pon Maj 11, 2009 6:27 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
Tonem bežim od tvojih oči ki izza tančice zla šepetajo uroke nekatere stvari niso minljive ostajajo stezice po katerih sva hodila ostajajo skrivnosti ki bremenijo prišla sem do roba in omahnila tonem voda je težka ustvarja neznosen pritisk tonem na dnu bom čakala na potapljače da me dvignejo tebi v opomin Lea Tale je res.. | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pon Maj 11, 2009 8:38 pm | |
| - Origin je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
Tonem bežim od tvojih oči ki izza tančice zla šepetajo uroke nekatere stvari niso minljive ostajajo stezice po katerih sva hodila ostajajo skrivnosti ki bremenijo prišla sem do roba in omahnila tonem voda je težka ustvarja neznosen pritisk tonem na dnu bom čakala na potapljače da me dvignejo tebi v opomin Lea
Tale je res.. Hvala! | |
|
| |
nin Mojster
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Čet Maj 14, 2009 12:18 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
slika/internetIz cvetja je zrasla lepotica ponosna nekdo ponudil ji je drogo v meglici opoja je lebdela visoko v nebo so se dvigale njene želje v nebesa je vstopila prav tja med zvezde njena zvezda se je utrnila še ... še vedno znova je prosila potem je padla zadeta na kavču leži z glavo navzdol široko odprtih oči ali še živi? Lea
Kak zaključek. Ko prebereš, se na koncu res vprašaš, ali temu lahko še rečeš, da živi... :bravo: :bravo: :bravo: | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Čet Maj 14, 2009 8:52 pm | |
| - nin je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
slika/internetIz cvetja je zrasla lepotica ponosna nekdo ponudil ji je drogo v meglici opoja je lebdela visoko v nebo so se dvigale njene želje v nebesa je vstopila prav tja med zvezde njena zvezda se je utrnila še ... še vedno znova je prosila potem je padla zadeta na kavču leži z glavo navzdol široko odprtih oči ali še živi? Lea
Kak zaključek. Ko prebereš, se na koncu res vprašaš, ali temu lahko še rečeš, da živi... :bravo: :bravo: :bravo: Hvala in strinjam se to ni več življenje. :ty4: Lea | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pet Maj 15, 2009 6:44 pm | |
| Kristali posušenih solz roka stiska škatlico tvoje darilo blagoslov za trpečo dušo način da pozabim zaživim Lea | |
|
| |
Anja Moderator
Število prispevkov : 4112 Age : 31 Localisation : Brežice. Emploi : . Loisirs : . Registration date : 09/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pet Maj 15, 2009 7:11 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
- nin je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
Kak zaključek. Ko prebereš, se na koncu res vprašaš, ali temu lahko še rečeš, da živi... :bravo: :bravo: :bravo: Hvala in strinjam se to ni več življenje. :ty4: Lea Meni se ne smili ona sama. Bila šibka in življenje jo je odpeljalo v vrtinec nečesa... Hudega. Preveč. Seveda bi ji pomagala.. A malo ljudi se vpraša, kaj pa njena družina, starši, fant... itn..? | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pet Maj 15, 2009 8:46 pm | |
| Kristali posušenih solz roka stiska škatlico tvoje darilo blagoslov za trpečo dušo način da pozabim zaživim
Lea slika/internet | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sob Maj 16, 2009 8:11 pm | |
| Zaradi spomina Vonj rdeče vrtnice v srcu bolečina zaradi spomina na dneve sreče ljubezni mladostne evforije žalostna zapiram oči globoko vase tonem žalujem srce me boli umrla je ljubezen vse je le spomin ~~~Lea | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sob Maj 16, 2009 8:43 pm | |
|
V objemu teme
~~~ tvoj dotik mama otroško dušo radosti tvoj nežni glas prinaša mi žarek svetlobe v svet teme
~~~ moji prstki drsijo čez tvoj obraz mama berejo tvoje poteze poznane iščejo pot skozi labirint teme
~~~ raziskujem želim si novih spoznanj normalnega otroštva čeprav v ujetništvu teme
~~~Lea
| |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pon Maj 18, 2009 8:45 pm | |
|
ISKRICA V TEMI
Strah se srca oklepa v duši skeli razum je tema prekrila razočarana nad življenjem bežim v zatišje gozda tavam med drevesi se oddaljujem in spet približujem ostankom gozdne poti čutim speči mir upanje zato v naravo usmerim korak ni vse črno tam daleč iskrica žari °°°°°°°°°°°°°°° Lea | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi | |
| |
|
| |
| Lea- moje pesmi | |
|