| Lea- moje pesmi | |
|
+12Luana Petja Origin ANTAHKARANA Anja Svoja taj* FerroMonaDe - skupina Ita-Ines Eva nin lea199 16 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Anja Moderator
Število prispevkov : 4112 Age : 31 Localisation : Brežice. Emploi : . Loisirs : . Registration date : 09/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pet Apr 10, 2009 5:33 pm | |
| - Svoja je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
Mesto vrtnicslika/internetPoslušam burjo ki šumi lahkotna okrog vogala pleše v sončnih žarkih valovi sonce kot svila nežno moja lica boža na njih topline sled pusti ni skrbi ki skoraj tradicija so postale marmorna polica prste mi hladi občudujem bogatstvo lepote pogled skozi okno splava za droben trenutek na vodnem stolpu postoji tam na zahodni strani ljubezen mojo vidim mesto vrtnic ki sramežljivo izza hriba kuka... Lea
Poznam to mesto.. Ne maram ga.. Preveč hoče od mene.. :tako je: :strinjam se: | |
|
| |
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pet Apr 10, 2009 7:57 pm | |
| - Anja je napisal/a:
- Svoja je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
Mesto vrtnicslika/internetPoslušam burjo ki šumi lahkotna okrog vogala pleše v sončnih žarkih valovi sonce kot svila nežno moja lica boža na njih topline sled pusti ni skrbi ki skoraj tradicija so postale marmorna polica prste mi hladi občudujem bogatstvo lepote pogled skozi okno splava za droben trenutek na vodnem stolpu postoji tam na zahodni strani ljubezen mojo vidim mesto vrtnic ki sramežljivo izza hriba kuka... Lea
Poznam to mesto.. Ne maram ga.. Preveč hoče od mene.. :tako je: :strinjam se: Hvala obema, da ste brali in komentirali, če se bo dagajalo še veliko tako grdih stvari, kot se dogajajo, tudi jaz mesta ne bom marala, čeprav ono ni krivo. Lea :ty: Big thank they! | |
|
| |
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Tor Apr 14, 2009 7:05 am | |
| MESEČINA Tih večer srebrnkast svet mesečina lije skozi baldahim prepletenih vej prodira v srebro obliva grmovje veliko skalo vse tako eterično in mistično pogled se prepleta v temnih sencah in srebrni svetlobi stojim pred dotakljivim hlastam za nedotakljivim zaman hrepenim Lea slika/internet | |
|
| |
taj* Odličen
Število prispevkov : 407 Registration date : 25/07/2007
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Tor Apr 14, 2009 5:42 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
MESEČINA Tih večer srebrnkast svet mesečina lije skozi baldahim prepletenih vej prodira v srebro obliva grmovje veliko skalo vse tako eterično in mistično pogled se prepleta v temnih sencah in srebrni svetlobi stojim pred dotakljivim hlastam za nedotakljivim zaman hrepenim Lea slika/internet hlastam za nedotakljivim zaman hrepenim..zelo leepo:herc: :bravo: ..vemo da je zaman...a hrepenimo ker moramo hrepeneti | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sre Apr 15, 2009 7:37 am | |
| - taj* je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
MESEČINA Tih večer srebrnkast svet mesečina lije skozi baldahim prepletenih vej prodira v srebro obliva grmovje veliko skalo vse tako eterično in mistično pogled se prepleta v temnih sencah in srebrni svetlobi stojim pred dotakljivim hlastam za nedotakljivim zaman hrepenim Lea
slika/internet hlastam za nedotakljivim zaman hrepenim..zelo leepo:herc: :bravo: ..vemo da je zaman...a hrepenimo ker moramo hrepeneti Kako res je kar si napisala Taj :ty4: | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Ned Apr 19, 2009 8:10 pm | |
| Privid
Vsako leto vedno istega meseca vedno istega dne na obali videvajo mlado dekle bledi izginja razblini se v rahlo meglico Orumenel časopis izpred veliko let istega meseca istega dne priobčil je črno novico danes ob obali utonilo je mlado dekle Lea | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pon Apr 20, 2009 6:17 am | |
| Božanstvo Kip iz mrzle kovine. Čas nanosil je umazanijo ti je na lica. Čisto k tebi sem pristopila, glavo na kovino prislonila. K tebi pobožno molila za upanje in srečo. Prosim te, usliši me! Božanstvo od tebe ni glasu. Ni mi dano vedeti tvojih misli. Morda zame srečo si namenilo. Trplenja je veliko preveč v tem bednem svetu. Tako mrzlem in neosebnem, polnem gorja, ko duša po toplini hrepeni. Lea | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Tor Apr 21, 2009 7:40 am | |
| Odšel si nisi se ozrl v srcu žalost me tišči reže bolečina sama stojim od solza moker robček v roki držim upam jutri morda skesan se vrneš nežno me objameš zašepetaš mi rad te imam Lea slika/internet | |
|
| |
lea199 Veteran
| |
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sre Apr 22, 2009 5:52 am | |
| Zavržena Zapuščena na starem stopnišču ležim. Ni ga, ki bilo bi mu zame mar. ~~~ ~~~ ~~~ Jaz bela vrtnica, ki med sestricami sem cvetela. Opojno sem dehtela, se k soncu dvigala. Škarje zarezale so vame. Bolečina se mi je v telo zažrla. Tvoja pohotna roka me je vzela. Spotoma name si pozabil. ~~~ ~~~ ~~~ Zapuščena na starem stopnišču ležim. Ni ga, ki bilo bi mu zame mar. Lea
Nazadnje urejal/a lea199 Čet Maj 21, 2009 8:41 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
taj* Odličen
Število prispevkov : 407 Registration date : 25/07/2007
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sre Apr 22, 2009 3:01 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
Zavržena Zapuščena na starem kavču ležim. Ni ga, ki bilo bi mu zame mar. ~~~ ~~~ ~~~ Jaz bela vrtnica, ki med sestricami sem cvetela. Opojno sem dehtela, se k soncu dvigala. Škarje so vame zarezale. Bolečina se mi je v telo zažrla. Tvoja pohotna roka me je vzela. Spotoma name si pozabil. ~~~ ~~~ ~~~ Zapuščena na starem kavču ležim. Ni ga, ki bilo bi mu zame mar. Lea
si cvetela in še boš cvetela:D ...nekomu bo mar, nekomu je vedno mar. včasih je očem skrito srce ki utripa za nas. lepo si napisala:cheers: | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Čet Apr 23, 2009 8:08 am | |
| - taj* je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
Zavržena Zapuščena na starem kavču ležim. Ni ga, ki bilo bi mu zame mar. ~~~ ~~~ ~~~ Jaz bela vrtnica, ki med sestricami sem cvetela. Opojno sem dehtela, se k soncu dvigala. Škarje so vame zarezale. Bolečina se mi je v telo zažrla. Tvoja pohotna roka me je vzela. Spotoma name si pozabil. ~~~ ~~~ ~~~ Zapuščena na starem kavču ležim. Ni ga, ki bilo bi mu zame mar. Lea
si cvetela in še boš cvetela:D ...nekomu bo mar, nekomu je vedno mar. včasih je očem skrito srce ki utripa za nas. lepo si napisala:cheers: Vesela sem, da si pesem razumela tako, kot sem si vsebino jaz zamislila, hvala da me bereš :ty2: Lea | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Čet Apr 23, 2009 9:08 am | |
| Padec Iz cvetja je zrasla lepotica ponosna visoko v nebo so se dvigale njene želje prav tja med zvezde nekdo ponudil ji je drogo v meglici opoja je lebdela v nebesa je vstopila še ... še vedno znova je prosila potem je padla njena zvezda se je utrnila zadeta na kavču leži z glavo navzdol široko odprtih oči ali še živi? Lea | |
|
| |
Anja Moderator
Število prispevkov : 4112 Age : 31 Localisation : Brežice. Emploi : . Loisirs : . Registration date : 09/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pet Apr 24, 2009 8:53 am | |
| - lea199 je napisal/a:
Padec Iz cvetja je zrasla lepotica ponosna visoko v nebo so se dvigale njene želje prav tja med zvezde nekdo ponudil ji je drogo v meglici opoja je lebdela v nebesa je vstopila še ... še vedno znova je prosila potem je padla njena zvezda se je utrnila zadeta na kavču leži z glavo navzdol široko odprtih oči ali še živi? Lea
TALE PA JE NEKAJ POSEBNEGA!! | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pet Apr 24, 2009 7:14 pm | |
| - Anja je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
Padec Iz cvetja je zrasla lepotica ponosna visoko v nebo so se dvigale njene želje prav tja med zvezde nekdo ponudil ji je drogo v meglici opoja je lebdela v nebesa je vstopila še ... še vedno znova je prosila potem je padla njena zvezda se je utrnila zadeta na kavču leži z glavo navzdol široko odprtih oči ali še živi? Lea
TALE PA JE NEKAJ POSEBNEGA!! Zgodba, ki bi se lahko zgodila kjerkoli, žalostno ... žal se tudi to dogaja. :ty4: Lea | |
|
| |
Anja Moderator
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pet Apr 24, 2009 7:20 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
- Anja je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
TALE PA JE NEKAJ POSEBNEGA!! Zgodba, ki bi se lahko zgodila kjerkoli, žalostno ... žal se tudi to dogaja. :ty4: Lea Lepo bi bilo, če bi se to samo zgodilo.. Ne pa dogajalo.. Ja, poznamo, vemo.. | |
|
| |
ANTAHKARANA Vse boljši in boljši
Število prispevkov : 101 Age : 77 Localisation : VRATA Emploi : Oblikovalec lamp,svoboden menih,vrtnar Loisirs : sneženje Registration date : 08/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sob Apr 25, 2009 7:15 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
LEPOTICAslika/internetGolase dvigašv višave,kako lepaje tvojapostava,tvojasvetla polt.Ne želim sipomladi.Ne želim,da pomladte odenev pregrinjalo zelenja.Ne želim,da tvojolepotoiz vidaizgubim.Želim sitebe lepotica,tvojo golo postavo,tvojosvetlo polt.tvojolepoto.Lea
Čestitke, Lea, všeč mi je erotična prispodoba, zveni kot svetopisemska "Visoka pesem" | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sob Apr 25, 2009 8:04 pm | |
| - ANTAHKARANA je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
LEPOTICAslika/internetGolase dvigašv višave,kako lepaje tvojapostava,tvojasvetla polt.Ne želim sipomladi.Ne želim,da pomladte odenev pregrinjalo zelenja.Ne želim,da tvojolepotoiz vidaizgubim.Želim sitebe lepotica,tvojo golo postavo,tvojosvetlo polt.tvojolepoto.Lea
Čestitke, Lea, všeč mi je erotična prispodoba, zveni kot svetopisemska "Visoka pesem" Hvala! Erotika in potem hvalnica tistemu najvišjemu ... morda lahko to imemujemo tudi Narava. :ty4: Lea | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sob Apr 25, 2009 8:06 pm | |
| - Anja je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
- Anja je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
TALE PA JE NEKAJ POSEBNEGA!! Zgodba, ki bi se lahko zgodila kjerkoli, žalostno ... žal se tudi to dogaja. :ty4: Lea Lepo bi bilo, če bi se to samo zgodilo.. Ne pa dogajalo.. Ja, poznamo, vemo.. Žal je res, kar si napisala Lea | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Tor Apr 28, 2009 3:22 pm | |
| Zakaj dekle? Gledam tvojo lepoto. Zakaj dekle, si se stran obrnila? Lepa si pod padajočo svilo. Zakaj dekle, bojiš se, da oči razkrile bi resnico? Očarala me je tvoja lepota. Zakaj dekle, bojiš se priznati svojo bolečino? Lea | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sre Apr 29, 2009 5:44 am | |
| V objemu naslade Naključje manjkajoči polovici jaza nama je razkrilo skozi telesi šinilo je nekaj čudovitega neka usodna sila ogenj ljubezni v nama plamti srci hitreje utripata telesi preplavlja sla vsrkal naju je vrtinec strasti v objemu naslade drug po drugemu hlastava vrnitve za naju ni Lea | |
|
| |
lea199 Veteran
| |
| |
nin Mojster
Število prispevkov : 750 Registration date : 03/08/2007
| |
| |
lea199 Veteran
| |
| |
nin Mojster
Število prispevkov : 750 Registration date : 03/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Čet Apr 30, 2009 9:08 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi | |
| |
|