Kdo je z nami | Trenutno forum pregleduje 14 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 14 gostov
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 318, dne Sre Okt 16, 2024 7:55 pm
|
|
| Kakšna je zgodba te fotke? | |
|
+9Maja taj* Lenski Nezgoda Ita-Ines latani Matjaz Rika Luana FerroMonaDe - skupina 13 posters | |
Avtor | Sporočilo |
---|
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| | | | lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| | | | Luana Veteran
Število prispevkov : 4400 Localisation : =_=* Emploi : :-) Loisirs : ;) Registration date : 30/01/2010
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Čet Avg 16, 2012 3:08 pm | |
| Hvala Lea za besede spodbude, ti si en tak cuker, obe z Majo bi imela - i | |
| | | Snowflake.* Mojster
Število prispevkov : 633 Age : 32 Localisation : Novo mesto Emploi : študentka Loisirs : .. Registration date : 31/01/2010
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Tor Avg 21, 2012 1:55 pm | |
| - Maja je napisal/a:
Nikogar ni. Ne potrebujem rok, da bi mi kot sonce grele telo. V mojo kožo se vpija lahen vetrič, ki ga pošilja žareča krogla v zatonu. Prazno in tiho je. Brez hrupa, šumov in histerije. Umirile so se misli, oči pa so končno našle odtenke barv in lepoto, ki jim budijo utrujeni zenici. Kot bi dihala življenje, mir in svobodo. Telo se je ločilo od duše, utrujeno je, medtem pa je duša vedno bolj polna, v njej je vedno več življenja. Zrak čisti pljuča, zastrupljeno kri redči in jo zdravi. Mogoče v tem trenutku živim med lastnim realnim svetom in tujim nerealnim vesoljem… z nočjo se bom poslovila od tujega, a vedno se bom vračala nazaj…. | |
| | | Luana Veteran
Število prispevkov : 4400 Localisation : =_=* Emploi : :-) Loisirs : ;) Registration date : 30/01/2010
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Tor Avg 21, 2012 9:03 pm | |
| Ti kar, ponovno med nas, s tako lepimi zapisi kot je tale in vsi izpod tvojega peresa. Lahkotno, mladostniško opisovanje stanja, balzam za dušo Neža | |
Število prispevkov : 633 Age : 32 Localisation : Novo mesto Emploi : študentka Loisirs : .. Registration date : 31/01/2010
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Sre Avg 22, 2012 10:32 am | |
| | |
| | | Luana Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Čet Avg 23, 2012 4:42 pm | |
| [slika/internet] Meni zelo zanimivo simpatična, če kdo meni da ni navdiha ob gledanju le te, lahko menjamo. (v trenutku ko sem jo uzrla, se mi je nasmeh prikradel na lička, bilo je še zanimivosimpatičnih s privdihom humorja) | |
| | | lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Čet Avg 23, 2012 7:29 pm | |
| Fanj, Živa,
navdih mi je že pri prejšnji zbežal;))
Ma, saj bo počasi:))) | |
| | | Luana Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Čet Avg 23, 2012 8:49 pm | |
| [slika/internet]Danes si je zaželela nekaj novega, nenavadnega, presenetljivo vznemirjujočega. Dolgo je snovala načrt, uresničitev skrite želje: portret ženskega akta. Navkljub letom, izkušnjam in vse kar ji je doprinesel čas, kljubovala je svoji eleganci. Imeti lepo oblikovano telo, kakor satin lesketajočo kožo, čvrste prsi, dar dami od Boga. Še opaziti se ni dalo, da sta čas in dogodki opravili svoj obhod. Ob pogledu na to divino se moška domišljija ni uspela brzdat, bila je kod sad poželenja za libido. Njen dolgoletni prijatelj Louis, je predlagal sodelovanje, po dolgem oklevanju, se je predala, sprejela izziv. Bila je zelo sramežljive narave, zakaj razgaljenost ni bila njen odut, ali v Louisovem ateljeju se je počutila domače, sproščeno. Udobno se je namestila na staro zofo in Louis je pričel s svojo umetnijo. Kakor nežen vetrič si je zarisal silhueto, postopoma je slika dobivala življenje. S posebno vnemo in vznesenostjo je čaral, izpod njegovega čopiča je nastajala mojstrovina. Dobivala je Luanin sij. To prijateljstvo mu je veliko pomenilo, v srcu je imel posebno mesto za njo. Sedaj, ko je dovolila poslikavo, ga je še dodatno vznemirila. Prvič po dolgoletnem poznanstvu, jo je gledal s posebnostjo:umetnina matere narave. Tudi če ni bila prva katera mu je pozirala, si je dovolil priznati; kljub letom, je privlačna in očarljiva, posebnost telesa v ženski podobi. Roka mu je nežno drsela po sliki, čopič je ustvarjal obline, fantazija je pričela svojo dirko. Predstavljal si je kako mu roka boža njeno polt in ona se ogreva izpod njegove stvaritve, po dolgi predigri preideta na najlepši del umetnine. Nenavadne fantazije so mu dajale dodatnega zagona pri ustvarjanju. Ko sta končala z delom, si je kolikor hitro lahko, nadela svoja oblačila. Kljub njuni navidezni sproščenosti, v zraku je vela posebna napetost. Elegantno in prefinjeno se je postavil pred njo, ji odstranil dolge padajoče lase iz ramen in nežno šepnil v uho: Kakor model, enkratna si! Če boš za, se mi lahko še pridružiš, brez obveznosti. Takrat se je v Luani nekaj premaknilo, začutila je Louisove vabljive energije, te so sporočale, nenavadno! Prvič, po dolgem času je začutila ščemenje v trebuhu, topel in božajoč občutek v predelu prsnice, noge so se ji šibile. Postavila se je v obrambni položaj, odmaknila se za korak nazaj in dodala: v kolikor se ti pokaže potreba, sem za! Po tej izjavi se je kakor blisk obrnila, skoraj stekla iz Louisovega ateljeja. Hitri koraki so jo privedli v bližnji park, tam je poiskala klopco, da se odpočije od čustvenega šoka, naznanjal je svoj prihod.
Nazadnje urejal/a Živa Tor Sep 11, 2012 5:03 pm; skupaj popravljeno 3 krat | |
| | | Maja Veteran
Število prispevkov : 3225 Age : 50 Localisation : Ljubljana Emploi : * Loisirs : * Registration date : 03/11/2009
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pet Avg 24, 2012 8:15 am | |
| | |
| | | Maja Veteran
Število prispevkov : 3225 Age : 50 Localisation : Ljubljana Emploi : * Loisirs : * Registration date : 03/11/2009
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pet Avg 24, 2012 8:29 am | |
| Dovolj je bilo zatrtih želja in poteptanih čustev. Konec popolne gospodične, brez madeža škandala. Ne bom se ozirala na želje svojih staršev in nezdravih norm pokvarjene družbe. Odločila sem se. Sledila bom svojemu srcu. Zaupala bom svojemu razumu. Poslušala bom svoje telo. V svoji odločitvi nisem sama. Ne, on je tukaj ob meni. On je kriv, da mi srce hitreje utripa. Ob misli nanj čutim drobne metuljčke v svojem trebuhu. Pogled v njegove velike oči barve stopljenega jantarja je dovolj, da pozabim svoje ime. Vsak njegov dotik pusti vročo sled na moji koži. Ob poljubu zahtevnih ustnic se stopim. V svoji ljubezni in strasti nisem sama. Svoje življenje delim z njim. Od včeraj si pripadava tudi po zakonu. Od sinoči poznam lepoto svojega telesa, tako, kot jo vidi on. Kako nevedno naivna sem bila. Pokazal mi je mojo čutno naravo. Odstrl tančico strasti, za katero sploh nisem vedela, da je v meni. Pokazal mi je moj novi, žareči obraz. Se le meni zdi, da sem res drugačna? | |
| | | Luana Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Ned Okt 28, 2012 4:50 pm | |
| | |
| | | lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Ned Okt 28, 2012 7:33 pm | |
| | |
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pon Okt 29, 2012 11:00 am | |
| - Luana je napisal/a:
[slika/internet]
vse dobro pri ustvarjanju, drage moje
Luana hvala za sliko! :) je bil že čas, da se zopet spravimo malo v "akcijo" :) SONČNI ŽARKI Skozi meglo, kapljice in hlad so si utirali pot. Izgubljali so svojo sončno, toplo moč in svetlo, živo rumeno barvo. Cilj je bil daleč, a vreden vsake žrtve, vreden da so izgubili odtenek barve ali atome moči. Želeli so pobožati kapljice rose na še vedno zeleni travi in na plano privabiti vse živali, da si ogrejejo še vedno zaspana telesa. Med potjo so s toploto in svetlobo oblivali liste, veje in krošnje, na tleh pa so se zlili s prstjo in kamenjem. Razdajali so sami sebe, dokler se niso izgubili v tujem svetu in kot drobni delci neopazno živeli naprej…. | |
| | | Maja Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pon Okt 29, 2012 11:00 am | |
| Po vsakem dežju posije sonce. Po vsaki temni sivini spet pride prijetna barvna svetloba. Težki, deževni dnevi so s svojimi hladnimi prsti zagrebli po moji duši. Brez potrebe sem prisluhnila depresivni sivini, ki me je omamljeno zazibala v otopeli čas. S prazno glavo in spečimi čustvi sem se premikala skozi dan. Občasno sem se skušala pogreti s skodelico čaja in nasmejati ob prebiranju veselih zapisov in poslušanju prijetne glasbe. Na koncu sem pokleknila pod težo sive nedejavnosti in zgodaj odšla spat. Zbudila sem se v novo jutro. Srečna in nasmejana, predvsem pa naspana. Ja, tudi tak siv dan potrebujem v svojem življenju. Po njem sem vedno kot prerojena. Po lenobni neaktivnosti z veseljem zrem v nov dan. Iščem vse špranje kamor lahko posije občutek pozitivne energije. Nošena veseljem do življenja iščem lepe trenutke v povprečju našega vsakdana. Vsaka stvar je vredna trenutka našega časa, če nas le napolni s srečo. Vsak pogled na lepoto, ki nas obdaja, vsak zvok, ki se poraja v naravi, prav vsaka vsakdanja malenkost si zasluži trenutek naše pozornosti in občudovanja. Skupaj ustvarjamo srečo in veselje. Skupaj vsak sivi dan spremenimo v žarečega. Veselim se naslednjega sivega dne. Tako kot narava potrebuje dež in sonce, tako tudi jaz potrebujem sive in žareče dneve. | |
| | | lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pon Okt 29, 2012 3:09 pm | |
| Pridni Snežinka, Maja :) Upam, da se kmalu pridružim :) lp, | |
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pon Okt 29, 2012 8:44 pm | |
| - Maja je napisal/a:
Po vsakem dežju posije sonce. Po vsaki temni sivini spet pride prijetna barvna svetloba. Težki, deževni dnevi so s svojimi hladnimi prsti zagrebli po moji duši. Brez potrebe sem prisluhnila depresivni sivini, ki me je omamljeno zazibala v otopeli čas. S prazno glavo in spečimi čustvi sem se premikala skozi dan. Občasno sem se skušala pogreti s skodelico čaja in nasmejati ob prebiranju veselih zapisov in poslušanju prijetne glasbe. Na koncu sem pokleknila pod težo sive nedejavnosti in zgodaj odšla spat. Zbudila sem se v novo jutro. Srečna in nasmejana, predvsem pa naspana. Ja, tudi tak siv dan potrebujem v svojem življenju. Po njem sem vedno kot prerojena. Po lenobni neaktivnosti z veseljem zrem v nov dan. Iščem vse špranje kamor lahko posije občutek pozitivne energije. Nošena veseljem do življenja iščem lepe trenutke v povprečju našega vsakdana. Vsaka stvar je vredna trenutka našega časa, če nas le napolni s srečo. Vsak pogled na lepoto, ki nas obdaja, vsak zvok, ki se poraja v naravi, prav vsaka vsakdanja malenkost si zasluži trenutek naše pozornosti in občudovanja. Skupaj ustvarjamo srečo in veselje. Skupaj vsak sivi dan spremenimo v žarečega. Veselim se naslednjega sivega dne. Tako kot narava potrebuje dež in sonce, tako tudi jaz potrebujem sive in žareče dneve. Tako resnično, tako poznano! Super | |
| | | Maja Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Tor Okt 30, 2012 8:50 am | |
| | |
| | | Maja Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Čet Nov 08, 2012 8:24 pm | |
| nov izziv | |
| | | lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Čet Nov 08, 2012 9:07 pm | |
| - Maja je napisal/a:
- nov izziv
dobr :) | |
| | | Maja Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Sre Dec 12, 2012 6:31 pm | |
| Sem mala navihanka, a vsi me imajo radi in mi vedno pogledajo skozi prste. Obožujejo me. Občasno jih spravljam v jezo . Najbrž zato, ker se bojijo za mojo varnost. Tako oni pravijo, kaj pa jaz vem, nikoli se nisem počutila ogrožene. A kaj hočem? Življenje je tako lepo in toliko stvari je, ki bi jih rada raziskala. Sem pač radovedna in ne poznam strahu. Vem, da me bodo vedno rešili iz težav, ne glede na to, v kakšne težave se zapletem. Sem pač mala nagajivka. Nikoli ne mislim nič slabega in res jim nočem povzročati sivih las. Ne razumem zakaj se bojijo, ko se splazim k sosedovemu psu, ki je tako visok kot jaz. Res je prijazen kuža, ki mi dovoli, da splezam na njegov hrbet. On laja in kaže zobe le tujcem in tistim, ki jih nima rad. Mene obožuje. Prav tako ne vem, zakaj je mamica jokala in oče stiskal zobe, ko sem z vrhnjih vej drevesa skočila stricu v naročje. Stric me vedno ujame. Ko sem bila manjša me je občasno metal v zrak in vedno ujel. Kaj ne vedo, da me bo vedno ujel? Saj je velik in močan pa še rad se igra z menoj. Tako, kot takrat, ko sva se igrala skrivalnice. No, mogoče pa takrat ni bil tako vesel. Sploh ker me dobre pol ure ni mogel najti. Jaz pa sem čepela pod grmom z nogami v plitki vodi potoka. Saj je bilo toplo, nisem se prehladila. Rada sem mala navihanka. Rada spravljam ljudi v dobro voljo. Majhna sem še in naučila se bom, da svojih dragih sorodnikov, ne bom več spravljala v obup in slabo voljo. Tudi jaz jih imam rada. | |
| | | Matjaz Velemojster
Število prispevkov : 1924 Age : 31 Localisation : Cosmos Emploi : svobodnež Loisirs : :) Registration date : 19/03/2009
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Sre Dec 12, 2012 7:09 pm | |
| - Maja je napisal/a:
Sem mala navihanka, a vsi me imajo radi in mi vedno pogledajo skozi prste. Obožujejo me. Občasno jih spravljam v jezo . Najbrž zato, ker se bojijo za mojo varnost. Tako oni pravijo, kaj pa jaz vem, nikoli se nisem počutila ogrožene. A kaj hočem? Življenje je tako lepo in toliko stvari je, ki bi jih rada raziskala. Sem pač radovedna in ne poznam strahu. Vem, da me bodo vedno rešili iz težav, ne glede na to, v kakšne težave se zapletem. Sem pač mala nagajivka. Nikoli ne mislim nič slabega in res jim nočem povzročati sivih las. Ne razumem zakaj se bojijo, ko se splazim k sosedovemu psu, ki je tako visok kot jaz. Res je prijazen kuža, ki mi dovoli, da splezam na njegov hrbet. On laja in kaže zobe le tujcem in tistim, ki jih nima rad. Mene obožuje. Prav tako ne vem, zakaj je mamica jokala in oče stiskal zobe, ko sem z vrhnjih vej drevesa skočila stricu v naročje. Stric me vedno ujame. Ko sem bila manjša me je občasno metal v zrak in vedno ujel. Kaj ne vedo, da me bo vedno ujel? Saj je velik in močan pa še rad se igra z menoj. Tako, kot takrat, ko sva se igrala skrivalnice. No, mogoče pa takrat ni bil tako vesel. Sploh ker me dobre pol ure ni mogel najti. Jaz pa sem čepela pod grmom z nogami v plitki vodi potoka. Saj je bilo toplo, nisem se prehladila. Rada sem mala navihanka. Rada spravljam ljudi v dobro voljo. Majhna sem še in naučila se bom, da svojih dragih sorodnikov, ne bom več spravljala v obup in slabo voljo. Tudi jaz jih imam rada.
prisrčno^^ | |
| | | Luana Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Sre Dec 12, 2012 7:42 pm | |
| Bom kar tukaj komentirala Matjažev ponovni prihod na forum, vse je oživelo :) čudežna moč prezence(nisem dobila slov. izraza) če ste za? nov izziv bil dobrodošel?! | |
| | | Matjaz Velemojster
Število prispevkov : 1924 Age : 31 Localisation : Cosmos Emploi : svobodnež Loisirs : :) Registration date : 19/03/2009
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Sre Dec 12, 2012 7:57 pm | |
| - Luana je napisal/a:
- Bom kar tukaj komentirala Matjažev ponovni prihod na forum, vse je oživelo :)
čudežna moč prezence(nisem dobila slov. izraza)
če ste za? nov izziv bil dobrodošel?!
hihihi ^^ se lahko zaposlim za sliko? imam odlično idejo=) | |
| | | lea199 Veteran
| | | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? | |
| |
| | | | Kakšna je zgodba te fotke? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |