| Kakšna je zgodba te fotke? | |
|
+9Maja taj* Lenski Nezgoda Ita-Ines latani Matjaz Rika Luana FerroMonaDe - skupina 13 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Luana Veteran
Število prispevkov : 4400 Localisation : =_=* Emploi : :-) Loisirs : ;) Registration date : 30/01/2010
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Čet Nov 03, 2011 6:51 pm | |
| Cinično vztraja na skalnati podlagi izpred stoletij naslikanega poda. Brezčasje njenega izraza, žaluje za umrlimi pogledi ljudi katerih je čas izbrisal identiteto. Uvel in brezbarven obraz, je sled ujme. Kljub slabemu počutju, brezvoljnosti in energijski izpitosti upa na izpolnitev skritih želja. Težki koraki teptajo še zadnji izdihljaj ovit v žalost.
Nazadnje urejal/a Vrtnica Čet Nov 03, 2011 7:38 pm; skupaj popravljeno 3 krat | |
|
| |
Luana Veteran
Število prispevkov : 4400 Localisation : =_=* Emploi : :-) Loisirs : ;) Registration date : 30/01/2010
| |
| |
Maja Veteran
Število prispevkov : 3225 Age : 50 Localisation : Ljubljana Emploi : * Loisirs : * Registration date : 03/11/2009
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Čet Nov 03, 2011 10:36 pm | |
| Dolgo sem bil zaprt v topli lupini. Ni mi bilo dolgčas, ne imel sem brata ob sebi. Skupaj sva se veselila novega dne, še posebno tistega dne, ko bova dovolj dolgo v toplem zavita in bo čas, da se odpraviva v svet vas ljudi razveseljevat. Veselim se šelestenja listov pod vašimi koraki. To bo znak, da ste prišli pome. Odnesli me boste v košari ali vrečki z vami domov. In tam boste okušali mojo sladko meso. Vem, da ne bom umrl, še več v vas bom živel naprej. | |
|
| |
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pet Nov 04, 2011 8:34 pm | |
| - Vrtnica je napisal/a:
Cinično vztraja na skalnati podlagi izpred stoletij naslikanega poda. Brezčasje njenega izraza, žaluje za umrlimi pogledi ljudi katerih je čas izbrisal identiteto. Uvel in brezbarven obraz, je sled ujme. Kljub slabemu počutju, brezvoljnosti in energijski izpitosti upa na izpolnitev skritih želja. Težki koraki teptajo še zadnji izdihljaj ovit v žalost. Wau Vrtnica, to pa mi je zelo všeč:))) | |
|
| |
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pet Nov 04, 2011 8:36 pm | |
| - Maja je napisal/a:
Dolgo sem bil zaprt v topli lupini. Ni mi bilo dolgčas, ne imel sem brata ob sebi. Skupaj sva se veselila novega dne, še posebno tistega dne, ko bova dovolj dolgo v toplem zavita in bo čas, da se odpraviva v svet vas ljudi razveseljevat. Veselim se šelestenja listov pod vašimi koraki. To bo znak, da ste prišli pome. Odnesli me boste v košari ali vrečki z vami domov. In tam boste okušali mojo sladko meso. Vem, da ne bom umrl, še več v vas bom živel naprej. Maja, tudi ti si nadvse pridna:) | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pet Nov 04, 2011 9:04 pm | |
| Predaja [slika/internet]Nemi preplet vseh štirih strani neba. Na mehki blazini med večbarvno posteljnino polegata, zliti druga v drugo, komaj zaznavni stezi. Burja pije rosni eliksir noči, sonce daruje pozlato izvenelim strastem. Ozke reže vabljivo namigujejo. Bodice puha varujejo skrivnosti. Bistvo je skrito za barjere spomina. Nasmeh varljivo ponuja slast predaje. | |
|
| |
Luana Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Sob Nov 05, 2011 2:09 pm | |
| | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Sob Nov 05, 2011 7:43 pm | |
| | |
|
| |
Luana Veteran
| |
| |
Luana Veteran
| |
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Sre Nov 09, 2011 1:44 pm | |
| Predaja [slika/internet]Nemi preplet. V večbarvnosti, zliti druga v drugo, komaj zaznani poti. Z vetrom piješ eliksir noči. Bistvo se skriva za bariere spomina. Ozka reža vabljivo namiguje. Bodičast puh varujejo skrivnosti. Jutro ti s soncem podari pozlato. Nasmeh varljivo ponuja slast predaje, vse tja, do izzvenelih strasti.
Nazadnje urejal/a lea199 Čet Nov 24, 2011 8:43 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Maja Veteran
Število prispevkov : 3225 Age : 50 Localisation : Ljubljana Emploi : * Loisirs : * Registration date : 03/11/2009
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Tor Nov 22, 2011 12:18 pm | |
| nov izziv | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Sob Nov 26, 2011 7:26 pm | |
| - Maja je napisal/a:
- nov izziv
Hvala Maja, lepa fotka zdaj moram pobrskati za navdihom. :))) lp, | |
|
| |
Snowflake.* Mojster
Število prispevkov : 633 Age : 32 Localisation : Novo mesto Emploi : študentka Loisirs : .. Registration date : 31/01/2010
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Ned Nov 27, 2011 10:57 pm | |
| Moja duša je vulkan, obdan z meglicami. Okoli mene je plast iluzij, ovoj hladnosti. S svojo strukturo miri žgoča čustva, ki jih drži v notranjosti mojega telesa, v zavetju ostrih skal. Iluzije teptajo občutke iz dneva v dan, zato da me ščitijo pred bolečino, ki bi jo ta žareča lava povzročila. Telo prenaša pritiske, spopada se z vročino, ovija se v krhko neresničnost, ki je vseeno zmožna nadzirati um. Telo je izčrpano, želi si občutiti bolečino, želi da se notranja žgoča vsebina prelije čezenj. Meglice utopij bodo ožgane, uničene in poteptane. Jaz, kot človek, bom fizično uničena, a bo moja notranjost očiščena. Mogoče bo prazna, ko v njej ne bo več tistega kar jo je predolgo časa zapolnjevalo, a bo končno pripravljena na sprejetje nečesa novega, kar je ne bo samo zapolnilo pač pa tudi izpopolnilo. | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pon Nov 28, 2011 8:36 am | |
| - Snowflake.* je napisal/a:
Moja duša je vulkan, obdan z meglicami. Okoli mene je plast iluzij, ovoj hladnosti. S svojo strukturo miri žgoča čustva, ki jih drži v notranjosti mojega telesa, v zavetju ostrih skal. Iluzije teptajo občutke iz dneva v dan, zato da me ščitijo pred bolečino, ki bi jo ta žareča lava povzročila. Telo prenaša pritiske, spopada se z vročino, ovija se v krhko neresničnost, ki je vseeno zmožna nadzirati um. Telo je izčrpano, želi si občutiti bolečino, želi da se notranja žgoča vsebina prelije čezenj. Meglice utopij bodo ožgane, uničene in poteptane. Jaz, kot človek, bom fizično uničena, a bo moja notranjost očiščena. Mogoče bo prazna, ko v njej ne bo več tistega kar jo je predolgo časa zapolnjevalo, a bo končno pripravljena na sprejetje nečesa novega, kar je ne bo samo zapolnilo pač pa tudi izpopolnilo.
Lepo, moje čestitke:) lp, | |
|
| |
Maja Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Tor Nov 29, 2011 7:50 pm | |
Moja duša je vulkan, obdan z meglicami. Okoli mene je plast iluzij, ovoj hladnosti. S svojo strukturo miri žgoča čustva, ki jih drži v notranjosti mojega telesa, v zavetju ostrih skal. Iluzije teptajo občutke iz dneva v dan, zato da me ščitijo pred bolečino, ki bi jo ta žareča lava povzročila. Telo prenaša pritiske, spopada se z vročino, ovija se v krhko neresničnost, ki je vseeno zmožna nadzirati um. Telo je izčrpano, želi si občutiti bolečino, želi da se notranja žgoča vsebina prelije čezenj. Meglice utopij bodo ožgane, uničene in poteptane. Jaz, kot človek, bom fizično uničena, a bo moja notranjost očiščena. Mogoče bo prazna, ko v njej ne bo več tistega kar jo je predolgo časa zapolnjevalo, a bo končno pripravljena na sprejetje nečesa novega, kar je ne bo samo zapolnilo pač pa tudi izpopolnilo.
| |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Tor Nov 29, 2011 9:16 pm | |
| Ognjena tapiserija Modrina zrcali v strastno uganko. Rdečkasta svetloba pronica iz preddverij vulkana. Globina se dviga kot zračni mehurčki. Opotekaje si utira pot. Sekunde cvrčijo z glasom razpokane vročine, se raztapljajo in v zareze všijejo drobce spomina. Porazgubljene v škrlatnem okvirju, v plapolanju ognja in v prasketanju morja. Nekje srečam samo sebe.
Nazadnje urejal/a lea199 Sre Nov 30, 2011 10:09 am; skupaj popravljeno 4 krat | |
|
| |
Snowflake.* Mojster
Število prispevkov : 633 Age : 32 Localisation : Novo mesto Emploi : študentka Loisirs : .. Registration date : 31/01/2010
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Tor Nov 29, 2011 10:42 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
- Ognjena tapiserija
Modrina zrcali v strastno uganko. Rdečkasta svetloba pronica med preddverji vulkana. Iz globine se dviga kot zračni mehurčki. Opotekaje si utira pot. Sekunde šumeče cvrčijo z glasovom razpokane vročine, se raztapljajo in v zareze všijejo drobce spomina. Porazgubljene v škrlatnem okvirju, v plapolanju ognja in v prasketanju morja. Nekje srečam samo sebe.
Super je! ps. Hvala Maja in lea199 :) | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Sre Nov 30, 2011 1:43 pm | |
- lea199 je napisal/a:
- Ognjena tapiserija
Modrina zrcali v strastno uganko. Rdečkasta svetloba pronica med preddverji vulkana. Iz globine se dviga kot zračni mehurčki. Opotekaje si utira pot. Sekunde šumeče cvrčijo z glasovom razpokane vročine, se raztapljajo in v zareze všijejo drobce spomina. Porazgubljene v škrlatnem okvirju, v plapolanju ognja in v prasketanju morja. Nekje srečam samo sebe.
Super je!
ps. Hvala Maja in lea199 :) Hvala, Snowflake*, se še nekoliko lovim, morda mi uspe izčistit:) | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Sre Nov 30, 2011 1:45 pm | |
| Še en poiskus: TapiserijaPod gladino rojeni mehurčki se v škrlatnem okvirju družijo s plameni in valovijo prek oceanov. Opotekajoče sekunde cvrčijo z glasom razpokane vročine. Žareča svetloba pronica iz preddverja vulkana. Staljena se všiva v drobce spomina. Modrina zrcali strastno uganko. Nekje srečam sebe. | |
|
| |
Maja Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Čet Dec 01, 2011 8:33 am | |
| Lepo Lea | |
|
| |
Maja Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Čet Dec 01, 2011 8:37 am | |
| Rojena sem v hladnem, mračnem kotu sveta, obsijana z vročino vulkana in obdana z meglicami novega upanja. Z visoko dvignjeno glavo in notranjo močjo, polno samozavestne samohvale gledam v prihodnost. Tukaj sem, da vam pokažem moč notranjege vulkana duše. Vsak mora sam spoznati svoj jaz in ukrotiti svojo lavo. | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Čet Dec 01, 2011 9:24 am | |
| - Maja je napisal/a:
Rojena sem v hladnem, mračnem kotu sveta, obsijana z vročino vulkana in obdana z meglicami novega upanja. Z visoko dvignjeno glavo in notranjo močjo, polno samozavestne samohvale gledam v prihodnost. Tukaj sem, da vam pokažem moč notranjege vulkana duše. Vsak mora sam spoznati svoj jaz in ukrotiti svojo lavo. Super Maja, moje čestitke:) | |
|
| |
Maja Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pet Dec 02, 2011 7:03 am | |
| Hvala Lea | |
|
| |
Snowflake.* Mojster
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Tor Dec 06, 2011 10:38 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
- Maja je napisal/a:
Rojena sem v hladnem, mračnem kotu sveta, obsijana z vročino vulkana in obdana z meglicami novega upanja. Z visoko dvignjeno glavo in notranjo močjo, polno samozavestne samohvale gledam v prihodnost. Tukaj sem, da vam pokažem moč notranjege vulkana duše. Vsak mora sam spoznati svoj jaz in ukrotiti svojo lavo. Super Maja, moje čestitke:) Tudi jaz se strinjam, odlična je :) p.s. Prosila bi za nov iziv, oz. novo sliko :) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? | |
| |
|
| |
| Kakšna je zgodba te fotke? | |
|