| Kakšna je zgodba te fotke? | |
|
+9Maja taj* Lenski Nezgoda Ita-Ines latani Matjaz Rika Luana FerroMonaDe - skupina 13 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Maja Veteran
Število prispevkov : 3225 Age : 50 Localisation : Ljubljana Emploi : * Loisirs : * Registration date : 03/11/2009
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Tor Apr 08, 2014 1:21 pm | |
| Malo sem spregledala tole temo Neža, super zgodbica Mogoče nov izziv? | |
|
| |
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| |
| |
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Sre Apr 09, 2014 8:21 pm | |
| Divji raciPomladno jutro se prekriva z lesketavimi tančicami. Vetrc trosi vonjave trav. Ptičje petje uglaša s trepetavim zlatilom, ki lije z neba in se prek tolmuna drobi sončne razsevke. V rosno pajčevino odeti mlakarici se zibata in tiho trkljata druga ob drugo. Krhka in nežna mladenka na gugalnici poleti visoko, skoraj se dotakne modrine. | |
|
| |
Maja Veteran
Število prispevkov : 3225 Age : 50 Localisation : Ljubljana Emploi : * Loisirs : * Registration date : 03/11/2009
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Čet Apr 10, 2014 3:25 pm | |
| Super Lea | |
|
| |
Maja Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Čet Apr 10, 2014 3:44 pm | |
| Moja nevesta Naj vam povem zgodbo. Svojo zgodbo. Pred časom nikdar ne bi slišali takih besed iz mojih ust ali prebrali zapis izpod mojega peresa. Toda danes, danes vam s ponosom povem svojo zgodbo. Sem samozavesten in odločen moški, ki vedno ve kaj hoče in vedno doseže kaj hoče. Vedel sem, da se bom nekega dne ustalil in poročil. Celo seznam lastnosti svoje izvoljenke sem naredil. A nikdar si nisem mislil, da se bom poročil zdaj. Nikoli mi ni niti na misel prišlo, da ne bom jaz izbiral ampak, da bom izbran. Naj ljubezni sploh ne omenjam. Ta je za naivneže in mehkužce brez možganov! A v vsej zgodbi sem jaz tisti, ki se je slepo zaljubil, izgubil tla pod nogami in pozabil na preračunljiv razum. Zadelo me je kot strela z jasnega. Seveda se nisem zavedal, kaj se mi je pripetilo. Dolgo časa sem potreboval, da sem spoznal, oziroma, da sem si priznal, da sem se zaljubil. Zadelo me je na pikniku pri prijatelju, ko sem zagledal prelestno mladenko, ki se je smukala med gosti. Kaj hitro sem jo spoznal in od takrat sva neločljiva. Saj ne, da bi ona silila v mojo družbo. Kje pa, jaz sem tisti, ki sem jo zalezoval in jo obsipaval s pozornostmi na vsakem koraku. Bolj se je trudila odmakniti od mene, bolj sem jaz norel za njo. Nisem mogel dihati, nisem mogel misliti, nisem mogel spati, nič nisem mogel početi brez nje. Moja vztrajnost se je izplačala. Počasi me je vzljubila. Mislil sem, da bom umrl, da ne bom dočakal dne, da bo zaprisegla svojo ljubezen meni. Končno po toliko mukah je dahnila svoj da. In jaz sem zaprisegel vso svojo ljubezen in zvestobo njej. To je najlepši dan mojega življenja. Lepši od tistega dne, ko sem jo prvič zagledal. In mislim, da je to tudi najlepši dan njenega življenja. Le poglejte jo. Poglejte to spokojnost in to ljubezen, ki žari na njenem obrazu. Ja, moja je in jaz sem njen. Ljubi me in jaz jo ljubim še bolj. Mogoče bo prišel še kakšen dan, ki bo lepši od današnjega. Ustvarila ga bova skupaj. Spominjala se ga bova skupaj. | |
|
| |
Luana Veteran
Število prispevkov : 4400 Localisation : =_=* Emploi : :-) Loisirs : ;) Registration date : 30/01/2010
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pet Apr 11, 2014 4:27 pm | |
| - Citiram :
Vesele urice Danes je poseben dan, srce poka od veselja. Pomlad je prišla v deželo, z njo moj najljubši mesec. April je mesec v katerega sem, zaljubljena. Narava se prebuja z njo tudi moja razigranost in mladostni duh. Zelo rada izpeljujem take in drugačne norčije, veselim se vsega. Trata polna cvetlic mi je v neizmerno veselje. Moja rojstna dolina ima podobo zasnežene slike. To je čas ko cvetijo meni ljubi sadeži: češnje! Včeraj sem si iz srobotove ovijalke napravila gugalnico, prijatelj je dodal stari strešnik, zabava se je pričela. Najina zabava, brez konca: smeh, igrivost in harmonija dveh razigranih src v sožitju z naravo. Izpopolnjenost, ko med krošnjami dreves, se ptičje petje spaja v valove smeha. Sreča je v majhnih stvareh. | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pet Apr 11, 2014 9:01 pm | |
| | |
|
| |
Luana Veteran
Število prispevkov : 4400 Localisation : =_=* Emploi : :-) Loisirs : ;) Registration date : 30/01/2010
| |
| |
Snowflake.* Mojster
Število prispevkov : 633 Age : 32 Localisation : Novo mesto Emploi : študentka Loisirs : .. Registration date : 31/01/2010
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pon Apr 21, 2014 10:33 pm | |
| Lea, Maja in Luana SUPER pišete :) pridne ste! | |
|
| |
Snowflake.* Mojster
Število prispevkov : 633 Age : 32 Localisation : Novo mesto Emploi : študentka Loisirs : .. Registration date : 31/01/2010
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Tor Jul 01, 2014 9:10 am | |
| - Maja je napisal/a:
-
VILA Lahka je kot pero. Od tal se dviga kot ptica, pa čeprav nima kril. Težka bela vilinska obleka v svoje blago dodaja lesk rose, ki jo sonce spreminja v lesketajoče se dragulje. Z nasmehom dodaja življenje tihi jutranji jasi, ki se prebuja v meglicah. Zaradi njenega petja, ptice mislijo, da je ena izmed njih. Njena lahkotna postava je gibčna kot srnje telo, ko med petjem pleše po sveži travi. Rdečilo gozdnih jagod je njene ustnice obarvalo rdeče, lica pa so rožnata zaradi vdihovanja svežega zraka. Živahni potok daje melodijo in osvežitev krhkega telesa, ki se hrani z njegovo svežino. Pred radovednimi očmi se bo skrila v varne, kot labirint skrite kotičke gozda. Že dolgo nazaj je spoznala, da je en sam človek lahko veliko bolj nevaren sovražnik, kot pa vsa narava in divje živali. | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Tor Jul 01, 2014 12:28 pm | |
| | |
|
| |
Luana Veteran
| |
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Ned Jul 06, 2014 7:22 pm | |
| Nazaj na beton
Že pred nekaj urami je noč skozi ključavnico svita vstopila v jutro in jo čez travnike mahnila v dan. Resničnost je utripala v odsevu navideznih želja. Nebesna modrina je ob nepravem trenutku spustila solzo ali dve. Dremajoči oblak se je luščil v zvoku vetra. Metulj je šepetal travam, pel jim je nežne poletne viže. Ob cesti na zanemarjeni avtobusni postaji je stal deček. Skozi razbito steklo je zrl proti vasici, ki se je raztezala kak kilometer stran. Otrokovo lice je bilo resno. Misel na mesto je ugasnila smeh. | |
|
| |
Luana Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Ned Jul 06, 2014 8:18 pm | |
| Lea | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pon Jul 07, 2014 7:52 am | |
| - Luana je napisal/a:
- Lea
hvala Luana, zapisala sem na en, dva tri ... iz tega bi lahko nastala zgodba, morda celo pesem ... bom videla :) hvala za nov izziv | |
|
| |
Luana Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pon Jul 07, 2014 9:36 pm | |
| Prosim, z veseljem | |
|
| |
Luana Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Sre Jul 09, 2014 6:39 pm | |
| - Citiram :
[slika/internet] Čarobno junijsko jutro ter svežina noči, sta prebudila drobno radovednost.S svojimi mehkimi krili se je podal v svet odkrivanja, čudesa se odvijajo kakor nepopisani listi.Vsak list ima svojo čarobnost, magično privlačnost in življenski sok.Kaj imata skupnega travna bilka in čudežno bitje, metulj?Oba, preprosto sta, nič pretvarjanja, simuliranja, izsiljevanja.Jutro je pozdravilo nova prijateljstva, na travnati zelenici je nešteto nadobudnežev kateri hrepenijo po metuljevem vzletu.Z drobnim priklonom v pozdrav medtem ko jih veter boža, le tako izražajo svojo hvaležnost, drobnemu bitju. | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Čet Jul 10, 2014 12:55 pm | |
| Luana, lepo | |
|
| |
Luana Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pet Jul 11, 2014 7:58 pm | |
| | |
|
| |
Luana Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pet Jul 11, 2014 10:31 pm | |
| Jutranja rosa je ovekovečila nov, s soncem vstali dan. Niti za trenutek ni premišljeval in okleval, ta drobni metulj.Zagrabil je priložnost in v istem trenutku poletel na trato kjer je mrgolelo barvnih čudes.Pisana krila so bila obdana v val hrepenenja in se predala, užitkom brez meja.Vsaka izmed travic je bila njegova zaveznica, sestrica, prijateljica, družica in tolažnica.To neskončno polje lepote je bilo za njega neizmerno kraljestvo, kjer je vsakdo sam izbiral kako živeti in doživljati dano.Priložnosti so bile kot resursi, kjer so se rojevale nove možnosti za pogumne, ob katerih popolnost je bila samoumevna.Ta dani raj je izživel do zadnjega diha, izkusil kar je bilo ponujeno.Ponosen na svoje dosežke je pozdravil sončni zahod in pospremil k nočnemu počitku svoje od raziskovanja, utrujeno telo.Zavedal se je; jutri je novi dan, v naročje mu bo dano novo doživetje. | |
|
| |
Snowflake.* Mojster
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pon Sep 15, 2014 10:28 pm | |
| lea in Luana super pišeta. Pohvale za pridnost in nenehno sodelovanje v tem delu foruma | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Tor Sep 16, 2014 8:56 am | |
| - Snowflake.* je napisal/a:
- lea in Luana super pišeta. Pohvale za pridnost in nenehno sodelovanje v tem delu foruma
Hvala, Snowflake! A o prinosti pri meni ni sledi :) Bom spet, upam, da kmalu :) | |
|
| |
Luana Veteran
| |
| |
Marcelina Odličen
Število prispevkov : 331 Localisation : Zagorje ob Savi Emploi : Upokojenka Loisirs : x Registration date : 18/11/2014
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Sob Nov 29, 2014 5:46 pm | |
| volnen kornet lik poln življenja breskovo rožnate barve se vrtinči v otožni prizvok straussove serenade preganja sence, ki domujejo v meni oklepam se sanjavega stanja živim s šepetanjem nežno zvenečih strun | |
|
| |
Luana Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Ned Nov 30, 2014 3:53 pm | |
| - Citiram :
[slika/internet]
Linč
Vztrajaš s drugačnim pogledom na svojo notranjost
bitke so izklesale modrost
v kateri dobivaš
oporo in vzvod za progresije.
Nekoč v drugačnem času
in dimenziji
boš skozi spoznanje
blestel.
Zavzemanje kot popotnica v v novo življenje.
okolica ti kaže odsev ognjenih zubljev! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? | |
| |
|
| |
| Kakšna je zgodba te fotke? | |
|