Kdo je z nami | Trenutno forum pregleduje 5 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 5 gostov
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 318, dne Sre Okt 16, 2024 7:55 pm
|
|
| Kakšna je zgodba te fotke? | |
|
+9Maja taj* Lenski Nezgoda Ita-Ines latani Matjaz Rika Luana FerroMonaDe - skupina 13 posters | |
Avtor | Sporočilo |
---|
Luana Veteran
Število prispevkov : 4400 Localisation : =_=* Emploi : :-) Loisirs : ;) Registration date : 30/01/2010
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pet Avg 03, 2012 8:14 pm | |
| Lep zapis Lea, občutila poletno vročino in sušno obdobje, katero ne izpusti. Kakor vedno, Živa optimist: deževalo bo! Imej se | |
| | | lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pet Avg 03, 2012 8:18 pm | |
| - Živa je napisal/a:
- Lep zapis Lea, občutila poletno vročino in sušno obdobje, katero ne izpusti.
Kakor vedno, Živa optimist: deževalo bo!
Imej se bo še preveč, ko ne bo treba imej se aja, spet mi je manjkala črka (pst! je šla na morje;)))) | |
| | | Luana Veteran
Število prispevkov : 4400 Localisation : =_=* Emploi : :-) Loisirs : ;) Registration date : 30/01/2010
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Sob Avg 04, 2012 9:31 am | |
| | |
| | | lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Sob Avg 04, 2012 12:31 pm | |
| | |
| | | Luana Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Sob Avg 04, 2012 2:51 pm | |
| Igrivo in samozavestno stopa po domačem kolovozu. Danes je za njo pravljičen dan. Obkoljena s tisočerimi občutki, lepimi spomini se predaja domišljiji in čustvom minulih dogodkov. Po žilah se ji pretaka sreča, na njenem obrazu sije nasmeh upanja. Naprej jo potiska velikanska želja po življenju in ustvarjanju. S pisanjem je pričela pred mnogimi leti, sosledje dogodkov je zaustavilo njeno ustvarjalno pero'. Toda danes, danes je ponovno začutila znani občutek, ščemenje v trebuhu, navdih jo je obiskal, za to je hvaležna stvarstvu! Tudi če nebo ima muhast izraz in na njegovem platnu poplesujejo temni oblaki, ona v svoji notranjosti, žari. Beseda je njena največja prijateljica. Izlitje misli na papir, ji predstavlja luč upanja. Misli se ji s supersonično hitrostjo vrstijo v glavi, roka ne dohaja njihovim zahtevam, težko kroti čustva ob ustvarjanju. To kar čuti sedaj je še ni doletelo:sreča, radost, veselje, da lahko izrazi sebe skozi zloge. Pisanje jo oživlja, pomlajuje. Dan se je prevesil v večer. Zadovoljna zre v sivino neba. To dojema drugače: kot čudovit pojav, nekaj edinstvenega, kar ji daje ustvarjalnega zagona. Veselo koraka proti domu. Igrivost misli z realnostjo; vesela dežnih kapljic, druženje dežja in osebnosti- spajanje v enost. | |
| | | Luana Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Ned Avg 05, 2012 2:42 pm | |
| slika/internet Moč sonca je v tebi!
Poletje obdaja kraje in ljudi s svojo neukrotljivo močjo. Že zgodnje jutranje javljanje, nas požegna v vsej svoji veličini, skoraj boleče za oči. Tekom dne ne izpusti iz primeža in tja do poznega popoldneva, ko se prevesi v noč, je komaj zaznati nežno sapico, v zraku. To je enkratno obdobje; veselja, smeha, radosti, igrivosti, novih izzivov, za posladek, romantičnih srečanj in globokih ljubezni. Poletje in sonce dvignejo v nas raven čutnosti, zato smo bolj odprte narave in toliko bolj dojemljivi na dražljaje iz okolice. Tudi Erosova puščica nas lahko, hitro ulovi in omreži. Ker je, čas nepredvidljiv, bi lahko hitri prišlek tudi nenadni izgin. Nič ne de! Ko ljubezen ni zasnovana na trdih temeljih, jo poletna vročina odtali, z jesenjo in dežjem, odplahne iz našega življenja. Tako smo pridobili izkušnjo več, za spoznanje modrejši. Med nujno, na tu zemeljski poti, imamo v sebi vse, dodatne navlake ni potrebno. imeti sebe in vse odlike, bodiga dovolj. Rek pravi: pot in sonce, drugo je vprašanje časa. Smisel obogaten s spoznanjem: sonce in njegova energija v sinbiozi z naravo, enkratna igra čudes!
| |
| | | Luana Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Ned Avg 05, 2012 2:59 pm | |
| Ej dekleta med brskanjem se nisem uspela brzdati dadajam nov izziv; ful mi je všeč, upam da tudi vam? [slika/internet] | |
| | | Luana Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Ned Avg 05, 2012 3:11 pm | |
| [slika/internet]Poletna vročina odpira vrata jeseni. Svoj prihod naznanja s pojenjanjem temperature in blagoslovom dežnih kapljic. Otroška domišljija nima meja. Med vodnimi sprostitvami prištevamo tudi, čofotanje po lužah, zelo blagodejno za notranjega otroka. Igrivost nam okrepi samozavest, navdaja z čudežnim leskom. Ob tovrstnih udejstvovanjih postajamo drugačni, sproščeni in polni elana. Kakor mali otroci, iščemo med dežne kaplje, nove izzive in opravičila za sprostitev notranjih napetosti. Igra vode, časa in naše osebnosti, kreira v zraku mavrično idilo. Ta sprošča v molekule zraka čarobni naboj, tako se med individuom in dogodkom ustvarja magična vez; šopek enkratnega, idiličnega spoja. | |
| | | lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Ned Avg 05, 2012 7:52 pm | |
| Kaj lahko napišem? Samo pridna Živa:) | |
| | | Maja Veteran
Število prispevkov : 3225 Age : 50 Localisation : Ljubljana Emploi : * Loisirs : * Registration date : 03/11/2009
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pon Avg 06, 2012 12:45 pm | |
| Živa pridna si bila. Prelepi | |
| | | Maja Veteran
Število prispevkov : 3225 Age : 50 Localisation : Ljubljana Emploi : * Loisirs : * Registration date : 03/11/2009
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pon Avg 06, 2012 12:54 pm | |
| Sanje prepletene z resničnostjo ali le resničnost prepletena s sanjami. Domišljija ne pozna meja, zato je to vseeno. Občutki so tisti, ki štejejo. So tisti, ki ustvarjajo naš jutrišnji dan. Kljub sivemu vsakdanu se s trdno voljo in radostjo v srcu lahko upreš sivilu. Velike deđne kaplje so lahko mrzle in grobe ali le prijetna osvežitev. Vse je odvisno od trenutne naravnanosti uma. Jaz bom izbrala zabavo, poletno osvežitev in čaroben vonj cvetja. Vse to mi nariše nasmeh na obraz in vem, da bo jutri še lepši dan. | |
| | | Luana Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pon Avg 06, 2012 4:34 pm | |
| punci Imam 1xni mentorici -i P.s. nekaj moram razodet: že celi teden mi astrološka napoved dajala signale inspiracije jast pa wčeraj se je izkazalo uživala v pisanju kaj da nakladam itak da poznate to :P | |
| | | lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pon Avg 06, 2012 7:40 pm | |
| | |
| | | Luana Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pon Avg 06, 2012 7:48 pm | |
| | |
| | | lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pon Avg 06, 2012 7:53 pm | |
| | |
| | | Maja Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Tor Avg 07, 2012 5:01 pm | |
| No Živa potem pa komaj čakam, da bom lahko brala tvoje umetnije. Lea, pristopi s pozitivnimi vibacijami k napisanemu ali pa k pisanju, verjami vase in verjami mi uspela boš sestaviti zadovoljivo stvar. Seveda si upravičena do toliko popravkov, koliko sama misliš, da jih potrebuješ. Odloči se, da boš nekaj napisala in se prepusti navdihu, piše vse kar ti pade na misel, presenečena boš kaj vse lahko pride ven. Zabavaj se. Punci, uživajta v dnevu, | |
| | | lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Tor Avg 07, 2012 7:14 pm | |
| - Maja je napisal/a:
- No Živa potem pa komaj čakam, da bom lahko brala tvoje umetnije.
Lea, pristopi s pozitivnimi vibacijami k napisanemu ali pa k pisanju, verjami vase in verjami mi uspela boš sestaviti zadovoljivo stvar. Seveda si upravičena do toliko popravkov, koliko sama misliš, da jih potrebuješ. Odloči se, da boš nekaj napisala in se prepusti navdihu, piše vse kar ti pade na misel, presenečena boš kaj vse lahko pride ven. Zabavaj se.
Punci, uživajta v dnevu, Hvala za nasvet, Maja Navadno tudi tako delam, nekaj napišem v tri dni. Drugi dan hočem precej drugače (včasih spreminjam z ure v uro. Zato popravki (manjkajoče črke ostajajo brez popravkov;))))) To, da popravljam me ne bremeni:) A trenutno ne vem niti prve črke;)))) Kako naj začnem? Brrr .... Uživaj tudi ti, ne več v dnevu, ampak v večeru:))) lp, | |
| | | Maja Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Ned Avg 12, 2012 10:12 am | |
| nov izziv | |
| | | Luana Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Ned Avg 12, 2012 11:23 am | |
| uf kako lep prizor | |
| | | Luana Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Ned Avg 12, 2012 11:51 am | |
| [slika/internet?] Zagledala se v nebo Popoldan je prevesil svoj pogled krepko v iztek, ti sama v svojem svetu, preštevaš dogodke. Zamznitev čustev, izjalovljen podvig! Spoznanje: nikoli ne iztrebljaj, kar te navdaja s srečo in izpopolnjuje obstoj. Narava je enkraten vzor, sprejmi njen vzgled, ravnaj se po temu. Težko si priznavaš osebni poraz, kar to ni! Ljubiti je enkratno, vznemirljivo, osrečujoče in izpopolnjujoče. Ljubi svoje življenje in vse kar te obdaja, narava in univerzum bodo poplačilo z obrestmi vrnili na zemljo. Mir in sreča v potokih bosta žuboreli, ne zavrzi tega.
Nazadnje urejal/a Živa Sre Avg 15, 2012 7:03 pm; skupaj popravljeno 2 krat | |
| | | lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Tor Avg 14, 2012 2:36 pm | |
| - Maja je napisal/a:
- nov izziv
Hvala, Maja, čudovita fotka:) lp, Lea | |
| | | lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Tor Avg 14, 2012 2:37 pm | |
| - Živa je napisal/a:
[slika/internet?]
Uzrta v ne nebo
Popoldan je prevesil svoj pogled krepko v iztek, ti sama v svojem svetu, preštevaš dogodke. Zamznitev čustev, izjalovljen podvig! Spoznanje: nikoli ne iztrebljaj, kar te navdaja s srečo in izpopolnjuje obstoj. Narava je enkraten vzor, sprejmi njen vzgled, ravnaj se po temu. Težko si priznavaš osebni poraz, kar to ni! Ljubiti je enkratno, vznemirljivo, osrečujoče in izpopolnjujoče. Ljubi svoje življenje in vse kar te obdaja, narava in univerzum bodo poplačilo s obrestmi vrnili na zemljo. Mir in sreča v potokih bosta žuboreli, ne zavrzi tega. Lepo Živa:) | |
| | | Maja Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Tor Avg 14, 2012 3:06 pm | |
| Živa super | |
| | | Maja Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Sre Avg 15, 2012 10:05 am | |
| Naporen dan je za menoj. Vstala sem zgodaj zjutraj, po običajnih opravkih sem cel dan delala. Pravzaprav ustvarjala v svojem ateljeju. Danes je moj telefon ostal nem. Nisi me poklical. Svojo nejevoljo zaradi tega sem utopila v energičnem delu. Zaman sem se trudila odriniti te iz svojih misli. Proti večeru sem skočila pod hladen tuš, v upanju, da bom sprala obup iz svojega telesa. Nisi se oglasil. Z žemljico v roki sem se odpravila na sprehod. Noge so me kar same nosile po najini potki. Prišla sem do najinega priljubljenega mesta in sedla. Sama. Počasi sklonim glavo in si dopovedujem, da si imel pomembne opravke in nisi se uspel oglasiti. A koga le lažem? Vem, da med nama je že zdavnaj končano. Moram dvigniti glavo in se odpreti novim izzivom. | |
| | | Luana Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Sre Avg 15, 2012 6:52 pm | |
| Hvala Lea Maja, ob enem še pohvale (potrebuje malo kontrole reda, bila zelooooo površna | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? | |
| |
| | | | Kakšna je zgodba te fotke? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |