| Kakšna je zgodba te fotke? | |
|
+9Maja taj* Lenski Nezgoda Ita-Ines latani Matjaz Rika Luana FerroMonaDe - skupina 13 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Maja Veteran
Število prispevkov : 3225 Age : 50 Localisation : Ljubljana Emploi : * Loisirs : * Registration date : 03/11/2009
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Čet Dec 13, 2012 6:57 am | |
| lepa slikica. Dober izziv. | |
|
| |
Matjaz Velemojster
Število prispevkov : 1924 Age : 31 Localisation : Cosmos Emploi : svobodnež Loisirs : :) Registration date : 19/03/2009
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Sob Dec 15, 2012 11:39 am | |
| nekaj poskušam skupi spacat sam zaenkrat še en ratuje xD
| |
|
| |
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Ned Dec 23, 2012 9:00 pm | |
| Niz korald[slika/internet]Motna sivina ima pridih brezupnosti. Megla plete pajčevinast klobuk čez nebesni obok. Dež izpira preteklost. Dan postaja čist. Preprost. Zamere legajo daleč v preteklost. Razmočen asfalt šteje korake na temačni poti povratka. Pod palerino neodločnosti se vračaš v materin objem. V dvojnosti tišine odvijaš klobec spominov. Sramežljivo povešaš oči. Želje uokvrjaš v polzastrt nasmeh in preplet besed. Oprosti se sama naniza. Prepričuje. Nežno kot gladka svila ti zdrsne čez ustnice. | |
|
| |
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pon Dec 24, 2012 10:09 pm | |
| Niz korald[slika/internet]Motna sivina ima pridih brezupnosti. Megla plete pajčevinast klobuk čez nebesni strop. Razmočen asfalt šteje korake na temačni poti povratka. Pod pelerino neodločnosti se vračaš v njen objem. V dvojnosti tišine odvijaš klobec spomina. Povešaš oči. Želje uokvirjaš v grenek nasmeh. Nežno kot gladka svila ti zdrsne čez ustnice: Oprosti! Dan postaja čist. Preprost. Zamere legajo daleč v preteklost.
Nazadnje urejal/a lea199 Pon Dec 24, 2012 10:17 pm; skupaj popravljeno 2 krat | |
|
| |
Matjaz Velemojster
Število prispevkov : 1924 Age : 31 Localisation : Cosmos Emploi : svobodnež Loisirs : :) Registration date : 19/03/2009
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pon Dec 24, 2012 10:15 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
- Niz korald
[slika/internet] Motna sivina ima pridih brezupnosti. Megla plete pajčevinast klobuk čez nebesni strop. Razmočen asfalt šteje korake na temačni poti povratka. Pod pelerino neodločnosti se vračaš v njen objem. V dvojnosti tišine odvijaš klobec spomina. Povešaš oči. Želje uokvirjaš v grenek nasmeh. Nežno kot gladka svila ti zdrsne čez ustnice: Oprosti! Dan postaja čist. Preprost. Zamere legajo daleč v preteklost. lep zapis=) pri prvem mi je prva polovica bolj všeč, tu pa druga a.k.a konec:D | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pon Dec 24, 2012 10:19 pm | |
| - Matjaz je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
- Niz korald
[slika/internet] Motna sivina ima pridih brezupnosti. Megla plete pajčevinast klobuk čez nebesni strop. Razmočen asfalt šteje korake na temačni poti povratka. Pod pelerino neodločnosti se vračaš v njen objem. V dvojnosti tišine odvijaš klobec spomina. Povešaš oči. Želje uokvirjaš v grenek nasmeh. Nežno kot gladka svila ti zdrsne čez ustnice: Oprosti! Dan postaja čist. Preprost. Zamere legajo daleč v preteklost. lep zapis=) pri prvem mi je prva polovica bolj všeč, tu pa druga a.k.a konec:D Fanj, Matjaž, poštudiram kako bi združla, da bi bila zgodba boljša. Imam velike težave z oblikovanjem (cela zgodba se mi "strese v obrazcu brez prave oblike, ne vem kaj je vzrok:) | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pon Dec 24, 2012 10:24 pm | |
| Niz korald[slika/internet]Motna sivina ima pridih brezupnosti. Megla plete pajčevinast klobuk čez nebesni strop. Razmočen asfalt šteje korake na temačni poti povratka. Pod pelerino neodločnosti se vračaš v njen objem. V dvojnosti tišine odvijaš klobec spomina. Povešaš oči. Želje uokvirjaš v grenek nasmeh. Nežno kot gladka svila ti zdrsne čez ustnice: Oprosti! Dan postaja čist. Preprost. Zamere legajo daleč v preteklost. | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pon Dec 24, 2012 10:24 pm | |
| | |
|
| |
Matjaz Velemojster
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pon Dec 24, 2012 10:25 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
- Matjaz je napisal/a:
lep zapis=) pri prvem mi je prva polovica bolj všeč, tu pa druga a.k.a konec:D Fanj, Matjaž, poštudiram kako bi združla, da bi bila zgodba boljša. Imam velike težave z oblikovanjem (cela zgodba se mi "strese v obrazcu brez prave oblike, ne vem kaj je vzrok:) Sej si jo izboljšala, druga je celovita, prvi nekaj manjka^^ hmm...s tem ti ne znam pomagat, sm pa ravno nekaj poštudiral! kako popraviti tvoje smeške !! če greš pod tvoj profil in ti odpre tvoje podatke maš tam nad temi podatki več možnosti: klikneš nastavitve in zadnje tri nad jezik: slovenščina označiš "da". morda ti bodo smeški začeli delat in ležeče, odebeljeno=) upam da ti pomaga:D | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pon Dec 24, 2012 10:29 pm | |
| - Matjaz je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
- Matjaz je napisal/a:
lep zapis=) pri prvem mi je prva polovica bolj všeč, tu pa druga a.k.a konec:D Fanj, Matjaž, poštudiram kako bi združla, da bi bila zgodba boljša. Imam velike težave z oblikovanjem (cela zgodba se mi "strese v obrazcu brez prave oblike, ne vem kaj je vzrok:) Sej si jo izboljšala, druga je celovita, prvi nekaj manjka^^ hmm...s tem ti ne znam pomagat, sm pa ravno nekaj poštudiral! kako popraviti tvoje smeške !! če greš pod tvoj profil in ti odpre tvoje podatke maš tam nad temi podatki več možnosti: klikneš nastavitve in zadnje tri nad jezik: slovenščina označiš "da". morda ti bodo smeški začeli delat in ležeče, odebeljeno=) upam da ti pomaga:D Hvala, Matjaž:) grem pospusiti, morda mi rata :) | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pon Dec 24, 2012 10:31 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
- Matjaz je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
- Matjaz je napisal/a:
lep zapis=) pri prvem mi je prva polovica bolj všeč, tu pa druga a.k.a konec:D Fanj, Matjaž, poštudiram kako bi združla, da bi bila zgodba boljša. Imam velike težave z oblikovanjem (cela zgodba se mi "strese v obrazcu brez prave oblike, ne vem kaj je vzrok:) Sej si jo izboljšala, druga je celovita, prvi nekaj manjka^^ hmm...s tem ti ne znam pomagat, sm pa ravno nekaj poštudiral! kako popraviti tvoje smeške !! če greš pod tvoj profil in ti odpre tvoje podatke maš tam nad temi podatki več možnosti: klikneš nastavitve in zadnje tri nad jezik: slovenščina označiš "da". morda ti bodo smeški začeli delat in ležeče, odebeljeno=) upam da ti pomaga:D Hvala, Matjaž:) grem pospusiti, morda mi rata :) Žal imam že zdaj vse tri na Da, torej ni to, žal:( | |
|
| |
Matjaz Velemojster
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pon Dec 24, 2012 10:36 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
Žal imam že zdaj vse tri na Da, torej ni to, žal:( =( potem je to izven mojega znanja. žal. vredno je poskusit^^ | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pon Dec 24, 2012 10:41 pm | |
| - Matjaz je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
Žal imam že zdaj vse tri na Da, torej ni to, žal:( =( potem je to izven mojega znanja. žal. vredno je poskusit^^ Vseeno hvala:) bom morala vprašati Ines, enkrat po praznikih, ker imam več težav :) Sicer pa je važno, da lahko pridem gor in se družmo :) Lp, Lea | |
|
| |
Matjaz Velemojster
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pon Dec 24, 2012 10:48 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
Vseeno hvala:) bom morala vprašati Ines, enkrat po praznikih, ker imam več težav :) Sicer pa je važno, da lahko pridem gor in se družmo :) Lp, Lea Z veseljem:) Tako je, prijateljstvo in druženje je nad tehniko definitivno!=D | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Tor Dec 25, 2012 9:41 am | |
| - Matjaz je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
Vseeno hvala:) bom morala vprašati Ines, enkrat po praznikih, ker imam več težav :) Sicer pa je važno, da lahko pridem gor in se družmo :) Lp, Lea Z veseljem:) Tako je, prijateljstvo in druženje je nad tehniko definitivno!=D Hvala, Matjaž :) | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Tor Dec 25, 2012 9:48 am | |
| Niz korald[slika/internet]Megla plete pajčevinast klobuk. Siv je s pridihom brezupnosti. Vračaš se pod pelerino neodločnosti. Razmočen asfalt šteje temačne korake. Dvojna tiho odvija klobec spomina. Povešaš oči. Želje uokvirjaš v grenek nasmeh. Nežno kot gladka svila ti čez ustnice zdrsne: Oprosti! Dan postaja čist. Preprost. Zamere legajo daleč v preteklost.
Nazadnje urejal/a lea199 Pet Dec 28, 2012 7:44 pm; skupaj popravljeno 6 krat | |
|
| |
Luana Veteran
Število prispevkov : 4400 Localisation : =_=* Emploi : :-) Loisirs : ;) Registration date : 30/01/2010
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Tor Dec 25, 2012 4:06 pm | |
| | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Tor Dec 25, 2012 4:24 pm | |
| - Luana je napisal/a:
-
hvala! bodi fanj, Lea | |
|
| |
Snowflake.* Mojster
Število prispevkov : 633 Age : 32 Localisation : Novo mesto Emploi : študentka Loisirs : .. Registration date : 31/01/2010
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pon Feb 11, 2013 10:01 pm | |
| Tokrat pa jaz predlagam novo sliko :) da malo vadimo v teh sneženih dneh :) Veliko navdiha! | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Tor Feb 12, 2013 7:40 pm | |
| - Snowflake.* je napisal/a:
Tokrat pa jaz predlagam novo sliko :) da malo vadimo v teh sneženih dneh :) Veliko navdiha! Hvala, Neža:) Mislim, da bi se tu dalo napisati dobro/e zgodbe, fanj fotka:) lp, | |
|
| |
Maja Veteran
Število prispevkov : 3225 Age : 50 Localisation : Ljubljana Emploi : * Loisirs : * Registration date : 03/11/2009
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Čet Feb 14, 2013 6:23 pm | |
| V svojih najljubših oblačilih, lenobno postavam po sobi. Čeprav srečna sem tudi malo nostalgična. Izpod postelje povlečem prazen kovček. Gledam ga in gledam. Kaj naj zdaj z njim? Nasmehnem se in še sama sedem poleg njega. Vse svoje spomine bom zložila v stari kovček. Vzamem si čas. Počasi predelam vsak posamezen spomin. Poleg se od srca nasmejim. Ob kakšnem samo skomignem z rameni in ga varno položim v kovček. Kakšen privabi solzo ali dve. Vse to je moje. Vse to sem jaz. Vsak droben delček me je izoblikoval in pustil svoj trajni pečat. Gledam v prepoln kovček spominov. Na vrh položim še srečno misel in kanček ljubezni ter ga s čudežem zaprem. Olajšana pospravim kovček nazaj na varno, pod posteljo, kjer bo počakal na nov nostalgičen dan. | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Sre Feb 20, 2013 8:42 pm | |
| Ko si odhajala Deževalo je. Čisto narahlo, je mehko pršilo. Svet je bil negiben, tih in dan je spokojno polzel v noč. Stali si na kolovozu, le nekaj korakov od doma. Tiho si rekla -Mama. Glas se ti je prelomil. Beseda je kot prevelik grižljaj obtičala v grlu. Zavedala si se; bil je včeraj in bilo je poletje. Čas, ko so sončni žarki kapljali skozi goste krošnje. V daljavi je hrumelo mesto.
Nazadnje urejal/a lea199 Pet Feb 22, 2013 7:35 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Luana Veteran
Število prispevkov : 4400 Localisation : =_=* Emploi : :-) Loisirs : ;) Registration date : 30/01/2010
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pet Feb 22, 2013 6:47 pm | |
| | |
|
| |
Luana Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pet Feb 22, 2013 6:49 pm | |
| | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? Pet Feb 22, 2013 7:50 pm | |
| Dekle s kovčkomStala si na robu dvorišča. Svet je bil negiben, tih in dan je spokojno polzel v večer. Deževalo je. Narahlo pršilo iz sivine. V mehkem pogledu si skrivala lesket prepolnega jezera. Gladina je grozila, da se vsak hip razlije preko roba. -Mama, si dahnila. Glas se ti je prelomil. Beseda je kot prevelik grižljaj obtičala v grlu. Zavedela si se; bil je včeraj in bilo je poletje. Čas, ko so sončni žarki kapljali skozi krošnje. V daljavi je hrumelo mesto.
Nazadnje urejal/a lea199 Pet Feb 22, 2013 10:01 pm; skupaj popravljeno 7 krat | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Kakšna je zgodba te fotke? | |
| |
|
| |
| Kakšna je zgodba te fotke? | |
|