| Lea- moje pesmi | |
|
+12Luana Petja Origin ANTAHKARANA Anja Svoja taj* FerroMonaDe - skupina Ita-Ines Eva nin lea199 16 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Tor Maj 11, 2010 7:47 pm | |
| | |
|
| |
Luana Veteran
Število prispevkov : 4400 Localisation : =_=* Emploi : :-) Loisirs : ;) Registration date : 30/01/2010
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sre Maj 12, 2010 6:56 am | |
| - lea199 je napisal/a:
- Vrtnica je napisal/a:
-
- Citiram :
- Vse je res, vendar mi moja pesem ni preveč všeč.
nič zato če ti sedaj ne pade na dušo, to se nam pač dogaja, menim da je to tudi naša pravica. Če smo kritični do sebe, bomo popravili in se izboljšali, ali taki smo, zato ni dobro se preveč popravljat, nihče ni 100%, prav je tudi tako. Saj tudi Bog nas je ustvaril zato da smo, ne pa zato da bomo iskali popolnost, saj popolne nas je že ustvaril, samo dobiti moramo to, začutiti da smo luč in to je to.
uf danes preveč filozofiram, ne, tako mislim Dobra si Lea , te občudujem, verjetno 3/4 tvojih vrstnic se ne izraža tako kakor ti in tudi pogleda na svet nima enakega tvojemu, no koliko razberem v poeziji....A pustimo to, zopet sem zašla. danes se mi dogaja Hvala Vrtnica, res sem se nekaj naučila v času, ko sem prisotna na internetu. Prvič sem sedla pred računalnik v začetku leta 2008. Vsega sem se učila, prve poteze na računalniku mi je pokazala moja vnukinja(takrat je bila stara 9 let). Potem so se našli virtualni prijatelji. Da sem začela pisati pesmi mi je pomagala Mojca(naša Rika) na forumu Besede. Ona mi je res ogromno pomagala, potem je bilo še veliko dobrih prijateljev pripravljenih pomagati. Ne bom jih naštevala, ker bi morda koga pozabila in mu s tem naredila krivico. Naj omenim še Anjo, veliko mi pomeni najino prijateljstvo, čeprav je mlada, lahko bi bila moja vnukinja. Seveda sem hvaležna tudi ostalim, ki so mi kakorkoli pomagali in vsem, ki me komentirate in s tem spodbujate.
Po vsem prebranem, kapo dol Lea, res si | |
|
| |
Matjaz Velemojster
Število prispevkov : 1924 Age : 31 Localisation : Cosmos Emploi : svobodnež Loisirs : :) Registration date : 19/03/2009
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sre Maj 12, 2010 2:49 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
- Hvala!
Tudi jaz mislim, da je boljša, ni pa popolna Ah...Popolnost je precenjena:) Napake nas delajo zanimive...^^ Lepa je in mi je zelo všeč:) Sploh tale del: "Sanje vzklijejo v razsežnosti utopičnih fantazij, sladko grenkih užitkov." | |
|
| |
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Tor Maj 18, 2010 5:29 am | |
| | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Tor Maj 18, 2010 5:30 am | |
| Čenče Smešno hitro se širijo barvno neusklajene novice. Klop (glavni junak) me je poljubil pod koleno. | |
|
| |
Maja Veteran
Število prispevkov : 3225 Age : 50 Localisation : Ljubljana Emploi : * Loisirs : * Registration date : 03/11/2009
| |
| |
lea199 Veteran
| |
| |
Maja Veteran
Število prispevkov : 3225 Age : 50 Localisation : Ljubljana Emploi : * Loisirs : * Registration date : 03/11/2009
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sre Maj 19, 2010 6:11 am | |
| no ja , lepo, da navdih uporabiš na dveh koncih lep dan ti želim | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sre Maj 19, 2010 8:32 pm | |
| | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Čet Maj 20, 2010 5:17 am | |
| Jutro
Skrivnosten pomežik sonca, plesočega preko mostu, v koraku s cvetovi ovitimi v tančico zore. | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Tor Maj 25, 2010 7:59 pm | |
| Ob kavici
Bleščeča svetloba, številni odtenki združeni v čudovit spekter.
Berem včerajšnji časopis.
Prežvečene, že zastarele novice, modre izjave velemož, plehke in visokoleteče puhlice združene z vetrom postajajo nesmisli.
Pihajoči na um, hladijo misli in jutranjo kavo. | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Čet Maj 27, 2010 6:28 pm | |
| Nočna
v modri črnini majske noči bosonoga stopica ledeno hladna luna nežno boža poslednjo vrano na temni žici neprespane noči
tiho ji šepeta lepe sanje | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sob Maj 29, 2010 8:31 pm | |
| Tvoje sanje
tiste noči je nebo pognalo čas tonila si v sladkobnost sanj prepojenih z naraščajočim vrvenjem goste pravljičnosti lahkotnostjo lebdenja v prepletu črnih niti noči z lesketom rožnate zarje strastno si poljubila stvor postal sem tvoj moški | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sre Jun 02, 2010 8:44 pm | |
| Temačnost
črno polakiran pokrov noči preluknjan v srp spečega meseca in milijone mežikajočih zvezd počez preseka skovikanje sove
črna slutnja se zarije globoko v duše polne dvomov bojazni odletijo visoko združene v skupek strahov padajo na nas | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pet Jun 04, 2010 9:21 pm | |
| Prihaja poletje?
Omotično sonce plava v belih resicah zamaskiranega neba.
Nakodranega od vode, ujete v sivino oblakov.
Srebrna rosa se lesketa v valovih temnih trav.
Čaka na žvižg vetra, oranžno toploto poletja. | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sob Jun 05, 2010 8:00 pm | |
| Sramežljivo poletje
Omotično sonce plava v belih resicah zamaskiranega neba. | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pon Jun 07, 2010 9:18 pm | |
| Lutka
V sončni pripeki na poti preko strnišča se v lastnem potu kopa polž voden od zgoraj kot marioneta lutka brez lastne volje na odru gledališča | |
|
| |
Maja Veteran
| |
| |
lea199 Veteran
| |
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Tor Jun 08, 2010 7:11 pm | |
| slikam
bose noge iz drobnih kapljic rosne trave srkajo energije
slikarsko platno zeleni v barvi trave
na skicirki je narisan s sivim svinčnikom droben okras
Nazadnje urejal/a lea199 Tor Jun 08, 2010 8:46 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Luana Veteran
Število prispevkov : 4400 Localisation : =_=* Emploi : :-) Loisirs : ;) Registration date : 30/01/2010
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Tor Jun 08, 2010 7:26 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
- Prihaja poletje?
Čaka na žvižg vetra, oranžno toploto poletja. Pridna, pester repertoa'r | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Čet Jun 10, 2010 2:03 pm | |
| - Vrtnica je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
- Prihaja poletje?
Čaka na žvižg vetra, oranžno toploto poletja. Pridna, pester repertoa'r Hahaha, poskušam in iščem, želim se izogniti klišejem. Hvala, da bereš Vrtnica. | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pet Jun 11, 2010 7:05 pm | |
| Dotiki življenja slika/internetprijazna senca gostoljubna in mehka le kratek korak od ožarjene planote trde in neusmiljene skladno sožitje telesa duše in strasti nestvaren vrtinec neviden neslišen in neotipljiv nekaj neizrekljivega kot piš vetra ali dotik globin v sorazmerju s hrupom ponorelega sveta | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sob Jun 12, 2010 9:13 pm | |
|
| Skrbi vas gospa
Mislim, da vas poznam, gospa.
Nekoliko ste čudni, štorasti in zaletavi, predvsem pa hiperaktivni.
Berete.
Pišete.
Telovadite.
Hodite na sprehode.
Na internetu ste kot doma.
V nedogled regljate po telefonu: „Veš?“ „Si že slišala?“ „Česa ne poveš.“
Pravite, da vas skrbi. Zadnje čase se bojite, da vam pobegne zanemarjen prah s polic.
Potem bodo tako gole, izginila bo vsa domačnost in toplina.
Od bleščanja vam bo jemalo vid.
Razblinil se bo dober občutek. Oh, kako nadležne so lahko skrbi. Kaj, če se razočaran prah odloči za usodni korak?
|
| |
|
| |
Luana Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Ned Jun 13, 2010 11:24 am | |
| - lea199 je napisal/a:
| Skrbi vas gospa
Mislim, da vas poznam, gospa.
Nekoliko ste čudni, štorasti in zaletavi, predvsem pa hiperaktivni.
Berete.
Pišete.
Telovadite.
Hodite na sprehode.
Na internetu ste kot doma.
V nedogled regljate po telefonu: „Veš?“ „Si že slišala?“ „Česa ne poveš.“
Pravite, da vas skrbi. Zadnje čase se bojite, da vam pobegne zanemarjen prah s polic.
Potem bodo tako gole, izginila bo vsa domačnost in toplina.
Od bleščanja vam bo jemalo vid.
Razblinil se bo dober občutek. Oh, kako nadležne so lahko skrbi. Kaj, če se razočaran prah odloči za usodni korak?
|
Ej Lea lepaaaaaa, upam da nisi ti gospa katera venomer glancati prah zna | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi | |
| |
|
| |
| Lea- moje pesmi | |
|