| Lea- moje pesmi | |
|
+12Luana Petja Origin ANTAHKARANA Anja Svoja taj* FerroMonaDe - skupina Ita-Ines Eva nin lea199 16 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sre Avg 04, 2010 10:02 am | |
| | |
|
| |
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sre Avg 04, 2010 11:34 am | |
| Vem
vabiš me pod perut teme
nasmihaš se hinavec
v mrak zapisuješ črni scenarij
Nazadnje urejal/a lea199 Sob Avg 07, 2010 8:10 am; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Maja Veteran
Število prispevkov : 3225 Age : 50 Localisation : Ljubljana Emploi : * Loisirs : * Registration date : 03/11/2009
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Čet Avg 05, 2010 8:27 pm | |
| Lea tvoj novi "slog" mi je všeč.Čeprav tudi drugje pišeš prekrasne vrstice. Vesela sem, da te lahko berem. Komentarji in svetovanje ter pomoč izvabijo najboljše iz nas. | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Čet Avg 05, 2010 8:44 pm | |
| - Maja je napisal/a:
- Lea tvoj novi "slog" mi je všeč.Čeprav tudi drugje pišeš prekrasne vrstice.
Vesela sem, da te lahko berem. Komentarji in svetovanje ter pomoč izvabijo najboljše iz nas.
Na žalost še nimam svojega sloga, res napredujem, počasi a vztrajno. Trenutno mi gre najbolje pri haikuju. Veliko je ljudi, ki jim moram biti hvaležna za to kar znam. Za nocoj naj bo dovolj, seveda ti lahko še kaj napišem, če te zanima in želiš napredovati. Hvala za lepe besede! | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pet Avg 06, 2010 1:27 pm | |
| Nemočna je vstala in odšla v temo k reki obliti z modrino mesečine iskala je nemogoče brskala med vprašanji odgovorov ni bilo tonila je v obup solzam je pustila prosto pot zagrnila jo je teža oblakov tema ji je pronicala v drobovje poslušala je šumečo reko zazrta v globine ni imela več časa ni opazila v rožnati zarji rojenega jutra | |
|
| |
Luana Veteran
Število prispevkov : 4400 Localisation : =_=* Emploi : :-) Loisirs : ;) Registration date : 30/01/2010
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pet Avg 06, 2010 2:43 pm | |
| | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pet Avg 06, 2010 7:39 pm | |
| - Vrtnica je napisal/a:
-
Hvala! (no v resnici ni najboljša, morda bom kaj popravila ...) (Volkodlak je boljši vendar nima najboljšega naslova ... Tuhtam!!!) lp | |
|
| |
Matjaz Velemojster
Število prispevkov : 1924 Age : 31 Localisation : Cosmos Emploi : svobodnež Loisirs : :) Registration date : 19/03/2009
| |
| |
Matjaz Velemojster
Število prispevkov : 1924 Age : 31 Localisation : Cosmos Emploi : svobodnež Loisirs : :) Registration date : 19/03/2009
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sob Avg 07, 2010 7:23 am | |
| - lea199 je napisal/a:
- Nemočna je vstala
in odšla v temo k reki obliti z modrino mesečine iskala je nemogoče brskala med vprašanji odgovorov ni bilo tonila je v obup solzam je pustila prosto pot zagrnila jo je teža oblakov tema ji je pronicala v drobovje poslušala je šumečo reko zazrta v globine ni imela več časa ni opazila v rožnati zarji rojenega jutra Blaga in temna... Dobra^^ | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sob Avg 07, 2010 8:20 am | |
| - WanderingSOUL je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
- Vem
vabiš me pod perut teme
nasmihaš se hinavec
v mrak zapisuješ črni scenarij Super!^^ Tako, sedaj sem popravila naslov, mislim, da je končno pesmi primeren. Volkodlaka, pa čutim skozi vso pesem ali ne? Hvala! | |
|
| |
Matjaz Velemojster
| |
| |
lea199 Veteran
| |
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sob Avg 07, 2010 8:14 pm | |
| - WanderingSOUL je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
- Nemočna je vstala
in odšla v temo k reki obliti z modrino mesečine iskala je nemogoče brskala med vprašanji odgovorov ni bilo tonila je v obup solzam je pustila prosto pot zagrnila jo je teža oblakov tema ji je pronicala v drobovje poslušala je šumečo reko zazrta v globine ni imela več časa ni opazila v rožnati zarji rojenega jutra Blaga in temna... Dobra^^ Prej ti nisem uspela odgovoriti. Tudi tu hvala. Veš take pemi so mi zelo všeč, to je moj pvi poizkus in ima kar nekaj začetniških napak. Upam na še katero, ki bo tudi boljša. | |
|
| |
Matjaz Velemojster
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Tor Avg 10, 2010 12:34 pm | |
| [quote="lea199"] - WanderingSOUL je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
- Nemočna je vstala
in odšla v temo k reki obliti z modrino mesečine iskala je nemogoče brskala med vprašanji odgovorov ni bilo tonila je v obup solzam je pustila prosto pot zagrnila jo je teža oblakov tema ji je pronicala v drobovje poslušala je šumečo reko zazrta v globine ni imela več časa ni opazila v rožnati zarji rojenega jutra Blaga in temna... Dobra^^ Prej ti nisem uspela odgovoriti. Tudi tu hvala. Veš take pemi so mi zelo všeč, to je moj pvi poizkus in ima kar nekaj začetniških napak. Upam na še katero, ki bo tudi boljša. [/quote Da, tudi meni so všeč takšne pesmi=) Čeprav mam rajši pozitivo^^ | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pet Avg 13, 2010 8:30 pm | |
| Zemlja kot marioneta Sanjaš človek
o premikanju svetov
o zemlji kot marioneti
vidiš neobstoječi opoldanski pastel
zreš v režo med oblaki tja kjer se odpira modra rana
prepričan vase zanihaš v vetrove nerealnosti | |
|
| |
Petja Moderator
Število prispevkov : 1059 Age : 33 Localisation : Kärnten Emploi : fax Loisirs : ... Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pon Avg 16, 2010 8:32 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
- Sled kroga
jutranji svit skica prihodnosti zaznamovana z žarko sliko sedanjosti se preveša v linorez večera preteklosti Zelo dobra! Lea, moram priznati, da odkar sem začela prebirati tvoje pesmi pa vse do danes, ti povem, zelo si napredovala - zelo si izoblikovala svoj edinstven pesniški jezik! ODLIČNO! [b] | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pon Avg 16, 2010 8:50 pm | |
| - Petja je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
- Sled kroga
jutranji svit skica prihodnosti zaznamovana z žarko sliko sedanjosti se preveša v linorez večera preteklosti Zelo dobra! Lea, moram priznati, da odkar sem začela prebirati tvoje pesmi pa vse do danes, ti povem, zelo si napredovala - zelo si izoblikovala svoj edinstven pesniški jezik! ODLIČNO! [b] Hvala Petja! Se učim, ja je bolje, vendar še veliko manjka. | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Tor Avg 17, 2010 2:38 pm | |
| Mir
spregledana čustva boleče izzvenijo v sanje korak obstoji nad prepadom razum mrzlično išče rešitev najde mir
Nazadnje urejal/a lea199 Sre Avg 18, 2010 9:03 am; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Tor Avg 17, 2010 9:00 pm | |
| Ugrezajoča noč
Preko mrakobnega neba razgrnjena ponjava hudobnih orjakov
naliv divje bobni izza sivin preglasi sipino molka
pljuva v strešne žlebove
pronica globoko pod nanose
grozi s polzečo gmoto blata
sesipa barko gotovosti
v rezervoarju ugrezajoče noči brez spanca
narašča | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
Število prispevkov : 3513 Localisation : okolica Ljubljane Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 10/02/2007
| |
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pet Avg 20, 2010 6:53 pm | |
| - Ita-Ines je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
- Ugrezajoča noč
Preko mrakobnega neba razgrnjena ponjava hudobnih orjakov
naliv divje bobni izza sivin preglasi sipino molka
pljuva v strešne žlebove
pronica globoko pod nanose
grozi s polzečo gmoto blata
sesipa barko gotovosti
v rezervoarju ugrezajoče noči brez spanca
narašča
Takle mamo zadnje čase...se kr naprej uliva, pere in upam da tudi kaj izpere.... Fajn si zapisala Hvala Ines! Res je tako , tudi jaz upam na boljše vreme. lp, Lea | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Ned Avg 22, 2010 7:54 pm | |
| Svet postaja drugačen
umira v utvari sanj lesketajoča pravljica o dobroti
jutro prinaša streznitev
prevare
pogoltnost
izginjajo vrednote rojene v prepihu časa
razum se odpira v razgled (žal zabrisan) kot so zabrisane poti proti vrhu gore nasmeha
pogledi se izkrivljajo v zrcalu greha skozi špranje padajo v brezbrižnost globoko na dno neba
nestvarna tihožitja se utapljajo v dežju oči | |
|
| |
Luana Veteran
Število prispevkov : 4400 Localisation : =_=* Emploi : :-) Loisirs : ;) Registration date : 30/01/2010
| |
| |
Matjaz Velemojster
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pon Avg 23, 2010 8:17 am | |
| - lea199 je napisal/a:
- Mir
spregledana čustva boleče izzvenijo v sanje korak obstoji nad prepadom razum mrzlično išče rešitev najde mir Super=) | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sre Avg 25, 2010 6:59 pm | |
| - Vrtnica je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
- Svet postaja drugačen
umira v utvari sanj lesketajoča pravljica o dobroti
jutro prinaša streznitev
prevare
pogoltnost
izginjajo vrednote rojene v prepihu časa
razum se odpira v razgled (žal zabrisan) kot so zabrisane poti proti vrhu gore nasmeha
pogledi se izkrivljajo v zrcalu greha skozi špranje padajo v brezbrižnost globoko na dno neba
nestvarna tihožitja se utapljajo v dežju oči Lepo si spesnila Hvala Vrtnica! To je popravljena verzija, ne bi ji škodilo še malo piljenja. Morda še pride na vrsto. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi | |
| |
|
| |
| Lea- moje pesmi | |
|