| Rika | |
|
+30tomi Matjaz matejkrevs lea199 taj* Anja lady Korenzo sailor565 Infinity Žabica Origin Weirdness Lokvanj maatjazh Ujeta Mišk@ Neri VILINČEK Lucija Pegasta nin Petja Tejchyka Eva Ita-Ines Taja FerroMonaDe - skupina Neva Rika 34 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Rika Mojster
Število prispevkov : 904 Age : 50 Localisation : - Emploi : - Loisirs : - Registration date : 25/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Ned Nov 25, 2007 6:10 pm | |
| VRZEL
pristopim ti z majhnim kančkom upanja da me vidiš da solze ti niso skalile oči poljubim jih tvoje dlani in upam da čutiš ljubezen pogrešam te in hočem da veš najina razpotja tam kjer si ti in tu kjer sem jaz nastaja vrzel zato pristopim ti ker hočem zapolnit praznino
| |
|
| |
Mišk@ Mojster
Število prispevkov : 691 Localisation : Ljubljana Emploi : kemik Loisirs : :-D Registration date : 20/10/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Ned Nov 25, 2007 7:30 pm | |
| - Rika je napisal/a:
VRZEL
pristopim ti z majhnim kančkom upanja da me vidiš da solze ti niso skalile oči poljubim jih tvoje dlani in upam da čutiš ljubezen pogrešam te in hočem da veš najina razpotja tam kjer si ti in tu kjer sem jaz nastaja vrzel zato pristopim ti ker hočem zapolnit praznino
....praznino,ki jo zapolniva oba....:bravo: | |
|
| |
Rika Mojster
Število prispevkov : 904 Age : 50 Localisation : - Emploi : - Loisirs : - Registration date : 25/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Tor Nov 27, 2007 3:57 pm | |
| Miška KRIK
Kričim za vetrom naj mi roko nastavi da lahko z njim poletim kričim za morjem naj bolečino preplavi da lahko spet zaživim
kričim za tabo daj se ustavi
ostani
Nazadnje urejal/a Čet Dec 06, 2007 3:13 pm; skupaj popravljeno 2 krat | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Čet Dec 06, 2007 1:56 pm | |
| Nisem si zlomila krila ker bi hotela zleteti nisem želela pobegniti niti brez tebe živeti ni bila moja želja oditi
Vendar je zlomljeno zlomljeno zaradi tebe
Ker si me zvezal priklenil nase potem si me prosil naj probam leteti Zlomila sem krilo ker si pozabil me s sebe odpeti | |
|
| |
Mišk@ Mojster
Število prispevkov : 691 Localisation : Ljubljana Emploi : kemik Loisirs : :-D Registration date : 20/10/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Čet Dec 06, 2007 4:27 pm | |
| - Rika je napisal/a:
- Nisem si zlomila krila
ker bi hotela zleteti nisem želela pobegniti niti brez tebe živeti ni bila moja želja oditi
Vendar je zlomljeno zlomljeno zaradi tebe
Ker si me zvezal priklenil nase potem si me prosil naj probam leteti Zlomila sem krilo ker si pozabil me s sebe odpeti Tudi z zlomljenim krilom bi poletela v svet, ker enostavno želim si živet..... Avatar mi je všeč! | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Dec 08, 2007 9:39 am | |
| Miška hvala hvala :) Men se tud dopade malo spremembe v slikci od časa do časa treba bit, a ne | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Tor Dec 11, 2007 2:21 pm | |
| sem našla staro misel besede ki že zdavnaj so poniknile v noč se spomnila trenutkov ki sem jih ljubila nevedoč da bom izgubila spomine želje upe
izginjajo trenutki potiho kot so prišli še tiše se brišejo dokončno nič več ne boli
sem našla staro misel nasmehnem se ob njej ljubila sem te a zdaj le prah nabira se na njej
| |
|
| |
Ujeta Mojster
Število prispevkov : 528 Age : 46 Registration date : 09/10/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Tor Dec 11, 2007 4:04 pm | |
| - Rika je napisal/a:
-
sem našla staro misel besede ki že zdavnaj so poniknile v noč se spomnila trenutkov ki sem jih ljubila nevedoč da bom izgubila spomine želje upe
izginjajo trenutki potiho kot so prišli še tiše se brišejo dokončno nič več ne boli
sem našla staro misel nasmehnem se ob njej ljubila sem te a zdaj le prah nabira se na njej
:p6: | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Rika Tor Dec 11, 2007 4:19 pm | |
| - Rika je napisal/a:
-
sem našla staro misel besede ki že zdavnaj so poniknile v noč se spomnila trenutkov ki sem jih ljubila nevedoč da bom izgubila spomine želje upe
br: Prav res... Kdaj veš točno, v katerem momentu se ljubezen konča? In kako je možno, da nekdo, ki smo ga tako ljubili ostane le še spomin? Poznam situacijo ki jo opisuješ v zadnjem verzu...Smešno, ljudje smo s res podobni..Oz vsake toliko časa se mi zdi, da se najdem v vse več pesmih, ki jih objavljate na P&P! Res lepo te je brati! Krasno napisano.:hug: |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Tor Dec 11, 2007 4:50 pm | |
| Ujeta, Kallisto..:ty2:
Kallisto, po mojem nikoli ne umre, zmeraj ostane skrita tam nekje...ko se ob misli lahko le še nasmehneš, veš da si prebolel in to je edini znak, da so vse le še spomini. Ljubiš enkrat, ljubiš vedno...morda le na drug način. | |
|
| |
Taja Mojster
Število prispevkov : 723 Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Tor Dec 11, 2007 5:59 pm | |
| - Rika je napisal/a:
- Ujeta, Kallisto..:ty2:
Kallisto, po mojem nikoli ne umre, zmeraj ostane skrita tam nekje...ko se ob misli lahko le še nasmehneš, veš da si prebolel in to je edini znak, da so vse le še spomini. Ljubiš enkrat, ljubiš vedno...morda le na drug način. To si tako čudovito povedala in neverjetno lepo vpesnila.br: :jap: | |
|
| |
nin Mojster
Število prispevkov : 750 Registration date : 03/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Sre Dec 12, 2007 7:18 am | |
| - Taja je napisal/a:
- Rika je napisal/a:
- Ujeta, Kallisto..:ty2:
Kallisto, po mojem nikoli ne umre, zmeraj ostane skrita tam nekje...ko se ob misli lahko le še nasmehneš, veš da si prebolel in to je edini znak, da so vse le še spomini. Ljubiš enkrat, ljubiš vedno...morda le na drug način. To si tako čudovito povedala in neverjetno lepo vpesnila.br: :jap: Se strinjam, lepo povedano in zelo lepo upesnjeno :moj poklon: Jaz tud mislim, da je ljubezen večna, le skozi različne faze gre, njen končni cilj pa je neomejenost in nepogojenost. | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Sre Dec 12, 2007 9:13 am | |
| Nin, Taja hvala tudi vama. Ja o ljubezni bi lahko govorili ufff v nedogled. Vsak jo sprejema na svojstven način. Zna bit lepa, zna bit huda...je pa vredna vsega tega | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Sre Dec 12, 2007 9:19 am | |
|
žalost znova me razjeda
in spet sem sama
v družbi sladoleda
limoninega
ker ga sovražim
čokoladnega imam za dni
ko z njim se ne tolažim
itak pa ne maram sladoleda
| |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Pet Dec 14, 2007 9:56 pm | |
| Insomnija
brezčuten sam preklet je dan ko iščem spet nekaj kar ustavilo bi misel da ne bi obstala v zavetju tihe neprespanosti
objemi me in stisni k sebi noč
poljubi mi oči da kot otrok bom utrujena zaspala
oprosti mi če preklela sem vsako trajajočo minuto ko zatiskala sem si oči in upala da k sebi me prikleneš
odšla si noč brez slabe vesti
| |
|
| |
Eva Moderator
Število prispevkov : 752 Age : 39 Registration date : 22/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Dec 15, 2007 7:47 am | |
| - Rika je napisal/a:
-
žalost znova me razjeda
in spet sem sama
v družbi sladoleda
limoninega
ker ga sovražim
čokoladnega imam za dni
ko z njim se ne tolažim
itak pa ne maram sladoleda
Kako znano - upam, da kmalu mine! | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Tor Dec 18, 2007 8:49 am | |
| Eva, na srečo te stvari tako hitro kot pridejo tudi minejo. Morda imam to srečo | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Tor Dec 18, 2007 8:57 am | |
| Strah
tisoče misli mi po glavi roji a jaz ne maram razmišljat nočem čutiti ker me boli tisoče misli mi po glavi roji zaklepam predalčke miselnih niti jih skušam še zmeraj pospravljat tisoče misli mi po glavi roji a jaz ne maram razmišljat | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Tor Dec 18, 2007 9:23 am | |
| O pogrešanju
Pogrešanje in žalost hodita z roko v roki.
Zato te ne pogrešam.
Ker ne maram žalosti. | |
|
| |
Mišk@ Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Tor Dec 18, 2007 9:49 am | |
| - Rika je napisal/a:
O pogrešanju
Zato te ne pogrešam.
Ker ne maram žalosti. Superrrrrrrrrrr!!!:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Sre Dec 19, 2007 9:08 am | |
| - Miška je napisal/a:
- Rika je napisal/a:
O pogrešanju
Zato te ne pogrešam.
Ker ne maram žalosti.
Superrrrrrrrrrr!!!:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: | |
|
| |
Rika Mojster
| |
| |
Ujeta Mojster
Število prispevkov : 528 Age : 46 Registration date : 09/10/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Pet Dec 21, 2007 5:51 pm | |
| Sexy! I love it! Domišljija kar ubira pot po tvojem zemljevidu, Rika! :thb: :p6: | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Pet Dec 21, 2007 10:03 pm | |
| | |
|
| |
Rika Mojster
| |
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Rika | |
| |
|
| |
| Rika | |
|