| Rika | |
|
+30tomi Matjaz matejkrevs lea199 taj* Anja lady Korenzo sailor565 Infinity Žabica Origin Weirdness Lokvanj maatjazh Ujeta Mišk@ Neri VILINČEK Lucija Pegasta nin Petja Tejchyka Eva Ita-Ines Taja FerroMonaDe - skupina Neva Rika 34 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Rika Mojster
Število prispevkov : 904 Age : 50 Localisation : - Emploi : - Loisirs : - Registration date : 25/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Pet Dec 28, 2007 10:41 pm | |
| Sovražim te zima … temne dneve in predolge noči decembrsko vzdušje ki ga kar ni in ni sovražim sol na čevljih in od ventilacije vnete oči strganje šip in neumno divjanje ljudi sovražim tvojo belo lepoto ki je prelepa za ta letni čas ivje na drevju ki bi božalo če bi ga vsaj imela čas opazovat … še najbolj od vsega pa sovražim tvoj v kosti zarezujoči mraz
Ampak res!!!! | |
|
| |
Petja Moderator
Število prispevkov : 1059 Age : 33 Localisation : Kärnten Emploi : fax Loisirs : ... Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Pet Dec 28, 2007 11:00 pm | |
| - Rika je napisal/a:
- Sovražim te zima
… temne dneve in predolge noči decembrsko vzdušje ki ga kar ni in ni sovražim sol na čevljih in od ventilacije vnete oči strganje šip in neumno divjanje ljudi sovražim tvojo belo lepoto ki je prelepa za ta letni čas ivje na drevju ki bi božalo če bi ga vsaj imela čas opazovat … še najbolj od vsega pa sovražim tvoj v kosti zarezujoči mraz
Ampak res!!!! Rika upam, da dovoliš... Ta tvoja pesem mi je lepa, ker tudi jaz nimam preveč rada te ljube zime... ampak samo če ti lahko predlagam, kako bi jaz pesemuredila, da bi ''bolj šla v uho'' Sovražim te zima … temne dneve in predolge noči decembrsko vzdušje ki ga sploh ni sovražim sol na čevljih in vnete oči strganje šip in neumno divjanje ljudi sovražim tvojo belo lepoto ki je prelepa za ta letni čas ivje na drevju ki ga boža če bi ga imela čas opazovat … še najbolj od vsega sovražim tvoj v kosti zarezujoči mraz Ampak res!!!! Upam, da sprejemaš tudi takšne komentarje! Lep pozdrav:objem: :juhuhuhuh: | |
|
| |
Rika Mojster
Število prispevkov : 904 Age : 50 Localisation : - Emploi : - Loisirs : - Registration date : 25/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Pet Dec 28, 2007 11:04 pm | |
| Jooooj Alexis to je bolj tarnanje kot pesem Na splošno so taki komentarji dobrodošli...ok pri tej umetniški stvaritvi je vseeno heheh, ampak drugače pa. lp | |
|
| |
Petja Moderator
Število prispevkov : 1059 Age : 33 Localisation : Kärnten Emploi : fax Loisirs : ... Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Pet Dec 28, 2007 11:07 pm | |
| - Rika je napisal/a:
- Jooooj Alexis to je bolj tarnanje kot pesem
Na splošno so taki komentarji dobrodošli...ok pri tej umetniški stvaritvi je vseeno heheh, ampak drugače pa.
lp aaaaha :) ok :) oprosti.... :) Lep večer...:) | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Pet Dec 28, 2007 11:10 pm | |
| :) nič hudega...
Enako...lep večer tud tebi :) | |
|
| |
Weirdness Odličen
Število prispevkov : 436 Age : 42 Localisation : Celje Emploi : Študent Loisirs : ;) Registration date : 19/12/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Pet Jan 04, 2008 10:41 pm | |
| - Rika je napisal/a:
Dišiš po čokoladi s cimetom
tvojih ustnic blag dotik sladkobno se vali okus v brbončicah ekstaze topi se v brezmejnosti v neskončnosti naslade kradla bi tvoj zrak ker diši mi po razvadi mojih nohtov sled krvi delam ti podpise grešnosti in v meni ti obstajaš kot drget ob vdihu slastnosti
dišiš mi kakor cimet v čokoladi
In ta pesem diši po prvih cvetkah v pomladi... Erotični naboj je tako pokrit z metaforiko, da je pesem prav zapeljiva, kako te vodi po tanki liniji domišljije in povezuje strast z okusom in vonjem...br: :s5: :plosk: | |
|
| |
Rika Mojster
| |
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Jan 05, 2008 1:54 pm | |
| ODSTRINJANJE
grizem skozi megleni obstoj nekega jutra v sredico nedostopno
mehko a zavito v neprebojnost
rada bi objela tebe jutro
sprejela pregrizla skozi oklepe in težke zavese da bi te odgrnila in videla sonce
ja rada bi videla sonce | |
|
| |
Origin Vse boljši in boljši
Število prispevkov : 119 Age : 31 Registration date : 04/01/2008
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Jan 05, 2008 5:20 pm | |
| - Rika je napisal/a:
VRZEL
pristopim ti z majhnim kančkom upanja da me vidiš da solze ti niso skalile oči poljubim jih tvoje dlani in upam da čutiš ljubezen pogrešam te in hočem da veš najina razpotja tam kjer si ti in tu kjer sem jaz nastaja vrzel zato pristopim ti ker hočem zapolnit praznino
Ta je pa res lepa. Sej so vse, sam tale mi je še posebej ušeč. Res, use pohvale. ''..in hočem da veš..'' | |
|
| |
Mišk@ Mojster
Število prispevkov : 691 Localisation : Ljubljana Emploi : kemik Loisirs : :-D Registration date : 20/10/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Jan 05, 2008 6:26 pm | |
| - Rika je napisal/a:
ODSTRINJANJE
grizem skozi megleni obstoj nekega jutra v sredico nedostopno
mehko a zavito v neprebojnost
rada bi objela tebe jutro
sprejela pregrizla skozi oklepe in težke zavese da bi te odgrnila in videla sonce
ja rada bi videla sonce ko boš odgrnila tančico megle,se sonce pripelje... | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Pon Jan 07, 2008 4:35 pm | |
| Joj Origin na to pesem sem pa že čist pozabila Hvala obema :) | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Pon Jan 07, 2008 4:39 pm | |
| VPRAŠANJE
Sprašujem se če lahko bi še jokala solze zate če ni led že preveč oskrunil mi srca zdaj misel nate mi je tuja nobenih čustev ne prebuja ne vzbuja znotraj nič gorja
sprašujem se če kdaj bo roža spet vzcvetela topla dlan mi prste grela če bom barvam dopustila in temino opustila
sprašujem se če kdaj bom prebolela in v soncu pesmi spet bom pela s pticami vzletela v brezskrben dan
sprašujem se če kdaj bom jaz spet jaz | |
|
| |
Ujeta Mojster
Število prispevkov : 528 Age : 46 Registration date : 09/10/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Pon Jan 07, 2008 5:46 pm | |
| - Rika je napisal/a:
VPRAŠANJE
Sprašujem se če lahko bi še jokala solze zate če ni led že preveč oskrunil mi srca zdaj misel nate mi je tuja nobenih čustev ne prebuja ne vzbuja znotraj nič gorja
sprašujem se če kdaj bo roža spet vzcvetela topla dlan mi prste grela če bom barvam dopustila in temino opustila
sprašujem se če kdaj bom prebolela in v soncu pesmi spet bom pela s pticami vzletela v brezskrben dan
sprašujem se če kdaj bom jaz spet jaz Boš... ...le pusti času ČAS! | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Pon Jan 07, 2008 5:57 pm | |
| OGREJ ME
pokrij nocoj me s svojo dušo in preženi hlad
ogrej dlani mi in premražene prste naj vzcveti pomlad pokaži sonce mi in jutro in temo naj prekrije dan poljubi mi drhteče ustne z objemom mi iztisni dih in dahni vame topel zrak
ogrej me dragi s svojo dušo in preženi mraz
| |
|
| |
Weirdness Odličen
Število prispevkov : 436 Age : 42 Localisation : Celje Emploi : Študent Loisirs : ;) Registration date : 19/12/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Pon Jan 07, 2008 7:28 pm | |
| - Rika je napisal/a:
OGREJ ME
pokrij nocoj me s svojo dušo in preženi hlad
ogrej dlani mi in premražene prste naj vzcveti pomlad pokaži sonce mi in jutro in temo naj prekrije dan poljubi mi drhteče ustne z objemom mi iztisni dih in dahni vame topel zrak
ogrej me dragi s svojo dušo in preženi mraz
OGREL TE BOM
Ne bom pokril te z dušo, Ki včasih mi trpi...
V srce zaprem te In ujamem vase... Z ljubeznijo poljubljam ustne, Hlad preženem z njih. Topel ti še dih Postane... ...Ko zaveš se... Niso sanje... ..... ... . Le realnost domišljije Ti resničnost buri, Ko odprem ti težke duri... ... Snop svetlobe ti spustim V sobane preprostrane Tvoje bolečine meni znane... ..... ... . Objamem te z ljubeznijo, Ker duša moja še trpi... ... Zaprem v svoje te srce, Da iztisnem hladen zrak In dahnem vate... ...Sebe...
| |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Tor Jan 08, 2008 1:14 pm | |
|
Nazadnje urejal/a Rika Ned Nov 02, 2008 9:33 pm; skupaj popravljeno 2 krat | |
|
| |
Rika Mojster
| |
| |
Weirdness Odličen
| Naslov sporočila: Re: Rika Tor Jan 08, 2008 5:56 pm | |
| - Rika je napisal/a:
OSLADNOST
tvoje sladke besede sem grizla in sesala kakor s čokolado namazane prste dokler se nisi zalepil na podplate kot prežvečen čigumi
Prilepljen na dno podplata Vedno sem s teboj... Pustim, da hodiš še po meni, Za vse stvari preteklosti...
Nikoli nisem daleč, A nikoli me ne vidiš... Sem le najedljiva stvar ti uma, Ko se spomniš, Da le korak ti otežujem... ...Življenja...
| |
|
| |
Petja Moderator
| Naslov sporočila: Re: Rika Tor Jan 08, 2008 8:19 pm | |
| - Weirdness je napisal/a:
- Rika je napisal/a:
OSLADNOST
tvoje sladke besede sem grizla in sesala kakor s čokolado namazane prste dokler se nisi zalepil na podplate kot prežvečen čigumi
Prilepljen na dno podplata Vedno sem s teboj... Pustim, da hodiš še po meni, Za vse stvari preteklosti...
Nikoli nisem daleč, A nikoli me ne vidiš... Sem le najedljiva stvar ti uma, Ko se spomniš, Da le korak ti otežujem... ...Življenja...
:p6: :thb: :p6: :hehe: | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Tor Jan 08, 2008 11:50 pm | |
| - Weirdness je napisal/a:
- Rika je napisal/a:
OSLADNOST
ne želim si hoditi po tebi rada bi da stopiš stran da zagledam te ob sebi takšnega kot te še ne poznam ne obdanega s sladkorno navlako ne kot nekaj kar utruja mi korak le kot Tebe samega | |
|
| |
Weirdness Odličen
| Naslov sporočila: Re: Rika Sre Jan 09, 2008 12:42 am | |
|
OSLADNOST
ne želim si hoditi po tebi rada bi da stopiš stran da zagledam te ob sebi takšnega kot te še ne poznam ne obdanega s sladkorno navlako ne kot nekaj kar utruja mi korak le kot Tebe samega
Sem podlaga trdna Tvojega koraka milega... ... Lebdiš na moji ljubezni, Poznaš moje srce... ... Razpusti le roke, Prepusti se vrtincu čustev In na njih poleti... ... Potem lahko me zreš, Ko živiš z ljubeznijo... Dvigneš z mene se In brez zadržkov...
...Prvič me zagledaš...
| |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Sre Jan 09, 2008 7:53 am | |
| | |
|
| |
Žabica Mojster
Število prispevkov : 620 Age : 32 Localisation : Ljubljana Emploi : dijakinja Loisirs : uživanje v trenutkih popolnosti Registration date : 26/07/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Sre Jan 09, 2008 12:45 pm | |
| :sol: Weirdness in Rika tole sta pa dobro napisala! Res sta se lepo povezovala, všeč mi je, kar sta ustvarila. | |
|
| |
Weirdness Odličen
| Naslov sporočila: Re: Rika Sre Jan 09, 2008 2:12 pm | |
| | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Sre Jan 09, 2008 6:48 pm | |
| Alexis, Žabica hvala vama. Weirdness tud tebi hvala za trud :) :flower: :ob2: :flower: | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Rika | |
| |
|
| |
| Rika | |
|