| Rika | |
|
+30tomi Matjaz matejkrevs lea199 taj* Anja lady Korenzo sailor565 Infinity Žabica Origin Weirdness Lokvanj maatjazh Ujeta Mišk@ Neri VILINČEK Lucija Pegasta nin Petja Tejchyka Eva Ita-Ines Taja FerroMonaDe - skupina Neva Rika 34 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Rika Mojster
Število prispevkov : 904 Age : 50 Localisation : - Emploi : - Loisirs : - Registration date : 25/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Ned Avg 10, 2008 8:36 am | |
| to noč ovil si me v nežnost kot mehurček milni dotik tebe me razblini na tisoč delčkov prepojenih s tabo danes v nebesih svet utonil je v pozabo | |
|
| |
Eva Moderator
Število prispevkov : 752 Age : 39 Registration date : 22/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Ned Avg 17, 2008 6:44 am | |
| - Rika je napisal/a:
to noč ovil si me v nežnost kot mehurček milni dotik tebe me razblini na tisoč delčkov prepojenih s tabo danes v nebesih svet utonil je v pozabo lepoooo :plosk: :plosk: :plosk: | |
|
| |
Rika Mojster
Število prispevkov : 904 Age : 50 Localisation : - Emploi : - Loisirs : - Registration date : 25/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Pon Avg 18, 2008 8:35 am | |
| | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Avg 23, 2008 9:18 pm | |
| Skrita misel belega laboda
Drobna kepa zasajenih puščic leta zapičila so jih v sredico bol ki z jutrom skrije se v ogledalu premazana natanko je z medico da privabi čebele in posrka njihov strup jih odpihne snežno bele v sebi zadrži obup lahno poplesava s težo prelomljenih nog potem razširi svoja krila v mogoten spevji lok da nad obzorjem v svoj oblet poleti v poslednji let
| |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Sre Sep 10, 2008 7:51 pm | |
| Ubita
ne veš kako z lahkoto tvoja ljubezen me izstrada bulimično izprazni in pusti izstradano ležati v izbljuvkih oropano hotenja lakotno po tvojem bitju ki omamno polni prostor vzetega se sploh zaveš ko na grobo presekaš popkovino s katero me ohranjaš pri življenju me ubijaš počasi počasi
| |
|
| |
Origin Vse boljši in boljši
Število prispevkov : 119 Age : 31 Registration date : 04/01/2008
| Naslov sporočila: Re: Rika Čet Sep 11, 2008 6:17 pm | |
| Kako močne besede, Rika. Ušle so mi poleti.. <3 | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Čet Sep 11, 2008 8:15 pm | |
| Hvala :ty2: Poletje nas je vse malo uspavalo :) | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Čet Sep 11, 2008 8:16 pm | |
| zaupaj mi kaj misliš so tvoje misli z mojimi v sinergiji se srečajo na pol poti povej mi kdo sem kdo si kaj sva zaupaj mi
| |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Sre Sep 17, 2008 11:35 am | |
| Sovražim kič
vse se lesketa v znamenju popolnosti skozi svilnate oblake zavite v lepe besede
nisi princ če čakaš na konju da naskočiš vsako kobilo ki ti pride nasproti
zakaj preprosto ne rečeš odjebi in tako končaš
sonce je še zmeraj rumeno čeprav opeče rdeče in tudi če ni zlato se sveti
ma ja res mi ni za pisati lepih pesmi | |
|
| |
Neri Vse boljši in boljši
Število prispevkov : 151 Registration date : 01/07/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Čet Sep 18, 2008 7:06 pm | |
| - Rika je napisal/a:
Sovražim kič
ma ja res mi ni za pisati lepih pesmi Zelo so mi všeč tvoje pesmi, ne samo ta, ki jo citiram, tudi vse zadnje so name naredile dober vtis, ki se me je dotaknil. In res, v zadnjem času tudi sama opažam, da imam raje, da mi nekdo kaj pove direkt, brez olepševanja. Res, ni se treba zavijat v svilnate besede, v resnici smo pa bitja iz mesa in krvi... Jebat ga | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Sep 20, 2008 9:20 pm | |
| Neri, z leti se človek nauči izločiti solato od plevela heheh zakaj bi torej nekaj okolonaokolo če lahko direkt. Seveda z mero obzira :ty2: | |
|
| |
FerroMonaDe - skupina Moderator
Število prispevkov : 753 Localisation : svet Emploi : *** Loisirs : *** Registration date : 15/04/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Čet Sep 25, 2008 9:28 am | |
| - Rika je napisal/a:
Sovražim kič
ma ja res mi ni za pisati lepih pesmi
:bravo: | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Okt 04, 2008 10:34 pm | |
| | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Okt 04, 2008 10:34 pm | |
| Preden pekel v plamene prasne
prepleskaj si obraz v črno in oči v rdeče navzven si kot peklenski vrag še pogled razkriva blaznosti moreče tik pred koncem si odstrani masko sleci plašč iz težkega brokata zaupaj mi modrost iz žakrada in zlata še zadnjič se pokaži gol preden spet navlečeš temo preden ogenj ti v očeh ugasne in pekel v plamene prasne
| |
|
| |
Žabica Mojster
Število prispevkov : 620 Age : 32 Localisation : Ljubljana Emploi : dijakinja Loisirs : uživanje v trenutkih popolnosti Registration date : 26/07/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Ned Okt 05, 2008 8:47 am | |
| :kaj????: uau ...odlično | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
Število prispevkov : 3513 Localisation : okolica Ljubljane Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Ned Okt 05, 2008 8:47 am | |
| - Rika je napisal/a:
Preden pekel v plamene prasne
prepleskaj si obraz v črno in oči v rdeče navzven si kot peklenski vrag še pogled razkriva blaznosti moreče tik pred koncem si odstrani masko sleci plašč iz težkega brokata zaupaj mi modrost iz žakrada in zlata še zadnjič se pokaži gol preden spet navlečeš temo preden ogenj ti v očeh ugasne in pekel v plamene prasne
:bravo: :bravo: :bravo: Močna! | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Sre Okt 08, 2008 8:42 am | |
| Žabica in Ines ...hvala obema! :metulj: | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Sre Okt 08, 2008 9:08 pm | |
| Nekaj sladkega za lahko noč :) :vila: posula sem nocoj cvetove med zvezde naj zasijejo v barvi medeni pobožajo lica otroka raztresla jih v vetru in poslala v nebo naj padajo nežno noč za nočjo lahno kot dih na tvojo posteljo | |
|
| |
Petja Moderator
Število prispevkov : 1059 Age : 33 Localisation : Kärnten Emploi : fax Loisirs : ... Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Pet Okt 10, 2008 5:00 pm | |
| - Rika je napisal/a:
- Nekaj sladkega za lahko noč :)
:vila:
posula sem nocoj cvetove med zvezde naj zasijejo v barvi medeni pobožajo lica otroka raztresla jih v vetru in poslala v nebo naj padajo nežno noč za nočjo lahno kot dih na tvojo posteljo waw! Zelo dobra in ZELO lepa pesem!!! Čestitke! | |
|
| |
Eva Moderator
Število prispevkov : 752 Age : 39 Registration date : 22/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Okt 11, 2008 4:08 pm | |
| - Petja je napisal/a:
- Rika je napisal/a:
- Nekaj sladkega za lahko noč :)
:vila:
posula sem nocoj cvetove med zvezde naj zasijejo v barvi medeni pobožajo lica otroka raztresla jih v vetru in poslala v nebo naj padajo nežno noč za nočjo lahno kot dih na tvojo posteljo waw! Zelo dobra in ZELO lepa pesem!!! Čestitke! :thb: Čudovita! | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Ned Okt 12, 2008 8:35 pm | |
| Oooo Eva, Petja, me vseli, da vama je všeč mija nežna uspavanka. :ty2: Bom še eno tasladko prilimala...za lahko noč :) ..se spušča noč nad tvoje lice nežno z dihom repatice poljub na očke ti nariše v sanjah skrije lepo misel in zapoje tiho tiho..
..lahko noč.. | |
|
| |
Žabica Mojster
Število prispevkov : 620 Age : 32 Localisation : Ljubljana Emploi : dijakinja Loisirs : uživanje v trenutkih popolnosti Registration date : 26/07/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Ned Okt 12, 2008 9:08 pm | |
| oh tale je pa res taka lepa, sladka in nedolžna..pa tista fotka tko lepo zravn paše sta to slučajno tvoja otroka /nečaka/..? =) res lepo pišeš Rika...pa zdejle ko grem ravno spat je res primerna | |
|
| |
Rika Mojster
| |
| |
Rika Mojster
| |
| |
FerroMonaDe - skupina Moderator
Število prispevkov : 753 Localisation : svet Emploi : *** Loisirs : *** Registration date : 15/04/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Pet Nov 14, 2008 3:27 pm | |
| - Rika je napisal/a:
on every path I set my feet wherever I’m alone the emptiness which pleads to be fulfilled is more and more ingrown so I search for you for every beat my heart adore I know you could complete the void inside my broken core for the one thing I can’t ignore you are the second half of my soul
:ty3: :s5: :plosk: | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Rika | |
| |
|
| |
| Rika | |
|