| Rika | |
|
+30tomi Matjaz matejkrevs lea199 taj* Anja lady Korenzo sailor565 Infinity Žabica Origin Weirdness Lokvanj maatjazh Ujeta Mišk@ Neri VILINČEK Lucija Pegasta nin Petja Tejchyka Eva Ita-Ines Taja FerroMonaDe - skupina Neva Rika 34 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Rika Mojster
Število prispevkov : 904 Age : 50 Localisation : - Emploi : - Loisirs : - Registration date : 25/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Sre Okt 10, 2007 6:29 pm | |
| SAMO NOCOJ
samo nocoj te objamem in znorim z nežnimi dotiki ustnic razpadam v tvojih rokah pod dlanmi le nocoj upor mi plahni | |
|
| |
Rika Mojster
Število prispevkov : 904 Age : 50 Localisation : - Emploi : - Loisirs : - Registration date : 25/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Sre Okt 17, 2007 10:17 pm | |
| NETILO
V tej noči se zaprl je svet me odel v črno svilo žalost je skrila tvoj žgoči pogled a solz od nikoder da oko bi se umilo
je včasih lažje če izjočeš svoj gnev in odplaviš vso umazanijo brez tisočerih ničev se strasti hitreje umirijo
a nocoj me noče žalost zapustiti ne da mi odrešilnega izliva kot da hoče delček mene umoriti svoje olje na žerjavico priliva. | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
Število prispevkov : 3513 Localisation : okolica Ljubljane Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Čet Okt 18, 2007 4:56 am | |
| - Rika je napisal/a:
NETILO
V tej noči se zaprl je svet me odel v črno svilo žalost je skrila tvoj žgoči pogled a solz od nikoder da oko bi se umilo
je včasih lažje če izjočeš svoj gnev in odplaviš vso umazanijo brez tisočerih ničev se strasti hitreje umirijo
a nocoj me noče žalost zapustiti ne da mi odrešilnega izliva kot da hoče delček mene umoriti svoje olje na žerjavico priliva. ja res je...kakšen dan je točno tako, kot si napisala.... | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Čet Okt 18, 2007 5:26 pm | |
| Mhm...včasih kar noče stran | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Pet Okt 19, 2007 8:46 am | |
| GLASBA V eksploziji rdeče me zaigraj tukaj sem zate dihni vame svojo strast razgaljena te čakam v zvokih poljubov odpelji me naj glasbo delajo stiki prepusti mi roke in se igraj tukaj sem zate z mislimi in čuti razišči me hoteče z igro dlani nabreklost oblin pod mojimi stiski toplo voljno in vlažno me razpri tukaj sem čakam | |
|
| |
Pegasta Vse boljši in boljši
Število prispevkov : 113 Registration date : 11/07/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Pet Okt 19, 2007 8:59 am | |
| Rika, tvoj način pisanja mi je zelo blizu. Res lepo! :steline: | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Pet Okt 19, 2007 10:24 pm | |
| Pegasta hvala lepa | |
|
| |
Eva Moderator
Število prispevkov : 752 Age : 39 Registration date : 22/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Okt 20, 2007 4:44 pm | |
| - Rika je napisal/a:
GLASBA
V eksploziji rdeče me zaigraj tukaj sem zate dihni vame svojo strast razgaljena te čakam v zvokih poljubov odpelji me naj glasbo delajo stiki prepusti mi roke in se igraj tukaj sem zate z mislimi in čuti razišči me hoteče z igro dlani nabreklost oblin pod mojimi stiski toplo voljno in vlažno me razpri tukaj sem čakam
Zelo lepaaaaaaaaaaaaaaa:zvezda: :papa: :thb: | |
|
| |
FerroMonaDe - skupina Moderator
Število prispevkov : 753 Localisation : svet Emploi : *** Loisirs : *** Registration date : 15/04/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Okt 20, 2007 6:12 pm | |
| - Eva je napisal/a:
- Rika je napisal/a:
GLASBA
V eksploziji rdeče me zaigraj tukaj sem zate dihni vame svojo strast razgaljena te čakam v zvokih poljubov odpelji me naj glasbo delajo stiki prepusti mi roke in se igraj tukaj sem zate z mislimi in čuti razišči me hoteče z igro dlani nabreklost oblin pod mojimi stiski toplo voljno in vlažno me razpri tukaj sem čakam
Zelo lepaaaaaaaaaaaaaaa:zvezda: :papa: :thb: direkt za na na naš blog, če pesnica seveda dovoli!!!:p6: :p6: :p6: | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Okt 20, 2007 7:55 pm | |
| :ty: Itak dovolim | |
|
| |
FerroMonaDe - skupina Moderator
Število prispevkov : 753 Localisation : svet Emploi : *** Loisirs : *** Registration date : 15/04/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Ned Okt 21, 2007 8:29 am | |
| | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Ned Okt 21, 2007 10:44 am | |
| BOGINJA IZ SANJNa zlati brežini skrivnostna ljubimca rada zaplula bi v večerni objem v sanjskost strasti ko resničnost beži V krošnjah lovi se hladna meglica čarobnost barv oko zaslepi želja in vonj po čokoladi vzbuja strasti In ona ju gleda kot angel kot boginja iz sanj in vabi, vabi, vabi…
Nazadnje urejal/a Tor Okt 30, 2007 11:21 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
Število prispevkov : 3513 Localisation : okolica Ljubljane Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Ned Okt 21, 2007 11:02 am | |
| - Rika je napisal/a:
BOGINJA IZ SANJNa zlati brežini skrivnostna ljubimca rada bi zaplula v večerni objem v sanjskost strasti ko resničnost beži… V krošnjah lovi se hladna meglica čarobnost barv oko zaslepi želja in vonj po čokoladi… In ona ju gleda kot angel kot boginja iz sanj in vabi, vabi, vabi… Ooooo... po čokolado.... njami Fajn pesem, mi je všeč! | |
|
| |
Rika Mojster
| |
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Ned Okt 21, 2007 11:46 am | |
| V MISLIHIščem te s pogledom v mislih govorim ti vse besede lepe nežne v mislih ti priznam vse moje skrite želje vse strahove pokažem žalost ti veselje v mislih vsa sem tvoja dana ti v naročje gola in predana tebi takšna kot me hočeš če le bi videl v moje misli ko zazrem ti v oči bi vedel da sem takšna kot si me želiš | |
|
| |
Taja Mojster
Število prispevkov : 723 Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Ned Okt 21, 2007 5:03 pm | |
| - Rika je napisal/a:
V MISLIHIščem te s pogledom v mislih govorim ti vse besede lepe nežne v mislih ti priznam vse moje skrite želje vse strahove pokažem žalost ti veselje v mislih vsa sem tvoja dana ti v naročje gola in predana tebi takšna kot me hočeš če le bi videl v moje misli ko zazrem ti v oči bi vedel da sem takšna kot si me želiš O lepo Rika :bravo: :bravo: :bravo: :metulj: :metulj: :metulj: :metulj: :metulj: :metulj: | |
|
| |
Rika Mojster
| |
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Pon Okt 22, 2007 10:16 pm | |
| IGRA
Boli me tvoje roke dotik tvoje besede objemi kot da jih ni bolijo pogledi tvoj hladen poljub
igralec si na prašnem odru sam v temi to ni ljubezen če jo v sebi držiš boli me trenutek ko od mene bežiš malodušno brez svojega jaza v temi čepiš
zapira se zastor zadnje dejanje a ti le stojiš stojiš...
Nazadnje urejal/a Pon Okt 22, 2007 10:37 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
VILINČEK Začetnik
Število prispevkov : 34 Registration date : 22/10/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Pon Okt 22, 2007 10:20 pm | |
| - Rika je napisal/a:
- Neva hvala :)
ŽELJA
Rada bi metulje snežno bele lovila da bi jih kot plaz snežink v nebo spet izpustila
Rada bi hodila po prstih med oblaki da bi slišala kako v mehkobi odmevajo koraki
Rada bi objela sonce tisto vroče ko moje srce si topline tvoje zahoče
Rada bi se spet kot otrok v peskovniku igrala ko žalost pride potiho da bi me izdala
Rada bi ... ......... ....... ..... .... ... .. . .
In sveže zavel je vonj belih solzic v dlan si nasul mi drobnih cvetlic... Vao, fantastična pesem. Tako nežno me je pobožala. V njej se čutijo kapljice solz. Enkratno! | |
|
| |
Neri Vse boljši in boljši
Število prispevkov : 151 Registration date : 01/07/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Tor Okt 23, 2007 6:07 am | |
| Prelepe pesmi...vse po vrsti...tako močna čustva, predanost, pa vendar ni dovolj, če ni namenjeno :jok3: :steline: :steline: :steline: :steline: | |
|
| |
Rika Mojster
| |
| |
Rika Mojster
| |
| |
Petja Moderator
Število prispevkov : 1059 Age : 33 Localisation : Kärnten Emploi : fax Loisirs : ... Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Sre Okt 24, 2007 10:43 am | |
| - Rika je napisal/a:
NESKONČNOSTprilepljena s kožo počasi drseča kot kapljica spuščajoča se po telesu puhtiva v zrak predana objemu neskončno čuteč globino dotika prebujenih čutov stapljava strast
...v eno... waw! excelent! :flower: | |
|
| |
Rika Mojster
| |
| |
Mišk@ Mojster
Število prispevkov : 691 Localisation : Ljubljana Emploi : kemik Loisirs : :-D Registration date : 20/10/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Sre Okt 24, 2007 5:17 pm | |
| - Rika je napisal/a:
NESKONČNOSTprilepljena s kožo počasi drseča kot kapljica spuščajoča se po telesu puhtiva v zrak predana objemu neskončno čuteč globino dotika prebujenih čutov stapljava strast
...v eno... Kako lepo in resnično...na koncu strasti se potopita v eno...:bravo: :bravo: :bravo: | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Rika | |
| |
|
| |
| Rika | |
|