| Rika | |
|
+30tomi Matjaz matejkrevs lea199 taj* Anja lady Korenzo sailor565 Infinity Žabica Origin Weirdness Lokvanj maatjazh Ujeta Mišk@ Neri VILINČEK Lucija Pegasta nin Petja Tejchyka Eva Ita-Ines Taja FerroMonaDe - skupina Neva Rika 34 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Rika Mojster
Število prispevkov : 904 Age : 50 Localisation : - Emploi : - Loisirs : - Registration date : 25/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Tor Avg 07, 2007 1:43 pm | |
| Tudi to je res Neva..sama na žalost ne premorem te sposobnosti za pisanje hudomušnih pesmic, tukaj je bog sam na brzino mimo mene letel hehe, je pa res, da jih zmeraj z veseljem preberem. Smeh je pol zdravja pravijo
Nazadnje urejal/a Ned Avg 12, 2007 1:32 pm; skupaj popravljeno 2 krat | |
|
| |
Petja Moderator
Število prispevkov : 1059 Age : 33 Localisation : Kärnten Emploi : fax Loisirs : ... Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Sre Avg 08, 2007 5:12 pm | |
| - Rika je napisal/a:
- Neva hvala :)
Želja
Rada bi metulje snežno bele lovila da bi jih kot plaz snežink v nebo spet izpustila
Rada bi hodila po prstih med oblaki da bi slišala kako v mehkobi odmevajo koraki
Rada bi objela sonce tisto vroče ko moje srce si topline tvoje zahoče
Rada bi se spet kot otrok v peskovniku igrala ko žalost pride potiho da bi me izdala
Rada bi ... ......... ....... ..... .... ... .. . .
In sveže zavel je vonj belih solzic v dlan si nasul mi drobnih cvetlic... Meni najlepša, čudovita je! :bravo: br: :plosk: :velentincek: | |
|
| |
nin Mojster
Število prispevkov : 750 Registration date : 03/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Čet Avg 09, 2007 5:26 pm | |
| Sem že zadnjič malo prebirala tvoje pesmi, danes pa sem si vzela malo več časa, in moram delit s tabo, da so mi res všeč br: Zelo doživeto sem prebrala Nerazumljena, oz. ne enkrat, ampak tako kot je rekla Neva, večkrat jo moraš prebrati :bravo: :bravo: :bravo: | |
|
| |
Rika Mojster
Število prispevkov : 904 Age : 50 Localisation : - Emploi : - Loisirs : - Registration date : 25/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Avg 11, 2007 9:42 pm | |
| | |
|
| |
Rika Mojster
| |
| |
Ita-Ines Moderator
Število prispevkov : 3513 Localisation : okolica Ljubljane Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 10/02/2007
| |
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Ned Avg 12, 2007 7:08 am | |
| Hvala Ita...pomaga :) če ne drugo prinese nasmeh na obraz=dost vredno | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Ned Avg 12, 2007 1:34 pm | |
| Tale post bo dolg...bom nalimala nekaj starih :) GOLA Dotaknil si me s toplino diha odstrinjaš tančice brezsramno razgaljaš me v vrtincu besed neizgovorjenih najdeš me Gola... pred tabo stojim ranljiva... in zdaj se bojim. TRENUTKI Tišina bogata in polna zajeta v večnosti ujela bi trenutek neskončnosti tišine dotik kot lahen poljub dlani predam se ti to so moji trenutki tako globoki in prevzemajoči v dušo zapisujoči v neskončnost segajoči moji trenutki... ujeti v srce! LJUBEZEN Prelestno lepa in opojna v prosojnost belih je tančic ovita kot da sramežljivo skrita ohranja malo skrivnosti pridiha. Prevzetna a boječa plaho v tvoje dlani je položena kot drobna krhka bilka s strahom da ne bo zdrobljena. Vznemirljivo radovedna nemo je vzklila kot da preroško je vsevedna vedela da srci nekoč bosta kot eno bili. KOT PRAHBudiš mi ljubezen z željo prepleteno budiš sovraštvo z bolečino prepojeno dvigneš me v višave vse do neba potem spet kot kamen treščim ob tla ti si mi upanje a me vodiš v obup vzbujaš mi strah s pridihom obljub. In jaz? Jaz sem kot prah ki ga veter lovi ga s tal pobere in znova izpusti. LJUBIM ČASLjubim čas ki ne ustavlja noči trenutke s tabo brez konca z neskončnostjo svoje ljubezni mi daješ moči najdeva se med oblaki med nebesnimi loki ob istem času tam na zahodu - morda vzhodu ne vem - ker ne ločim poti ki jih s tabo prehodim ker niso pomembne smeri izgubi se - v meni ker jaz sem že izgubljena - v tebi. NEDOTAKLJIVAZate bom plesala v senci luči pritajeno te bom zapeljevala. Gledala z očmi lačne volkulje izkušenih gibov vabila svoj plen. Zrak nasičen bo z energijo in vonjem po strasti in ti boš sledil mojemu gibu željan dotikov... Ne bom ti pustila bom kot za steklom nedotakljiva. ČRNI CVETUtrgala sem črni cvet njegovo lepoto v noči sem opazovala prelepi cvet - za mojo bol z listi zibko ji bom postlala. Sliši se odmev srčnega utripa hrepeneče od daleč si ga želi boleče zaječi v pregrehi dotika svilnatih listov mehkega stika. Bitje srca se počasi umika tiho izginjam zapušča me dih bol v svoji se zibki nasmiha v nežnem objemu črnega cveta...ni ji hudo! EROTIKAgledam te v soju sveč sprejemam nase tvoj hipnotičen pogled ki zareže me v globino utapljaš ustnice mi s svojo slino okušaj me vso voljno željno izpij me kot najslajše vino ukradi misli mi z dotikom prilegaš se mi nosim te kot najbolje krojeno obleko odeni me v čipkavost Evinega kostuma in me popelji po poti brezuma TOLAŽBAV vetrnem pišu nežna sapa solzno lice nemo briše v daljavi odmev besed ljubezni svoje verze piše izbruh neštetih čustev vlažno sled po koži riše Iščem dež da sled solza z utrujenih oči izmije vse stopinje ki razkrivajo poti do tebe prekrije da me iz obličja zemlje vzame in me skrije V sončnem jutru pokaži spet mi nežnosti iskrive naj izvijem se odvržem te podobe trudne sive z dotikom znova narišiva mavričnih barv prelive
Nazadnje urejal/a Pon Feb 11, 2008 4:10 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Ned Avg 12, 2007 1:48 pm | |
| UJETABrišem neme priče tvojega obstoja izrivam vonj in vse dotike tvoje ki neizbrisno v spomin se zarezujejo in grobo v mojo se notranjost naseljujejo srce s toplino neželeno zaslepljujejo Odhajam daleč stran od tebe prevarana in neprespana z vonjem po tebi zaznamovana sovražim vse besede tvoje božajoče ki izdajalsko pričujoče s prstom name kažejo Ostajam neumna in predana utrujena od tebe zapeljana žalostno vpeta v okovje časa kot da uročena ne morem stopiti stran in se vračam v brezupje vsakdana PREŠITA ODEJAV dlaneh stiskam bit svojega prostora čutim te kot zlato nit stkano v odejo prepletaš se z izgubo in idejo da obstaneš morda ostaneš najdi me v kaosu obstoja in ljubezni ko se misli uskladijo in čuti umirijo v tebi je vsa ta strast in bolečina vse se krega in prisega na konec ki se sklada in je spravljen v red. Niso čudne te besede čuden je morda pogled čudna misel ki razjeda čustvo ki ne zna splahnet čudna je prešita ta odeja ki jo trgam s sebe da ne čutim tebe spet in spet. KRIKV mojem srcu si zaspal kot angel na postelji ljubezni si si postlal v mehko svilo odet topel kot je tvoj pogled. Greješ me, mi daješ energijo ljubiš me, si moja obsesija vzameš me, me vodiš v evforijo. S tabo misli mi izginjajo besede se razblinjajo le krik po tebi v meni še živi. V PRECEPUPrišel si k meni nenapovedan… Ujela sem se v odmev tvojih besed brez prave moči izmikajoče zbudil si v meni neznani trepet poražena v boju upajoče sprejela sem te v svoj svet. …in si ostal čeprav prepovedan.
Nazadnje urejal/a Ned Avg 12, 2007 2:25 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Ned Avg 12, 2007 2:15 pm | |
| ZVEZDNI OBJEM
* ** * ** ** * ** ** * ** * * ** Kot angel z belimi krili ** * ** ** prhutajoč nad tabo ** * * ** ** v spanje te popeljem * *** ** ** * vdihnem ti poljub ** * * * ** *** zvezdic prah ** *** * * ** * kot mesečev sij *** * ** ** spustim nate, da te objame ** * * * na ustnicah topel drget * * ** * * šepet...ljuubiiiim teee... * * ** * ** v sanje te vzamem ** * *** ** * * * * * ** * ** ** ** V SLASTEH OMAMEDotikaš se mi ustnic obkrožaš njihov lok poljubljam ti konice prstov pogled sledi spustu tvojih rok Čutim toplo sled ko po koži mi drsiš prsi mi objameš s poljubom dih mi zadušiš Telo nasloniš name vsak končič mi vzdrhti tesno me objameš da začutim v sebi vsak tvoj gib Ljubezen se preliva in krik zasliši se v temi kot pesem se izliva telo v žaru valovi Vsi gibi tvoji strastni jemljejo mi moč in vzdihi vse bolj glasni odzvanjajo v noč Nemočna v slasteh omame stisku rok se prepustim kot dih spustiš jih name v objemu tvojem nežno še drhtim VRELEC STRASTIBila je želja tako močna in prevzemajoča bila je misel tako sladka, nežna in vzburjajoča bil je dotik tako nežen in ljubeč bil poljub tako strasten, moker in drhteč. Tok energije dveh teles vrtinec čustev divji ritem nori ples. Bila sem jaz in bil si ti bila je noč kot vrelec strasti. Z ZAPRTIMI OČMIZ zaprtimi očmi prepuščam tvojim se poljubom jutro je v sebi čutim divje slo ljubi me dotikaš nežno me vabljivo dišiš po sebi sladko in mamljivo zdaj čutim tvoj utrip v meni bije ujamem ga in moj se ritem s tvojim zlije..... TAMTam... kjer nebo poljubi morje kjer pogled seže v obzorje kjer mavrica se v zemljo zlije kjer zvezda z roso se umije Tam... na koncu nebesnega svoda tam me čakaš ti z marjetico...
Nazadnje urejal/a Ned Avg 12, 2007 7:23 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Taja Mojster
Število prispevkov : 723 Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Ned Avg 12, 2007 4:18 pm | |
| :thb: res odlično Rika, moj poklon. :skupina: | |
|
| |
Neva Velemojster
Število prispevkov : 1144 Localisation : LJ Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Pon Avg 13, 2007 7:54 am | |
| Lepo Rika! VRELEC STRASTI Bila je želja tako močna in prevzemajoča bila je misel tako sladka, nežna in vzburjajoča bil je dotik tako nežen in ljubeč bil poljub tako strasten, moker in drhteč. Tok energije dveh teles vrtinec čustev divji ritem nori ples. Bila sem jaz in bil si ti bila je noč kot vrelec strasti. Strast je os ljubezni, ki vrti kolo, da se le to lahko zapelje skozi vsa njena bistva. Ko ugasne, ostane samo prijateljstvo ali pa sovraštvo. Če si se izgubil na poti, pa praznina. Če znaš sam sebi čarati, pa iluzija. Iluzije pa je tako težko izgubljati... Čeprav bi bila resničnost lahko veliko lepša....Veliko ljudi ne loči med revščino in bogastvom. Tako otopijo, da jih to pravzaprav sploh ne zanima.Ali pa se bojijo, da bi jim bogastvo povedalo, kako revni so bili do tedaj... In to naj bi bilo življenje :doh: Samo razmišljam Rika...po svoje...imam svojo kilometrino in toliko zavesti, da si ne želim revščine...tudi pet minut pred smrtijo mi ne bo vseeno za to, kaj mi je v življenju pomenilo največ. Ljubezen nikoli ne živi v mlakuži. :moj poklon: :moj poklon: | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Pon Avg 13, 2007 8:19 pm | |
| Neva :) Love makes the world turn around...ok malo priredila ma saj vseeno hehehe. Taja | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Pon Avg 13, 2007 8:20 pm | |
| BREZČASNO neskončen trepet spreden v objemu preplet dlani in igra prstov briše mejo v sanjavo bitje srca kot boben v ozadju dela spremljavo v duetu koža kot ena pora s katero srkam vase ustnice in okus jezika spletena v brezmejnosti krik in dotik kot slava začetku opojnosti diha in pogled v oči trenutek miru brezčasno | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Čet Avg 16, 2007 8:52 am | |
| LAHKO SI MOJ
lahko si občutek mi med prsti polziš zrnce praha ki v vetru zletiš lahko si ugriz ki na koži skeliš kruta vročina ki v meni žariš lahko le topel poljub ki v dihu blediš
lahko si moja voda dežnih kapljic opoj moja žeja in moj glad lahko si moja beseda verz morda na ustnicah hlad
lahko si moj angel v objemu neskončnega vetra
lahko si moj
Nazadnje urejal/a Sob Avg 25, 2007 10:17 am; skupaj popravljeno 2 krat | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Čet Avg 16, 2007 1:25 pm | |
| VZEMI ME
S tabo Hočem se ljubiti Zdaj Vzemi me...
S tabo
v vročici te noči strast brezumno se prepleta v plamenih čisto sva razvneta v žaru divja vsa gorim
Hočem se ljubiti
nujno moraš ogenj v meni pogasiti nočem lepih zdaj besed nočem nežnih prigovarjanj jaz le hočem te čutiti
Zdaj
moraš mi slediti ljubi me na vse načine ljubi do vrhunca in še dlje skupaj greva do višine naj bo noč brez konca
Vzemi me...
Nazadnje urejal/a Sob Sep 08, 2007 6:57 am; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Pegasta Vse boljši in boljši
Število prispevkov : 113 Registration date : 11/07/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Pet Avg 17, 2007 12:45 am | |
| - Rika je napisal/a:
BREZČASNO
neskončen trepet spreden v objemu preplet dlani in igra prstov briše mejo v sanjavo bitje srca kot boben v ozadju dela spremljavo v duetu koža kot ena pora s katero srkam vase ustnice in okus jezika spletena v brezmejnosti krik in dotik kot slava začetku opojnosti diha in pogled v oči trenutek miru brezčasno Lepo napisano! | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Avg 18, 2007 7:02 am | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Avg 18, 2007 9:39 am | |
| - Rika je napisal/a:
VZEMI ME
S tabo
v vročici te noči strast brezumno se prepleta v plamenih čisto sva razvneta v žaru divja vsa gorim
Hočem se ljubiti
nujno moraš ogenj v meni pogasiti nočem lepih zdaj besed nočem nežnih prigovarjanj jaz le hočem te čutiti
Zdaj
moraš mi slediti ljubi me na vse načine ljubi do vrhunca in še dlje skupaj greva do višine naj bo noč brez konca
Vzemi me... Zanimiva struktura pesmi! Zelo dobro, in prekleto...všečno mojim očem in čutilom... O ta strast |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Tor Avg 21, 2007 7:09 pm | |
| Kallisto :sol: ****************************************************************************************************************** TI SI
Vdihnem ti poljub z ustnic v srce ga položim spat vonj s kože ti ukradem vtisnem ga v svojo dlan tvoj nasmeh v sebi nosim kot zdravilo za slab dan.
Ti moja sladka si skrivnost moja misel, moj zanos moja pesem, moj ponos ti si moja energija moja žalost, moje slo. | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Pet Avg 24, 2007 7:36 pm | |
| (u) MIR (aš)
A misliš da bom ostal, sprijet na razbeljenem plehu avtomobila, nemočen in star, z očmi praznimi in roko vžgano v drobovje spomina?
Sem le starček, vklenjen v postelji, ker telo mi umira... | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Avg 25, 2007 9:58 am | |
| SREŽ IZ USTNIC Vdihujem srež iz tvojih ustnic, ki drhteče mi sesajo kri, ko v objemu močnem lomiš mi kosti.
Zakaj me stiskaš k sebi tako močno, če hočeš mi oditi? Če odhajaš, pojdi, le nehaj me lomiti.
Krvavih ust vtisni vame svojo kri, potem me le izpusti in vžgala bom pečat v bledost tvojih ustnic.
Nazadnje urejal/a Pon Avg 27, 2007 9:12 pm; skupaj popravljeno 5 krat | |
|
| |
Neva Velemojster
Število prispevkov : 1144 Localisation : LJ Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Avg 25, 2007 10:23 am | |
| - Rika je napisal/a:
(u) MIR (aš)
A misliš da bom ostal, sprijet na razbeljenem plehu avtomobila, nemočen in star, z očmi praznimi in roko vžgano v drobovje spomina?
Sem le starček, vklenjen v postelji, ker telo mi umira... Ta pesem me je čisto..ne najdem izraza. Recimo, da me je kar za nekaj časa pustila brez besed. Ravno o tem razmišljam veliko zadnje čase. In sicer na način, kako je mogoče, da je človek pripravljen plačati nekakšen mir za ceno svoje čustvene smrti. Šok. To bo prava beseda. Razgaljenost brez milosti. Ko nas zapusti pogum, najbrž res samo še umiramo. Tej pesmi lahko pripišem same superlative.... :thb: | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Ned Avg 26, 2007 7:50 pm | |
| Joooooooooj Neva res hvala! Težko komentiram pesem, vsaj zdaj, je pa res da je močna, ker je nastala v prav pretresljivem trenutku | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Pet Avg 31, 2007 1:49 pm | |
| PREPORODDež vpija se v moj klorofil in srkam ga hoteče kot srkala bi nektar najslajše sorte polnim se z omamnostjo in zapiram cvet da ga bom lahko odprla soncu čistega in brezprašnega v sijaju mavričnih odtenkov
Nazadnje urejal/a Pet Avg 31, 2007 2:19 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Rika | |
| |
|
| |
| Rika | |
|