| Lea- moje pesmi | |
|
+12Luana Petja Origin ANTAHKARANA Anja Svoja taj* FerroMonaDe - skupina Ita-Ines Eva nin lea199 16 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sre Avg 25, 2010 7:04 pm | |
| - WanderingSOUL je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
- Mir
spregledana čustva boleče izzvenijo v sanje korak obstoji nad prepadom razum mrzlično išče rešitev najde mir Super=) Hvala Matjaž! Vesela sem | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sre Avg 25, 2010 9:09 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
- Svet postaja drugačen
umira v utvari sanj lesketajoča pravljica o dobroti
jutro prinaša streznitev
prevare
pogoltnost
izginjajo vrednote rojene v prepihu časa
razum se odpira v razgled (žal zabrisan) kot so zabrisane poti proti vrhu gore nasmeha
pogledi se izkrivljajo v zrcalu greha skozi špranje padajo v brezbrižnost globoko na dno neba
nestvarna tihožitja se utapljajo v dežju oči Zelo realna |
|
| |
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pon Avg 30, 2010 8:25 pm | |
| - Kallisto je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
- Svet postaja drugačen
umira v utvari sanj lesketajoča pravljica o dobroti
jutro prinaša streznitev
prevare
pogoltnost
izginjajo vrednote rojene v prepihu časa
razum se odpira v razgled (žal zabrisan) kot so zabrisane poti proti vrhu gore nasmeha
pogledi se izkrivljajo v zrcalu greha skozi špranje padajo v brezbrižnost globoko na dno neba
nestvarna tihožitja se utapljajo v dežju oči Zelo realna Ja Kalisto, vendar ji še veliko manjka, da bi postala tudi dobra pesem. Hvala! | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pon Avg 30, 2010 8:29 pm | |
| Solze svetega Lovrenca
Zvezdni utrinki ponikajo za komaj rojeno zaveso teme.
Slepeči bliski parajo jug.
Prestrašeno kikirikanje se opoteka skozi labirint lepljivega zraka.
Zamira.
Dež raste v naliv, prazni nebo.
Blato pred zdrsom odšteva sekunde.
Čutim izdihe hiš.
Stari oreh ječi v vetru.
Razmočene veje se bičajo v kodrih javne razsvetljave.
Kaplje med orehovimi prsti poslušajo burno pesem dežja, zapeto skozi prostornino kovinskih žlebov.
Za droben hip obvisijo.
Zanihajo.
Mimo oken odjokajo. Kot solze. | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Ned Sep 05, 2010 9:01 pm | |
| Snujem
brez uspeha
premetane besede se zapletajo v pajčevine mraka
izgorijo v pozabo niča | |
|
| |
Luana Veteran
Število prispevkov : 4400 Localisation : =_=* Emploi : :-) Loisirs : ;) Registration date : 30/01/2010
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pon Sep 06, 2010 7:36 am | |
| - lea199 je napisal/a:
- Snujem
brez uspeha
izgorijo v pozabo niča Lepo vse je z uspehom, karkoli snuješ | |
|
| |
Matjaz Velemojster
Število prispevkov : 1924 Age : 31 Localisation : Cosmos Emploi : svobodnež Loisirs : :) Registration date : 19/03/2009
| |
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Čet Sep 09, 2010 7:43 pm | |
| | |
|
| |
lea199 Veteran
| |
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Čet Sep 09, 2010 7:52 pm | |
| Besede na prepihu
zrem v kresnico sonca oblečeno v svetlobo ki je le odsev
poslušam težki glas davnine
zaznam že davno umrle podobe izginjajoče v orbito noči
brez uspeha
na prepihu časa premetane besede se zapletajo v pajčevino mraka
izginjajo v pozabo niča | |
|
| |
Anja Moderator
Število prispevkov : 4112 Age : 31 Localisation : Brežice. Emploi : . Loisirs : . Registration date : 09/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pet Sep 10, 2010 2:53 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
- Snujem
brez uspeha
izgorijo v pozabo niča Čudovite so, Lea, čudovite. Spominjam se prvih, ne moreš verjeti, koliko si napredovala. Bravo, Lea, bravo! In oprosti, ker se ti nisem dolgo oglasila. | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Ned Sep 12, 2010 8:31 pm | |
| - Anja je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
- Snujem
brez uspeha
izgorijo v pozabo niča Čudovite so, Lea, čudovite. Spominjam se prvih, ne moreš verjeti, koliko si napredovala. Bravo, Lea, bravo! In oprosti, ker se ti nisem dolgo oglasila. Vesela sem tvoje pohvale, res mi veliko pomeni, da so ti moje pesmi všeč. Zelo veliko dam na tvoje mnenje.(Vem, da si iskrena in ne bi hvalila nekaj v tri dni.) Nič hudega, če si si privoščila dolge počitnice, upam, da si se imela lepo. Vesela bom, če me, ko boš imela kaj časa, pokličeš ali napišeš SMS, da se dobiva na pijači in klepetku. Bodi lepo! lp, | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Ned Sep 19, 2010 3:18 pm | |
| Tu je pesem, ki je imela naslov Aprilska sivina, tokrat z drugim naslovom in popravljena. Praznina
Aprilska sivina, prepikani oblaki, izpirajo bojazni, talijo zamrznjene besede.
Zasedéni spomini pred praznimi lokali pripovedujejo o okostenelosti, o pokopanih upih, o umrlih pripadnostih.
Umikajo se brezbrižnim pogledom do kože premočenih mimoidočih. | |
|
| |
Petja Moderator
Število prispevkov : 1059 Age : 33 Localisation : Kärnten Emploi : fax Loisirs : ... Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sre Sep 22, 2010 9:01 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
- Tu je pesem, ki je imela naslov Aprilska sivina, tokrat z drugim naslovom in popravljena.
Praznina
Zasedéni spomini pred praznimi lokali pripovedujejo o okostenelosti, o pokopanih upih, o umrlih pripadnostih.
Umikajo se brezbrižnim pogledom do kože premočenih mimoidočih. Zelo močna in globoka pesem! Čestitke! | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Čet Sep 23, 2010 7:40 pm | |
| - Petja je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
- Tu je pesem, ki je imela naslov Aprilska sivina, tokrat z drugim naslovom in popravljena.
Praznina
Umikajo se brezbrižnim pogledom do kože premočenih mimoidočih. Zelo močna in globoka pesem! Čestitke! Hvala Petja, tarej se jo je splačalo popraviti. | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sob Sep 25, 2010 8:57 pm | |
| Gledati v sonce, dvojina.
Večer je.
Hodim sama.
Globoko v meni se razrašča želja imeti nekoga ob sebi. Preprosto za hojo vštric. Za klepet ali molk. Počitek tu pa tam.
Tako je, vem, ali pa se mi samo zdi, znosneje čutiti hlad porajajočega se mraka.
Prisluhnila bi večernemu vetru.
Videla, kako razbarvane trave temno usihajo v noč.
Po tem, ko bi skupaj bi gledala sonce. | |
|
| |
Petja Moderator
Število prispevkov : 1059 Age : 33 Localisation : Kärnten Emploi : fax Loisirs : ... Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Ned Sep 26, 2010 9:01 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
- Gledati v sonce, dvojina.
Večer je.
Hodim sama.
Globoko v meni se razrašča želja imeti nekoga ob sebi. Preprosto za hojo vštric. Za klepet ali molk. Počitek tu pa tam.
Tako je, vem, ali pa se mi samo zdi, znosneje čutiti hlad porajajočega se mraka.
Po tem, ko bi skupaj bi gledala sonce. WOW! Nobenega drugega komentarja ne premore ta pesem, kot pa samo WOW, res WOW in še enkrat WOW! | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pon Sep 27, 2010 7:55 pm | |
| - Petja je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
- Gledati v sonce, dvojina.
Večer je.
Hodim sama.
Po tem, ko bi skupaj bi gledala sonce.
WOW! Nobenega drugega komentarja ne premore ta pesem, kot pa samo WOW, res WOW in še enkrat WOW! Hvala Petja! Dolgo sem želela napisat to vsebino, potem sem jo spet zelo dolgo dodelavala, pri tem sem imela dve pomočnici, katerima sem zelo hvaležna. | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sob Okt 09, 2010 7:13 pm | |
| Zadet
kot lutka na križpotju zvezd
oblak dima v vrvenju neskončnosti
obnemel odlebdiš
v nežnem frfotu temnih perutnic
skozi prepih vesoljnih širin | |
|
| |
Matjaz Velemojster
Število prispevkov : 1924 Age : 31 Localisation : Cosmos Emploi : svobodnež Loisirs : :) Registration date : 19/03/2009
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Čet Okt 14, 2010 9:19 pm | |
| Tako lepo te je spet brati Lea=) Odlične pesmi si napisala v času moje forumske odsotnosti!=) | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Ned Okt 17, 2010 8:12 pm | |
| | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Ned Okt 17, 2010 8:13 pm | |
| V hiši ob potoku
v zgodnjih šestdesetih je stala deklica ob vogalu zidanega štedilnika otroški rokici sta pazljivo pomivali posodo
v prijazni tišini tistega trenutka je bila le topla voda stara krpica in bil je lug
nič posebnega
le topel domač občutek skladnosti | |
|
| |
Maja Veteran
Število prispevkov : 3225 Age : 50 Localisation : Ljubljana Emploi : * Loisirs : * Registration date : 03/11/2009
| |
| |
Matjaz Velemojster
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Tor Okt 19, 2010 6:42 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
- V hiši ob potoku
v zgodnjih šestdesetih je stala deklica ob vogalu zidanega štedilnika otroški rokici sta pazljivo pomivali posodo
v prijazni tišini tistega trenutka je bila le topla voda stara krpica in bil je lug
nič posebnega
le topel domač občutek skladnosti Odlična:) Ne izstopa (le na prvi pogled), ampak je tako skladna in preprosta=) | |
|
| |
lea199 Veteran
| |
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi | |
| |
|
| |
| Lea- moje pesmi | |
|