| Lea- moje pesmi | |
|
+12Luana Petja Origin ANTAHKARANA Anja Svoja taj* FerroMonaDe - skupina Ita-Ines Eva nin lea199 16 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sre Dec 01, 2010 9:39 pm | |
| ~~~ 1
sem lebdeča pena niča list padel v tolmun neba le rjast oklestek šepeta | |
|
| |
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Čet Dec 02, 2010 8:58 pm | |
| ~~~2
ovita v veneče sonce ugaša na gladini joka
nesrečnica odteka s toploto dneva | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Čet Dec 09, 2010 10:06 pm | |
| Hiša ob potoku 2
Miklavž
začudenje pogoltne nasmeh
bosa obstane sredi kuhinje na mrzlih skrlah*
zazna žarenje pisane vrečke
spregleda prešerno stkano pravljico zave se sanj potopi v dvome
misli ji oddivjajo v Gorico na pokriti plac*
gostobesedna šiora* Meri dobrikajoče žubori v narečni italijanščini
obilno roko potopi globoko v usnjeno torbico počasi izvleče kričeč zavitek
ihtavo kriči jezna deklica v mrzlo jutro
zakaj
sprenevedanja
laži
skrle* - kamnita tla pokriti plac* - tržnica v Gorici šiora* - gospa
Nazadnje urejal/a lea199 Sob Dec 11, 2010 9:02 pm; skupaj popravljeno 5 krat | |
|
| |
Luana Veteran
Število prispevkov : 4400 Localisation : =_=* Emploi : :-) Loisirs : ;) Registration date : 30/01/2010
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Čet Dec 09, 2010 10:51 pm | |
| | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sob Dec 11, 2010 7:53 pm | |
| Hvala Vrtnica, sama nisem ravno zadovoljna. Nekaj sem že popravla, sedaj me najbolj matra konec pesmi, ki mi ni in ni všeč. Upam, da jo bom popilila Lp, | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Čet Dec 16, 2010 9:36 pm | |
| Beležka
metulji frfotavo pršijo v ozvezdja
zastirajo črne silhuete daljnih nezgod
v pajčevino vtkana skodrana preja svetlobnih niti
izpisuje večbarvne dogodke v beležko zavedanja | |
|
| |
Luana Veteran
Število prispevkov : 4400 Localisation : =_=* Emploi : :-) Loisirs : ;) Registration date : 30/01/2010
| |
| |
Maja Veteran
Število prispevkov : 3225 Age : 50 Localisation : Ljubljana Emploi : * Loisirs : * Registration date : 03/11/2009
| |
| |
Anja Moderator
Število prispevkov : 4112 Age : 31 Localisation : Brežice. Emploi : . Loisirs : . Registration date : 09/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Ned Dec 26, 2010 12:30 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
- Beležka
izpisuje večbarvne dogodke v beležko zavedanja Draga Lea, napredovala si! Se me je dotaknila. Oprosti, ker se ti nisem nič oglasila. | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pon Dec 27, 2010 9:43 pm | |
| - Anja je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
- Beležka
izpisuje večbarvne dogodke v beležko zavedanja Draga Lea, napredovala si! Se me je dotaknila.
Oprosti, ker se ti nisem nič oglasila. Hvala Anja! Beležko sem dodelala in jo objavljam nocoj. Nič hudega, da sva se le spet "našli", veš razumem, da nimaš veliko časa. Bova nadoknadili ob kavici. Lea | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pon Dec 27, 2010 9:46 pm | |
| Beležka 1
kalejdoskopi zacvetelih breskev zastirajo okostenele prikazni
v pajčevino odete muškatne jagode mežikajo soncu
izpisujejo se mnogobarvni dogodki v beležko
zavedanja | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Tor Dec 28, 2010 9:30 pm | |
| ŠANI-SATURN
po kozmičnem načelu resen in stabilen
vedno znova odhajaš na tridesetletno pot okrog sonca
obdan s haremom dvaintridesetih lun katera ti je najljubša: Titan, Rea, Japet, Diona, Tetida ...
odgovoren skromen ustvarjaš spoštuješ omejitve duhovno disciplino in ambicije
ni te strah napora praktičen stopaš mimo smrti skozi čas
pride sobota in zaveš se da je tvoj dan
Nazadnje urejal/a lea199 Čet Dec 30, 2010 9:35 am; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Čet Dec 30, 2010 9:34 am | |
| Brahka
*** bolečina vzklika gine v jalovini že davno ugaslih sonc *** zarezana ostrina besed in brezbrižne misli se vpletajo v senco privida | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Ned Jan 02, 2011 10:23 pm | |
| Odhajanja
drobna sled nostalgije
brezbrižnost misli
teža skrbi
v blatni luži razlito sonce
in
zvezde ki spijo v posteljnini iz sivih čipk
slepa za čas poseda na culi spominov
nekje daleč odmeva pok petarde
za vogalom rojena burja ji dahne v obraz | |
|
| |
Petja Moderator
Število prispevkov : 1059 Age : 33 Localisation : Kärnten Emploi : fax Loisirs : ... Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Ned Jan 02, 2011 11:15 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
- Stara hruška
ob robu sadovnjaka stoji stara hruška življenje se ji počasi izteka
grčave močno skrivenčene z rahlo porumenelimi listi obraščene veje dviga v nebo
osamljena je
mlada drevesa se ne zmenijo zanjo
na najvišji povsem goli veji sedi črni kos
veselo žvižga
pokazati hoče da je nekdo ki mu je za starko mar Zelo lepo Lea! Imaš res naraven dar... Ne izpusti tega in ne zavrzi ga kdaj! To je tvoja dragocenot in zapomni si, tega ti nihče ne more vzeti!Mimogrede - vse lepo v letu 2011! | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pon Jan 03, 2011 9:45 pm | |
| - Petja je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
- Stara hruška
osamljena je
veselo žvižga
pokazati hoče da je nekdo ki mu je za starko mar Zelo lepo Lea! Imaš res naraven dar... Ne izpusti tega in ne zavrzi ga kdaj! To je tvoja dragocenot in zapomni si, tega ti nihče ne more vzeti!
Mimogrede - vse lepo v letu 2011! Hvala Petja, lepe besede si mi napisala. Morda mi bodo prav te besede, preprečile, da bi nehala pisati. Tudi tebi vse lepo v letu 2011! | |
|
| |
Petja Moderator
Število prispevkov : 1059 Age : 33 Localisation : Kärnten Emploi : fax Loisirs : ... Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pon Jan 03, 2011 10:33 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
- Petja je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
- Stara hruška
osamljena je
veselo žvižga
pokazati hoče da je nekdo ki mu je za starko mar Zelo lepo Lea! Imaš res naraven dar... Ne izpusti tega in ne zavrzi ga kdaj! To je tvoja dragocenot in zapomni si, tega ti nihče ne more vzeti!
Mimogrede - vse lepo v letu 2011! Hvala Petja, lepe besede si mi napisala. Morda mi bodo prav te besede, preprečile, da bi nehala pisati. Tudi tebi vse lepo v letu 2011! Ne stori kot sem storila jaz... Ne pusti si ukrasti sebe... Sicer pa, čigave pesmi bomo še tako z užitkom brali, če prenehaš? | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Tor Jan 04, 2011 9:20 pm | |
| - Petja je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
- Petja je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
- Stara hruška
osamljena je
veselo žvižga
Mimogrede - vse lepo v letu 2011! Hvala Petja, lepe besede si mi napisala. Morda mi bodo prav te besede, preprečile, da bi nehala pisati.
Tudi tebi vse lepo v letu 2011! Ne stori kot sem storila jaz... Ne pusti si ukrasti sebe... Sicer pa, čigave pesmi bomo še tako z užitkom brali, če prenehaš? Upam, da bom še veliko pisala, tebi pa kličem: "Piši in še enkrat piši, ker si dobra. Radi te beremo. Na forumu je kar nekaj piscev, ki jih je vredno brat. Zato lahko napišem: "Pišimo skupaj!" | |
|
| |
Matjaz Velemojster
Število prispevkov : 1924 Age : 31 Localisation : Cosmos Emploi : svobodnež Loisirs : :) Registration date : 19/03/2009
| |
| |
Luana Veteran
| |
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Ned Jan 09, 2011 10:09 pm | |
| | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Ned Jan 09, 2011 10:10 pm | |
| | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pon Jan 10, 2011 8:55 pm | |
| Edvardu Rusjanu
v sozvočju z Edo si trepetaje zaoral visoko nad sence med oranžne vrhove neba
bil je trenutek jutranje modrine ko je noč postajala del dneva
napol izpolnjena želja je odsevala v utripu resničnosti
dremajoč oblak se je izluščil v zvoku vetra
misel je postala ugasla svetilka
nasmeh je izzvenel med koščenimi prsti
Nazadnje urejal/a lea199 Tor Jan 11, 2011 7:56 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Luana Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Tor Jan 11, 2011 9:38 am | |
| | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Tor Jan 11, 2011 7:58 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi | |
| |
|
| |
| Lea- moje pesmi | |
|