| Dobrodošli na Poeziji in Prozi | |
|
+70zemljan Bojan Matjaz love-anny Luana Maja Adrianne Tenoch Soledad matejkrevs Arnkatla lea199 Nadia levček Anja Daimon sailor565 Infinity Weirdness Matija Alphanumeric Sorrow venus in furs Aleks minus:nula VILINČEK Mišk@ tomi Nuška Golobič Ujeta stesh Zarya dpop oona maatjazh Lucija Duša Evica shade Fentutal nin Petja Sagittaria Incognito purple_haze sirena Žabica Asrye taj* Tejchyka Pegasta Vida Arthur vvooodnarka mayalottie Rika Pancho Eva Audee Arlene FerroMonaDe - skupina mat3j Dagmar Rok tasia Taja Neva klarus Karlina MarkArdent Ita-Ines 74 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Ita-Ines Moderator
Število prispevkov : 3513 Localisation : okolica Ljubljane Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 10/02/2007
| |
| |
Ita-Ines Moderator
Število prispevkov : 3513 Localisation : okolica Ljubljane Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Čet Jul 26, 2007 2:10 pm | |
| Žabica :mavricni: :klepet: dobrodošla in lepo pozdravljena! :w3: ! Se že veselimo tvojih stvaritev! Takoj ko napišeš prvo sporočilo, dobiš dostop do vseh ostalih podforumov! (taka so naša mala pravila :objem: ) | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Pet Jul 27, 2007 4:07 am | |
| Solaris :mavricni: Dobrodošla na naših forumih. Želimo ti prijetno bivanje med nami in veliko ustvarjalne energije! :klepet: :w7: :skupina: Takoj ko napišeš prvo sporočilo, dobiš dostop do vseh ostalih podforumov! (taka so naša mala pravila :objem: ) | |
|
| |
Neva Velemojster
Število prispevkov : 1144 Localisation : LJ Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Pet Jul 27, 2007 5:54 am | |
| :WE:
novi člani....veliko ustvarjalnosti v življenju vam želim, upam, da boste njen delček delili tudi z nami.
:amore: | |
|
| |
Žabica Mojster
Število prispevkov : 620 Age : 32 Localisation : Ljubljana Emploi : dijakinja Loisirs : uživanje v trenutkih popolnosti Registration date : 26/07/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Pet Jul 27, 2007 5:33 pm | |
| Pozdravljeni! Dobili ste novo članico in upam, da ne bom preveč nadležna. Namreč sem pubertetniška najstnica, vendar rada pišem. Pesmi mi sicer ne gredo najbolje od rok (no kakšna včasih prav dobro uspe ampak ta včasih je zelo redko ), tako da se bolj držim pri prozi. Najbrž se bo malo poznalo, da bodo moja dela bolj najstniška ali kako naj se izrazim, vendar menim, da se od vas lahko še marsikaj naučim. Upam, da boste sprejeli medse najstniško Žabico. | |
|
| |
Žabica Mojster
Število prispevkov : 620 Age : 32 Localisation : Ljubljana Emploi : dijakinja Loisirs : uživanje v trenutkih popolnosti Registration date : 26/07/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Pet Jul 27, 2007 5:36 pm | |
| | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sob Jul 28, 2007 12:50 pm | |
| | |
|
| |
Neva Velemojster
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sob Jul 28, 2007 12:51 pm | |
| :ples: no, regica, še napiši kaj, vsaj kako mnenje za začetek, ker te vidimo, da samo škiliš na forum, he, he.... :flower: :flower: | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sob Jul 28, 2007 12:53 pm | |
| sirena :WG: :klepet: :mavricni: lepo pozdravljena in dobrodošla v naši družbi! Takoj ko napišeš prvo sporočilo, dobiš dostop do vseh ostalih podforumov! (taka so naša mala pravila :objem: ) | |
|
| |
Neva Velemojster
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sob Jul 28, 2007 12:57 pm | |
| :w7: sirena, prišla si v kar dobro družbo, veseli bomo, če boš tudi ti z nami delila svoje misli in občutke.... :objem: :objem: in se trudila, da bi jih zapisala čim bolj lepo in prepričljivo. Tega se skupaj učimo...in veselimo vseh uspehov.... :flower: :flower: :flower: :mavricni: | |
|
| |
sirena prva sporočila
Število prispevkov : 5 Registration date : 28/07/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sob Jul 28, 2007 3:44 pm | |
| Pozdravljeni vsi! pa hvala za ta sprejem ... se še lovim, ampak upam, da se bom hitr ustalila. js rada pišem pesmi in zgodbe ... vsega po malo, kakor pride, zelooo rada pa berem tudi umetnosti drugih ljudi :velentincek: | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sob Jul 28, 2007 4:03 pm | |
| - sirena je napisal/a:
- Pozdravljeni vsi! pa hvala za ta sprejem ... se še lovim, ampak upam, da se bom hitr ustalila. js rada pišem pesmi in zgodbe ... vsega po malo, kakor pride, zelooo rada pa berem tudi umetnosti drugih ljudi :velentincek:
Me veseli :flower: in komaj čakam, da preberem tvoje stvaritve! :moj poklon: :papa: | |
|
| |
FerroMonaDe - skupina Moderator
Število prispevkov : 753 Localisation : svet Emploi : *** Loisirs : *** Registration date : 15/04/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sob Jul 28, 2007 5:01 pm | |
| :blinkblink: spet kar nekaj novih!!!:plosk: :w4: v našo družbo in veliko ustvarjalnega navdiha vsem! :papa: | |
|
| |
Eva Moderator
Število prispevkov : 752 Age : 39 Registration date : 22/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sob Jul 28, 2007 5:48 pm | |
| :w7: najnovejši člani in članice :skupina: :objem: | |
|
| |
purple_haze prva sporočila
Število prispevkov : 8 Registration date : 20/07/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Ned Jul 29, 2007 6:21 pm | |
| | |
|
| |
purple_haze prva sporočila
Število prispevkov : 8 Registration date : 20/07/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Ned Jul 29, 2007 6:36 pm | |
| Samovšečno opazujem, tvoj profil si izrisujem, Ita, kje si? Through the darkness of future past the magician longs to see. | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Ned Jul 29, 2007 6:40 pm | |
| - purple_haze je napisal/a:
- Samovšečno opazujem, tvoj profil si izrisujem, Ita, kje si? Through the darkness of future past the magician longs to see.
:w7: | |
|
| |
Incognito Začetnik
Število prispevkov : 21 Registration date : 09/06/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Pon Jul 30, 2007 10:26 am | |
| Baje je treba nekaj napisat, preden lahko začneš objavljat svoje izdelke. No, to sem očitno naredila, več o meni boste pa lahko izvedeli v poeziji in prozi (hehe). Se že veselim.
Lep pozdrav od kr ene Incognito | |
|
| |
Neva Velemojster
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Pon Jul 30, 2007 10:57 am | |
| :ples: :w7: :ples: Dobrodošla med nami.... le napiši kaj. | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Pon Jul 30, 2007 12:01 pm | |
| - Incognito je napisal/a:
- Baje je treba nekaj napisat, preden lahko začneš objavljat svoje izdelke. No, to sem očitno naredila, več o meni boste pa lahko izvedeli v poeziji in prozi (hehe). Se že veselim.
Lep pozdrav od kr ene Incognito Živjo! :papa: lepo, da si se nam pridružila ! | |
|
| |
Sagittaria prva sporočila
Število prispevkov : 9 Age : 35 Registration date : 24/07/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Čet Avg 02, 2007 5:55 pm | |
| :pisateljica: pozdrav vsem skupaj | |
|
| |
Neva Velemojster
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Čet Avg 02, 2007 6:16 pm | |
| :WE: :WE: :objem: dobrodošla Maruša! In vsi smo bili enkrat novi he, he..zdej pa nismo več....in vedno več nas je in tega smo zelo veseli.... :mavricni: :mavricni: :mavricni: | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Čet Avg 02, 2007 8:25 pm | |
| Alexis :mavricni: :klepet: :w4:
med nami!
Ko napišeš prvo sporočilo, dobiš dostop do podforumov!
:objem: | |
|
| |
Petja Moderator
Število prispevkov : 1059 Age : 33 Localisation : Kärnten Emploi : fax Loisirs : ... Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Čet Avg 02, 2007 8:57 pm | |
| Pozdravljeni! No, naj se še jaz na kratko predstavim. Sem preprosta in po drugi strani zelo zakompleksana punca iz štajersko-koroškega konca Slovenije. Že od nekdaj je moja ljubezen pisanje pesmi, in v parih letih pisanja, se jih je nabralo kar dosti. V prihodnosti si želim izdati tudi kakšno zbirko. In zakaj sploh tako rada pišem pesmi? Ker lahko na papir izlijem vsa čustva, vse tegobe, vso bolečino, vso veselje, skratka, na papir lahko izlijem sebe. In to je tisto, kar me osrečuje! Poleg ostalih drobnih malenkosti, ki dajejo življenju čar! Vesela sem, da še obstajajo takšni ljudje, ki kljub današnji računalniški norišnici na svetu, znajo ceniti poezijo in prozo, v grobem, UMETNOST! | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Pet Avg 03, 2007 4:11 am | |
| - Alexis je napisal/a:
- Pozdravljeni!
No, naj se še jaz na kratko predstavim. Sem preprosta in po drugi strani zelo zakompleksana punca iz štajersko-koroškega konca Slovenije. Že od nekdaj je moja ljubezen pisanje pesmi, in v parih letih pisanja, se jih je nabralo kar dosti. V prihodnosti si želim izdati tudi kakšno zbirko. In zakaj sploh tako rada pišem pesmi? Ker lahko na papir izlijem vsa čustva, vse tegobe, vso bolečino, vso veselje, skratka, na papir lahko izlijem sebe. In to je tisto, kar me osrečuje! Poleg ostalih drobnih malenkosti, ki dajejo življenju čar!
Vesela sem, da še obstajajo takšni ljudje, ki kljub današnji računalniški norišnici na svetu, znajo ceniti poezijo in prozo, v grobem, UMETNOST! Hvala, za tvojo predstavitev! Se že veselim prebiranja tvojih pesmi! :WG: | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi | |
| |
|
| |
| Dobrodošli na Poeziji in Prozi | |
|