| Dobrodošli na Poeziji in Prozi | |
|
+70zemljan Bojan Matjaz love-anny Luana Maja Adrianne Tenoch Soledad matejkrevs Arnkatla lea199 Nadia levček Anja Daimon sailor565 Infinity Weirdness Matija Alphanumeric Sorrow venus in furs Aleks minus:nula VILINČEK Mišk@ tomi Nuška Golobič Ujeta stesh Zarya dpop oona maatjazh Lucija Duša Evica shade Fentutal nin Petja Sagittaria Incognito purple_haze sirena Žabica Asrye taj* Tejchyka Pegasta Vida Arthur vvooodnarka mayalottie Rika Pancho Eva Audee Arlene FerroMonaDe - skupina mat3j Dagmar Rok tasia Taja Neva klarus Karlina MarkArdent Ita-Ines 74 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
FerroMonaDe - skupina Moderator
Število prispevkov : 753 Localisation : svet Emploi : *** Loisirs : *** Registration date : 15/04/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Pon Jul 16, 2007 8:47 pm | |
| Daisy pozdravljena in dobrodošla!:mavricni: :klepet: :w4: | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
Število prispevkov : 3513 Localisation : okolica Ljubljane Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 10/02/2007
| |
| |
vvooodnarka Mojster
Število prispevkov : 613 Localisation : Domžale Emploi : žena, mama, pesnica, šivilja Loisirs : poezija, fotografiranje, kvačkanje, pogovarjanje z mačkonom in rožami, pešačenje Registration date : 25/06/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Tor Jul 17, 2007 6:53 am | |
| :w4: Tejchyka :mavricni: :klepet: | |
|
| |
Tejchyka Mojster
Število prispevkov : 659 Localisation : in time Emploi : ... Loisirs : ... Registration date : 16/07/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Tor Jul 17, 2007 12:16 pm | |
| Hvala za sprejem...
Vidim, da ste me opazili še predno sem začela pisati oz. predno sem si vzela čas in malo pregledala forum... Moram povedati, da mi je forum že takoj na začetku pritegnil, ker tudi sama včasih napišem kakšno pesem ali verz, ter uživam ob branju lepih, zanimivih, ustvarjalnih...zapisov, ki jih napišejo dobro, obetajoči pesniki, pisci..., ki potem ta svoja ustvarjanja delijo z ostalimi..
:book:
Lep pozdrav vsem, do mojega nadaljnega javljanja na tem forumu :ples: | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Tor Jul 17, 2007 5:38 pm | |
| Krasno! Le kmalo pokukaj nazaj in objavi kakšno od svojih pesmi :tako je:
Lp
Kallisto |
|
| |
Število prispevkov : 753 Localisation : svet Emploi : *** Loisirs : *** Registration date : 15/04/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Tor Jul 17, 2007 7:26 pm | |
| :mavricni: :w2: Tejchyka ! | |
|
| |
Eva Moderator
Število prispevkov : 752 Age : 39 Registration date : 22/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sre Jul 18, 2007 5:57 pm | |
| Vsem novim članom lep pozdrav in dobrodošli! Veliko ustvarjalnega elana, novih idej in lepih pesmi želim! :flower: :moj poklon: :objem: :skupina: | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
Število prispevkov : 3513 Localisation : okolica Ljubljane Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Pet Jul 20, 2007 3:56 pm | |
| :w7: purple_haze :klepet: :ples: :mavricni: :sol: :papa: | |
|
| |
Neva Velemojster
Število prispevkov : 1144 Localisation : LJ Registration date : 10/02/2007
| |
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Pet Jul 20, 2007 3:58 pm | |
| :w4: vity :klepet: :mavricni: :moj poklon: :flower: | |
|
| |
Eva Moderator
Število prispevkov : 752 Age : 39 Registration date : 22/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sob Jul 21, 2007 5:03 am | |
| Najnovejši člani :w2: vsi skupaj lepo pozdravljeni! :objem: :klepet: :ples: :mavricni: | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Tor Jul 24, 2007 4:41 pm | |
| Daeroch :mavricni: Pozdravljen/na in dobrodošel/la na naših forumih! Takoj ko napišeš prvo sporočilo, dobiš dostop do vseh ostalih podforumov! (taka so naša mala pravila :objem:) :w7: | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Tor Jul 24, 2007 7:16 pm | |
| Maruša :w4: in lepo pozdravljena med nami! :papa: :sol: :klepet: :mavricni: Takoj ko napišeš prvo sporočilo, dobiš dostop do vseh ostalih podforumov! (taka so naša mala pravila :objem: ) | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Tor Jul 24, 2007 7:48 pm | |
| listek :mavricni: :klepet: :w2: dobrodošel in lep pozdrav! Takoj ko napišeš prvo sporočilo, dobiš dostop do vseh ostalih podforumov! (taka so naša mala pravila :objem: ) | |
|
| |
Neva Velemojster
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sre Jul 25, 2007 4:40 am | |
| :w7: :w7: :w7: vsi novi člani, z zanimanjem pričakujemo, kaj nam boste povedali, veseli bomo vsakega mnenja, pesmi, spisov....česarkoli kar bo napisano iskreno, lepo, grdo, duhovito, čemerno...življenjsko zasanjano, veselo, ali pa tudi ne.... Besede imajo moč, da nas izrazijo in sežejo daleč...... Le pogumno v svet z njimi.
:amore: | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sre Jul 25, 2007 2:26 pm | |
| Asrye, lepo pozdravljen/na in dobrodošel/la na naših forumih! :flower: :mavricni: :klepet: :WG: :skupina: Takoj ko napišeš prvo sporočilo, dobiš dostop do vseh ostalih podforumov! (taka so naša mala pravila :objem:) | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sre Jul 25, 2007 2:29 pm | |
| taj :mavricni:dobrodošel in lepo pozdravljen med nami! :klepet: :zvezda : :papa: :w4: Takoj ko napišeš prvo sporočilo, dobiš dostop do vseh ostalih podforumov! (taka so naša mala pravila :objem: ) | |
|
| |
Tejchyka Mojster
Število prispevkov : 659 Localisation : in time Emploi : ... Loisirs : ... Registration date : 16/07/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sre Jul 25, 2007 3:04 pm | |
| :WG: :w4: :skupina: :pisateljica: :w7: :w3: Dobrodošlica vsem novim članom :mavricni: :flower: :WE: :dd: :book: | |
|
| |
taj* Odličen
Število prispevkov : 407 Registration date : 25/07/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sre Jul 25, 2007 6:24 pm | |
| čeer=) em jst se ne bom kej preveč mučla s pravilno slovenščino, čeprav jo še kako krvavo potrebujem za ustvarjanje. da ne dolgovezm uglavnm usm en lep pozdrav! :mavricni: | |
|
| |
taj* Odličen
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sre Jul 25, 2007 6:26 pm | |
| ajaa haha drgač sm ženskega spola :srckano: | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sre Jul 25, 2007 6:27 pm | |
| - taj* je napisal/a:
- čeer=) em jst se ne bom kej preveč mučla s pravilno slovenščino, čeprav jo še kako krvavo potrebujem za ustvarjanje. da ne dolgovezm uglavnm usm en lep pozdrav! :mavricni:
Živjo! :opaaa: sory k sm te mela za fanta ! :w7: | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sre Jul 25, 2007 6:33 pm | |
| :WG: vsi novi člani lepo pozdravljeni! Veliko ustvarjalnosti in navdiha želim vsem skupaj! :sol: | |
|
| |
taj* Odličen
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sre Jul 25, 2007 6:47 pm | |
| hehe ni panike vzdevek je dvoumen:D oziroma bl kaže na fantovsko ime...pa vendar :flower: | |
|
| |
Asrye prva sporočila
Število prispevkov : 6 Age : 31 Localisation : Škofja Loka Emploi : Gimnazija Registration date : 25/07/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sre Jul 25, 2007 7:06 pm | |
| - Ita je napisal/a:
- Asrye, lepo pozdravljen/na in dobrodošel/la na naših forumih! :flower: :mavricni: :klepet: :WG:
:skupina:
Takoj ko napišeš prvo sporočilo, dobiš dostop do vseh ostalih podforumov!
(taka so naša mala pravila :objem:) Uh, no, torej, jaz sem (očitno) nova na forumu. Bila prijazno obveščena o njem s strani Filipa. Ime mi je Zala, sem popolnoma nenadarjena za pesmi, z veseljem pa pišem zgodbe. Hm, ne verjamem da tukaj koga poznam ampak internetu sem ponavadi razen kot Asrye in Zala poznana tudi kot anakonda, Zalinet, Zalie ... sooo. mja. | |
|
| |
Neva Velemojster
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sre Jul 25, 2007 7:12 pm | |
| Aha, Filip je fejst fant in dobro piše, sem bila zelo presenečena, ko sem izvedela kako mlado bitje to je , je že prav, da te je k nam poslal...kar napiši kaj proznega, saj nam proznih del kar nekam manjka....čisto zares. :flower: :mavricni: | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi | |
| |
|
| |
| Dobrodošli na Poeziji in Prozi | |
|