Kdo je z nami | Trenutno forum pregleduje 23 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 23 gostov
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 318, dne Sre Okt 16, 2024 7:55 pm
|
|
| Dobrodošli na Poeziji in Prozi | |
|
+70zemljan Bojan Matjaz love-anny Luana Maja Adrianne Tenoch Soledad matejkrevs Arnkatla lea199 Nadia levček Anja Daimon sailor565 Infinity Weirdness Matija Alphanumeric Sorrow venus in furs Aleks minus:nula VILINČEK Mišk@ tomi Nuška Golobič Ujeta stesh Zarya dpop oona maatjazh Lucija Duša Evica shade Fentutal nin Petja Sagittaria Incognito purple_haze sirena Žabica Asrye taj* Tejchyka Pegasta Vida Arthur vvooodnarka mayalottie Rika Pancho Eva Audee Arlene FerroMonaDe - skupina mat3j Dagmar Rok tasia Taja Neva klarus Karlina MarkArdent Ita-Ines 74 posters | |
Avtor | Sporočilo |
---|
Ita-Ines Moderator
Število prispevkov : 3513 Localisation : okolica Ljubljane Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sob Feb 10, 2007 10:39 am | |
| Lep pozdrav vsem, ki ste prišli na naše forume. Ti forumi so nastali, ker se nas je zbralo nekaj, ki radi ustvarjamo poezijo in prozo. Veliko sem sodelovala na pesniškem portalu a sem se naveličala. Rada bi se še kaj naučila in razvijala svoj stil pisanja. Kakorkoli že, upam, da se bomo tukaj zbirali tisti, ki imamo radi poezijo in prozo, ki se radi učimo in ustvarjamo! Za začetek, bi prosila, da se novi člani tukaj na kratko predstavijo! :flower: :mavricni:
Nazadnje urejal/a Ita-Ines Sob Apr 05, 2008 9:13 am; skupaj popravljeno 1 krat | |
| | | MarkArdent Odličen
Število prispevkov : 361 Localisation : Koper - Capodistria Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Pon Feb 12, 2007 2:40 pm | |
| V pozdrav naj povem, da mi je v veselje postati član pesniškega kluba, torej tega foruma V resnici je tako, da, čeravno živi v krdelu, volk vedno nekaj išče, se umika v samoto, da bi se tako morda približal iskanemu...in je v bistvu samotar, torej je pesnik ravno tako volk in je samotar, torej je tudi pesnik v svojem nenehnem iskanju volk samotar Toliko za pozdrav! Mark | |
| | | Ita-Ines Moderator
Število prispevkov : 3513 Localisation : okolica Ljubljane Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Pon Feb 12, 2007 3:06 pm | |
| - mark je napisal/a:
- V pozdrav naj povem, da mi je v veselje postati član pesniškega kluba, torej tega foruma
V resnici je tako, da, čeravno živi v krdelu, volk vedno nekaj išče, se umika v samoto, da bi se tako morda približal iskanemu...in je v bistvu samotar, torej je pesnik ravno tako volk in je samotar, torej je tudi pesnik v svojem nenehnem iskanju volk samotar
Toliko za pozdrav!
Mark Lepo pozdravljen mark :mavricni: Želim ti prijetno ustvarjanje na našem forumu! | |
| | | Karlina prva sporočila
Število prispevkov : 6 Age : 33 Registration date : 17/02/2007
| | | | Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sob Feb 17, 2007 6:06 pm | |
| - Karlina je napisal/a:
- Ola!
Sem Karlina. Ime je moj psevdonim, pravo ime bom razkrila kasneje. Pišem bolj poezijo kot prozo. Zakaj? Ker ob pisanju pesmi začutim, kako mi hrepeni srce po še eni kitici, po še eni novi pesmi.Preprosto, kakor sončnica hrepeni po soncu in steguje svoj vrat dalj naprej od travniške marjetice. Takšna sem jaz. Sicer pa bi se oklicala za sanjavega, pesniško prepojenega in skoraj tako norega naslednika Don Kihota. V šali seveda. Zares pa sem le del vsega tega čemur pravimo prostrani svet. Lep pozdrav vsem. [color=cyan]p.s. se iz sporočila razvidi da obožujem zeleno :) Pozdravljena Karlina! :mavricni: Me veseli, da si se nam pridružila in, da rada pesniš! Želim ti, da se tukaj med nami počutiš ustvarjalno in prijetno! :sol: :papa: | |
| | | klarus prva sporočila
Število prispevkov : 8 Registration date : 18/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Ned Feb 18, 2007 2:29 pm | |
| :hm: en pozdravček še iz moje strani.... sam js vas bom bol brala, če bom pa kaj spackala skupaj pa bote dobl za prebrat | |
| | | Ita-Ines Moderator
| | | | Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Tor Feb 20, 2007 5:28 am | |
| Dobrodošli tudi vsi ostali novi člani, ki se še niste predstavili: Neva, Sydelle, Taja, Daimon, Mojzes, Ivan, Kvazimodo, Tanya, Fentutal. :DO:
Vsem skupaj želim, da bi se dobro počutili na naših forumih in veliko ustvarjalne energije!
:angelček: | |
| | | Neva Velemojster
Število prispevkov : 1144 Localisation : LJ Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Tor Feb 20, 2007 6:04 am | |
| Lep pozdrav vsem, rada pišem pesmi...in najbrž nisem pretirano družabna..... :hm: | |
| | | Taja Mojster
Število prispevkov : 723 Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Tor Feb 20, 2007 5:58 pm | |
| - Neva je napisal/a:
- Lep pozdrav vsem, rada pišem pesmi...in najbrž nisem pretirano družabna..... :hm:
No, tukaj sva si kar podobni, po družabnosti mislim, pesniš pa seveda veliko bolje kot moja malenkost, se mi zdi, da mora biti človek nekako za to kar rojen.Mene zares redko v rime zanese, uživam pa v branju čudovitih biserov, ki jih vtkete v strukturo bivanja in z njimi krasite življenje. Hvala vam . krasni ste. Taja | |
| | | Neva Velemojster
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sre Feb 21, 2007 7:32 am | |
| - Taja je napisal/a:
- Neva je napisal/a:
- Lep pozdrav vsem, rada pišem pesmi...in najbrž nisem pretirano družabna..... :hm:
No, tukaj sva si kar podobni, po družabnosti mislim, pesniš pa seveda veliko bolje kot moja malenkost, se mi zdi, da mora biti človek nekako za to kar rojen.Mene zares redko v rime zanese, uživam pa v branju čudovitih biserov, ki jih vtkete v strukturo bivanja in z njimi krasite življenje. Hvala vam . krasni ste. Taja Saj takole se vendarle na nek način povezujejo pesniške dušice...res je, da je človek rojen za take stvari, vendar če bi brali moje prve pesmice in pišem jih šele dobro leto, bi videli, da se človek z resničnim veseljem do poezije zelo veliko lahko nauči....in to jaz počnem ves čas...berem vse živo in gledam zakaj me nekaj tako vražje prevzame in zakaj me nekaj drugega ne...tako oblikujem svoj izraz....postopoma....raziskujem..včasih obtičim....in potem spet v drugo smer...zelo veliko mi pomeni moč pesmi...nekako mi je žal, če pesem v človeku takoj zbledi...včasih iščem eno samo besedo do onemoglosti, tisto pravo, ki naslika misel ....če imam čas, jasno, in nisem frfrasta... :čarovnica: he, he... No takole sva si v sorodu poezija in jaz Prav z veseljem prebiram kaj napišejo drugi člani, in včasih v kakšni misli najdem celo navidh.... lp Neva | |
| | | tasia prva sporočila
Število prispevkov : 2 Registration date : 24/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sob Feb 24, 2007 1:31 pm | |
| Cao svima , zao mi je sto me verovatno mnogi nece razumeti ali nazalost ne znam slovenacki .
Jako vam je lep forum .
:bravo: | |
| | | Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sob Feb 24, 2007 1:38 pm | |
| - tasia je napisal/a:
- Cao svima ,
zao mi je sto me verovatno mnogi nece razumeti ali nazalost ne znam slovenacki .
Jako vam je lep forum .
:bravo: Čao tasia! :mavricni: Mislim, da neče bit problema, mi smo učili u školi srbskohrvatstki Žao mi je, da ti nečeš baš mnogo razumjeti nas... , pa nekako čemo se več snač | |
| | | tasia prva sporočila
Število prispevkov : 2 Registration date : 24/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sob Feb 24, 2007 2:46 pm | |
| Hvala Ita mnogo , drago mi je da vi kolko -tolko razumete mene a ja cu se potruditi da vas razumem :tako je:
:velentinček: | |
| | | MarkArdent Odličen
Število prispevkov : 361 Localisation : Koper - Capodistria Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sob Feb 24, 2007 2:49 pm | |
| - Ita je napisal/a:
- tasia je napisal/a:
- Cao svima ,
zao mi je sto me verovatno mnogi nece razumeti ali nazalost ne znam slovenacki .
Jako vam je lep forum .
:bravo: Čao tasia!
:mavricni:
Mislim, da neče bit problema, mi smo učili u školi srbskohrvatstki
Žao mi je, da ti nečeš baš mnogo razumjeti nas..., pa nekako čemo se več snač Dobrodošla kuči, Tasia Kod pesnika je jezik baš od tolike važnosti, koliko mora, da se upotrebi za ispoljavanje neke misli u videlo, se daje na znanje i i dobije obliku u smislu pretvaranja nepostoječeg u postoječe, vidiš, znači, da jezik nema posebne uloge, jer, koga se tiče, taj zna, bez obzira na kojem jeziku se interpretira :papa: | |
| | | Neva Velemojster
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sob Feb 24, 2007 3:48 pm | |
| Dobrodošla Tasia, ne brini, razumijet čemo se mi svi.... | |
| | | uroš Gost
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Tor Feb 27, 2007 12:05 pm | |
| |
| | | Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Tor Feb 27, 2007 1:04 pm | |
| - uroš je napisal/a:
- Pozdravljeni! :papa:
:mavricni: Dobrodošel Uroš med nami! :papa: :sol: | |
| | | Neva Velemojster
| | | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sre Feb 28, 2007 8:33 pm | |
| Najprej vsem en lep pozdrav Sem Kallisto in sem dokaj sveža...Ma kaj dokaj, čisto sveža, tako da se še nekako lovim na temu forumu. In upam, da mi bo uspelo tale prvi post speljat brez prevelikih kiksov Torej, kot sem že omenila, je moje ime Kallisto. To ni moje pravo ime, ampak tisto pravo, pravzaprav niti ni tako važno. Nekako se ne morem opredeliti. Sem pesnica? Sem pisateljica? V bistvu se sploh ne želim opredeliti. Vse česar se zavedam, je to...Da včasih nekje v meni nekaj nastane in izbruhne ven, z vso silo...Vso močjo, energijo kar jo premorem. In ker Kallisto skoraj nikoli ne joče...Zato Kallisto piše pesmi, piše izpovedi...karkoli mi pač prija. Karkoli mi pomaga spraviti energijo iz mene. V bistvu sploh ne vem, kaj naj bi še tu napisala.Če vas kaj zanima me lahko kontaktirate, drugače pa...Se beremo.Prek topicov, prek pesmi. lp Kallisto
Nazadnje urejal/a Sre Feb 28, 2007 8:39 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
| | | Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sre Feb 28, 2007 8:39 pm | |
| - kallisto@email.si je napisal/a:
- Najprej vsem en lep pozdrav
Sem kallisto in sem dokaj sveža...Ma kaj dokaj, čisto sveža, tako da se še nekako lovim na temu forumu. In upam, da mi bo uspelo tale prvi post speljat brez prevelikih kiksov Torej, kot sem že omenila, je moje ime kallisto. To ni moje pravo ime, ampak tisto pravo, pravzaprav niti ni tako važno.
Nekako se ne morem opredeliti. Sem pesnica? Sem pisateljica? V bistvu se sploh ne želim opredeliti.
Vse česar se zavedam, je to...Da včasih nekje v meni nekaj nastane in izbruhne ven, z vso silo...Vso močjo, energijo kar jo premorem. In ker kallisto skoraj nikoli ne joče...Zato kallisto piše pesmi, piše izpovedi...karkoli mi pač prija. Karkoli mi pomaga spraviti energijo iz mene.
V bistvu sploh ne vem, kaj naj bi še tu napisala.Če vas kaj zanima me lahko kontaktirate, drugače pa...Se beremo.Prek topicov, prek pesmi.
lp
kallisto Pozdravljena Kallisto! Dobrodošla med nami, me veseli, da si se nam pridružila in veselim se tvojih zapisov! :srckano: :mavricni: | |
| | | MarkArdent Odličen
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Čet Mar 01, 2007 1:59 am | |
| - uroš je napisal/a:
- Pozdravljeni! :papa:
Tudi z moje strani pozdrav tebi, Uroš :papa: Tvoje pesmi so v redu, vendar jih bom raje prebiral, ko boš ugotovil, da so tu avtorska dela in boš zamenjal svoj iritirajoč avatar - razen, če nisi Urša, v tem primeru pa kar :ne vem: :teorija: :baned: :papa: --------------------------------------------------------------- Debata na to temo se nadaljuje tukaj: https://poezija-proza.editboard.com/viewtopic.forum?p=174#174! Hvala za razumevanje! admin | |
| | | Neva Velemojster
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Tor Mar 06, 2007 8:58 am | |
| Oho, Rok se je prijavil fajn! Ful sem te vesela....upam, da boš tudi kaj napisal.... | |
| | | Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Tor Mar 06, 2007 9:01 am | |
| Dobrodošel Rok! :mavricni: :palček: | |
| | | Rok Napredujoči
Število prispevkov : 93 Registration date : 06/03/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Tor Mar 06, 2007 9:39 am | |
| Živjo! Da vidimo, kaj počnejo moje vijolične umetnice in njihovi umetniki ...
Vidim, da je treba paziti, kakšen avatar si človek izbere. No bom malo povečal svojega.
Zdaj pa veselo na branje objavljenih prispevkov. | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi | |
| |
| | | | Dobrodošli na Poeziji in Prozi | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |