| Dobrodošli na Poeziji in Prozi | |
|
+70zemljan Bojan Matjaz love-anny Luana Maja Adrianne Tenoch Soledad matejkrevs Arnkatla lea199 Nadia levček Anja Daimon sailor565 Infinity Weirdness Matija Alphanumeric Sorrow venus in furs Aleks minus:nula VILINČEK Mišk@ tomi Nuška Golobič Ujeta stesh Zarya dpop oona maatjazh Lucija Duša Evica shade Fentutal nin Petja Sagittaria Incognito purple_haze sirena Žabica Asrye taj* Tejchyka Pegasta Vida Arthur vvooodnarka mayalottie Rika Pancho Eva Audee Arlene FerroMonaDe - skupina mat3j Dagmar Rok tasia Taja Neva klarus Karlina MarkArdent Ita-Ines 74 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Ita-Ines Moderator
Število prispevkov : 3513 Localisation : okolica Ljubljane Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sre Jun 13, 2007 6:19 am | |
| lottieba in mayalottie pozdravljeni in dobrodošli na naših forumih!:mavricni: :ples: :WG: :w4: | |
|
| |
mayalottie Napredujoči
Število prispevkov : 55 Registration date : 12/06/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Ned Jun 17, 2007 11:37 am | |
| Živjo!!!
Sem nova na tem forumu!!! Hvala za tako lepo dobrodošlico!
Rada pišem pesmi, jih berem, želim pa si pridobiti neko znanje na področju pisanja pesmi, se razvijati, kajti moje pesmi nastajajo tako, da se enostavno zlijejo na papir, brez kakršnegakoli načrtovanja, premišljenosti in popravljanja...Rada bi se naučila sistemtičnosti..potrbujem feedbacke. Vaš forum mi je ful všeč, gledala sem tudi pesniški forum, pa me je ta bolj pritegnil. Nekatere vaše pesmi so res zakon!!
Aja, stara sem 26 let, ribica.
:flower: Želim vam vsem dosti navdiha, sončka in morja:) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Ned Jun 17, 2007 1:45 pm | |
| :bravo: Super, vse več in več nas je :tako je: en :dd: vsem novo pridruženim :amore: :p%: |
|
| |
Neva Velemojster
Število prispevkov : 1144 Localisation : LJ Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Pon Jun 18, 2007 5:40 am | |
| - Neva je napisal/a:
- mayalottie je napisal/a:
- Živjo!!!
Sem nova na tem forumu!!! Hvala za tako lepo dobrodošlico!
Rada pišem pesmi, jih berem, želim pa si pridobiti neko znanje na področju pisanja pesmi, se razvijati, kajti moje pesmi nastajajo tako, da se enostavno zlijejo na papir, brez kakršnegakoli načrtovanja, premišljenosti in popravljanja...Rada bi se naučila sistemtičnosti..potrbujem feedbacke. Vaš forum mi je ful všeč, gledala sem tudi pesniški forum, pa me je ta bolj pritegnil. Nekatere vaše pesmi so res zakon!!
Aja, stara sem 26 let, ribica.
:flower: Želim vam vsem dosti navdiha, sončka in morja:) Prav z veseljem sem prebrala razloge, zakaj si izbrala ta forum. Saj je bil nekako oblikovan z namenom, da bi se tu zbrale pesniške duše s spoštljivim odnosom do ustvarjanja, to ne pomeni drugega kot to, da si se pripravljem potruditi v lastnem izrazu z željo po napredku in tudi željo, da se bo nekdo potrudil, ko bo tvojo pesem prebral. Sistematičnost? Morda je to malce pregrob izraz za umetnost, ki ima spontanost v svoji osnovi. Nekaj lastnega kritičnega duha ob ustvarjanju pa res nič ne škodi, ful je človek vesel, če naredi kaj dobrega :flower: :flower: :flower: in to ugotovijo tudi drugi. :tako je: In veš, da je res. :ples: | |
|
| |
FerroMonaDe - skupina Moderator
Število prispevkov : 753 Localisation : svet Emploi : *** Loisirs : *** Registration date : 15/04/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Tor Jun 19, 2007 7:56 am | |
| Lep pozdrav vsem novim članom! :flower: :w2: :klepet: :jap: | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
Število prispevkov : 3513 Localisation : okolica Ljubljane Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Tor Jun 19, 2007 1:37 pm | |
| Maya lepo pozdravljena in dobrodošla na naših forumih! :flower: :moj poklon: :klepet: :w4: :sol: | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Pon Jun 25, 2007 7:24 pm | |
| vvooodnarka
Dobrodošla in lepo pozdravljena na naših forumih!
:mavricni: :ples: :klepet: :w4: :papa: | |
|
| |
vvooodnarka Mojster
Število prispevkov : 613 Localisation : Domžale Emploi : žena, mama, pesnica, šivilja Loisirs : poezija, fotografiranje, kvačkanje, pogovarjanje z mačkonom in rožami, pešačenje Registration date : 25/06/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Tor Jun 26, 2007 9:48 am | |
| Hvala, hvala za tako lep sprejem :flower: :flower: Lp vvooodnarka | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Tor Jun 26, 2007 1:44 pm | |
| :w2: Vsem skupaj :amore: |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sre Jun 27, 2007 7:58 pm | |
| :w3: kauseljot na naših forumih!:klepet: :mavricni: :flower: | |
|
| |
Eva Moderator
Število prispevkov : 752 Age : 39 Registration date : 22/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sre Jun 27, 2007 8:07 pm | |
| Pozdravljeni in dobrodošli novi člani tudi z moje strani! :moj poklon: :mavricni: :WG: ******************************************************* Moram nekaj podelit z vami. sm se registrirala na pesnik net portal in čez 5 minut sem bila blokirana???? ne vem zakaj in zanima me, če se je to zgodilo še komu? | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sre Jun 27, 2007 8:21 pm | |
| | |
|
| |
FerroMonaDe - skupina Moderator
Število prispevkov : 753 Localisation : svet Emploi : *** Loisirs : *** Registration date : 15/04/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sre Jun 27, 2007 9:12 pm | |
| :WE: novi člani in lep pozdrav!:blinkblink: :ples: :klepet: | |
|
| |
Neva Velemojster
| |
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Čet Jun 28, 2007 1:15 pm | |
| Tjaša pozdravljena in dobrodošla na naših forumih :moj poklon: :flower: :mavricni: :w7: :sol: | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Čet Jun 28, 2007 2:56 pm | |
| :w4: Artur in pozdravljen na naših forumih :moj poklon: :mavricni: :flower: :klepet: :ples: | |
|
| |
Arthur Začetnik
Število prispevkov : 12 Registration date : 28/06/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Čet Jun 28, 2007 3:01 pm | |
| Uuuu, hvala. :hehe: | |
|
| |
Taja Mojster
Število prispevkov : 723 Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Čet Jun 28, 2007 3:39 pm | |
| Prav prisrčno pozdravljeni vvooodnarka, Tjaša, Artur in vsi novopridruženi člani - in tudi ostali. Naj vam bo prijetno. | |
|
| |
Neva Velemojster
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Pet Jun 29, 2007 4:35 am | |
| Hm, ja ne vem kaj je z moškim svetom, bolj malo pesni začnje čase, he, he... smo zato zelo veseli, ko se kdo razkorajži in včlani na naš forum :flower: :flower: Dobrodolšel Artur. Res lepo, da nas je tako vztrajno vedno več. :ples: :ples: :ples: :ples: :ples: :ples: :mavricni: | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Pet Jun 29, 2007 4:41 am | |
| Želvica dobrodošla in lepo pozdravljena med nami! :moj poklon: :mavricni: :klepet: :dd: | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Pet Jun 29, 2007 3:05 pm | |
| Cyber dobrodošel in lepo pozdravljen med nami! :moj poklon: :w2: :mavricni: | |
|
| |
Eva Moderator
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Pet Jun 29, 2007 3:34 pm | |
| Pozdravljeni vsi novi člani! :w4: :papa: | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Sob Jun 30, 2007 11:39 pm | |
| zivjo vinsko pariške barve si izbrala |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Ned Jul 01, 2007 6:10 am | |
| Oyla Mojzes! Dobrodošel med nami, zdaj si tudi član naše skupine in imaš dostop do vseh forumov, če kaj ne deluje me pa prosim obvesti! Lp, Ita :w4: :ty3: :sol: :papa: | |
|
| |
Eva Moderator
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi Ned Jul 01, 2007 6:20 am | |
| Mojzes pozdravljen, se že veselim tvojih prispevkov! :moj poklon: :dd: | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Dobrodošli na Poeziji in Prozi | |
| |
|
| |
| Dobrodošli na Poeziji in Prozi | |
|