| Rika | |
|
+30tomi Matjaz matejkrevs lea199 taj* Anja lady Korenzo sailor565 Infinity Žabica Origin Weirdness Lokvanj maatjazh Ujeta Mišk@ Neri VILINČEK Lucija Pegasta nin Petja Tejchyka Eva Ita-Ines Taja FerroMonaDe - skupina Neva Rika 34 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Maj 30, 2009 7:50 pm | |
| Prav prijetno branje ... lepo je tako skupaj napisane pesmi prebirat. :plosk: :plosk: :plosk: :plosk: :plosk: Lea | |
|
| |
Rika Mojster
Število prispevkov : 904 Age : 50 Localisation : - Emploi : - Loisirs : - Registration date : 25/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Maj 30, 2009 8:31 pm | |
| | |
|
| |
Eva Moderator
Število prispevkov : 752 Age : 39 Registration date : 22/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Ned Maj 31, 2009 11:02 am | |
| - Rika je napisal/a:
Izgubljena
sama stojim v preddverju tvojega srca med izgubljenimi stvarmi potisnjena v kot z listkom na čelu:
Izgubljena
:jok3: žalostno... | |
|
| |
Rika Mojster
Število prispevkov : 904 Age : 50 Localisation : - Emploi : - Loisirs : - Registration date : 25/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Ned Maj 31, 2009 9:13 pm | |
| Res je Jaz imam zelo vizuelno sliko te pesmi...lutka, sedeča v kotu, med izgubljenimi stvarmi. Vsakič se spomnim na tiste škatle izgubljenih stvari, ki so bile v osnovni šoli pod stopnicami. Tam smo zmeraj iskali copate, ki smo jih kar konstantno pozabljali po hodnikih :) | |
|
| |
Rika Mojster
| |
| |
nin Mojster
Število prispevkov : 750 Registration date : 03/08/2007
| |
| |
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| |
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Jun 06, 2009 6:46 am | |
| Morda opisujem zlorabo same sebe, ko so občutki tako na dnu, da se siliš še globje. A zloraba je zgolj mentalna...smiljenje samemu sebi. Ja, tudi takšni občutki morajo biti :)
Lea hvala! :metulj: | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Jun 06, 2009 6:46 am | |
| hehe Nin, najlepša hvala! :metulj: | |
|
| |
matejkrevs Odličen
Število prispevkov : 225 Localisation : Neverland Emploi : Boheme Loisirs : s.p. Registration date : 03/05/2009
| Naslov sporočila: Re: Rika Pon Jun 08, 2009 11:24 am | |
| - Rika je napisal/a:
- PADEC
Opotekajoč se na ulici sama med vsemi tujimi ljudmi se lovim med njihovimi nogami hitim
razdrobi mi srce na koščke morda bo manj bolelo pohodi me uniči morda bo zaledenelo
vse te že tisočkrat prehojene poti še solze so izginile otrpnila je duša v žalosti
in vsaka misel k tebi vleče me se z njo borim a vendar tako sem trdna pred tvojimi očmi steber moči in kula Steber moči in kula... ta besedna zveza mi je pa všeč. Čeprav mogoče ne sodi preveč v to pesem, saj je ta pesem drugače zelo prefinjena, čista poezija, ki ne pozna modernih izrazov kot je cool. Vseeno pohvale:) | |
|
| |
taj* Odličen
Število prispevkov : 407 Registration date : 25/07/2007
| |
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Pon Jun 08, 2009 2:42 pm | |
| - matejkrevs je napisal/a:
- Rika je napisal/a:
- PADEC
Opotekajoč se na ulici sama med vsemi tujimi ljudmi se lovim med njihovimi nogami hitim
razdrobi mi srce na koščke morda bo manj bolelo pohodi me uniči morda bo zaledenelo
vse te že tisočkrat prehojene poti še solze so izginile otrpnila je duša v žalosti
in vsaka misel k tebi vleče me se z njo borim a vendar tako sem trdna pred tvojimi očmi steber moči in kula
Steber moči in kula... ta besedna zveza mi je pa všeč. Čeprav mogoče ne sodi preveč v to pesem, saj je ta pesem drugače zelo prefinjena, čista poezija, ki ne pozna modernih izrazov kot je cool. Vseeno pohvale:) Hm, a veš, da ta pesem sodi pri meni v mapo pesmi, ki niso nikoli brane, ki so napisane v nekem afektu in o njih nimam posebnega mnenja. Že dooolgo, dolgo je nisem prebrala, ker tista mapa (prav fizično) je pač tam in niti pomislila nisem na njo, kot eno izmed mojih 'solidnih' pesmi. Sem jo zdaj še enkrat prebrala in sploh ne vem zakaj sem ji delala krivico. Imaš prav, absolutno ne paše ta besedna zveza zraven. Po drugi strani pa da tisto pikico na i...malo postrani a vendar. Vesela pohval in kritike! Prav zares :) | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Pon Jun 08, 2009 2:45 pm | |
| taj* kot zmeraj...vesela pohvale. In tvoje interpretacije, ki mi je izjemno všeč. :ty2: | |
|
| |
taj* Odličen
Število prispevkov : 407 Registration date : 25/07/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Pon Jun 08, 2009 6:23 pm | |
| - Rika (Mojca) je napisal/a:
- taj* kot zmeraj...vesela pohvale. In tvoje interpretacije, ki mi je izjemno všeč.
:ty2: :objem: | |
|
| |
Rika Mojster
| |
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Rika Pet Jun 19, 2009 8:34 pm | |
| - Rika (Mojca) je napisal/a:
v toplem brezvetrju v lase lovim vonj vrtnic in v mislih zdrsim tebi v naročje zaprtih oči zlagam lističe tvoje kože v obleko metulja razprla bom tvoje dlani v prosojna krila in k tebi odprla oči gledala bom le gledala skozi tvoja obzorja ljubim te v mojem svetu si moj le moj
:thb: Mojca! | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Tor Jun 23, 2009 8:02 am | |
| | |
|
| |
Petja Moderator
Število prispevkov : 1059 Age : 33 Localisation : Kärnten Emploi : fax Loisirs : ... Registration date : 02/08/2007
| |
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Tor Jun 30, 2009 4:26 pm | |
| - Citiram :
- podrla vse meje pesništva
Hvala :ty2: | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Čet Jul 16, 2009 2:30 pm | |
| Opis trenutka
posmehljiv pogled izraz v očeh predrzen škart iz globin pekla kot vrag in angel v eni reži zabrisan zvok ljubezni le odmev od daleč in v belem skrita jaz | |
|
| |
nin Mojster
Število prispevkov : 750 Registration date : 03/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Jul 18, 2009 7:16 pm | |
| - Rika je napisal/a:
Opis trenutka
posmehljiv pogled izraz v očeh predrzen škart iz globin pekla kot vrag in angel v eni reži zabrisan zvok ljubezni le odmev od daleč in v belem skrita jaz
Belo v črnem in črno v belem... v opisu trenutka... lepo br: | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Jul 18, 2009 8:47 pm | |
| - Rika je napisal/a:
Opis trenutka
posmehljiv pogled izraz v očeh predrzen škart iz globin pekla kot vrag in angel v eni reži zabrisan zvok ljubezni le odmev od daleč in v belem skrita jaz
Lep opis. :thb: | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Tor Jul 21, 2009 7:36 am | |
| | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Pon Avg 17, 2009 4:57 pm | |
| Krsta mojega srca Danes je drugačen vonj tvojih las in očem čuden nasmeh daje izraz. Glas prekrit je z lažjo in s krvjo mojih solz. Smrdiš po strohnelem mrliču. In cipresah. In vonj sveč? Na prstih izdajalska smola lesa. Spet si zabijal žeblje? V krsto mojega srca. | |
|
| |
Anja Moderator
Število prispevkov : 4112 Age : 31 Localisation : Brežice. Emploi : . Loisirs : . Registration date : 09/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Rika Pon Avg 17, 2009 7:24 pm | |
| - Rika je napisal/a:
Krsta mojega srca Danes je drugačen vonj tvojih las in očem čuden nasmeh daje izraz. Glas prekrit je z lažjo in s krvjo mojih solz. Smrdiš po strohnelem mrliču. In cipresah. In vonj sveč? Na prstih izdajalska smola lesa. Spet si zabijal žeblje? V krsto mojega srca. Leepaa.. In žalostna. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Rika | |
| |
|
| |
| Rika | |
|