| Rika | |
|
+30tomi Matjaz matejkrevs lea199 taj* Anja lady Korenzo sailor565 Infinity Žabica Origin Weirdness Lokvanj maatjazh Ujeta Mišk@ Neri VILINČEK Lucija Pegasta nin Petja Tejchyka Eva Ita-Ines Taja FerroMonaDe - skupina Neva Rika 34 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Rika Mojster
Število prispevkov : 904 Age : 50 Localisation : - Emploi : - Loisirs : - Registration date : 25/05/2007
| |
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Rika Čet Jan 10, 2008 7:54 am | |
| - Rika je napisal/a:
DOMINA
črne nogavice in visoke pete bom obula zate da zvrti se ti od njih...
ko z nogami te objamem in z nohti podrsim po hrbtu…
padel v moje boš naročje nevede in nehote predal boš sebe…
ker ne boš znal reči NE
Že tejle pesmi bi le malokdo lahko rekel ne:tako je: Krasno spisano:flower: :flower: |
|
| |
Rika Mojster
Število prispevkov : 904 Age : 50 Localisation : - Emploi : - Loisirs : - Registration date : 25/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Čet Jan 10, 2008 6:08 pm | |
| | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Čet Jan 10, 2008 6:24 pm | |
| KUJEM SPOMINE
Tiho mi dan skozi misli polzi v tišini besede v verze topim kot iz železa bi delala drobne okraske srce z njimi krasim
besede so lepe in polne občutkov v njih je razbrati tebe sledi v njih je ljubezen spomini trenutkov
in rada objela bi iskre žerjavice da vsaj malo začutim ta žar a vendar tako plaho stopicam okrog ognja bojim se stopiti vanj
| |
|
| |
Weirdness Odličen
Število prispevkov : 436 Age : 42 Localisation : Celje Emploi : Študent Loisirs : ;) Registration date : 19/12/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Čet Jan 10, 2008 6:32 pm | |
| - Rika je napisal/a:
KUJEM SPOMINE
Tiho mi dan skozi misli polzi v tišini besede v verze topim kot iz železa bi delala drobne okraske srce z njimi krasim
besede so lepe in polne občutkov v njih je razbrati tebe sledi v njih je ljubezen spomini trenutkov
in rada objela bi iskre žerjavice da vsaj malo začutim ta žar a vendar tako plaho stopicam okrog ognja bojim se stopiti vanj
Pusti srcu, naj vzplameni Iz drobne iskre ljubezni...nekoč... ... Gorelo bo z vsakim utripom... Pogumno v ogenj žareča vstopiš... | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Čet Jan 10, 2008 9:15 pm | |
| Popravek prejšnje verzije...mi ni bla všeč KUJEM BESEDE
objela bom iskre vroče kali začutila žar ognja v katerem kalim besede prelepe polne občutkov
v njih bo razbrati tebe v njih bo ljubezen spomini trenutkov čar nepozabnosti v njih bo izlit | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Jan 12, 2008 8:33 am | |
| Ne, to nisi ti!
v vsaki senci v ljudeh ki jih srečujem vidim obraz poznan vsake oči so tvoje in v njih iščem pogled ki žgal bi kot tisti
nasmehi so isti lepi in sladki lažnivo prijazni noben ne vzbuja letečih metuljčic
o bog kako želim si tvojih ustnic
in pogled se mi ustavlja na ljudeh jih grabim za roke če morda katere so tople kot tvoje a prazni dotiki so vse kar dobim prazne poglede prazne besede
ne to nisi ti
Nazadnje urejal/a Sob Jan 12, 2008 10:51 pm; skupaj popravljeno 6 krat | |
|
| |
FerroMonaDe - skupina Moderator
Število prispevkov : 753 Localisation : svet Emploi : *** Loisirs : *** Registration date : 15/04/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Jan 12, 2008 11:19 am | |
| - Rika je napisal/a:
DOMINA
črne nogavice in visoke pete bom obula zate da zvrti se ti od njih...
ko z nogami te objamem in z nohti podrsim po hrbtu…
padel v moje boš naročje nevede in nehote predal boš sebe…
ker ne boš znal reči NE
:p6: Tole je pa spet nekaj za na naš blog! Bom kar dala gor, ti pa sporoči, če ti je OK! | |
|
| |
FerroMonaDe - skupina Moderator
Število prispevkov : 753 Localisation : svet Emploi : *** Loisirs : *** Registration date : 15/04/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Jan 12, 2008 11:44 am | |
| | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Sob Jan 12, 2008 1:42 pm | |
| | |
|
| |
Origin Vse boljši in boljši
Število prispevkov : 119 Age : 31 Registration date : 04/01/2008
| Naslov sporočila: Re: Rika Ned Jan 13, 2008 1:24 pm | |
| - Rika je napisal/a:
Ne, to nisi ti!
v vsaki senci v ljudeh ki jih srečujem vidim obraz poznan vsake oči so tvoje in v njih iščem pogled ki žgal bi kot tisti
nasmehi so isti lepi in sladki lažnivo prijazni noben ne vzbuja letečih metuljčic
in pogled se mi ustavlja na ljudeh jih grabim za roke če morda katere so tople kot tvoje a prazni dotiki so vse kar dobim prazne poglede prazne besede
ne to nisi ti Kako živim tele stihe. Popolna je v svojem težkem pomenu. Oboževanja vredno. | |
|
| |
Žabica Mojster
Število prispevkov : 620 Age : 32 Localisation : Ljubljana Emploi : dijakinja Loisirs : uživanje v trenutkih popolnosti Registration date : 26/07/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Ned Jan 13, 2008 2:13 pm | |
| - Rika je napisal/a:
Ne, to nisi ti!
ne to nisi ti
:plosk: Tale pesem mi je res zelo všeč! Ne vem, ne znam natančno opisati ampak tako znano mi je vse to in dobro si napisala res. Moram priznati, da se mi zdi ena boljših pesmi. :br2: :br2: | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Ned Jan 13, 2008 5:09 pm | |
| Uh obema hvala lepa za te besede, lepo da vama je všeč. | |
|
| |
Petja Moderator
Število prispevkov : 1059 Age : 33 Localisation : Kärnten Emploi : fax Loisirs : ... Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Ned Jan 13, 2008 7:09 pm | |
| - Rika je napisal/a:
Ne, to nisi ti!
ne to nisi ti Nimam besed... Ta pesem me spominja na izjavo mame, žal že pokojnega prijatelja. Tako rahlo zapeče. Ko pridrvijo spomini na plan. Ampak žal, tisti večer, ni imel sreče. Ni bil njegov večer. In nikoli se ne bo vrnil domov. Torej v vseh vidi njega, a to ni on. | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Pon Jan 14, 2008 2:30 pm | |
| Alexis..žalostno...tud brez besed | |
|
| |
Petja Moderator
Število prispevkov : 1059 Age : 33 Localisation : Kärnten Emploi : fax Loisirs : ... Registration date : 02/08/2007
| |
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Pon Jan 14, 2008 7:32 pm | |
| Ah ne Alexis, sam žalostno je pomisliti na takšno zgodbo, nekako ostaneš brez besed ob tem. Nisem imela takšne zgodbe v mislih...ampak jo lahko komot tako vidiš, saj je podobno...neko pogrešanje, iskanje in tega ni..zato ostane le praznina. :jok3: Hvala za pohvale in le preberi jo na glas...nikol se ne ve | |
|
| |
Petja Moderator
| Naslov sporočila: Re: Rika Pon Jan 14, 2008 7:38 pm | |
| | |
|
| |
Ujeta Mojster
Število prispevkov : 528 Age : 46 Registration date : 09/10/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Pon Jan 14, 2008 7:40 pm | |
| Rika, tale je res parajoča.. in neponovljiva... :thb: | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Sre Jan 16, 2008 12:41 pm | |
| | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Rika Sre Jan 16, 2008 12:43 pm | |
|
Meje nerazuma
prelile so se misli
čez rob grozečega kanjona
se vračajo v ehu
kot glas od znotraj ki buči
odmeva glasno brez premora
in ruši stebre ego – upora
zdaj ne ubiram več poti razuma
in gluha sem za vse
kar prav je in kar ne
ker ne vidim kje so meje uma
| |
|
| |
Ujeta Mojster
Število prispevkov : 528 Age : 46 Registration date : 09/10/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Sre Jan 16, 2008 4:09 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Rika Sre Jan 16, 2008 7:50 pm | |
| - Rika je napisal/a:
-
Meje nerazuma
prelile so se misli
čez rob grozečega kanjona
se vračajo v ehu
kot glas od znotraj ki buči
odmeva glasno brez premora
in ruši stebre ego – upora
zdaj ne ubiram več poti razuma
in gluha sem za vse
kar prav je in kar ne
ker ne vidim kje so meje uma
O ja tale zaslepljenost... Ko popustijo zavore... Ko je konec z "realnostjo"........ ko pride samo tisti booooom! Takrat nas nič ne more zaustaviti Zelo dobra metaforika! Krasno napisano! br: |
|
| |
Taja Mojster
Število prispevkov : 723 Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Čet Jan 17, 2008 5:02 am | |
| - Kallisto je napisal/a:
- [
O ja tale zaslepljenost... Ko popustijo zavore... Ko je konec z "realnostjo"........ ko pride samo tisti booooom! Takrat nas nič ne more zaustaviti
Zelo dobra metaforika! Krasno napisano! br: Podpišem. Enkratno Rika.:p6: | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
Število prispevkov : 3513 Localisation : okolica Ljubljane Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Rika Čet Jan 17, 2008 5:12 am | |
| Res je! Dobro si opisala meje uma! :papa: | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Rika | |
| |
|
| |
| Rika | |
|