| Lea- moje pesmi | |
|
+12Luana Petja Origin ANTAHKARANA Anja Svoja taj* FerroMonaDe - skupina Ita-Ines Eva nin lea199 16 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sob Mar 20, 2010 8:51 pm | |
| | |
|
| |
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sob Mar 20, 2010 8:52 pm | |
| 20. 03.1945
Pomladni veter upogiba pravkar prebujene cvetove nacis.
Siv nagrobnik opominja z dvema paroma nedolžnih oči.
Dekleti ležita v mrzli tišini. Prekriti z debelo plastjo prsti. | |
|
| |
Matjaz Velemojster
Število prispevkov : 1924 Age : 31 Localisation : Cosmos Emploi : svobodnež Loisirs : :) Registration date : 19/03/2009
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sob Mar 20, 2010 9:08 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
- 20. 03.1945
Dekleti ležita v mrzli tišini. Prekriti z debelo plastjo prsti. Lepa. Žalost je lepa.. a še kar žalostna. | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pon Mar 29, 2010 7:37 pm | |
| - WanderingSOUL je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
- 20. 03.1945
Dekleti ležita v mrzli tišini. Prekriti z debelo plastjo prsti. Lepa. Žalost je lepa.. a še kar žalostna. Hvala WanderingSOUL, res je žalostna ... v spomin na dve umrli dekleti. | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pon Mar 29, 2010 7:37 pm | |
| Izgubljena v breznu časa
Globoko v drobovju odmeva krik. Izgubljena v breznu časa, se zavedam minljivosti … ginevanja. Drhtim vpeta v spone strahov. Skušam pozabiti. Šumečo vtkanost v naključja. Neizbežno tekmo s časom.
Nazadnje urejal/a lea199 Čet Apr 01, 2010 8:52 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Matjaz Velemojster
Število prispevkov : 1924 Age : 31 Localisation : Cosmos Emploi : svobodnež Loisirs : :) Registration date : 19/03/2009
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Tor Mar 30, 2010 6:23 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
- Izgubljena v brezčasju
Globoko v drobovju odmeva krik. Izgubljena v brezčasju, se zavedam minljivosti … ginevanja. Drhtim vpeta v spone strahov. Skušam pozabiti. Šumečo vtkanost v naključja. Neizbežno tekmo s časom. Tečeš za soncem, dan za dnem... Mine dan, pride noč, vse se ponovi. Vsakič te prehiti. On ostane isti... Tebe več ni... (Umm..mi je zlo ušeč:) in se nism mogu zadržat d nebi svoje dodal...) | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Tor Mar 30, 2010 8:37 pm | |
- lea199 je napisal/a:
- Izgubljena v breznu časa
Globoko v drobovju odmeva krik. Izgubljena v breznu časa, se zavedam minljivosti … ginevanja. Drhtim vpeta v spone strahov. Skušam pozabiti. Šumečo vtkanost v naključja. Neizbežno tekmo s časom. Tečeš za soncem, dan za dnem... Mine dan, pride noč, vse se ponovi. Vsakič te prehiti. On ostane isti... Tebe več ni...
(Umm..mi je zlo ušeč:) in se nism mogu zadržat d nebi svoje dodal...) Zelo lepo si nadaljeval, rada imam tak način pisanja skupno delo. Vesela bom, če še kdaj kaj napišeš, nadaljuješ pesem. Z Anjo imava celo rubriko kjer objavljava skupne pesmi. Hvala!
Nazadnje urejal/a lea199 Čet Apr 01, 2010 8:53 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Tor Mar 30, 2010 8:38 pm | |
| Žametna svtloba lune, počasi ugašajoče zvezde, umirjanje in stik z nekim drugim svetom. Tihe misli prehajajo v nežne sanje. slika/internet | |
|
| |
Matjaz Velemojster
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sre Mar 31, 2010 6:37 am | |
| - lea199 je napisal/a:
- WanderingSOUL je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
- Izgubljena v brezčasju
Globoko v drobovju odmeva krik. Izgubljena v brezčasju, se zavedam minljivosti … ginevanja. Drhtim vpeta v spone strahov. Skušam pozabiti. Šumečo vtkanost v naključja. Neizbežno tekmo s časom. Tečeš za soncem, dan za dnem... Mine dan, pride noč, vse se ponovi. Vsakič te prehiti. On ostane isti... Tebe več ni...
(Umm..mi je zlo ušeč:) in se nism mogu zadržat d nebi svoje dodal...) Zelo lepo si nadaljeval, rada imam tak način pisanja skupno delo. Vesela bom, če še kdaj kaj napišeš, nadaljuješ pesem. Z Anjo imava celo rubriko kjer objavljava skupne pesmi. Hvala! Hvala:) Meni tudi postaja všeč skupno pisanje in bom mogoče še kaj napisal.:) Tisto rubriko sem pa tudi že opazil^^. | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sre Mar 31, 2010 7:06 pm | |
- lea199 je napisal/a:
- WanderingSOUL je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
- Izgubljena v brezčasju
Globoko v drobovju odmeva krik. Izgubljena v breznu časa, se zavedam minljivosti … ginevanja. Drhtim vpeta v spone strahov. Skušam pozabiti. Šumečo vtkanost v naključja. Neizbežno tekmo s časom. Tečeš za soncem, dan za dnem... Mine dan, pride noč, vse se ponovi. Vsakič te prehiti. On ostane isti... Tebe več ni...
(Umm..mi je zlo ušeč:) in se nism mogu zadržat d nebi svoje dodal...) Zelo lepo si nadaljeval, rada imam tak način pisanja skupno delo. Vesela bom, če še kdaj kaj napišeš, nadaljuješ pesem.
Z Anjo imava celo rubriko kjer objavljava skupne pesmi.
Hvala! Hvala:) Meni tudi postaja všeč skupno pisanje in bom mogoče še kaj napisal.:) Tisto rubriko sem pa tudi že opazil^^. Kot sem že napisla, bom vesela skupnega pisanja. :)
Nazadnje urejal/a lea199 Čet Apr 01, 2010 8:54 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sre Mar 31, 2010 7:08 pm | |
| Muhasti april
Navzkriž nametane besede, opis muhavosti aprila.
Neprepoznavna resnica o stanju.
Raztrgane sence ujete v skrite poglede. | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sre Mar 31, 2010 7:37 pm | |
| Zanjo
Kra, kra, kra, poletel je črni vran, skozi pomladni dež. Objet z sivo meglo. Drobno solzo je potočil. Zanjo, ki za vedno je odšla.
Kra, kra kra, solza je padla na rumeni cvet. Nacisa je zajokala. | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Čet Apr 01, 2010 7:36 am | |
| Cvetje valovi
Cvetje valovi v katedrali pastelnih barv, odseva na kristalu vodne gladine.
Most zmagoslavja in ponosa, nas vodi iz raja v raj. | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Čet Apr 01, 2010 8:55 pm | |
| Valovijo nama misli
Valovijo nama misli. Široka navdihnjenost greje v prsih.
Čutiva, ... sva sorodni duši, čvrsto povezani z nevidno nitjo.
Trden stik, upi, radosti, poplava vzhičenih misli, brez odvečnih besed. | |
|
| |
Matjaz Velemojster
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pet Apr 02, 2010 8:00 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
- Valovijo nama misli
Valovijo nama misli. Široka navdihnjenost greje v prsih.
Čutiva, ... sva sorodni duši, čvrsto povezani z nevidno nitjo.
Trden stik, upi, radosti, poplava vzhičenih misli, brez odvečnih besed. Oh...všeč mi je:) Dobra^^ | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pon Apr 05, 2010 8:00 pm | |
| | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pon Apr 05, 2010 8:02 pm | |
| Prevarana Misli brezupno, kot izgubljene duše sredi vic, iščejo zadnje koščke iluzij.
Grem naprej, verjamem v lepoto življenja. Brez bitke poražena. Skušam pozabiti, ti oprostiti.
V prsih neznosna bolečina.
Diham. Vem, bila sem igrača v tvojih rokah.
Nemoč je ugnana. V pljuča sem zajela svežega zraka. | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sob Apr 10, 2010 9:09 pm | |
| Pijanček
Naslonjen ob izložbo, brezvoljen, blodnega pogleda. Strmiš v nič.
Ujet v prezirljive poglede, odkimavanja, obsojen, sam.
Prepojen z mrtvilom napol prazne steklenice.
Komu se smiliš? Sebi? Bogu? | |
|
| |
Matjaz Velemojster
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Ned Apr 11, 2010 12:24 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
- Pijanček
Komu se smiliš? Sebi? Bogu? Kaj si si naredil? Zavrgel si edino, kar je vredno. Sploh nisi vedel, kaj to je... Kaj je ostalo od tebe? Potreba? Odvisnost? Strah?! | |
|
| |
Anja Moderator
Število prispevkov : 4112 Age : 31 Localisation : Brežice. Emploi : . Loisirs : . Registration date : 09/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Ned Apr 11, 2010 1:53 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
- Pijanček
Komu se smiliš? Sebi? Bogu? Uh, hudo dobra. | |
|
| |
Anja Moderator
Število prispevkov : 4112 Age : 31 Localisation : Brežice. Emploi : . Loisirs : . Registration date : 09/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Ned Apr 11, 2010 1:54 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
- Zanjo
Kra, kra, kra, poletel je črni vran, skozi pomladni dež. Objet z sivo meglo. Drobno solzo je potočil. Zanjo, ki za vedno je odšla.
Kra, kra kra, solza je padla na rumeni cvet. Nacisa je zajokala. Vau, čudovita simbolika! | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Tor Apr 13, 2010 7:45 pm | |
- lea199 je napisal/a:
- Pijanček
Komu se smiliš? Sebi? Bogu? Kaj si si naredil? Zavrgel si edino, kar je vredno. Sploh nisi vedel, kaj to je...
Kaj je ostalo od tebe? Potreba? Odvisnost? Strah?! Porušeni so mostovi. Čustva so izničena. Misliš le nanjo; steklenico. | |
|
| |
lea199 Veteran
| |
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Tor Apr 13, 2010 7:50 pm | |
| | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Tor Apr 13, 2010 7:52 pm | |
| Uhojene poti Vračanje v lepoto preteklosti, odpira rane v monotonosti tega trenutka.
Goljufiva igra spominov sili v hojo po uhojenih poteh. Hromi nas brezumna želja vračanja.
Bujna domišljija dekorira spomine v bleščeče ovitke.
Zadovoljstvo z doživetim pozablja na mik prihodnosti. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi | |
| |
|
| |
| Lea- moje pesmi | |
|