| Lea- moje pesmi | |
|
+12Luana Petja Origin ANTAHKARANA Anja Svoja taj* FerroMonaDe - skupina Ita-Ines Eva nin lea199 16 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| |
| |
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pon Jun 22, 2009 8:45 pm | |
| ORANŽNO VALOVANJE Lepota oranžnega valovanje ljubezni objema naju pelje skozi poletje v požar strasti beživa v sanje v spanec miren in lep ~~~ Pride do streznitve histerije groma ki bobni naju budi strele zarezale so v temo v strahu trepetava beživa skrito je upanje nekje globoko Lea | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Tor Jun 23, 2009 9:58 am | |
| KOLO ŽIVLJENJA Rojstvo otroški smeh sreča otroških dni odrsalost iskanja pehanje za dobrinami naveličanost vračanje h koreninam starost razmišljanja umik v duhovnost drsenje proti večnosti smrt Lea | |
|
| |
Petja Moderator
Število prispevkov : 1059 Age : 33 Localisation : Kärnten Emploi : fax Loisirs : ... Registration date : 02/08/2007
| |
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sre Jun 24, 2009 6:53 pm | |
| - Petja je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
- KOLO ŽIVLJENJA
Rojstvo otroški smeh sreča otroških dni
odrsalost iskanja pehanje za dobrinami naveličanost vračanje h koreninam
starost razmišljanja umik v duhovnost drsenje proti večnosti smrt
Lea ZELO DOBRA!!! Taka mojstrska! Bravo lea199!!! :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: Hvala Petja! :ty4: | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sre Jun 24, 2009 7:45 pm | |
| PLES ...tesno objeta sta, zlepljena.... dotikajo se prsi ob prsi.... glavi sta nepremični, v oči si zreta.... njegova levica drži njeno desnico, z desnico jo objema. V ritmu glasbe, se njune noge hitro premikajo, spretno izvajajo korake zahtevnega plesa. Ne da se slediti, spretnemu gibanju teles. Prizor prebuja hrepenenje, vzburjanje, okus poželjenja, željo dotika razgretih teles.... Lea | |
|
| |
nin Mojster
Število prispevkov : 750 Registration date : 03/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Čet Jun 25, 2009 1:28 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
- Vate žinljenje bi vdahnila ...
Jaz sem iz blata, ti si prav tak. Hladna sva. Brez duše. Ljubezen nama je neznanka. Poljub bi ti dala. Vate življenje bi vdahnila.
Lea Poljubi me nazaj in ti oživi mene :bravo: :bravo: :bravo: | |
|
| |
nin Mojster
Število prispevkov : 750 Registration date : 03/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Čet Jun 25, 2009 1:30 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
V taktu poletja
slika/internet
V vročem avtu sedim vozim skozi poletni dan z asfalta toplota se dviga vidim zrak ki valovi na postaji lokalnega radija prijetna glasba igra ušesa so odprta odprte moje so oči v taktu poletja srce mi igra
Lea
ta pa je takšna vesela razpoloženjska. Pripravljenost na vse, kar prinaša poletje :sol: :sol: :sol: | |
|
| |
lea199 Veteran
| |
| |
lea199 Veteran
| |
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sob Jun 27, 2009 8:10 pm | |
| KAJ OBČUTIM Ne vem, zakaj prihajaš. Iz ljubezni? Da me mučiš? Letališče ... jaz v sebi razčiščujem. Letalo je pristalo. ... Le kaj občutim? Si želim tvojega pristanka? ... ali ponovnega odhoda? Še daljše odsotnosti, morda? ... Le kaj občutim? Lea | |
|
| |
Anja Moderator
Število prispevkov : 4112 Age : 31 Localisation : Brežice. Emploi : . Loisirs : . Registration date : 09/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Ned Jun 28, 2009 8:55 pm | |
| | |
|
| |
lea199 Veteran
| |
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pon Jun 29, 2009 8:44 pm | |
| VODA Vstop na trg, preprečuje moški, morda je redar ... Množica se preriva, rama je ob rami, strjena so telesa ... Želja jim je skupna: "VODA"
Lea
| |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pon Jun 29, 2009 8:47 pm | |
| USODNI KORAK Glas vlaka, ki brzi skozi noč ... Snop svtlobe je osvetlil postavo, on je stal ob progi. Razmišljal o molitvi. Zaman so bile njegove prošnje, molitev. Zaman se je v cerkvi mudil. Glas vlaka, ki brzi skozi noč ... Naredil je usodni korak ... jutro je bilo mirno, nikjer žive duše ... le kri tam ob progi. Lea slika/internet
Nazadnje urejal/a lea199 Tor Jun 30, 2009 6:39 am; skupaj popravljeno 2 krat | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Tor Jun 30, 2009 6:21 am | |
| SLOVO
Nihče ne vidi žalosti v mojih očeh. Molče hodijo sprehajalci, mimo mene skozi park. Ptice pojejo svojo pesem v krošnjah dreves. Pisalo preko lista drsi, pišem vrstice tebi v slovo.
~~~ Lea slika/internet | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Tor Jun 30, 2009 8:42 pm | |
| Bile so poteze, nekatere prefinjene, druge grobe. Nisi se upiral, premikal si se na ukaz. Potem si padel, obležal si. Svinec na duši ti je obležal. K tlom te pritiska strašna sila. Ne boš se več pobral. ~~~ Lea | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Sre Jul 01, 2009 8:09 pm | |
| Sem igrača v tvojih rokah, ujeta v mrežo spletk. Ni mi rešitve. Vem. Nikoli se te ne osvobodim. Kako rada bi bila zunaj tvojega dosega. Pojav si, ki me hromi. | |
|
| |
Petja Moderator
Število prispevkov : 1059 Age : 33 Localisation : Kärnten Emploi : fax Loisirs : ... Registration date : 02/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Ned Jul 05, 2009 7:59 am | |
| - lea199 je napisal/a:
Sem igrača v tvojih rokah, ujeta v mrežo spletk. Ni mi rešitve. Vem. Nikoli se te ne osvobodim. Kako rada bi bila zunaj tvojega dosega. Pojav si, ki me hromi. Lea199, močno upam, da ti bo uspelo! Močno upam, da nam bo enkrat vsem uspelo! Ne bomo več le preklete igrače! | |
|
| |
ANTAHKARANA Vse boljši in boljši
Število prispevkov : 101 Age : 77 Localisation : VRATA Emploi : Oblikovalec lamp,svoboden menih,vrtnar Loisirs : sneženje Registration date : 08/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Tor Jul 07, 2009 5:32 am | |
| - Petja je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
Sem igrača v tvojih rokah, ujeta v mrežo spletk. Ni mi rešitve. Vem. Nikoli se te ne osvobodim. Kako rada bi bila zunaj tvojega dosega. Pojav si, ki me hromi.
Lea199, močno upam, da ti bo uspelo! Močno upam, da nam bo enkrat vsem uspelo! Ne bomo več le preklete igrače! Ko postanem igrača v nespoštljivih rokah, sem zavržen in "uporaben" dokler naivno upam, da se bo igralec spremenil. Spoznavam skozi trpkosti. Z vsako izkušnjo sem trdnejši, samozavestnejši, postajam "igrača", ki se je ne more kdorsibodi dotakniti. Blagor mu kdor pridobi moje zaupanje. | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Tor Jul 07, 2009 8:19 am | |
| - Petja je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
Sem igrača v tvojih rokah, ujeta v mrežo spletk. Ni mi rešitve. Vem. Nikoli se te ne osvobodim. Kako rada bi bila zunaj tvojega dosega. Pojav si, ki me hromi.
Lea199, močno upam, da ti bo uspelo! Močno upam, da nam bo enkrat vsem uspelo! Ne bomo več le preklete igrače! Hvala! Ne, ni tako hudo ... le zazvojenost z ljubeznijo sem skušala prikazati. :ty4: | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Tor Jul 07, 2009 8:23 am | |
| - ANTAHKARANA je napisal/a:
- Petja je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
Lea199, močno upam, da ti bo uspelo! Močno upam, da nam bo enkrat vsem uspelo! Ne bomo več le preklete igrače! Ko postanem igrača v nespoštljivih rokah, sem zavržen in "uporaben" dokler naivno upam, da se bo igralec spremenil. Spoznavam skozi trpkosti. Z vsako izkušnjo sem trdnejši, samozavestnejši, postajam "igrača", ki se je ne more kdorsibodi dotakniti. Blagor mu kdor pridobi moje zaupanje. Hvala za napisano! Lepo si napisal. Pesem ni doživto je pa videno, zato sem vesela, da sem uspela napisat, da se prav razume. | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Čet Jul 09, 2009 6:13 am | |
| Le jaz ... Le jaz, ki me vidiš ... le jaz, ki me slišiš ... le jaz, ki sem v tvojem objemu ...
:vila: Lea | |
|
| |
Petja Moderator
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pet Jul 10, 2009 6:11 am | |
| - lea199 je napisal/a:
Le jaz ...
Le jaz, ki me vidiš ... le jaz, ki me slišiš ... le jaz, ki sem v tvojem objemu ...
:vila: Lea Kako je lepa! | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi Pet Jul 10, 2009 7:20 am | |
| - Petja je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
Le jaz ...
Le jaz, ki me vidiš ... le jaz, ki me slišiš ... le jaz, ki sem v tvojem objemu ...
:vila: Lea
Kako je lepa! Hvala Petja! :ty2: | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Lea- moje pesmi | |
| |
|
| |
| Lea- moje pesmi | |
|