Kdo je z nami | Trenutno forum pregleduje 82 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 82 gostov
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 318, dne Sre Okt 16, 2024 7:55 pm
|
|
| Kako ste nas našli? | |
|
+12Mišk@ Destiny bruT* Duša Manja FerroMonaDe - skupina nin vvooodnarka Neva Eva Pegasta Ita-Ines 16 posters | |
Kako ste nas našli? | 1. preko prijatelja, ki je že na forumu | | 29% | [ 10 ] | 2. kot informacijo na drugem forumu | | 18% | [ 6 ] | 3. po internetnem iskalniku | | 41% | [ 14 ] | 4. drugo... | | 12% | [ 4 ] |
| Skupaj glasov : 34 | | Poll closed |
| Avtor | Sporočilo |
---|
Ita-Ines Moderator
Število prispevkov : 3513 Localisation : okolica Ljubljane Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Kako ste nas našli? Čet Jan 17, 2008 5:03 am | |
| - APOLONIO je napisal/a:
- Hojla vsem, ki se tako luštno družite in ustvarjate v tem kotičku !
Našel sem vas povsem po naklučju, brskal sem po straneh s poezijo in slično tematiko, ker sem trenutno na točki, ko sem začutil, da moram spet objavit kakšen stih do dva. Kot mladec sem žagal po mnogih bendih in vneto pisal tekste, kasneje pa sem padel v programerske vode, kjer je nivo ustvarjalnosti podoben, razlika je le v tem, da v našem prostoru od zlaganja stihov redki zaslužijo za pošten kebab na dan. Sem pa vesel, da ste tu in upam, da bomo padli v resonanco ... Lepo pozdravljen in :w4: Želim ti, da se boš dobro počutil v naši družbi in, da kmalu pademo v resonanco :papa: | |
| | | Taja Mojster
Število prispevkov : 723 Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Kako ste nas našli? Čet Jan 17, 2008 5:05 am | |
| - APOLONIO je napisal/a:
- Hojla vsem, ki se tako luštno družite in ustvarjate v tem kotičku !
Našel sem vas povsem po naklučju, brskal sem po straneh s poezijo in slično tematiko, ker sem trenutno na točki, ko sem začutil, da moram spet objavit kakšen stih do dva. Kot mladec sem žagal po mnogih bendih in vneto pisal tekste, kasneje pa sem padel v programerske vode, kjer je nivo ustvarjalnosti podoben, razlika je le v tem, da v našem prostoru od zlaganja stihov redki zaslužijo za pošten kebab na dan. Sem pa vesel, da ste tu in upam, da bomo padli v resonanco ... Pozdravljen Apolonio, se veselim tvojih prispevkov. | |
| | | lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Kako ste nas našli? Sre Feb 25, 2009 8:00 am | |
| | |
| | | Luana Veteran
Število prispevkov : 4400 Localisation : =_=* Emploi : :-) Loisirs : ;) Registration date : 30/01/2010
| Naslov sporočila: Re: Kako ste nas našli? Sob Jan 30, 2010 8:16 pm | |
| Vrtnica , tuhta, najprej pa prav lepo vse pozdravlja....... Hvala za tako lep sprejem, počaščena sem....... Do tu me je dovedla moja radovednost. Nekje drugje sem pisala svoje zapiske, ker človek želi in hrepeni po še, več, sem malo klikala in med poezijo dobila ta portal . Sedaj se moram najprej malo ustalit, preiskat vse kotičke, potem pa se ve, še kaj svojega postnit......... Sem pa zeloooooooo mlada pesniška dušca, moj stil je samo moj, če bolje obrazložim, to kar privre iz moje notranjosti, moj navdih....saj vem da so drugi enako......ali to je tudi kakor opravičilo, samouk, do sedaj nobenih delavnic, ali kar bi lahko pripomoglo k mojemu razvoju, nadgradnji, ravno zato pa iščem, raziskujem svet, okolico in se ve, vse kar je s poezijo povezano....... Toliko z moje strani, prav lepe pozdrave pošilja Vrtnica | |
| | | lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Kako ste nas našli? Sob Jan 30, 2010 10:17 pm | |
| - Vrtnica je napisal/a:
- Vrtnica , tuhta, najprej pa prav lepo vse pozdravlja.......
Hvala za tako lep sprejem, počaščena sem....... Do tu me je dovedla moja radovednost.
Nekje drugje sem pisala svoje zapiske, ker človek želi in hrepeni po še, več, sem malo klikala in med poezijo dobila ta portal . Sedaj se moram najprej malo ustalit, preiskat vse kotičke, potem pa se ve, še kaj svojega postnit......... Sem pa zeloooooooo mlada pesniška dušca, moj stil je samo moj, če bolje obrazložim, to kar privre iz moje notranjosti, moj navdih....saj vem da so drugi enako......ali to je tudi kakor opravičilo, samouk, do sedaj nobenih delavnic, ali kar bi lahko pripomoglo k mojemu razvoju, nadgradnji, ravno zato pa iščem, raziskujem svet, okolico in se ve, vse kar je s poezijo povezano....... Toliko z moje strani, prav lepe pozdrave pošilja Vrtnica Pozdravljena med nami! Upam, da boš rada sodelovala na naših delavnica, se rada poigrala. | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Kako ste nas našli? | |
| |
| | | | Kako ste nas našli? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |