| Kako se posneti in objaviti svoj posnetek na forumu? | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Ita-Ines Moderator
Število prispevkov : 3513 Localisation : okolica Ljubljane Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Kako se posneti in objaviti svoj posnetek na forumu? Ned Sep 09, 2007 7:00 am | |
| Verjetno obstaja več načinov kako to narediti. Opisala bom tega, ki sem ga našla na spletu. Če pa ima kdo kakšno boljšo idejo, pa kar na dan z njo! Najbolj enostavno je zaenkrat s programom : Say'n'PostTorej gre za to, da beremo svojo pesem, se posnamemo in ta posnetek objavimo na forumu ali pa kje drugje - na svoji spletni strani, na blogu. Seveda je program uporaben prav tako za pošiljanje govornih sporočil po e-pošti. Skratka, kakor komu paše. Uporaba tega programa je zelo enostavna, vsa navodila so priložena, če komu dela težave angleški jezik, bom navodila prevedla v SLO Jaz trenutno ne morem nič posneti, ker imam pokvarjen mikrofon in vse kar sem posnela je eno samo hreščanje :boxed: :laz: | |
|
| |
Eva Moderator
Število prispevkov : 752 Age : 39 Registration date : 22/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Kako se posneti in objaviti svoj posnetek na forumu? Ned Sep 09, 2007 7:52 am | |
| :blinkblink: Zanimivo! | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
Število prispevkov : 3513 Localisation : okolica Ljubljane Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Kako se posneti in objaviti svoj posnetek na forumu? Ned Sep 09, 2007 10:03 am | |
|
Nazadnje urejal/a Ned Sep 09, 2007 10:29 am; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Kako se posneti in objaviti svoj posnetek na forumu? Ned Sep 09, 2007 10:28 am | |
| | |
|
| |
Manja Vse boljši in boljši
Število prispevkov : 102 Registration date : 10/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Kako se posneti in objaviti svoj posnetek na forumu? Ned Sep 09, 2007 11:40 am | |
| | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Kako se posneti in objaviti svoj posnetek na forumu? Ned Sep 09, 2007 11:51 am | |
| - Manja je napisal/a:
- Evo mojo Villo Rustico. V bistvu je samo prva kitica, ker sta ostali dve čudežno izginili s posnetka. V živo mam čisto drugačen glas.
http://sayandpost.com/yzlezshyx1.mp3 Glede glasu je itaq tko, da sebe slišimo čisto drugače od "znotraj" kot od "zunaj" :lol: Po eni strani je fajn imeti glasbeno podlago, po drugi pa ne, ker vseeno preveč šumi in ni tako razločno kot bi lahko bilo. če se ti da, se poskusi posnet brez spremljave - po moje bo bolj razločno! | |
|
| |
Rika Mojster
Število prispevkov : 904 Age : 50 Localisation : - Emploi : - Loisirs : - Registration date : 25/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Kako se posneti in objaviti svoj posnetek na forumu? Ned Sep 09, 2007 11:57 am | |
| Grrrrrrr ugotovila, da mi zvočniki delajo, mikrofon pa je adijo lol. Super ideja. Morda res brez spremljave, ker se ne razume lepo. Drugače pa BRAVO | |
|
| |
Rika Mojster
Število prispevkov : 904 Age : 50 Localisation : - Emploi : - Loisirs : - Registration date : 25/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Kako se posneti in objaviti svoj posnetek na forumu? Ned Sep 09, 2007 1:09 pm | |
| | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Kako se posneti in objaviti svoj posnetek na forumu? Ned Sep 09, 2007 1:43 pm | |
| - Rika je napisal/a:
- Usposobila mikrofon :P
Pa dajmo en test
OGNJENO
NISEM ANGEL
BREZČASNO Ognjena je mal prepotiho, Nisem Angel se pa fajn sliši, Brezčasno grem pa zdej poslušat! :br2: Rika! | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Kako se posneti in objaviti svoj posnetek na forumu? Ned Sep 09, 2007 1:49 pm | |
| | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Kako se posneti in objaviti svoj posnetek na forumu? Ned Sep 09, 2007 2:04 pm | |
| - Rika je napisal/a:
- OGNJENO - drugič :P
Better? :) Me trema daje hehe. ma itaq, da imamo tremo, sej ne govorimo vsak dan v mikrofon! A vaja dela mojstra! In mojstri delamo vaje! :papa: | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Kako se posneti in objaviti svoj posnetek na forumu? Ned Sep 09, 2007 5:35 pm | |
| O krasno!! Full huda ideja. Ampak men ne uspe objavit tega!Vse lepo posnamem, ampak da bi spravla na net pa ne znam!Mi lahko kdo opiše potek prosim? |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Kako se posneti in objaviti svoj posnetek na forumu? Ned Sep 09, 2007 6:22 pm | |
| - Kallisto je napisal/a:
- O krasno!!
Full huda ideja.
Ampak men ne uspe objavit tega!Vse lepo posnamem, ampak da bi spravla na net pa ne znam!Mi lahko kdo opiše potek prosim? Če delaš v SavnPost programu, moraš potem ko se posnameš, klikniti na moder gub skrajno desno s puščico, ta naloži zadevo na njihov server in ti spodaj izpiše link, ki ga daš na forum ali pa kam drugam! OK? še slikca: | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Kako se posneti in objaviti svoj posnetek na forumu? Ned Sep 09, 2007 8:01 pm | |
| Hvala :) Torej do te točke sem uspela priti :) Ampak ko to naredim in prilepim link sem na forum, mi ne deluje..Morem še kakšne zadeve dodati?Oz uporabiti kaj v zvezi s temi gumbki ki jih imamo tu( s tem mislim te zadeve zgoraj, ko pišeš odgovor...npr list, image, link....) Sj vem, da je tečno, ko takole uletavam, ampak saj veš, pravijo, kdor ne zna naj vpraša, namreč samo tako se bo naučil Hvala za pomoč Ita! Btw, naslednji vikend sem v LJ menda soboto in nedeljo...Pišem na zs ju3..Zdajle grem spat :) Lp :flower: :flower: :flower: :flower: :ob2: kallisto |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Kako se posneti in objaviti svoj posnetek na forumu? Ned Sep 09, 2007 8:06 pm | |
|
Nazadnje urejal/a Ned Sep 09, 2007 8:07 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Kako se posneti in objaviti svoj posnetek na forumu? Ned Sep 09, 2007 8:06 pm | |
| Super Kallisto! Fajn recitiraš! :thb: | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Kako se posneti in objaviti svoj posnetek na forumu? Ned Sep 09, 2007 8:41 pm | |
- Hvala :)
Torej do te točke sem uspela priti :) Ampak ko to naredim in prilepim link sem na forum, mi ne deluje..Morem še kakšne zadeve dodati?Oz uporabiti kaj v zvezi s temi gumbki ki jih imamo tu( s tem mislim te zadeve zgoraj, ko pišeš odgovor...npr list, image, link....) Sj vem, da je tečno, ko takole uletavam, ampak saj veš, pravijo, kdor ne zna naj vpraša, namreč samo tako se bo naučil
Hvala za pomoč Ita!
Btw, naslednji vikend sem v LJ menda soboto in nedeljo...Pišem na zs ju3..Zdajle grem spat :)
Lp :flower: :flower: :flower: :flower: :ob2:
kallisto Vidim, da ti je uspelo do konca vse porihtat! In seveda ni problema ti kar vpraš karkol te zanima, če znam povem Tu gor je veliko eni funkcij, ki so uporabne, če vemo zanje... super, potem se morva dobit na kavi! se beremo in pišemo! | |
|
| |
Neva Velemojster
Število prispevkov : 1144 Localisation : LJ Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Kako se posneti in objaviti svoj posnetek na forumu? Pon Sep 10, 2007 4:27 am | |
| A se lahko dobim še jaz...na kavici????? Ful bi bila vesela???
Nevenka | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Kako se posneti in objaviti svoj posnetek na forumu? Pon Sep 10, 2007 4:45 am | |
| - Neva je napisal/a:
- A se lahko dobim še jaz...na kavici????? Ful bi bila vesela???
Nevenka Ma itaq, se vse po ZS zmenmo! :moj poklon: | |
|
| |
Manja Vse boljši in boljši
Število prispevkov : 102 Registration date : 10/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Kako se posneti in objaviti svoj posnetek na forumu? Pon Sep 10, 2007 3:17 pm | |
| | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Kako se posneti in objaviti svoj posnetek na forumu? Pon Sep 10, 2007 3:45 pm | |
| - Manja je napisal/a:
- http://sayandpost.com/yzlezshyx2.mp3
V bistvu nimam pravega mikrofona, ampak sam tistega na webcam. :boxed: Mnja, bom kr zaljučla kariero snemanja svojih recitacij. :boxed: Ja tole z mikrofoni je res šit Moj škriplje in šumi :po p: tako, da si bom morala nabavit kaj drugega...sam zdej ni šans, no many no fany ,ker jst pa ne bi tko hitr zaključila karjero recitacij
Nazadnje urejal/a Tor Sep 11, 2007 4:33 am; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Kako se posneti in objaviti svoj posnetek na forumu? Pon Sep 10, 2007 6:21 pm | |
| Ja prov res vse neki škriplje pa to..Tut pri meni pa mam kr poštem mikrofon :) Ampak nekaterih recitacij se sploh ne sliši in to je full škoda. Drugače pa Ita Hvala :) Glede kavice!Itak Neva! Še bolje! Nas bo več :) Se beremo na ZS ju |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Kako se posneti in objaviti svoj posnetek na forumu? Tor Sep 11, 2007 4:38 am | |
- Ja prov res vse neki škriplje pa to..Tut pri meni pa mam kr poštem mikrofon :) Ampak nekaterih recitacij se sploh ne sliši in to je full škoda.
Drugače pa Ita Hvala :)
Glede kavice!Itak Neva! Še bolje! Nas bo več :)
Se beremo na ZS ju Ma ja sej počas se bomo opremil pa bo! Bomo pa svoj studijo snemalni kupl pa je al pa najel, al nas bo pa kdo najel, k smo tolk super! Ni kaj ni! :looool: :looool: :looool: Drgač pa ja v soboto se dobimo, upam, da bo lepo vreme in če se še komu da se nam lahko pridruži ! Fotoaparate pa obvezno s seboj! Mikrofonov zaenkrat ni treba! :hehehehe: | |
|
| |
FerroMonaDe - skupina Moderator
Število prispevkov : 753 Localisation : svet Emploi : *** Loisirs : *** Registration date : 15/04/2007
| |
| |
Eva Moderator
Število prispevkov : 752 Age : 39 Registration date : 22/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Kako se posneti in objaviti svoj posnetek na forumu? Sob Maj 09, 2009 9:51 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Kako se posneti in objaviti svoj posnetek na forumu? | |
| |
|
| |
| Kako se posneti in objaviti svoj posnetek na forumu? | |
|