Kdo je z nami | Trenutno forum pregleduje 103 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 103 gostov
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 318, dne Sre Okt 16, 2024 7:55 pm
|
|
| Novi člani se predstavijo :-) | |
|
+13Petra zemljan pittbull FerroMonaDe - skupina Nim Eva Maja Ita-Ines lea199 Matjaz Luana Anja Veronica. 17 posters | |
Avtor | Sporočilo |
---|
Luana Veteran
Število prispevkov : 4400 Localisation : =_=* Emploi : :-) Loisirs : ;) Registration date : 30/01/2010
| | | | pittbull Začetnik
Število prispevkov : 28 Age : 58 Localisation : slovenija Emploi : maribor Loisirs : 2000 Registration date : 12/03/2011
| Naslov sporočila: Re: Novi člani se predstavijo :-) Ned Mar 13, 2011 6:24 pm | |
| | |
| | | Matjaz Velemojster
Število prispevkov : 1924 Age : 31 Localisation : Cosmos Emploi : svobodnež Loisirs : :) Registration date : 19/03/2009
| Naslov sporočila: Re: Novi člani se predstavijo :-) Ned Mar 13, 2011 6:53 pm | |
| | |
| | | pittbull Začetnik
Število prispevkov : 28 Age : 58 Localisation : slovenija Emploi : maribor Loisirs : 2000 Registration date : 12/03/2011
| Naslov sporočila: Re: Novi člani se predstavijo :-) Ned Mar 13, 2011 7:15 pm | |
| Žal, vendar v tem forumu lahko odgovarjajo na sporočila le Uporabniki s posebnim dovoljenjem za dostop.
nevem zakaj mi to piše ko hočem kaj oddati lp mojmir | |
| | | Matjaz Velemojster
Število prispevkov : 1924 Age : 31 Localisation : Cosmos Emploi : svobodnež Loisirs : :) Registration date : 19/03/2009
| Naslov sporočila: Re: Novi člani se predstavijo :-) Ned Mar 13, 2011 7:23 pm | |
| - pittbull je napisal/a:
- Žal, vendar v tem forumu lahko odgovarjajo na sporočila le Uporabniki s posebnim dovoljenjem za dostop.
nevem zakaj mi to piše ko hočem kaj oddati lp mojmir Mojmir, pozdravljen. Administrator ti mora najprej dovoliti dostop, to pa je Ines.:) Ona pa mislim da še ni bila na forumu, odkar si se prijavil. Le malce počakaj prosim:) Lepo bodi, Matjaž:) | |
| | | Ita-Ines Moderator
Število prispevkov : 3513 Localisation : okolica Ljubljane Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Novi člani se predstavijo :-) Sob Mar 19, 2011 8:59 am | |
| | |
| | | pittbull Začetnik
| Naslov sporočila: oj Sob Mar 19, 2011 9:38 am | |
| | |
| | | Ita-Ines Moderator
Število prispevkov : 3513 Localisation : okolica Ljubljane Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Novi člani se predstavijo :-) Sob Mar 19, 2011 9:53 am | |
| | |
| | | Petra prva sporočila
Število prispevkov : 5 Localisation : Ljubljana Emploi : Študentka Loisirs : :) Registration date : 28/03/2011
| Naslov sporočila: hej Pon Mar 28, 2011 10:34 pm | |
| živjo! jaz sem se končno spravla in poiskala spletno stran z poezijo, kar si oblublam že doug časa da bom naredila. pesmi pišem že kakih šest let, ko sem bila še na srednji šoli, sva jih skupaj s profesorjem za slovenščino pregledovala in se o njih pogovarjala, zdej pa mi to manjka, zato sem tukaj :) | |
| | | Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Novi člani se predstavijo :-) Tor Mar 29, 2011 5:20 am | |
| | |
| | | Matjaz Velemojster
| Naslov sporočila: Re: Novi člani se predstavijo :-) Tor Mar 29, 2011 6:19 pm | |
| - Petra je napisal/a:
- živjo!
jaz sem se končno spravla in poiskala spletno stran z poezijo, kar si oblublam že doug časa da bom naredila. pesmi pišem že kakih šest let, ko sem bila še na srednji šoli, sva jih skupaj s profesorjem za slovenščino pregledovala in se o njih pogovarjala, zdej pa mi to manjka, zato sem tukaj :) Pozdravljena! Upam, da ti bo tu všeč:) Se beremo;) Matjaž | |
| | | lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Novi člani se predstavijo :-) Tor Mar 29, 2011 8:14 pm | |
| Dobrodošla | |
| | | pittbull Začetnik
| Naslov sporočila: Re: Novi člani se predstavijo :-) Tor Mar 29, 2011 9:00 pm | |
| | |
| | | zemljan Odličen
Število prispevkov : 268 Localisation : ljubljana Emploi : gimnazijec Loisirs : =) Registration date : 04/03/2011
| Naslov sporočila: Re: Novi člani se predstavijo :-) Sre Mar 30, 2011 10:34 am | |
| zdravo =) upam da ti bo wšeč... pa se beremo xD | |
| | | BlaŽagar prva sporočila
Število prispevkov : 9 Localisation : Kranj Emploi : Iskalec Loisirs : !!! Registration date : 29/05/2011
| Naslov sporočila: Pozdravljeni! Ned Maj 29, 2011 9:07 am | |
| No, kako naj začnem...
Ustvarjam že kar nekaj časa, ampak do pred kratkim nisem dobro vedel, ali ustvarjam predvsem zase, ali pa bi rad tudi kaj objavil... No, in tako so se začele občasne objave na pesniških portalih... Vendar sem nekako prišel do ugotovitve, da je tam masa pesmi enostavno prevelika, in zato "uredniki" svojega dela ne opravijo dobro. Namreč zdi se mi, da se v same pesmi niti ne poglobijo kaj preveč. No, in tako sem prišel na idejo, da bi morda sam ustanovil kakšno podobno stvar... in glej ga zlomka: najdel sem ta forum, ki je to že naredil. In ne samo to, ta forum je že kar precej časa v delovanju... Hm, sem si rekel, kje pa si bil? Za luno morda?! (V svoje opravičilo naj povem: Pesnik sem!!!)
Sicer sem precejšen skeptik vsega tega internetnega družabnega razcveta, ampak takšni so pač danes časi, in ker je težko najti ljudi s podobnimi interesi v "resničnem" življenju, sem moral tudi jaz požreti ta cmok... No, saj vem, da me ne boste pojedli, ampak vseeno...
Kaj naj še rečem?! Nekako moja želja je, da bi bili mi - torej ustvarjalci tisti - ki bi krojili literarno "sceno" in ne - kot se to v Sloveniji vse prevečkrat rado zgodi - neki kvazi uredniki, ki svojega dela ne jemljejo resno, in se ne zavedajo tega, kako so ustvarjalne duše občutljive, in zato hitro zlomljive...
No, kaj več pa bom še povedal v prihodnosti, in naj bo za zdaj dovolj.
Lp
Blaž | |
| | | Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Novi člani se predstavijo :-) Ned Maj 29, 2011 9:16 am | |
| - BlaŽagar je napisal/a:
- No, kako naj začnem...
Ustvarjam že kar nekaj časa, ampak do pred kratkim nisem dobro vedel, ali ustvarjam predvsem zase, ali pa bi rad tudi kaj objavil... No, in tako so se začele občasne objave na pesniških portalih... Vendar sem nekako prišel do ugotovitve, da je tam masa pesmi enostavno prevelika, in zato "uredniki" svojega dela ne opravijo dobro. Namreč zdi se mi, da se v same pesmi niti ne poglobijo kaj preveč. No, in tako sem prišel na idejo, da bi morda sam ustanovil kakšno podobno stvar... in glej ga zlomka: najdel sem ta forum, ki je to že naredil. In ne samo to, ta forum je že kar precej časa v delovanju... Hm, sem si rekel, kje pa si bil? Za luno morda?! (V svoje opravičilo naj povem: Pesnik sem!!!)
Sicer sem precejšen skeptik vsega tega internetnega družabnega razcveta, ampak takšni so pač danes časi, in ker je težko najti ljudi s podobnimi interesi v "resničnem" življenju, sem moral tudi jaz požreti ta cmok... No, saj vem, da me ne boste pojedli, ampak vseeno...
Kaj naj še rečem?! Nekako moja želja je, da bi bili mi - torej ustvarjalci tisti - ki bi krojili literarno "sceno" in ne - kot se to v Sloveniji vse prevečkrat rado zgodi - neki kvazi uredniki, ki svojega dela ne jemljejo resno, in se ne zavedajo tega, kako so ustvarjalne duše občutljive, in zato hitro zlomljive...
No, kaj več pa bom še povedal v prihodnosti, in naj bo za zdaj dovolj.
Lp
Blaž pozdravljen med nami BlaŽ se strinjam z vsem kar si napisal...je pa tukaj trenutno bolj zatišje, saj se bližajo počitnice in s tem še veliko obveznosti, pa naj bo to za mlade al pa stare. Smo en tak primer pesniškega "medgeneracijskega sodelovanja", ni nas veliko in v glavnem smo vsi amaterji. Druži nas ljubezen do pisane besede, pa naj bo to v obliki poezije al pa proze. Radi pa tudi drugače ustvarjamo, kar boš s časoma spoznal na samem forumu. Zaenkrat toliko, grem v administracijo, da ti uredim dostope še do ostalih rubrik. | |
| | | latani Odličen
Število prispevkov : 468 Localisation : Savinjska Emploi : ... Loisirs : poezija, branje Registration date : 03/07/2011
| Naslov sporočila: Re: Novi člani se predstavijo :-) Ned Jul 03, 2011 7:22 pm | |
| Ciao vsem! :) Novince se takoj opazi, zato lahko izpustim ta uvod. Kdo sem ... tega ravno ne znam opisati, saj še vedno raziskujem in iščem pravo JAZ. Registrirala sem se na sestrino pobudo. Z navdihom "poplesujem" že kar nekaj časa. Kdaj bolj aktivno, kdaj manj. Prav s kakšnim pesniškim forumom se še nisem srečala, sem pa že pustila kakšno sled za sabo na kakšnem drugem forumu. Zelo rada se igram z besedami; naj je otroško igrivo, resno, mehko, ljubeznivo ali tudi žalostno, trdoživo (obdobje, ki je seveda mimo). Pa raje vse ostale etikete izpustim, saj se raje svobodno gibljem, veter lovim. Z lahkoto vetra in soncem v srcu, latani p.s: Morda le še to ... Na začetku pač vedno najprej "tipam". | |
| | | Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Novi člani se predstavijo :-) Ned Jul 03, 2011 7:26 pm | |
| - latani je napisal/a:
- Ciao vsem! :)
Novince se takoj opazi, zato lahko izpustim ta uvod. Kdo sem ... tega ravno ne znam opisati, saj še vedno raziskujem in iščem pravo JAZ. Registrirala sem se na sestrino pobudo. Z navdihom "poplesujem" že kar nekaj časa. Kdaj bolj aktivno, kdaj manj. Prav s kakšnim pesniškim forumom se še nisem srečala, sem pa že pustila kakšno sled za sabo na kakšnem drugem forumu. Zelo rada se igram z besedami; naj je otroško igrivo, resno, mehko, ljubeznivo ali tudi žalostno, trdoživo (obdobje, ki je seveda mimo). Pa raje vse ostale etikete izpustim, saj se raje svobodno gibljem, veter lovim.
Z lahkoto vetra in soncem v srcu, latani
p.s: Morda le še to ... Na začetku pač vedno najprej "tipam". latani , veliko ustvarjalnega navdiha ti želim | |
| | | latani Odličen
Število prispevkov : 468 Localisation : Savinjska Emploi : ... Loisirs : poezija, branje Registration date : 03/07/2011
| | | | lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Novi člani se predstavijo :-) Ned Jul 03, 2011 7:41 pm | |
| Latani, veliko navdiha ti želim. Vesela sem novih virtualnih druženj:) Dobrodošla! | |
| | | latani Odličen
| Naslov sporočila: Re: Novi člani se predstavijo :-) Ned Jul 03, 2011 7:43 pm | |
| Hvala Lea199. Veselje je obojestransko. | |
| | | Luana Veteran
Število prispevkov : 4400 Localisation : =_=* Emploi : :-) Loisirs : ;) Registration date : 30/01/2010
| Naslov sporočila: Re: Novi člani se predstavijo :-) Ned Jul 03, 2011 9:48 pm | |
| - latani je napisal/a:
- Ciao vsem! :)
Novince se takoj opazi, zato lahko izpustim ta uvod. Kdo sem ... tega ravno ne znam opisati, saj še vedno raziskujem in iščem pravo JAZ. Registrirala sem se na sestrino pobudo. Z navdihom "poplesujem" že kar nekaj časa. Kdaj bolj aktivno, kdaj manj. Prav s kakšnim pesniškim forumom se še nisem srečala, sem pa že pustila kakšno sled za sabo na kakšnem drugem forumu. Zelo rada se igram z besedami; naj je otroško igrivo, resno, mehko, ljubeznivo ali tudi žalostno, trdoživo (obdobje, ki je seveda mimo). Pa raje vse ostale etikete izpustim, saj se raje svobodno gibljem, veter lovim.
Z lahkoto vetra in soncem v srcu, latani
p.s: Morda le še to ... Na začetku pač vedno najprej "tipam". Pozdravljena Latani Super sestrico imaš
Imej se, naj ti pero veselo poplesava na našem forumu kjer bodo besedni madeži puščali svoje pesniške stopinje
zelo sem te vesela | |
| | | latani Odličen
| Naslov sporočila: Re: Novi člani se predstavijo :-) Pon Jul 04, 2011 9:46 am | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Tihi Don Pon Jul 25, 2011 10:31 pm | |
| Sem eden od ljudi, ki malo govori o sebi in sem hkrati trdno prepričan, da človeka najlepše predstavi njegovo delo in osebnost! K vam sem prišel na željo ene od vaših članic, ki me je nekako našla na Literarnem Valu, čeprav sem tudi tam zelo malo časa! Kaj torej napisati o sebi? Da sem bil vse življenje športnik, treniral sem orodno telovadbo, skoke v vodo, kar nekaj borilnih veščin, košarko, bil nekaj časa alpinist kasneje pa raziskovalec jam, dokler nisem v eni padel in se skoraj ubil, vmes sem se tudi potapljal, ker je to pač dobro za raziskovanje podzemeljskih rek in sifonov v jamah, ves čas sem bil odličen strelec z zračno, vojaško in malokalibersko puško in sem aktivno tekmoval pa še bi se kaj našlo! Imel sem nadvse grozljivo življenje v mladosti, prepolno boja za goli obstanek in preživetje in tudi kasneje mi ni šlo mnogo bolje! Počasi in neizogibno sem rastel tako strokovno kot osebnostno, ker sem bil večni borec, ki se nikoli ni predal pa naj se je zgodilo karkoli! No, z leti mine tudi to - mine volja za borbo in pride spoznanje, da je to eden od smešnih nesmislov življenja na sedanji stopnji razvoja človeštva, ker se le-to ne želi razvijati, če pa že, potem raje retrogradno v barbarstvo - kar se zelo dobro vidi ravno v današnjih dneh! Takrat začneš obračun s samim seboj in polagoma ugašaš! Toliko na kratko, vse ostalo pa bodo veliko bolje povedale moje pesmi, če jih še kaj bo! Za začetek sem objavil eno, ki sem jo pred leti uničil skupaj z več sto drugih, potem pa obnovil po spominu, predvsem zato, ker me kar dobro predstavlja kot posebneža, kar tudi v resnici sem! Predvsem sem do absurda pošten in odkrit, pa če je to komu prav ali ne! Ne maram laži, hinavščine in zahrbtnosti, še posebej pa ne brutalnosti in primitivizma! Posledica iz preživete mladosti, ki mi je uničila celo življenje! Ostalo pa vprašajte, zanesljivo ne bom nobenega ugriznil!
Vsem lep pozdrav v upanju, da se bomo razumeli! |
| | | Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Novi člani se predstavijo :-) Tor Jul 26, 2011 7:45 am | |
| Lepo pozdravljen med nami Tihi Don. Me veseli, da si se nam pridružil in hvala za tvojo predstavitev. Želim ti veliko ustvarjalnega navdiha in, da bi se med nami počutil dobro. | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Novi člani se predstavijo :-) | |
| |
| | | | Novi člani se predstavijo :-) | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |