Kdo je z nami | Trenutno forum pregleduje 104 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 104 gostov
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 318, dne Sre Okt 16, 2024 7:55 pm
|
|
| Naključna zgodba | |
| | |
Avtor | Sporočilo |
---|
vvooodnarka Mojster
Število prispevkov : 613 Localisation : Domžale Emploi : žena, mama, pesnica, šivilja Loisirs : poezija, fotografiranje, kvačkanje, pogovarjanje z mačkonom in rožami, pešačenje Registration date : 25/06/2007
| Naslov sporočila: Re: Naključna zgodba Ned Avg 19, 2007 12:51 pm | |
| Neva Nisem namerno zapletla, a kar sem naredila sem. Zato mi oprosti, ker sem na brzino vletela, prebrala in napisala. (na svojih primerih). Tole se nanaša na objavo z dne 16. avg. ; //Neva, Si sploh ne upam predstavljat kaj bi bilo, če v ljudeh ne bi bila sila,tako močna, da jih vleče dobesedno ona naprej. To je vidno, ko raznese težave in potem klecaš, se spotikaš ob vse koščke in klecaš, se pobiraš.... Pa velikokrat se zgodi, a ni to čudno, da ponovimo isto, da se ponovno spotikamo, klecamo, si pridobimo določen pogled, ki naj bi nas naslednjič ravno ta lekcija odvrnila.// :papa: vvooodnarka | |
| | | Neva Velemojster
Število prispevkov : 1144 Localisation : LJ Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Naključna zgodba Ned Avg 19, 2007 1:11 pm | |
| Aja..he, he...a ti res misliš, da ponavljamo napake ???? Sama sem preinventivna za kaj takega. Vedno naredim novo. :doh: :doh: :doh: A menda ni večjega greha kot je ta, da se človek ne bi trudil popraviti, še posebno, če gre za pomembne stvari. A tu je takoj težava....nekateri ljudje ne vedo kdaj je kaj pomembno. Potem jim je pa žal. Jaz sem se začela popolnoma drugače počutiti kot človek, ko so se mi zjasnile moje želje, potem sem imela tudi pogum, potrpljenje in moč za spremembe. In ko se ti stvari zjasnijo o tem kaj je pomembno, se pojavi stranski učinek, človek postane do nekaterih stvari manj toleranten. Npr. do hude megle......he, he.... :pojmanimam: :Obe: In so stvari za katere lahko marsikdo misli, da so napačne, jaz pa ne. In stvari, ki jih ima kdo za dobre, jaz pa ne. No, običajno imam priložnost, da stališče argumentiram. A ne vedno. Žal. Potem sem pa neskladna :pale: :pale: :cry: :cry: :cry: namesto, da bi bila nekonformnost spoštovana. Človek bi rekel, da je v njej resnična kal umetnosti, ker umetnost ne prenese okvirov...tudi umetnik jih običajno prenese manj kot drugi ljudje... :flower: | |
| | | vvooodnarka Mojster
Število prispevkov : 613 Localisation : Domžale Emploi : žena, mama, pesnica, šivilja Loisirs : poezija, fotografiranje, kvačkanje, pogovarjanje z mačkonom in rožami, pešačenje Registration date : 25/06/2007
| Naslov sporočila: Re: Naključna zgodba Ned Avg 19, 2007 1:48 pm | |
| Saj veš, da se trudimo (včasih ne s takim veseljem kot tale možic) to je ena od tanajbolših stvari, pa zmeraj kaj vmes vskoči :galerija: ko že misliš, da imaš katero stvar ali napako pošlihtano. Na poti " truda, " dobro, da imamo v sebi globoko -modro silo, ki nas v rit sune, ko obstanemo, da se premaknemo z otopelosti čustev (žalost, jeza, strah). :papa: vvooodnarka | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Naključna zgodba | |
| |
| | | | Naključna zgodba | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |