| Foto poezija | |
|
+27latani tomi Matjaz mija1973 Nadia Anja stesh Mišk@ Ujeta shade Petja nin Manja Tejchyka vvooodnarka Rika Rok FerroMonaDe - skupina Ivan Eva Karlina klarus Taja Kvazimodo MarkArdent Neva Ita-Ines 31 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
FerroMonaDe - skupina Moderator
Število prispevkov : 753 Localisation : svet Emploi : *** Loisirs : *** Registration date : 15/04/2007
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Sre Okt 31, 2007 6:36 am | |
| Poljub ukradem ti na mostu, te objamem stisnem k sebi in zdaj vem, da od tebe še ne grem
| |
|
| |
Ujeta Mojster
Število prispevkov : 528 Age : 46 Registration date : 09/10/2007
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Ned Nov 18, 2007 11:02 am | |
| Ste za novo fotografijo? V samoti umirjene ure mokra vročina v utripih lije iz mene vedno hitreje, in mrzlico kože dotik le ogreje; napeta občutljivost se v prsih poigrava, žgočih usten nabreklost se s prsti zabava, - kot sod smodnika eksplozivna - roka vžigalno vrvico zatakne, en sam dotik dol na pravem mestu vžigalico pritakne. | |
|
| |
Taja Mojster
Število prispevkov : 723 Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Ned Nov 18, 2007 11:22 am | |
| - Ujeta je napisal/a:
V samoti umirjene ure mokra vročina v utripih lije iz mene vedno hitreje, in mrzlico kože dotik le ogreje; napeta občutljivost se v prsih poigrava, žgočih usten nabreklost se s prsti zabava, - kot sod smodnika eksplozivna - roka vžigalno vrvico zatakne, en sam dotik dol na pravem mestu vžigalico pritakne. :blinkblink: Tole pa je - vroče. :thb: :amore: | |
|
| |
Ujeta Mojster
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Ned Nov 18, 2007 11:40 am | |
| Hvala! Moj prvi poskus v erotiki. Ne vem, kaj mi je, a ko sem videla sliko, je kar vrela iz mene! :hehe: :amore: | |
|
| |
nin Mojster
Število prispevkov : 750 Registration date : 03/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Pon Nov 19, 2007 1:02 pm | |
| Kot položena na oltar se z nagoto skrijem v ambient, se zlijem sama s sabo, se pretopim v nov eksperiment... Kot žrtveno bitje sem, ki žrtvuje vse tabuje, ko se sama s sabo dobim in si telo nagoto obuje. Ne brigajo me vse možne omejitve in vsi raznoliki človeški samoočitki. Ko jaz sama s sabo sem so z mano tudi vsi užitki. | |
|
| |
Rika Mojster
Število prispevkov : 904 Age : 50 Localisation : - Emploi : - Loisirs : - Registration date : 25/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Čet Nov 22, 2007 5:58 pm | |
| Ženska
kako si lepa ko predajaš se pohoti ko srkaš vase življenja užitke ko se oblečena v nič predajaš ko brez besed se ponujaš
kako si lepa ko čakaš nanj da pride in te poišče ko željno razpiraš svoje igrišče ko čakanje ti kot iglice draži kožo in željne vršičke
kako si lepa žensko ženska!
| |
|
| |
nin Mojster
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Sob Nov 24, 2007 11:10 am | |
| - Rika je napisal/a:
Ženska
kako si lepa ko predajaš se pohoti ko srkaš vase življenja užitke ko se oblečena v nič predajaš ko brez besed se ponujaš
kako si lepa ko čakaš nanj da pride in te poišče ko željno razpiraš svoje igrišče ko čakanje ti kot iglice draži kožo in željne vršičke
O, kako lepo povedano na koncu kako si lepa žensko ženska!:plosk: :plosk: :plosk: | |
|
| |
Taja Mojster
Število prispevkov : 723 Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Sob Nov 24, 2007 11:26 am | |
| - nin je napisal/a:
- Rika je napisal/a:
Ženska
O, kako lepo povedano na koncu kako si lepa žensko ženska! :plosk: :plosk: :plosk: Res, enkratno Rika, celotna pesem, zaključek še posebno.:p6: :thb: :p6: | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
Število prispevkov : 3513 Localisation : okolica Ljubljane Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 10/02/2007
| |
| |
Eva Moderator
Število prispevkov : 752 Age : 39 Registration date : 22/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Sob Nov 24, 2007 9:22 pm | |
| končno svobodna! sem snela okove lahko se zdaj uležem in v miru izprežem | |
|
| |
Število prispevkov : 753 Localisation : svet Emploi : *** Loisirs : *** Registration date : 15/04/2007
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Ned Nov 25, 2007 10:20 am | |
| Čudovita fotka in dobre pesmi :bravo: :papa: | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
Število prispevkov : 3513 Localisation : okolica Ljubljane Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Ned Nov 25, 2007 12:02 pm | |
| Sanjam... da tečeva po travnikih in se dotikava rdečega neba loviva metulje Sanjam... da si velika ptica roparica v krempljih me držiš se v letu spuščaš na oltar me položiš Sanjam... tvoj dotik in živo, čutim vsak tvoj premik glavo nagneš mi navzdol s poljubi me pokriješ Sanjam... na trebuh mi glavo položiš z jezikom srček rišeš trdno v objemu me držiš Sanjam... | |
|
| |
nin Mojster
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Sre Dec 12, 2007 6:52 am | |
| Nova fotka, nov izziv :sol: | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Sob Dec 15, 2007 8:46 am | |
| Tvoja ognjena puščica me je zadela naravnost v srce ...
Zdaj krvavim in hrepenim tvojega dotika si želim ...
A tebe ni, ker lovec si ni časa za te vrste nežnosti ... | |
|
| |
nin Mojster
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Pon Dec 17, 2007 11:20 am | |
| - FerroMonaDe je napisal/a:
- Tvoja ognjena puščica
me je zadela naravnost v srce ...
Zdaj krvavim in hrepenim tvojega dotika si želim ...
A tebe ni, ker lovec si ni časa za te vrste nežnosti ... :p6: :thb: :p6: | |
|
| |
nin Mojster
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Pon Dec 17, 2007 11:40 am | |
| Tam daleč, daleč,v pravljičnih deželahza pravljičnimi deželami,ena trdnjava stoji.V njej najlepša vseh boginj živi.Nihče je še ni videl,nihče njeno lepoto zrl,pa vendar vsi pravijo in čisto vsi vedo,da tako lepega bitja še nikoli ni bilo.Na vsaki strani trdnjaveobrambni stolp stoji.Na vsakem obrambnem stolpuves čas streljajo z ognjenimi puščicami.Nikoli nihče v trdnjavo ne bo prodrl,nikoli se zgodilo ne bo,da kdo kdaj bi jo uzrl,da kdo kdaj bi videl njo.Tam daleč, daleč,v pravljičnih deželahza pravljičnimi deželami,ena trdnjava stoji.O najlepši boginji le mit govori. | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Pon Dec 17, 2007 1:19 pm | |
| - nin je napisal/a:
Tam daleč, daleč, v pravljičnih deželah za pravljičnimi deželami, ena trdnjava stoji. V njej najlepša vseh boginj živi.
Nihče je še ni videl, nihče njeno lepoto zrl, pa vendar vsi pravijo in čisto vsi vedo, da tako lepega bitja še nikoli ni bilo.
Na vsaki strani trdnjave obrambni stolp stoji. Na vsakem obrambnem stolpu ves čas streljajo z ognjenimi puščicami.
Nikoli nihče v trdnjavo ne bo prodrl, nikoli se zgodilo ne bo, da kdo kdaj bi jo uzrl, da kdo kdaj bi videl njo.
Tam daleč, daleč, v pravljičnih deželah za pravljičnimi deželami, ena trdnjava stoji. O najlepši boginji le mit govori. :bravo: :bravo: :bravo: :plosk: :plosk: :plosk: | |
|
| |
Mišk@ Mojster
Število prispevkov : 691 Localisation : Ljubljana Emploi : kemik Loisirs : :-D Registration date : 20/10/2007
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Pon Dec 17, 2007 6:55 pm | |
| S puščico v srce me zadane moj amor ljubezni.
| |
|
| |
Ujeta Mojster
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Pon Dec 17, 2007 7:29 pm | |
| Le kdo bo tebe ljubil, strelec, čudoviti delilec Ljubezni? Tvoja puščica je čustev vrelec, od nje nihče se več ne strezni.
Le Ti še vedno streljaš sam in ciljaš venomer drugam, nihče ne vidi samote Tvoje, nihče ne opazi Tvoje boje.
O jaz bi Te ljubila, Lepi, Lepi, Močni in Mogočni, le da si me že zadel, za drugega mi srce vnel. | |
|
| |
Mišk@ Mojster
Število prispevkov : 691 Localisation : Ljubljana Emploi : kemik Loisirs : :-D Registration date : 20/10/2007
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Pon Dec 17, 2007 7:40 pm | |
| - Ujeta je napisal/a:
Le kdo bo tebe ljubil, strelec, čudoviti delilec Ljubezni? Tvoja puščica je čustev vrelec, od nje nihče se več ne strezni.
Le Ti še vedno streljaš sam in ciljaš venomer drugam, nihče ne vidi samote Tvoje, nihče ne opazi Tvoje boje.
O jaz bi Te ljubila, Lepi, Lepi, Močni in Mogočni, le da si me že zadel, za drugega mi srce vnel. :bravo: :bravo: | |
|
| |
nin Mojster
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Sre Dec 19, 2007 6:35 pm | |
| - Miška je napisal/a:
- Ujeta je napisal/a:
Le kdo bo tebe ljubil, strelec, čudoviti delilec Ljubezni? Tvoja puščica je čustev vrelec, od nje nihče se več ne strezni.
O jaz bi Te ljubila, Lepi, Lepi, Močni in Mogočni, le da si me že zadel, za drugega mi srce vnel.
:bravo: :bravo: br: :plosk: :plosk: :plosk: | |
|
| |
Ujeta Mojster
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Sre Dec 19, 2007 6:36 pm | |
| Hvala, Miška, hvala nin! :ty2: :hug: | |
|
| |
Tejchyka Mojster
Število prispevkov : 659 Localisation : in time Emploi : ... Loisirs : ... Registration date : 16/07/2007
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Čet Jan 03, 2008 8:53 pm | |
| - nin je napisal/a:
- Nova fotka, nov izziv :sol:
ognjen si... tako žareč... kot sonce… iščeš tarčo… najdeš jo… steklen pogled… lok je napet… umerjen je… ustreliš… …zadel si… …prinesel si svetlobo…. …ti si rešitelj pred temo… | |
|
| |
Rika Mojster
Število prispevkov : 904 Age : 50 Localisation : - Emploi : - Loisirs : - Registration date : 25/05/2007
| |
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija Pon Jan 14, 2008 7:29 pm | |
| Ker rabimo nove izzive :) |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Foto poezija | |
| |
|
| |