Kdo je z nami | Trenutno forum pregleduje 102 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 102 gostov
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 318, dne Sre Okt 16, 2024 7:55 pm
|
|
| začetnik poskuša | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
jonpans Gost
| Naslov sporočila: začetnik poskuša Tor Okt 01, 2013 9:15 pm | |
| KO BO ČAS
ko bo čas, ti bom vse povedal, čisto vse stvari ki me počasi znotraj ubijajo, vse ti moram povedat, čisto vse, ne zakaj, nevem kako, ne poznam te niti vem samo, da preveč mislim nate, toliko, da te vsak dan,uro,minuto, skušam pozabit
ko bo čas, ti bom vse povedal, čisto vse kdaj to??, kdaj bo čas??, ni tapravega !! je moj čas, tisti mojih odločitev, mojih strahov izgleda neskončen, izgleda kot,da bom v njem večno zaklenjen, nezmožen najti ključa,
glej, ti si!! ti ga maš!!,.. nevedna punca, ki ne dojameš, ne slutiš, daleč si,..predaleč ej glej ti ženska, kaj delaš človeku, brez, da bi se ga dotaknila, niti z mislijo jaz sem tukaj, grejem v tvoji hladni senci, neopazen,skrivajoč,tvoj
p.s. pojma nimam o slovnični pravilnosti zadeve, še manj o tem, če lahko temu rečemo sploh poezija.Je pa zadeva iskrena, kot nisem, še sam bil nikoli v življenju :) |
| | | lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| Naslov sporočila: Re: začetnik poskuša Sre Okt 02, 2013 10:28 am | |
| - jonpans je napisal/a:
- KO BO ČAS
ko bo čas, ti bom vse povedal, čisto vse stvari ki me počasi znotraj ubijajo, vse ti moram povedat, čisto vse, ne zakaj, nevem kako, ne poznam te niti vem samo, da preveč mislim nate, toliko, da te vsak dan,uro,minuto, skušam pozabit
ko bo čas, ti bom vse povedal, čisto vse kdaj to??, kdaj bo čas??, ni tapravega !! je moj čas, tisti mojih odločitev, mojih strahov izgleda neskončen, izgleda kot,da bom v njem večno zaklenjen, nezmožen najti ključa,
glej, ti si!! ti ga maš!!,.. nevedna punca, ki ne dojameš, ne slutiš, daleč si,..predaleč ej glej ti ženska, kaj delaš človeku, brez, da bi se ga dotaknila, niti z mislijo jaz sem tukaj, grejem v tvoji hladni senci, neopazen,skrivajoč,tvoj
p.s. pojma nimam o slovnični pravilnosti zadeve, še manj o tem, če lahko temu rečemo sploh poezija.Je pa zadeva iskrena, kot nisem, še sam bil nikoli v življenju :) Pozdravljen med nami :) Seveda je poezija. Ocenjevati je ne nameravam, ker te navade nimam. Lahko ti le napišem, veliko piši in veliko beri. Če boš želel še kakšen nasvet (ki ti ga bom znala dati), ti ga z veseljem napišem. Za danes samo (naj poudarim, tako so me učili) bi bilo dobro, da ne uporabljaš po dveh ločil, tu mislim, dveh vprašajev, klicajev. O slovnici lahko veliko izveš v knjigi Pravipis - Aleksandre Kocmut (napisana je zelo preprosto). PravipisVaja dela mojstra. :) Še veliko navdiha! Lp, Lea | |
| | | | začetnik poskuša | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |