Kdo je z nami Trenutno forum pregleduje 11 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 11 gostov :: 1 Bot Noben Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 318 , dne Sre Okt 16, 2024 7:55 pm
Koščki zdrobljenega srca
Avtor Sporočilo Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Tor Maj 14, 2013 12:24 pm VIDEO Ennio Morricone - Il était une fois dans l'ouest
Poetovo srce Zakaj poet steze trnove ubira, ve Stvarnik - ki ga je poslal! Čemu duša občutljiva tu umira, ve tisti, ki mu je takšno dal! Mnogo je zlomil duš nesrečnih, svet groze, ker so luč nosile, da rešijo stranpoti ga večnih, ljudem pokažejo - stezo idile! Mnogi poeti v tišino so odšli, ko odpeli so ljudem - resnice, odšli, ker resnice v svetu ni, kot duša - ki piše te vrstice! *** Kdaj moraš na pot, nekako veš, veš, kdaj duši je dovolj laži! Takrat je končno čas, da greš! Čemu v prazno bi sešteval dni? Nekako tudi veš, da si zaklet, in da ljubezen čakaš tu zaman, da si obsojen na ta grdi svet, v katerem le čakaš zadnji dan! Poet prispel na konec je poti, utrujen je zelo in mora spati, saj dovolj mu je - sveta noči, ljubezni, ki nima je kam dati! *** Minilo mnogo bo milijonov let, ko reka si bo drugo pot našla, nekdo na mestu, kjer spi poet, odkril bo sled njegovega srca! Davno strohnelo poeta je telo, še sled je odnesla divja reka, šla njegova duša nežna v nebo, ni večna noč več grob človeka! Toda ljubezen ne bo strohnela! Njena luč tam v večni bo temi! Žar ljubezni, ki bo še gorela, odkrije v temi osupel par oči! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://shrani.najdi.si/nalozi1.php Vasja Belšak
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pet Maj 17, 2013 4:43 pm VIDEO Immediate Music - Serenata Immortale
V dobri družbi Je nekakšen "pesnik" me nedavno za nevrednega "rimarja" označil! Hvala ti, za tako družbo slavno, in ker med ljudi si me potlačil! Sedaj v družbi moji je Prešeren, da se bom vsaj nekaj več naučil! Mi pomagal bo, čeprav sem veren, da se s puhlo slamo ne bi mučil! Dobri Goethe hodi mi okoli vrat, trdi "rimar", a ga ne bom podil! Tu je Rilke - ki mi je kot brat, a kot meni mu je svet srce ubil! Glej vraga - tu je slavni Dante! Le zakaj barabi rima - ne smrdi? Sedaj nosil boš bencinske kante, naj doli v peklu malo bolj gori! Je Puškin le pek brez fakultete in zato bova k Lermontovu odšla, da bomo pekli sladke vam omlete, popili na zdravje liter rujnega! Morda vam tudi dvoboj priredimo, že od nekdaj za tako smo zabavo, in bahačem kakšno kost zdrobimo, ali namestimo jim roge na glavo! Me ima, da bi "rimarske" čudake našteval vam prav do sodnih dni, a kdo na svetu želi učit bedake in fanatike - ki rima jim smrdi! *** Tudi če pesem se na glagol rima, je bolje, kot da nima sporočila, ničvredna je, če niti tega nima, in ni nikogar ničesar - naučila! Jaz pa bom kot vedno pesmi bral, briga me - če so na rime ali ne, in če ni mi všeč, bom raje spal, naj jih veselo bere - komur gre! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://www.collecta.si/o-prireditvi/arhiv/arhiv-2011/program-2011/tematska-razstava/ Vasja Belšak
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pon Maj 20, 2013 3:27 pm VIDEO Hans Zimmer - The Kraken
Brezpotja izgubljenih Pod svodom napol mrtve lobanje v pragozdu neke grozljive more poje zbor vriskačev žalostinko v temo neke umirajoče ljubezni! V podrasti mrtvih duš kanibali glodajo zadnje drobtine upanja in režejo srce, ki trepetajoče izgublja poslednje kaplje krvi! Pod krošnjami mrtvih velikanov odžira jaguar duši zadnje kose mrtvih slepil - ki so obležala v brezsrčnem objemu črne vdove! V tišini ugašajočega življenja anakonda zavesti okrutno ubija poslednja leta - neke starosti srepo zazrta v otrplost nemoči! V črnih oblakih umirajočih oči razum molče brusi koso za smrt, ki prihaja ob bitju zadnje ure na popolno pogorišče življenja! *** Tam daleč - kjer ugašajo sanje in val morja poljublja kopnino, je pošast ravnokar ovila lovke novi žrtvi pohote okoli stegen! Pohotno srka vase njene sokove, da napolni večno praznino srca in svoje brezno mrtvega osrčja, kjer domuje pohlep črne luknje! Tja so utonile lepote ljubezni in poslednje lepote tega sveta, tam je umrla zadnja človečnost, izginila poslednja sled morale! Samo pohlepna praznina strasti nemo ubija vse lepo okoli sebe izsesava žrtev v svojem objemu, da ne bi umrla sama v praznini! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://www.glogster.com/escuela20/kraken/g-6mcjolri2k05o6vgb3as0a0 Vasja Belšak
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Čet Maj 23, 2013 7:31 am VIDEO Unchained Melody - Instrumental
Zadnji obisk Ko zapustil bom - oklep telesa in končno v prostost odpotoval, ne bom v trenutku šel v nebesa, malo bom še tu - ob njej ostal. Še zadnjič bom k morju pohitel, da njen obraz bom vzel v dlani, zadnji poljub ji z ustnic vzel, ter poljubil sivo modre ji oči. Pobožal bom po temnih jo laseh, zadnjikrat preko prsi jo objel, izvabil še en sladki ji nasmeh in s tem nasmeškom bom - odšel! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Čet Maj 23, 2013 5:30 pm; skupaj popravljeno 1 krat
latani Odličen
Število prispevkov : 468Localisation : SavinjskaEmploi : ...Loisirs : poezija, branjeRegistration date : 03/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Čet Maj 23, 2013 2:18 pm Lepo
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pet Maj 24, 2013 4:49 pm VIDEO GIOVANNI MARRADI - Arabesque
Pljunek Za rojstni dan moj obdarila si me z novo grdobijo tvojo! Že veš, zakaj si to storila! Kako skrila bi naravo svojo? *** Ko spoznaš - da človek nisi, ne pljuvaj v ogledalo svoje, v njem samo tvoji so obrisi! Ni krivo za packarije tvoje! Lepo pojdi ven, ne bodi rit! Poštena bodi, naj bo veselo! Krepko pljuni točno v zenit in težnost opravila bo delo! Vasja Belšak 24/5 - 2013 Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://rant-fengshui.com/blog/ Vasja Belšak
Luana Veteran
Število prispevkov : 4400Localisation : =_=*Emploi : :-)Loisirs : ;)Registration date : 30/01/2010 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sob Maj 25, 2013 3:27 pm Dragi Vasja: morala sem se nasmejati, lepo napisano, tudi rima, štima
Luana Veteran
Število prispevkov : 4400Localisation : =_=*Emploi : :-)Loisirs : ;)Registration date : 30/01/2010 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sob Maj 25, 2013 3:30 pm Tihi-Don je napisal/a: VIDEO Unchained Melody - Instrumental
Zadnji obisk Ko zapustil bom - oklep telesa in končno v prostost odpotoval, ne bom v trenutku šel v nebesa, malo bom še tu - ob njej ostal. Še zadnjič bom k morju pohitel, da njen obraz bom vzel v dlani, zadnji poljub ji z ustnic vzel, ter poljubil sivo modre ji oči. Pobožal bom po temnih jo laseh, zadnjikrat preko prsi jo objel, izvabil še en sladki ji nasmeh in s tem nasmeškom bom - odšel! Vasja Belšak Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem! Vasja Belšak všečna
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pon Maj 27, 2013 3:16 pm VIDEO GIOVANNI MARRADI - Garden of dreams and Poeme
Rože srca Si izbrisala me iz življenja, še v tvojem računalniku me ni! Čemu ne obrišeš še trpljenja, ki ga brezsrčno povzročila si? Pridi! Vzemi nekaj kar ubija! Končaj to, kar sama si začela, tako popolna tvoja bo morija! Ubij še srce, če vse si vzela! Toda te pesmi bodo ti ostale in te spominjale vse žive dni! Rože srca ne bodo še zaspale, v njih resnica prava se iskri! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
https://www.facebook.com/pages/Hvala-za-ro%C5%BEe/404269346309378?directed_target_id=0 Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pon Maj 27, 2013 6:01 pm; skupaj popravljeno 1 krat
latani Odličen
Število prispevkov : 468Localisation : SavinjskaEmploi : ...Loisirs : poezija, branjeRegistration date : 03/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pon Maj 27, 2013 4:48 pm Tihi-Don je napisal/a: Rože srca Si izbrisala me iz življenja, še v tvojem računalniku me ni! Čemu ne obrišeš še trpljenja, ki ga brezsrčno povzročila si? Pridi, vzemi nekaj kar ubija, končaj to, kar sama si začela, tako popolna tvoja bo morija! Ubij še srce, če vse si vzela! Toda te pesmi bodo ti ostale in te spominjale vse žive dni, da rože srca ne bodo zaspale! V njih resnica prava se iskri! Vasja Belšak
Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!https://www.facebook.com/pages/Hvala-za-ro%C5%BEe/404269346309378?directed_target_id=0 Vasja Belšak Lepa.
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295Age : 72Localisation : Nova GoricaEmploi : :)Loisirs : :)Registration date : 23/02/2009 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Pon Maj 27, 2013 7:24 pm Res si priden, veliko novega je tu. Sem prebrala :) Večino še enkrat, a vsega nisem uspela "ujeti" na fb. :) Lp, Lea
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Tor Maj 28, 2013 10:06 am lea199 je napisal/a: Res si priden, veliko novega je tu. Sem prebrala :) Večino še enkrat, a vsega nisem uspela "ujeti" na fb. :) Lp, Lea Hvala za obisk, Lea, Hm, bojim se, da ni ravno veliko novega! Še vedno sem tisti, ki ne ve, kaj bi pravzaprav počel s seboj!
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295Age : 72Localisation : Nova GoricaEmploi : :)Loisirs : :)Registration date : 23/02/2009 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Tor Maj 28, 2013 12:55 pm Tihi-Don je napisal/a: lea199 je napisal/a: Res si priden, veliko novega je tu. Sem prebrala :) Večino še enkrat, a vsega nisem uspela "ujeti" na fb. :) Lp, Lea Hvala za obisk, Lea, Hm, bojim se, da ni ravno veliko novega! Še vedno sem tisti, ki ne ve, kaj bi pravzaprav počel s seboj! zame, je (ker nekaj časa nisem bila veliko prisotna), drugače, pa je z mano še veliko huje) iščem, a ne najdem
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Tor Maj 28, 2013 1:37 pm VIDEO GIOVANNI MARRADI - For the rest of my life
Odštevanje Sonca žarek igra v mojih se očeh! Zakaj ne more še v srce prodreti? Zvezd roj na nebu vabi mi nasmeh, a nobena noče v očeh mi zaživeti! Molče nosim po svetu srce v temi! Z grozljivim pogledom mrtvih oči, brezbrižno odštevam - zadnje dni, a duša otopela nekje v prsih spi! Mineva mi življenje polno strupa, jaz brezbrižno čakam, da mi mine! Če ni ničesar, v kar srce še upa, pridi angel - ki brišeš bolečine! Le telo še živi - drugo je umrlo, ljubezen - v praznino sem razdal, lepote iz srca - je gorje požrlo! Prazen sem! Utrujen! Rad bi spal! *** Dobro vem, solze ne boš potočila, nad tem, kar srce tu je napisalo! Če mar bi ti bilo, ne bi razbila, še tisto - kar od mene je ostalo! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://forum.prohereditate.com/viewtopic.php?t=3904 Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Tor Maj 28, 2013 6:59 pm; skupaj popravljeno 3 krat
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Tor Maj 28, 2013 1:40 pm lea199 je napisal/a: Tihi-Don je napisal/a: lea199 je napisal/a: Res si priden, veliko novega je tu. Sem prebrala :) Večino še enkrat, a vsega nisem uspela "ujeti" na fb. :) Lp, Lea Hvala za obisk, Lea, Hm, bojim se, da ni ravno veliko novega! Še vedno sem tisti, ki ne ve, kaj bi pravzaprav počel s seboj! zame, je (ker nekaj časa nisem bila veliko prisotna), drugače, pa je z mano še veliko huje) iščem, a ne najdem Eh, Lea, v tem svetu najti nekaj poštenega ni samo velika umetnost - je prava loterija!
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295Age : 72Localisation : Nova GoricaEmploi : :)Loisirs : :)Registration date : 23/02/2009 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Tor Maj 28, 2013 8:06 pm Tihi-Don je napisal/a: lea199 je napisal/a: Tihi-Don je napisal/a: lea199 je napisal/a: Res si priden, veliko novega je tu. Sem prebrala :) Večino še enkrat, a vsega nisem uspela "ujeti" na fb. :) Lp, Lea Hvala za obisk, Lea, Hm, bojim se, da ni ravno veliko novega! Še vedno sem tisti, ki ne ve, kaj bi pravzaprav počel s seboj! zame, je (ker nekaj časa nisem bila veliko prisotna), drugače, pa je z mano še veliko huje) iščem, a ne najdem Eh, Lea, v tem svetu najti nekaj poštenega ni samo velika umetnost - je prava loterija! se strinjam.
in spet si bil priden :)
latani Odličen
Število prispevkov : 468Localisation : SavinjskaEmploi : ...Loisirs : poezija, branjeRegistration date : 03/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sre Maj 29, 2013 4:27 pm Tihi-Don je napisal/a: Odštevanje Sonca žarek igra v mojih se očeh! Zakaj ne more še v srce prodreti? Zvezd roj na nebu vabi mi nasmeh, a nobena noče v očeh mi zaživeti! Molče nosim po svetu srce v temi! Z grozljivim pogledom mrtvih oči, brezbrižno odštevam - zadnje dni, a duša otopela nekje v prsih spi! Mineva mi življenje polno strupa, jaz brezbrižno čakam, da mi mine! Če ni ničesar, v kar srce še upa, pridi angel - ki brišeš bolečine! Le telo še živi - drugo je umrlo, ljubezen - v praznino sem razdal, lepote iz srca - je gorje požrlo! Prazen sem! Utrujen! Rad bi spal! *** Dobro vem, solze ne boš potočila, nad tem, kar srce tu je napisalo! Če mar bi ti bilo, ne bi razbila, še tisto - kar od mene je ostalo! Vasja Belšak
Vasja Belšak Lepo te je brati.
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Čet Maj 30, 2013 9:48 pm VIDEO Giovanni Marradi - Free
Nikoli več Ne bom po poteh neznanih hodil ter iskal, kar namenjeno mi ni, otožen po temnih stezah blodil s prazno dušo, ki tega ne želi! Ne bom nastavil - na strelišče srce ljubezni željno, ker boli, nova krogla bolečine si poišče še njegov ostanek in ga zdrobi! Ne bom več v svetu iskal sreče ter si s tem uničil zadnje dni! Čemu služi to - kar vedno peče in v razočaranje zagrne mi oči? Ne bom več čudež v temi prosil, zaman ljubezen v duši se iskri, ne gorje sveta na plečih nosil, raje grem tja - kjer želja spi! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://forum.vietdesigner.net/threads/20-buc-anh-chup-bang-ki-thuat-hdr-an-tuong.9508/ Vasja Belšak
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sob Jun 01, 2013 11:18 am VIDEO The Best of Romantic Waltz - Cuckoo Waltz
Sodobna romantika Luna sije, klad'vo bije, v temi muco obudi, da prešerna in nezmerna se v hlačkah orosi. Roka v hlačke vse do mačke, prst po rožici drsi, gladko obrita nikdar sita prav nemarno jo srbi. Vsa segreta kot zadeta prst v rožo potopi, z muco v roki miga z boki in od sreče zacveti. Ti moj ljubi daj poljubi sirotico, ki te želi, ne pobegni, le nategni nesrečno revo, ki gori. *** In izvabi ga barabi, trdno v roki ga drži, tu zato je, da se v dvoje njej v nočeh lepo godi. Že ji stoji med zobmi, šest na deveto strast budi, obdela strastno mucko slastno, da ritko v osmice zavrti. Ko se naveliča gre na tiča, pohlepno nanj se nasadi, težko diha in sopiha, pohotno v temno noč kriči. Ga objame, vase vzame, se z njim na hrbet skotali, k sebi vleče ga od sreče, da se mu zmeša od strasti. Nepotešena muca njena, sirotica vse bolj brni, a junak ta bedak ji ven pobegne - in skopni. *** Luna sije, klad'vo bije, vibrator srečo čara v oči, junak poznani tam ob strani pa sladko sanja in smrči! Vasja Belšak[/b]Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://sexyblackandwhites.tumblr.com/page/32 Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Ned Jun 02, 2013 12:15 pm; skupaj popravljeno 4 krat
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295Age : 72Localisation : Nova GoricaEmploi : :)Loisirs : :)Registration date : 23/02/2009 Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca Sob Jun 01, 2013 10:44 pm
Sponsored content
Naslov sporočila: Re: Koščki zdrobljenega srca
Koščki zdrobljenega srca