| 5. Rojstni dan forumov Poezija in Proza | |
|
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| Naslov sporočila: Re: 5. Rojstni dan forumov Poezija in Proza Ned Sep 09, 2012 3:50 pm | |
| - Maja je napisal/a:
- Dobila sem zs Lea. Hvala.
Jutri se na polno posvetim temi. Smo na vezi. Hvala, Maja! samo, da mi je uspelo, zate vem, da boš naredila:) hvala in lep ostanek nedelje :) | |
|
| |
Maja Veteran
Število prispevkov : 3225 Age : 50 Localisation : Ljubljana Emploi : * Loisirs : * Registration date : 03/11/2009
| Naslov sporočila: Re: 5. Rojstni dan forumov Poezija in Proza Tor Sep 11, 2012 7:28 am | |
| Živa, ali dovoliš, da objavimo tvoja dela iz raznih izzivov? Matjaž prosim poglej sporočilo na fb! | |
|
| |
Luana Veteran
Število prispevkov : 4400 Localisation : =_=* Emploi : :-) Loisirs : ;) Registration date : 30/01/2010
| Naslov sporočila: Re: 5. Rojstni dan forumov Poezija in Proza Tor Sep 11, 2012 2:37 pm | |
| Hvala za skrb Maja, sem že v akcija, le jasno mi ni kjere skupne bi prišle v poštev(ker ni rečeno, da taka kot je, mi je še vedno všeč, malo bi jo sfrizirala. neki proze bi tudi(vem da je treba krajše) zato sem izbrala v skupnih delavnicah. tisto o luni, sem dobila svojo slikico, za "Čas",(Lea pravi da je oki, le sličice nisem še uspela poiskat med zbirko slik. Če je kaka sprememba javite, Komu se to pošlje, saj sem brala, le da med morjem postov sem se nekje na sredini utopila. | |
|
| |
Maja Veteran
Število prispevkov : 3225 Age : 50 Localisation : Ljubljana Emploi : * Loisirs : * Registration date : 03/11/2009
| Naslov sporočila: Re: 5. Rojstni dan forumov Poezija in Proza Sre Sep 12, 2012 7:00 am | |
| Živa sem ti poslala zs, sva na vezi. Še malo časa je, bi se mogoče še kdo pridružil "zabavi"? | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
Število prispevkov : 3513 Localisation : okolica Ljubljane Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: 5. Rojstni dan forumov Poezija in Proza Sre Sep 12, 2012 10:09 am | |
| | |
|
| |
Luana Veteran
Število prispevkov : 4400 Localisation : =_=* Emploi : :-) Loisirs : ;) Registration date : 30/01/2010
| |
| |
Ita-Ines Moderator
Število prispevkov : 3513 Localisation : okolica Ljubljane Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: 5. Rojstni dan forumov Poezija in Proza Sre Sep 12, 2012 2:46 pm | |
| | |
|
| |
Luana Veteran
| Naslov sporočila: Re: 5. Rojstni dan forumov Poezija in Proza Sre Sep 12, 2012 3:47 pm | |
| | |
|
| |
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| Naslov sporočila: Re: 5. Rojstni dan forumov Poezija in Proza Sre Sep 12, 2012 8:30 pm | |
| Naj, kar tu napišem, da ne morem objaviti nove haige. Lp, Lea | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: 5. Rojstni dan forumov Poezija in Proza Čet Sep 13, 2012 4:03 am | |
| - lea199 je napisal/a:
- Naj, kar tu napišem, da ne morem objaviti nove haige.
Lp, Lea kako to misliš??? | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: 5. Rojstni dan forumov Poezija in Proza Čet Sep 13, 2012 8:24 am | |
| - Ita-Ines je napisal/a:
- lea199 je napisal/a:
- Naj, kar tu napišem, da ne morem objaviti nove haige.
Lp, Lea
kako to misliš??? odprem obrazec za odgovor, kliknem na slikico, v vrstico kopiram URL iz shrani.si in pritisnem OK. prav pri OK. se nič ne zgodi. URL se ne pojavi v obrazcu (telesu) sporočila. Navadno se je. Če skušam vseeno odposlat, se spet ne zgodi nič, na ekranu imam še vedno odprt prazen obrazec. Danes sem poskusila ponovno, a je enako kot včeraj. Na Besedah deluje, prav tako sem lahko dala na pesem.si (čeprav je tu postopek nekoliko drugačen) Hvala! (aja, ne vem kako bo z obiskom razstave, morda pridem na zključno prireditev Haiku natečaja Apokalipse, ki bo konec septembra na Metelkovi (nisem še dobila vabila), potem bi lahko prišla mimo) lp, | |
|
| |
jst Gost
| Naslov sporočila: Re: 5. Rojstni dan forumov Poezija in Proza Čet Sep 13, 2012 12:10 pm | |
| bom jst pogledala kaj se dogaja, ko bom doma, zdej sem na faksu in grem na izpit. Glede na to, da je Maja včeraj ali kak dan prej...prilepila fotko za foto izziv, res ne vem kaj bi lahko bilo narobe... lp Ines |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: 5. Rojstni dan forumov Poezija in Proza Čet Sep 13, 2012 1:17 pm | |
| - jst je napisal/a:
- bom jst pogledala kaj se dogaja, ko bom doma, zdej sem na faksu in grem na izpit.
Glede na to, da je Maja včeraj ali kak dan prej...prilepila fotko za foto izziv, res ne vem kaj bi lahko bilo narobe...
lp Ines Hvala! Ja res ni dolgo, ko je Maja dala fotko na fotopoezijo (zato sem najprej mislila, da je moj računalnik kriv. Ko sem potem dala gor na Besedah in pesem.si, sem začela razmišljati, da napaka ni pri meni. (do sedaj nisem imela nobenih težav). Držim pesti:) Naj ti gre kot po maslu :) Kaj pa vem, tudi objemček mi ne gre gor. | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: 5. Rojstni dan forumov Poezija in Proza Čet Sep 13, 2012 9:30 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
- jst je napisal/a:
- bom jst pogledala kaj se dogaja, ko bom doma, zdej sem na faksu in grem na izpit.
Glede na to, da je Maja včeraj ali kak dan prej...prilepila fotko za foto izziv, res ne vem kaj bi lahko bilo narobe...
lp Ines Hvala! Ja res ni dolgo, ko je Maja dala fotko na fotopoezijo (zato sem najprej mislila, da je moj računalnik kriv. Ko sem potem dala gor na Besedah in pesem.si, sem začela razmišljati, da napaka ni pri meni. (do sedaj nisem imela nobenih težav). Držim pesti:) Naj ti gre kot po maslu :) Kaj pa vem, tudi objemček mi ne gre gor. Sem našla rešitev za objavo haige, do kdaj bo tako delovalo, če za vedno nimam nič proti | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: 5. Rojstni dan forumov Poezija in Proza Pet Sep 14, 2012 2:49 am | |
| | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: 5. Rojstni dan forumov Poezija in Proza Pet Sep 14, 2012 2:44 pm | |
| - Ita-Ines je napisal/a:
hvala Lea za pesti-kar bo pa bo zvemo drug teden
men dela, po starem sistemu, me veseli, da si našla način kako dat fotko gor Meni po novem, važno, da dela:) Trenutno sem ubogala tvoje nasvet, mislim, da je bolje, hvala! Sem popolni laik, kar se slikarstva/oblikovanja tiče, zato mi še kako prav pride kakšen nasvet. Ja tvoja slikca je res llepa/dobra :) lp, | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: 5. Rojstni dan forumov Poezija in Proza Pet Sep 14, 2012 2:44 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
- Ita-Ines je napisal/a:
hvala Lea za pesti-kar bo pa bo zvemo drug teden
men dela, po starem sistemu, me veseli, da si našla način kako dat fotko gor
Meni po novem, važno, da dela:) Trenutno sem ubogala tvoj nasvet, mislim, da je bolje, hvala! Sem popolni laik, kar se slikarstva/oblikovanja tiče, zato mi še kako prav pride kakšen nasvet. Ja tvoja slikca je res lepa/dobra :) lp, | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| |
| |
Maja Veteran
| Naslov sporočila: Re: 5. Rojstni dan forumov Poezija in Proza Sob Sep 22, 2012 9:22 am | |
| Dragi moji, drage moje, vse je sprintano, obrezano, urejeno. Tako, čakam, vsak hip se bosta pri meni ustavili Vida in Ines in bomo vse skupaj dodelale in izdelale panoje za razstavo. Upam, da mi bo uspelo tudi kaj pofotkat in vam predstavit kaj bomo danes počele. Vsem sodelujočim hvala! | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: 5. Rojstni dan forumov Poezija in Proza Sob Sep 22, 2012 1:48 pm | |
| - Maja je napisal/a:
- Dragi moji, drage moje,
vse je sprintano, obrezano, urejeno. Tako, čakam, vsak hip se bosta pri meni ustavili Vida in Ines in bomo vse skupaj dodelale in izdelale panoje za razstavo.
Upam, da mi bo uspelo tudi kaj pofotkat in vam predstavit kaj bomo danes počele.
Vsem sodelujočim hvala!
Hvala za ves trud Maja, vesela bom kašne fotke, ker sama razstave, žal, ne bom videla. Hvala tudi Ines in Vidi :) smeškoti mi , žal ne delajo:( lp, :))) | |
|
| |
Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: 5. Rojstni dan forumov Poezija in Proza Sob Sep 22, 2012 2:47 pm | |
| - Maja je napisal/a:
- Dragi moji, drage moje,
vse je sprintano, obrezano, urejeno. Tako, čakam, vsak hip se bosta pri meni ustavili Vida in Ines in bomo vse skupaj dodelale in izdelale panoje za razstavo.
Upam, da mi bo uspelo tudi kaj pofotkat in vam predstavit kaj bomo danes počele.
Vsem sodelujočim hvala!
takole, zdaj je pa že skoraj vse pripravljeno za postavitev razstave, ki bo v torek 25.9. na FSD Hvala Maji in Vidi za pomoč, prijetno družbo in sodelovanje pri pripravi razstave | |
|
| |
Luana Veteran
| Naslov sporočila: Re: 5. Rojstni dan forumov Poezija in Proza Sob Sep 22, 2012 4:23 pm | |
| | |
|
| |
Maja Veteran
| Naslov sporočila: Re: 5. Rojstni dan forumov Poezija in Proza Sob Sep 22, 2012 6:49 pm | |
| | |
|
| |
lea199 Veteran
| Naslov sporočila: Re: 5. Rojstni dan forumov Poezija in Proza Sob Sep 22, 2012 7:01 pm | |
| Hvala, za utrinke, mi je zelo všeč:) Hvala za ves trud:) Lp, Lea | |
|
| |
Luana Veteran
| Naslov sporočila: Re: 5. Rojstni dan forumov Poezija in Proza Sob Sep 22, 2012 7:33 pm | |
| Že utrinki delujejo , v realnosti verjamem da je 10000x lepše pridne punce | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: 5. Rojstni dan forumov Poezija in Proza | |
| |
|
| |
| 5. Rojstni dan forumov Poezija in Proza | |
|