Kdo je z nami | Trenutno forum pregleduje 98 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 98 gostov
Noben
Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 318, dne Sre Okt 16, 2024 7:55 pm
|
|
| Poezija in Proza forumi v medijih | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
Ita-Ines Moderator
Število prispevkov : 3513 Localisation : okolica Ljubljane Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Poezija in Proza forumi v medijih Sob Feb 04, 2012 7:47 am | |
| Tole moram deliti z vami: - Citiram :
- Pozdravljeni,
na Radiu Slovenija v Nočnem programu vsak večer oziroma jutro med 00.00-1.30 zjutraj pripravljamo intervju imenovan Nočni obisk. Ker bom nočni program vodila 8.2., bi rada na praznik navezala tudi temo pogovora. Rada bi gostila nekoga, ki se z umetnostjo oziroma s poezijo "ukvarja" (če se lahko tako izrazim) na malo drugačen način. Zanimiva se mi zdi ideja organizacije Društvo PLus5. Še posebaj pa se zanimam za Vam priključeno neprofitno organizacijo Poezija in proza. Zanima me ali bi mi lahko priporočili kakšnega sogovornika, ki bi bil pripravljen sodelovati?
Gre pa za noč s torka na sredo, torej s 7. na 8.1.
Upam, da bi Vas tako sodelovanje zanimalo. Lep pozdrav, Darja Pograjc
Ker časa ni veliko, sem predlagala za sogovornico našo Anjo, ki sodeluje na forimih PIP že od vsega začetka, ki je obiskovala umetniško gimnazijo in sedaj študentka dramaturgije. Prepričana sem, da bo Anja prava sogovornica v Nočnem obisku na 1. programu RTV in vas vse vabim k poslušanju. Obenem pa se lepo zahvaljujem Anji, ki se je prijazno odzvala povabilu. | |
| | | lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Poezija in Proza forumi v medijih Sob Feb 04, 2012 2:32 pm | |
| - Ita-Ines je napisal/a:
- Tole moram deliti z vami:
- Citiram :
- Pozdravljeni,
na Radiu Slovenija v Nočnem programu vsak večer oziroma jutro med 00.00-1.30 zjutraj pripravljamo intervju imenovan Nočni obisk. Ker bom nočni program vodila 8.2., bi rada na praznik navezala tudi temo pogovora. Rada bi gostila nekoga, ki se z umetnostjo oziroma s poezijo "ukvarja" (če se lahko tako izrazim) na malo drugačen način. Zanimiva se mi zdi ideja organizacije Društvo PLus5. Še posebaj pa se zanimam za Vam priključeno neprofitno organizacijo Poezija in proza. Zanima me ali bi mi lahko priporočili kakšnega sogovornika, ki bi bil pripravljen sodelovati?
Gre pa za noč s torka na sredo, torej s 7. na 8.1.
Upam, da bi Vas tako sodelovanje zanimalo. Lep pozdrav, Darja Pograjc
Ker časa ni veliko, sem predlagala za sogovornico našo Anjo, ki sodeluje na forimih PIP že od vsega začetka, ki je obiskovala umetniško gimnazijo in sedaj študentka dramaturgije. Prepričana sem, da bo Anja prava sogovornica v Nočnem obisku na 1. programu RTV in vas vse vabim k poslušanju.
Obenem pa se lepo zahvaljujem Anji, ki se je prijazno odzvala povabilu.
Super, dobro si izbrala, hvala obema, držim pest:) lp | |
| | | Ita-Ines Moderator
Število prispevkov : 3513 Localisation : okolica Ljubljane Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: Poezija in Proza forumi v medijih Sob Feb 04, 2012 5:18 pm | |
| | |
| | | Maja Veteran
Število prispevkov : 3225 Age : 50 Localisation : Ljubljana Emploi : * Loisirs : * Registration date : 03/11/2009
| | | | Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Poezija in Proza forumi v medijih Tor Feb 07, 2012 4:18 am | |
| | |
| | | Maja Veteran
Število prispevkov : 3225 Age : 50 Localisation : Ljubljana Emploi : * Loisirs : * Registration date : 03/11/2009
| Naslov sporočila: Re: Poezija in Proza forumi v medijih Pet Feb 10, 2012 12:33 pm | |
| | |
| | | Ita-Ines Moderator
| Naslov sporočila: Re: Poezija in Proza forumi v medijih Pet Feb 10, 2012 3:54 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Poezija in Proza forumi v medijih | |
| |
| | | | Poezija in Proza forumi v medijih | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |