Poetry and Prose
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

POEZIJA IN PROZA forumi - projekt društva za pomoč z umetnostjo -Plus5

KazaloKazalo  PortálPortál  Latest imagesLatest images  BLOG PP  Skupna ustvarjanja  Registriraj seRegistriraj se  PrijavaPrijava  
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 98 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 98 gostov

Noben

Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 318, dne Sre Okt 16, 2024 7:55 pm
Latest topics
» Ljubezenska pisma - 2011
Pozdravljeni! EmptyČet Mar 31, 2022 7:18 pm by Luana

» Hoger Grozni
Pozdravljeni! EmptyPon Mar 07, 2016 10:15 am by hoger_grozni

» izziv - zgodba na črko
Pozdravljeni! EmptyTor Nov 24, 2015 6:02 pm by Luana

» Foto poezija
Pozdravljeni! EmptyPon Sep 21, 2015 7:34 pm by lea199

» Slike, kolaži na temo "Obrazi"
Pozdravljeni! EmptySre Mar 25, 2015 7:57 pm by lea199

Povezave
Forum društva Plus5
Forum Besede
Licenca CC in Bookmark
Creative Commons License
To delo je licencirano z Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 2.5 Slovenija licenco

AddThis Social Bookmark Button
like

Pozdravljeni!

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
Tihi-Don
Mojster
Mojster
Tihi-Don

Male
Število prispevkov : 682
Emploi : *
Loisirs : *
Registration date : 28/07/2011

Pozdravljeni! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Pozdravljeni!   Pozdravljeni! EmptySre Avg 03, 2011 9:17 pm

Prišel sem že drugič v kratkem času, ker prvič nisem mogel pripenjati linkov z glasbo in povezav za pripete fotografije. No, sedaj ni prav nič bolje, zadeva pač ne deluje navkljub ponovnemu vpisu. To je moja "sreča", ki me nepogrešljivo spremlja skozi celo življenje! Sem že navajen, da je vedno kaj narobe in se ne razburjam več! Prvič sem napisal nekaj malenkosti o sebi, zdaj pa naj to uredijo moje pesmi, ki sem jih objavil pod imenom "Agavin cvet".

Upam, da vam bodo moje pesmi všeč in lep pozdrav!
Nazaj na vrh Go down
Ita-Ines
Moderator
Moderator
Ita-Ines

Female
Število prispevkov : 3513
Emploi : :)
Loisirs : :)
Registration date : 10/02/2007

Pozdravljeni! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pozdravljeni!   Pozdravljeni! EmptySob Avg 06, 2011 12:57 pm

Pozdravljen Tihi Don, mi je prav žal, da ti še vedno sistem ne deluje, mal sem si ogledala obliko imen, ki jih imamo drugi in mogoče je v tem težava, da sistem tega foruma tebe ne prepozna kot uporabnika foruma zaradi oblike imena "Tihi Don" ker je vmes presledek.
Predlagam ti, da se še enkrat registriraš in sicer kot : "TihiDon" ali pa "Tihi-Don" in poskusiš, če ti tako uspe prilepiti slike in filme.

Če uspe potem zbiševa prejšnjo prijavo, če pa ne pa zbriševa zadnjo.

Seveda se boš odločil sam, to je samo moj predlog, ker drugega problema jaz ne vidim.

lp Ines
Nazaj na vrh Go down
http://galerijaines.blogspot.com/
Tihi-Don
Mojster
Mojster
Tihi-Don

Male

Pozdravljeni! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Cenjena Ines!   Pozdravljeni! EmptySob Avg 06, 2011 3:09 pm

Ne sekiraj se, bom poskusil najprej to urediti na sedanjem profilu, mogoče pa uspe!? No, če pa ne, naj ostane tako, kot je, saj se mi prav zares ne da še enkrat nalagati vsega, kar sem naložil na ta drugi profil, spet na tretjega! V tem času ob dobrem razpoloženju napišem tri do štiri pesmi in to mi več pomeni! Bodo pač malo manj opremljene in po svoje je to dobro, saj se bralec morda lahko bolj posveti napisanemu, če ne posluša zraven glasbe!

Lep pozdrav in hvala za skrb in trud! Vasja
Nazaj na vrh Go down
Ita-Ines
Moderator
Moderator
Ita-Ines

Female

Pozdravljeni! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pozdravljeni!   Pozdravljeni! EmptySob Avg 06, 2011 3:38 pm

Tihi Don je napisal/a:
Ne sekiraj se, bom poskusil najprej to urediti na sedanjem profilu, mogoče pa uspe!? No, če pa ne, naj ostane tako, kot je, saj se mi prav zares ne da še enkrat nalagati vsega, kar sem naložil na ta drugi profil, spet na tretjega! V tem času ob dobrem razpoloženju napišem tri do štiri pesmi in to mi več pomeni! Bodo pač malo manj opremljene in po svoje je to dobro, saj se bralec morda lahko bolj posveti napisanemu, če ne posluša zraven glasbe!

Ok, potem pa v sedanjem profilu spremeni ime, tako, da bo brez presledka, mogoče pa uspe tudi tako :ddan:
Nazaj na vrh Go down
Tihi-Don
Mojster
Mojster
Tihi-Don

Male

Pozdravljeni! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pozdravljeni!   Pozdravljeni! EmptySob Avg 06, 2011 5:42 pm

Ita-Ines je napisal/a:
Tihi Don je napisal/a:

Ok, potem pa v sedanjem profilu spremeni ime, tako, da bo brez presledka, mogoče pa uspe tudi tako :ddan:

Sem popravil profil in sedaj glasbo pripenja, ne pripenja pa slik, kar sem prej lahko, bom poskusil na novi pesmi, če bo šlo po vrstnem redu, kot sem si zamislil! Če bo, bom potem pač počasi popravil vse, ko bom imel kaj več časa! Najbrž bo potrebno počakati na prvi dež, zdaj je zunaj morje dela!! No, očitno si ugotovila, kaj je bilo narobe, zdaj imaš eno znanje več, in verjetno se z usposobljenim računalničarjem da celo kaj celo popraviti tudi forum!

Še enkrat hvala za skrb in pomoč! Vasja
Nazaj na vrh Go down
Ita-Ines
Moderator
Moderator
Ita-Ines

Female

Pozdravljeni! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pozdravljeni!   Pozdravljeni! EmptySob Avg 06, 2011 6:56 pm

Tihi-Don je napisal/a:

Sem popravil profil in sedaj glasbo pripenja, ne pripenja pa slik, kar sem prej lahko, bom poskusil na novi pesmi, če bo šlo po vrstnem redu, kot sem si zamislil! Če bo, bom potem pač počasi popravil vse, ko bom imel kaj več časa! Najbrž bo potrebno počakati na prvi dež, zdaj je zunaj morje dela!! No, očitno si ugotovila, kaj je bilo narobe, zdaj imaš eno znanje več, in verjetno se z usposobljenim računalničarjem da celo kaj celo popraviti tudi forum!

Neutral hmmm torej še vedno ni 100% OK - zaenkrat mi nič pametnega ne pride na misel... :wac:
Z računalničarji si pa na teh "zastonjskih" forumih ne moremo pomagati prav nič, drugače bi bilo, če bi imeli svoj forum....
Nazaj na vrh Go down
Tihi-Don
Mojster
Mojster
Tihi-Don

Male

Pozdravljeni! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pozdravljeni!   Pozdravljeni! EmptySob Avg 06, 2011 8:13 pm

Ita-Ines je napisal/a:
Tihi-Don je napisal/a:

Neutral hmmm torej še vedno ni 100% OK - zaenkrat mi nič pametnega ne pride na misel... :wac:
Z računalničarji si pa na teh "zastonjskih" forumih ne moremo pomagati prav nič, drugače bi bilo, če bi imeli svoj forum....

Mislim da bo sedaj šlo , sem pripel glasbo tudi na Uspavanko pa je šlo, slika pa naknadno ne gre, je treba vse znova popravljati od začetka, če človek hoče sliko zgoraj nad pesmijo, naknadno se pa ne da premakniti! Bom poskusil pripeti eno povsem novo pesem in po vrstnem redu slika, link, pesem in zahvala za sliko - mislim, da bo tako šlo! te obvestim verjetno še danes!

Lep pozdrav Vasja
Nazaj na vrh Go down
Tihi-Don
Mojster
Mojster
Tihi-Don

Male

Pozdravljeni! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pozdravljeni!   Pozdravljeni! EmptySob Avg 06, 2011 9:05 pm

Tihi-Don je napisal/a:
Ita-Ines je napisal/a:
Tihi-Don je napisal/a:

Mislim da bo sedaj šlo , sem pripel glasbo tudi na Uspavanko pa je šlo, slika pa naknadno ne gre, je treba vse znova popravljati od začetka, če človek hoče sliko zgoraj nad pesmijo, naknadno se pa ne da premakniti! Bom poskusil pripeti eno povsem novo pesem in po vrstnem redu slika, link, pesem in zahvala za sliko - mislim, da bo tako šlo! te obvestim verjetno še danes!

Lep pozdrav Vasja

Sem popravil prvo pesem tako, da sem jo v kompletu zbrisal in naložil znova po zgoraj opisanem vrstnem redu in je šlo brez problema! Vse deluje kot je treba, le po vrstnem redu moraš delati, kot bi rad imel - naknadno premikanje slik namreč ni možno! To sem preizkusil pa res ne gre! Bo pač nekaj dela, da se to, kar sem naredil doslej, uredi, no v deževnih dneh in pozimi tako ne bom imel pametnega dela in bom to uredil! Se še enkrat zahvaljujem za skrb in pomoč pri odpravljanju te res neljube pomanjkljivosti!

Lep pozdrav Vasja
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Pozdravljeni! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pozdravljeni!   Pozdravljeni! Empty

Nazaj na vrh Go down

Pozdravljeni!
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-