Kdo je z nami Trenutno forum pregleduje 29 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 29 gostov :: 1 Bot Noben Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 318 , dne Sre Okt 16, 2024 7:55 pm
Agavin cvet.
+5 Snowflake.*
latani
lea199
Luana
Tihi-Don
9 posters
Avtor Sporočilo Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Agavin cvet. Ned Okt 09, 2011 9:29 pm
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Agavin cvet. Pet Okt 14, 2011 9:52 am VIDEO Secret Garden - Chaconne
Iztekajoči ciklus Minila grozljiva je pomlad, prešlo strašljivo je poletje, jesen naredila je svoj sad, prihaja zima z njo razodetje. Redki se ljudje zime vesele, jaz pa se hladne zime veselim, kajti z njo preide mi gorje, odhajam v hlad, da tam zaspim. Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://www.gore-ljudje.net/novosti/8130/ Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pon Maj 06, 2013 1:25 pm; skupaj popravljeno 6 krat
Luana Veteran
Število prispevkov : 4400Localisation : =_=*Emploi : :-)Loisirs : ;)Registration date : 30/01/2010 Naslov sporočila: Re: Agavin cvet. Pet Okt 14, 2011 2:24 pm
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Agavin cvet. Pet Okt 14, 2011 3:16 pm
Luana Veteran
Število prispevkov : 4400Localisation : =_=*Emploi : :-)Loisirs : ;)Registration date : 30/01/2010 Maja Veteran
Število prispevkov : 3225Age : 50Localisation : LjubljanaEmploi : *Loisirs : *Registration date : 03/11/2009 Naslov sporočila: Re: Agavin cvet. Ned Okt 16, 2011 6:04 pm Tihi-Don je napisal/a: https://www.youtube.com/watch?v=bW0NCRvta18 Iztekajoči ciklus Minila grozljiva je pomlad, prešlo strašljivo je poletje, jesen naredila je svoj sad, prihaja zima z njo razodetje. Redki se ljudje zime vesele, jaz pa se hladne zime veselim, kajti z njo preide mi gorje, odhajam v hlad, da tam zaspim. Vasja Belšak Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!http://www.gore-ljudje.net/novosti/8130/ Vasja Belšak Vasja, lepa pesem
Lea, če se boš ustavila tukaj, ali ni ta pesem ravno pravšnja za našo Marcelino
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Agavin cvet. Ned Okt 16, 2011 6:16 pm Maja, lepa hvala za pohvalo, za ostalo pa ne vem, za kaj se pravzaprav gre!
Lep pozdrav Vasja!
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Agavin cvet. Pon Okt 17, 2011 9:24 pm VIDEO Ernesto Cortazar - TOGETHER
Praznina Nič nimam več, kar peče, ostal odtenek je sivine, čas, ki brezvestno teče, pokopane ostre bolečine. Vsi so izviri presušili ter pevec končno onemel, moji muzi so srce ubili, v neznano Pegaz odletel. *** Dokončana moja je jesen, bolečine in z njo petje, odpotoval poslednji sen, vse prelito je v cvetje. Človek naposled je ubit, zadnji je izničen strah, tudi zadnji up je skrit, čas je, za odhod v prah! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://www.pictureslovenia.com/en/foto/?u=598 Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Sob Avg 18, 2012 9:05 am; skupaj popravljeno 6 krat
Maja Veteran
Število prispevkov : 3225Age : 50Localisation : LjubljanaEmploi : *Loisirs : *Registration date : 03/11/2009 lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295Age : 72Localisation : Nova GoricaEmploi : :)Loisirs : :)Registration date : 23/02/2009 Naslov sporočila: Re: Agavin cvet. Sre Okt 19, 2011 1:09 pm Spet sem se morala razjezit, si vzeti čas:) Priden lepo ustvarjaš, vse tri zame nove pesmi, so mi všeč:) Lp,
Luana Veteran
Število prispevkov : 4400Localisation : =_=*Emploi : :-)Loisirs : ;)Registration date : 30/01/2010 Naslov sporočila: Re: Agavin cvet. Sre Okt 19, 2011 1:59 pm Tihi-Don je napisal/a: https://www.youtube.com/watch?v=L3UzgFIWlN0 Praznina Nič nimam več, kar peče, ostal odtenek je sivine, čas, ki brezvestno teče, pokopane ostre bolečine. Vsi so izviri presušili ter pevec končno onemel, moji muzi so srce ubili, v neznano Pegaz odletel. *** Dokončana moja je jesen, bolečine in z njo petje, odpotoval poslednji sen, vse prelito je v cvetje. Človek naposled je ubit, zadnji je izničen strah, tudi zadnji up je skrit, čas je, za odhod v prah! Vasja Belšak Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!http://www.pictureslovenia.com/en/foto/?u=598 Vasja Belšak
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Agavin cvet. Sre Okt 19, 2011 4:45 pm Hvala Vrtnica!!
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295Age : 72Localisation : Nova GoricaEmploi : :)Loisirs : :)Registration date : 23/02/2009 Naslov sporočila: Re: Agavin cvet. Sre Okt 19, 2011 6:50 pm Maja je napisal/a: Tihi-Don je napisal/a: https://www.youtube.com/watch?v=bW0NCRvta18 Iztekajoči ciklus Minila grozljiva je pomlad, prešlo strašljivo je poletje, jesen naredila je svoj sad, prihaja zima z njo razodetje. Redki se ljudje zime vesele, jaz pa se hladne zime veselim, kajti z njo preide mi gorje, odhajam v hlad, da tam zaspim. Vasja Belšak Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!http://www.gore-ljudje.net/novosti/8130/ Vasja Belšak Vasja, lepa pesem Lea, če se boš ustavila tukaj, ali ni ta pesem ravno pravšnja za našo Marcelino Se strinjam Maja
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295Age : 72Localisation : Nova GoricaEmploi : :)Loisirs : :)Registration date : 23/02/2009 Naslov sporočila: Re: Agavin cvet. Sre Okt 19, 2011 6:52 pm lea199 je napisal/a: Spet sem se morala razjezit, si vzeti čas:) Priden lepo ustvarjaš, vse tri zame nove pesmi, so mi všeč:) Lp, To sem ti napisala včeraj, mislim, da si spregledal, če ni tako se ti opravičujem.
Sicer pa pohvale niso nikoli odveč.:)
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Agavin cvet. Sre Okt 19, 2011 9:03 pm lea199 je napisal/a: lea199 je napisal/a: Spet sem se morala razjezit, si vzeti čas:) Priden lepo ustvarjaš, vse tri zame nove pesmi, so mi všeč:) Lp, To sem ti napisala včeraj, mislim, da si spregledal, če ni tako se ti opravičujem. Sicer pa pohvale niso nikoli odveč.:) Oprosti, ampak zadnje čase sem malo tu, ker imam drugega dela čez glavo! Sezona drv, kostanjev, jabolk in Bog ve česa še ...
Hvala za pohvalo in komentarje!
Vasja
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Agavin cvet. Pet Okt 21, 2011 12:30 pm VIDEO Andre Rieu - SERENADA (TOSELLI)
Menjava Jaz sem dal poljub ter z njim srce, laž dobil in strup in z njim gorje! Jaz predal sem dušo z njo življenje, prejel moralno sušo z njo trpljenje! *** Ne razumem trgovine, kjer se menjava še srce za bolečine kakor zelenjava! No, tak je vaš svet, ker vam je všeč, a zame je - preklet in ga nočem več! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://adoreariana.tumblr.com/page/56 Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Sob Avg 18, 2012 9:07 am; skupaj popravljeno 4 krat
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295Age : 72Localisation : Nova GoricaEmploi : :)Loisirs : :)Registration date : 23/02/2009 Naslov sporočila: Re: Agavin cvet. Pet Okt 21, 2011 1:45 pm Tihi-Don je napisal/a: lea199 je napisal/a: lea199 je napisal/a: Spet sem se morala razjezit, si vzeti čas:) Priden lepo ustvarjaš, vse tri zame nove pesmi, so mi všeč:) Lp, To sem ti napisala včeraj, mislim, da si spregledal, če ni tako se ti opravičujem. Sicer pa pohvale niso nikoli odveč.:) Oprosti, ampak zadnje čase sem malo tu, ker imam drugega dela čez glavo! Sezona drv, kostanjev, jabolk in Bog ve česa še ... Hvala za pohvalo in komentarje! Vasja Potem sva glih, tudi mene jesem prekrije z delom.
Lp, Lea:)
Maja Veteran
Število prispevkov : 3225Age : 50Localisation : LjubljanaEmploi : *Loisirs : *Registration date : 03/11/2009 Naslov sporočila: Re: Agavin cvet. Pon Okt 24, 2011 8:51 pm
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Agavin cvet. Pon Okt 24, 2011 10:24 pm Ko bi le, Maja! Žal so ljudje pod pritiskom strahu in prepričanja, da so nemočni, povsem otopeli! Hvala za pohvalo in komentar!
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Agavin cvet. Pon Okt 31, 2011 4:27 pm VIDEO FRANK DUVAL - Love
Ples s smrtjo No, če dame volijo, naj vam bo, takoj vas odpeljem na plesišče, glasba igra pa naj bo vam lepo, naj tudi vas malo sreča obišče. O dragi Bog, ste vitki čez pas, skoraj ni kaj v roke vas vzeti, ter lep je vaš šepetajoči glas, da želim si vas čimprej objeti. Vaše žareče oči res so globoke, so kakor nekakšen mičen magnet ter lahkoten gib drobcene roke je nežen, da sem čisto prevzet! Tudi vaše zagrinjalce čez lice vam prav lepo poudari vaše oči, daje pridih orientalske device, tako da roka me kar malce srbi. Vaša drobna manekenska postava se ob tej glasbi lahkotno vrti, saj korak vam nekako kar plava in vneto plesalcu srce zadrhti. *** Nenadoma je bliskovito obstala, malce zaostrila tihi svoj glas: "Nisem tu, da bi s tabo plesala, tu sem, ker prišel je tvoj čas!" Da zapustiš ta svet, je že čas, prelepi uničeni Stvarnikov vrt, ti pa uporabil si žametni glas, spregledal da tvoja sem - smrt! Meni si povzročil malo topline na mestu, kjer nekoč je gorelo, in sprožil tam - nežne skomine, da se je znova nekaj tam vnelo. Za kazen zdaj pač tu boš ostal ter še malo okušal - življenje, a drugič jezik za zobe boš dal pa ne boš preizkušal trpljenje! *** Sto vragov, če jaz nimam smole! Izzivam to češpljo kot ponorel, da me odpelje pa zgodi se tole, kar žalosten sem pravkar zapel! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://www.estudiochanceler.com.br/wp/?p=628 Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Pon Maj 06, 2013 1:28 pm; skupaj popravljeno 8 krat
Maja Veteran
Število prispevkov : 3225Age : 50Localisation : LjubljanaEmploi : *Loisirs : *Registration date : 03/11/2009 Naslov sporočila: Re: Agavin cvet. Pon Okt 31, 2011 6:46 pm zanimiva pesem, ima zgodbo in presenetljiv preobrat.
Lepo Vasja
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Agavin cvet. Tor Nov 01, 2011 2:25 pm Maja je napisal/a: zanimiva pesem, ima zgodbo in presenetljiv preobrat. Lepo Vasja Hvala za lep komentar, Maja!!
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295Age : 72Localisation : Nova GoricaEmploi : :)Loisirs : :)Registration date : 23/02/2009 Naslov sporočila: Re: Agavin cvet. Tor Nov 01, 2011 9:57 pm Maja je napisal/a: zanimiva pesem, ima zgodbo in presenetljiv preobrat. Lepo Vasja Se strinjam, lepa pesem :)
Lp,
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682Age : 78Localisation : *Emploi : *Loisirs : *Registration date : 28/07/2011 Naslov sporočila: Re: Agavin cvet. Čet Nov 03, 2011 9:02 pm VIDEO Frank Duval - Main Theme 3
Nočni sprehod Odpotovalo sonce je v temo noči, kjer utirajo zvezde steze svoje in prekrijejo veke utrujene oči, bil čas bi za počitek duše moje. No, ona tebe gre v temo poiskat, potegnit odejo s tvojega telesa in se h goli koži tvoji stiskat, samo ona ve, kje sanjajo nebesa. Tvojo prelest z zvezdami posuje da siješ kot dragulj v mesečini da te lahko tihi mesec občuduje in duša moja - v svoji bolečini. S poljubi po stezi mesečine gre vse od vratu prek boka do kolen, malo obstane, kjer bije ti srce, ter posluša tvojih vzdihov zven. Nasmehne se - ker odmakneš nogo in odpre se pot, ki vodi k roži, da napelje tja - poljubov progo, ki dvigne dlačice na tvoji koži. Nato se ob njej nekoliko ustavi, da omamljena še k sreči pohitiš in ti prsi val strasti preplavi, iz strasti v miren sen - zaspiš. Potem prek popka se odpravi tja, kjer nežnost prsim - pesmi poje, poljubi strastno, tiho zašepeta: "Zaspi v srečo, malo zlato moje!" *** In ko bo šla, odkoder je prišla, še zadnjikrat ob tebi se ustavi, da ti ukrade užitka krik iz sna in z njim vsa srečna se odpravi! Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
http://bibastabiba.blog.siol.net/category/poezija/page/2/ Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Tihi-Don Sob Avg 18, 2012 9:08 am; skupaj popravljeno 2 krat
Sponsored content
Naslov sporočila: Re: Agavin cvet.
Agavin cvet.