Ita-Ines Moderator
Število prispevkov : 3513 Localisation : okolica Ljubljane Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: za NOVE člane, ki so se predstavili pa še nimajo dostopa Sob Mar 19, 2011 9:04 am | |
| včasih se men zgodi, da me tudi po več dni skupaj ni na forumih, ker imam drugje preveč dela, tako, da se opravičujem vsem, ki ste do sedaj čakali po več dni za dostop Za bodoče, pa naj velja, da takoj, ko se predstavite NOVI, mi še pošljite mail na inesko@gmail.comin bom stvar uredila kakor bo le mogoče hitro za razumevanje Ines | |
|
Karoll prva sporočila
Število prispevkov : 2 Localisation : scdc Emploi : cxvvc Loisirs : cvxvcx Registration date : 23/12/2012
| Naslov sporočila: Re: za NOVE člane, ki so se predstavili pa še nimajo dostopa Ned Dec 23, 2012 1:03 am | |
| Pozdravljeni.Moje ime je Karolina in pridružila sem se predvsem iz radovednosti in ljubezni do branja poezije. Me pa zanima so kakšne posebne omejitve? Ker vidim da ne morem dostopati do vseh tem na forumu...Npr do arhivov starih pesmi... Tam bi rada začela da preidem potem na "sveže meso" :)
Hvala za odgovor! | |
|
Ita-Ines Moderator
Število prispevkov : 3513 Localisation : okolica Ljubljane Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 10/02/2007
| Naslov sporočila: Re: za NOVE člane, ki so se predstavili pa še nimajo dostopa Ned Dec 23, 2012 8:13 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: za NOVE člane, ki so se predstavili pa še nimajo dostopa | |
| |
|