| Še zmeraj jaz.... | |
|
+5lea199 Matjaz Maja Luana Rika 9 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Rika Mojster
Število prispevkov : 904 Age : 50 Localisation : - Emploi : - Loisirs : - Registration date : 25/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Še zmeraj jaz.... Čet Mar 22, 2012 9:56 pm | |
| Poglej roka je pobožala smeh
besede sem pomolila pod nos nevidna sila ki raztrga papir da se ne obelodani moja misel kot neresnična ljubezen le iluzija izpitega žeja je večna
kot je večen dan in noč v tempelj postavljen nasmeh iskriv in mil začutim toplino v vekah | |
|
| |
Maja Veteran
Število prispevkov : 3225 Age : 50 Localisation : Ljubljana Emploi : * Loisirs : * Registration date : 03/11/2009
| |
| |
Rika Mojster
Število prispevkov : 904 Age : 50 Localisation : - Emploi : - Loisirs : - Registration date : 25/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Še zmeraj jaz.... Pon Apr 02, 2012 4:15 pm | |
| :) Hvala Maja | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Še zmeraj jaz.... Pon Apr 02, 2012 4:15 pm | |
| Svileni trenutek
ne morem da nebi strmela v tvoj obraz pridi bliže ko eksistenca prehaja v polletni šum samo da bi ljubila golo zavetje samo trenutek svileni trenutek da skrijem vase te | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Še zmeraj jaz.... Pon Apr 02, 2012 4:17 pm | |
| Brezglavi svet
kot brezglava hijena spreminja vzorce poti danes rjasto podpišem to misel lahko zašumi v polnočnem rjovenju trikrat razobešena čez nebo hehet večnih prebliskov prevelik razgaljen svet v njem ti izgubljen kot prvi mrak ki se neslišno spusti se zavleče v tišino in v njej režeče skeli | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Še zmeraj jaz.... Pon Apr 02, 2012 4:18 pm | |
| Ponesi srce v dan
samo en dih si vstran lahko poljubljam ti oči lase vrat dokler ne bom pozabila neizmerno in občasno v strahu da je narobe bo jutro udarilo ob tla in večer dvignil v nebo moram plačati s srcem da se zbudiš na drugi strani tukaj si da ga poneseš srce in ga poneseš | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Še zmeraj jaz.... Sre Maj 16, 2012 8:32 am | |
| Zadimljenost
icy frosting around the burning heart mehurčkasto šampanjast okus slepi me gostota vijoča se v kozarcu z dotikom duše objame v zadimljenosti in ljubim te v tej megleni kopreni ljubim brez besed dokler ne vtreš me v prsi | |
|
| |
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Še zmeraj jaz.... Sre Maj 16, 2012 12:44 pm | |
| - Rika je napisal/a:
Zadimljenost
icy frosting around the burning heart mehurčkasto šampanjast okus slepi me gostota vijoča se v kozarcu z dotikom duše objame v zadimljenosti in ljubim te v tej megleni kopreni ljubim brez besed dokler ne vtreš me v prsi čestitam, izredna:) | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Še zmeraj jaz.... Sre Avg 29, 2012 9:02 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
- Rika je napisal/a:
Zadimljenost
icy frosting around the burning heart mehurčkasto šampanjast okus slepi me gostota vijoča se v kozarcu z dotikom duše objame v zadimljenosti in ljubim te v tej megleni kopreni ljubim brez besed dokler ne vtreš me v prsi čestitam, izredna:)
Hvala Lea precej, precej pozno...res nisem bila tukaj že celo večnost ) | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Še zmeraj jaz.... Sre Avg 29, 2012 9:03 pm | |
| Si
samotna v senci tvojih rok požirek vode z ledom ohladi telo pregrete misli samo spomin in tukaj zdaj kako so objeli me žarki v svoje rumeni dlani rumena sem a vidiš zlatica ko ti z nasmehom povem da si | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Še zmeraj jaz.... Sre Avg 29, 2012 9:03 pm | |
| Najverjetneje neverjetno
skrito nadaljevanje
besede
misli
res je žalostno
pripeta svetloba na nebo
ti jokaš
v srcu
že neštetokrat
prespane odločitve
paše mi smeh
in školjke v pesku
neskončno dolge
nanizane
so mi postale všeč
tvoje besede
in modre
da se bo zgodilo
najverjetneje neverjetno
in jaz bom še zmeraj
nekje lovila sapo | |
|
| |
Maja Veteran
Število prispevkov : 3225 Age : 50 Localisation : Ljubljana Emploi : * Loisirs : * Registration date : 03/11/2009
| Naslov sporočila: Re: Še zmeraj jaz.... Čet Avg 30, 2012 7:47 am | |
| Sem te že pogrešala. Dobrodošla nazaj, pesmi so kot vedno, všečne | |
|
| |
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Še zmeraj jaz.... Čet Avg 30, 2012 1:33 pm | |
| - Maja je napisal/a:
- Sem te že pogrešala.
Dobrodošla nazaj, pesmi so kot vedno, všečne Se pridružujem Maji:) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Še zmeraj jaz.... | |
| |
|
| |
| Še zmeraj jaz.... | |