| Še zmeraj jaz.... | |
|
+5lea199 Matjaz Maja Luana Rika 9 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
lea199 Veteran
Število prispevkov : 7295 Age : 72 Localisation : Nova Gorica Emploi : :) Loisirs : :) Registration date : 23/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Še zmeraj jaz.... Pet Avg 12, 2011 8:07 pm | |
| - Rika je napisal/a:
Iz dlani
odpljujem z valovi do rdečega kosa neba
od zlitja vročične ugaslosti do modrih solz ki zbiram jih v dlani
brez strahu odloži mojo dlan bo živela oblečena v tvojem koraku
šele kasneje bo uvela zmehčana od poljubov šele kasneje odkrvavela zbledele kaplje vtkanosti
pod drevesom je trava zmečkana poniknem v njeno pomlad v njeno pajčolanasto krhkost jutri bo
omamljena nagnila roke in hotela vzkliti iz dlani Lepo | |
|
| |
Maja Veteran
Število prispevkov : 3225 Age : 50 Localisation : Ljubljana Emploi : * Loisirs : * Registration date : 03/11/2009
| Naslov sporočila: Re: Še zmeraj jaz.... Pet Avg 12, 2011 8:41 pm | |
| | |
|
| |
Rika Mojster
Število prispevkov : 904 Age : 50 Localisation : - Emploi : - Loisirs : - Registration date : 25/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Še zmeraj jaz.... Sob Avg 13, 2011 7:46 pm | |
| Lea..Maja...hvala | |
|
| |
Snowflake.* Mojster
Število prispevkov : 633 Age : 32 Localisation : Novo mesto Emploi : študentka Loisirs : .. Registration date : 31/01/2010
| Naslov sporočila: Re: Še zmeraj jaz.... Sob Avg 13, 2011 9:57 pm | |
| - lea199 je napisal/a:
- Rika je napisal/a:
Iz dlani
odpljujem z valovi do rdečega kosa neba
od zlitja vročične ugaslosti do modrih solz ki zbiram jih v dlani
brez strahu odloži mojo dlan bo živela oblečena v tvojem koraku
šele kasneje bo uvela zmehčana od poljubov šele kasneje odkrvavela zbledele kaplje vtkanosti
pod drevesom je trava zmečkana poniknem v njeno pomlad v njeno pajčolanasto krhkost jutri bo
omamljena nagnila roke in hotela vzkliti iz dlani Lepo Tudi jaz se strinjam. Čudovita je! | |
|
| |
Rika Mojster
Število prispevkov : 904 Age : 50 Localisation : - Emploi : - Loisirs : - Registration date : 25/05/2007
| Naslov sporočila: Re: Še zmeraj jaz.... Ned Avg 14, 2011 6:17 pm | |
| Snowflake.* | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Še zmeraj jaz.... Pon Avg 22, 2011 8:58 am | |
| ...in življenje gre naprej
ležiš v postelji majhno zrno obdano z listjem z drevja nad tabo s prsti prebran grušč ko boš naslednjič spet vohal zemljo in plesniv vonj izgrebel iz nozdrvi bodi rojen kot lilija v nežnem koraku prikritem s svetlobo nebo je modro in jasno zadihaj v svoj košček nebes | |
|
| |
latani Odličen
Število prispevkov : 468 Localisation : Savinjska Emploi : ... Loisirs : poezija, branje Registration date : 03/07/2011
| Naslov sporočila: Re: Še zmeraj jaz.... Sre Avg 24, 2011 5:36 pm | |
| Zopet novi čudoviti stvaritvi Rika. | |
|
| |
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682 Age : 78 Localisation : * Emploi : * Loisirs : * Registration date : 28/07/2011
| |
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Še zmeraj jaz.... Pon Sep 19, 2011 11:55 am | |
| Tihi Don in Latani... | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Še zmeraj jaz.... Pon Sep 19, 2011 11:57 am | |
| Od zdaj do tedaj
tvoj svet je zame dovolj ne bi hlepela po nekem zraku brez tvojega diha želela bi in dobila en sam sprehod od zdaj do tedaj z bosimi nogami ali blatnimi čevlji starajva korake še pobožam te za srečo dokler sonce ne posuši solz | |
|
| |
latani Odličen
Število prispevkov : 468 Localisation : Savinjska Emploi : ... Loisirs : poezija, branje Registration date : 03/07/2011
| Naslov sporočila: Re: Še zmeraj jaz.... Pon Sep 19, 2011 5:03 pm | |
| Lepo Rika. | |
|
| |
Maja Veteran
Število prispevkov : 3225 Age : 50 Localisation : Ljubljana Emploi : * Loisirs : * Registration date : 03/11/2009
| Naslov sporočila: Re: Še zmeraj jaz.... Pon Sep 19, 2011 7:30 pm | |
| Lepa | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Še zmeraj jaz.... Tor Sep 20, 2011 1:45 pm | |
| | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Še zmeraj jaz.... Tor Sep 20, 2011 1:45 pm | |
| Kje je ljubezen
samo tole samo en izraz ljubezni samo en obraz kako prodreti do srca nedosegljivo nemogoče dosegljivo v sanjah zaspana in prebujena tukaj zdaj na nebu razkrivam svoje popke nekje nad zlatimi preprogami obzorja nad ničem in nad vsem | |
|
| |
Maja Veteran
| Naslov sporočila: Re: Še zmeraj jaz.... Sre Sep 21, 2011 9:43 pm | |
| | |
|
| |
Snowflake.* Mojster
Število prispevkov : 633 Age : 32 Localisation : Novo mesto Emploi : študentka Loisirs : .. Registration date : 31/01/2010
| Naslov sporočila: Re: Še zmeraj jaz.... Čet Sep 29, 2011 11:13 am | |
| - Rika je napisal/a:
Od zdaj do tedaj
tvoj svet je zame dovolj ne bi hlepela po nekem zraku brez tvojega diha želela bi in dobila en sam sprehod od zdaj do tedaj z bosimi nogami ali blatnimi čevlji starajva korake še pobožam te za srečo dokler sonce ne posuši solz Super je! ..."en sam sprehod od zdaj do tedaj z bosimi nogami ali blatnimi čevlji starajva korake"... Zalo lepo napisano! | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Še zmeraj jaz.... Pon Okt 10, 2011 9:05 pm | |
| | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Še zmeraj jaz.... Pon Okt 10, 2011 9:06 pm | |
| Resnost neresja
bila sem misel dotik brez objema le senca tistega kar sem
bila sem zarja na robu večera premik od jutra na jutri še spala sem
na kupu pepela zdaj jočem in se smejem resnosti neresja še misel več ne najde kar sledi | |
|
| |
Tihi-Don Mojster
Število prispevkov : 682 Age : 78 Localisation : * Emploi : * Loisirs : * Registration date : 28/07/2011
| Naslov sporočila: Re: Še zmeraj jaz.... Tor Okt 11, 2011 9:13 am | |
| bodi rojen kot lilija v nežnem koraku prikritem s svetlobo nebo je modro in jasno zadihaj v svoj košček nebes
Lepa pesem, iskrena pohvala zanjo!! ... no, jaz bom raje odšel tja in se dolgo ne bom vrnil več sem! Ljudje se, vsaj za moj okus, prepočasi učijo, he, he, ...! | |
|
| |
Maja Veteran
| Naslov sporočila: Re: Še zmeraj jaz.... Tor Okt 11, 2011 8:34 pm | |
| - Rika je napisal/a:
Resnost neresja
bila sem misel dotik brez objema le senca tistega kar sem
bila sem zarja na robu večera premik od jutra na jutri še spala sem
na kupu pepela zdaj jočem in se smejem resnosti neresja še misel več ne najde kar sledi prelepa | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Še zmeraj jaz.... Sob Okt 15, 2011 1:04 pm | |
| Tihi Don...naj ti bo bivanje tam prijetno :) Maja..tudi tebi... | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Še zmeraj jaz.... Sob Okt 15, 2011 1:05 pm | |
| V iskanju
brez nog kot da sem bosa in gola kako naj brez rok s svinčnikom narišem objem brez občutka v prsih živim med stenami enolične poslikave v plašču brez njega ne grem nikamor in z masko preko oči gotovo sem med vsem skrita jaz v koraku časa če ustavim uro in se dohitim ne vem če se bom spoznala včeraj je danes in danes je izginil kdaj bo prišel jutri v tihi sobi iz enega kota v drugega je napeljano življenje | |
|
| |
latani Odličen
| Naslov sporočila: Re: Še zmeraj jaz.... Sob Okt 15, 2011 9:26 pm | |
| - Rika je napisal/a:
V iskanju
brez nog kot da sem bosa in gola kako naj brez rok s svinčnikom narišem objem brez občutka v prsih živim med stenami enolične poslikave v plašču brez njega ne grem nikamor in z masko preko oči gotovo sem med vsem skrita jaz v koraku časa če ustavim uro in se dohitim ne vem če se bom spoznala včeraj je danes in danes je izginil kdaj bo prišel jutri v tihi sobi iz enega kota v drugega je napeljano življenje Rika Zate
Pogledam v tvoje žalostno oko z veseljem podam ti roko še objem topel ti podarim da nasmeh tvoj ulovim
Ti podam svojo roko te odpeljem po poteh tistih neznanih svetlih poteh Ti pokažem nov svet s svetlobo prijazno besedo in v ljubezen odet
Veliko skrivnost ti izdam čeprav te ne poznam v tebi ljubezen je in moč dovoli da poči okov obroč. | |
|
| |
Rika Mojster
| Naslov sporočila: Re: Še zmeraj jaz.... Ned Okt 16, 2011 8:34 am | |
| Oooo Latani...kako lepo | |
|
| |
Tihi-Don Mojster
| Naslov sporočila: Re: Še zmeraj jaz.... Ned Okt 16, 2011 9:48 am | |
| Življenje je malenkost lažje, ko končno izveš, da je le večna igra z neskončnim številom dejanj, ki si jih pišemo sami! Prelepa pesem! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Še zmeraj jaz.... | |
| |
|
| |
| Še zmeraj jaz.... | |
|